Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογραφικό άλμπουμ βάφτισης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ31

Recommended Posts

Καλημέρα έχω ξαναγράψει αλλά θα ήθελα τη βοηθειά σας αυτή τη φορά σε κάτι παραπλήσιο με το θέμα εδώ...έχω ένα βίντεο των μικρών μου σε dvd και ήθελα να κόψω κάποια σκηνή μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω απο τον υπολογιστή μου με το windows movie maker ξέρετε κάτι? υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω?αν θέλετε έχω ανοίξει και σχετικό θέμα στον "ελευθέρο χρόνο" .Είχα δει κάπου κάποιες κοπέλες απο δω ότι φτιάχνανε βιντεάκια.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

nNJMp3.png

14rjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 153
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα έχω ξαναγράψει αλλά θα ήθελα τη βοηθειά σας αυτή τη φορά σε κάτι παραπλήσιο με το θέμα εδώ...έχω ένα βίντεο των μικρών μου σε dvd και ήθελα να κόψω κάποια σκηνή μου είπαν ότι μπορώ να το κάνω απο τον υπολογιστή μου με το windows movie maker ξέρετε κάτι? υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω?αν θέλετε έχω ανοίξει και σχετικό θέμα στον "ελευθέρο χρόνο" .Είχα δει κάπου κάποιες κοπέλες απο δω ότι φτιάχνανε βιντεάκια.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Κάλησπέρα bebinos.

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω, αλλά πρώτα πρώτα πρέπει να περάσεις την ταινία (dvd) στον υπολογιστή σου. Ύστερα να δεις την μορφή που το έχεις. Είναι MP4, .3GP, .AVI, .FLV, .MPG, .VOB, .SWF και .MOV, κλπ ........

Από εκεί και πέρα βρες το "VSO ConvertXtoDVD". τα "πετάς όλα μέσα και τα κάνει ταινία (avi).

Με το virtual dub κόβεις ράβεις.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=200029

http://www.virtualdub.org/

Δες και αυτό το άρθρο:

http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?t=154378

Επλίζω να σε βοήθησα.

Άν δεν τα καταφέρεις δώσε το σε κάποιον που ξέρει να στο κάνει. Δεν νομίζω να σε χρεώσουν πολλά.

Καλό βράδυ

λοιπον πηγα να φτιαξω με το myikona μου εσπασε τα νευρα:shock: και το παρατησα, εφτιαξα παλι με το photomemories...ειναι πιο ευκολο τουλαχιστων για μενα που δεν ειμαι φωτογραφος...

βρε κοριτσια θελω να ρωτησω την γνωμη σας για κατι.

επειδη ο φωτογραφος ζηταει κατ εμε πολλα για την βαπτιση της κορης μου

850 για το βιντεο+ψωτο-->ψηφιακο αλμπουμ (ετσι το ονομαζει δεν ξερω αν ειναι fotobook) 3dvd,120 fwto ,5 μεγάλες φωτο,1 ποστερ κ για τα aρχεια θελει αλλα 100.

του προτεινα να μην μου κανει καμια εμφάνιση κ να μου δωσει τα αρχεια με την σκεψη να φτιαξω μονη μου 1 μεγαλο αλμουμ δικο μου κ 3 μικρα για να τα δωσω.

εκει θελει 600ε.τι λετε δεν θα χαλασω λιγοτερα απο 250ε για να τα φτιαξω..?

στα 850 μου αφαιρούσε τις 120 φωτο κ μου εδινε το 1 ψηφιακό μικρο τα αλλα 2 που ηθελα μου τα χρεωνε 70 το ενα..

συνολο 850+140+100 αρχεια=1090

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξανακανει κατι παρόμοιο αρα δεν εχω την γνωση..

δηλαδη οι φωτογραφιες θα θελουν διόρθωση?σχεδεια κορνιζες κτλ. δεν θελω.

δεν θα καταφερω να παραγγείλω?

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

λοιπον η βαφτιση εγινε το σαββατο ο φωτογραφος τελειος εκατσε οσο ηθελα και εχω 460 φωτο να διαλεξω.... πηρα ηδη τα δειγματα σε βιβλιαρακη την τριτη πρωι και φυσικα το cd σε υψηλη αναλυση φωτο και εφτιαξα φωτομπουκ παλι για τους κουμπαρους....την παρασκευη θα παρω και βιντεο...

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξανακανει κατι παρόμοιο αρα δεν εχω την γνωση..

δηλαδη οι φωτογραφιες θα θελουν διόρθωση?σχεδεια κορνιζες κτλ. δεν θελω.

δεν θα καταφερω να παραγγείλω?

πεταλουδιτσα αν εισαι αθηνα να σου δωσω το φωτογραφο που ειχα τωρα σρην βαφτιση πηρα τα αρνητικα σε υψηλη αναλυση και συν μου δινει 80 φωτο 20¨30 ειναι πολυ μεγαλες κ 15"21 δωρο 50 φωτο 3 δνδ κ ημερ/γιο βαφτισεις και καφε εχτρα φωτο 15_21 0.70 ευρω και 13¨18 0.50 ευρω η φωτο εκανε τελεια δουλεια εχω 400 + φωτο να διαλεξω και ολες ειναι πολυ καλες εγω τωρα πηρα αυτα που μου δινει και πηρα και 100 αλλες φωτο για κουμπαρους και εφτιαξα και φωτομπουκ με τα αρνητικα σε υψηλη αναληση που μου εδωσε παλι για κουμπαρους (εχω δυο)..... ειναι καλο το οτι δεν πληρωνεις το κουκο αιδονι.. δηλαδη οι αλλοι που ζητανε καθε εχτρα φωτο 2ευρω και 2.5 ευρω :evil::evil::evil::evil::evil::evil: ειναι ασε μην πω τι............α συνολο μου ζητησε 580 ευρω βεβαια το βιντεο θα το παρω σημερα θα σου πω αν μου αρεσε και το βιντεο και μετα...αλλα αν δεν βρεις κατι καλυτερο στειλε π.μ να σου στειλω τα στοιχεια...

• 3 εβδομάδες μετά...

εχει φτιαξει κανεις φωτομποκ με redfly...??? μου αρεσε πολυ διοτι ειδα οτι με 100 ευρω ενα κλασσικο μεγεθος φτιαχνεις εως και 440 σελιδες ενω σευτα που ξερω με 69 ευρω μονο 130 σελιδες....το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως ανεβαζουν φωτο δεν μπορεσα ενω εκανα πολλες προσπαθειες....

εχει φτιαξει κανεις φωτομποκ με redfly...??? μου αρεσε πολυ διοτι ειδα οτι με 100 ευρω ενα κλασσικο μεγεθος φτιαχνεις εως και 440 σελιδες ενω σευτα που ξερω με 69 ευρω μονο 130 σελιδες....το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως ανεβαζουν φωτο δεν μπορεσα ενω εκανα πολλες προσπαθειες....

καλησπέρα,

Από ότι είδα πρέπει να εγκαταστήσεις το activex πρώτα και μετά να δημιουργήσεις μία gallery (ουσιαστικά να μεταφέρεις από το pc σου στον ιντερνετ τις φωτογραφίες σου. επιλέγεις τις φωτογραφέις που θες και κάνεις κλικ στο κουμπί, ανέβασμα.

κάθε φωτο δεν μπορεί να είναι πάνω από 10 ΜΒ.

τουλάχιστον στην περιοχή μου (εξαρχεια 14/8/10, 18:45) αργεί πολύύύύύύύ να ανεβάσει φωτογραφίες. έκανε 4+λεπτά για 2 φωτογραφίες.

Όταν τις έχεις ανεβάσει, πας στο δημιουργήστε και ξεκινάς το photobook σου.

βήμα 1 επιλέγεις τι θες να φτιάξεις.

βήμα 2 τις φωτο σου στις δείχνει κάτω και απο πάνω το book. για να βάλεις τις φώτο στο book, τις σέρνεις με πατημένο το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού σου.

βήμα 3 δεν έκανα γιατί αποκλείεται να ανεβάσω τόσες φωτογραφίες, αλλά φαντάζομαι πως θα σου δίνει οδηγίες.

τα έξοδα αποστολής ξεκινούν από 7,5 € περίπου.

καλή συνέχεια.

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια θα προσπαθισω να τις ανεβασω.. θελω να δοκιμασω διοτι σε σχεση με τα αλλ φωτο μπουκ ειναι το μονο με τοσες πολλες σελιδες και πολυ λιγα αυτα που δινεις δηλαδη φτιαχνεις ενα φωτο μπουκ με ολες τις φωτο ,,, μονο με 100 ευρω.... με το μυικονα παλι δεν τα καταφερα να φτιαξω...δεν ξερω γιατι ισως ειμαι πολυ πισω στην τεχνολογια δεν ξερω.....

ευχαριστω ελενα.οχι δεν ειμαι αθηνα..

τον εκλεισα τον φωτογράφο..τον ακριβό:?

αλλα θα δω τι πακετο θα διαλεξω,εχει διάφορα.

μου αρεσει η δουλεια του..βγαζει λιγο πιο καλλιτεχνικές φωτο,παιζει με το ζουμ κ επειδη εχω ασχοληθεί λιγο με τη φωτογραφία τρελαίνομαι για αυτο το στυλ.

το καλο πληρώνεται..:wink:

Albert Einstein

ήθελα νάξερα αν υπάρχει κάποιος φωτογράφος στο Ηράκλειο της Κρήτης που να δίνει χωρίς χρέωση το ψηφιακό του αρχείο ή τουλάχιστον να πληρώνεις κάποια χρήματα αλλά όταν θα κάνεις επανεκτύπωση π.χ.200 ή 100 φωτογραφιών να μην πληρώνεις 1-3 ευρώ τη φωτογραφία γιατί για μένα είναι κοροιδία και υπάρχει μεγάλο δούλεμα σε αυτό το θέμα....δηλαδή όταν πηγαίνουμε εκτός βάφτισης υπάρχουν φωτογραφεία που σου παίρνουν από 0.25 έως 0.60 και όταν πεις ότι έχω βάφτιση στο κοπανάνε 1 ευρώ? αν πάρεις το ψηφιακό αρχείο(άσε που υπάρχουν κάποιοι άλλοι οι οποίοι είτε δε στο δίνουν καθόλου είτε το πληρώνεις 250-300 ευρώ) ,η επανεκτύπωση μπορεί να είναι πιο φτηνή αλλά και πάλι δεν είναι στα επίπεδα των 0.25 -0,40 ευρώ που θα περίμενε κανείς αλλά παραπάνω πράγμα που δεν συμφέρει......κάποιοι επίσης δεν σου προσφέρουν τη δυνατότητα να πληρώσεις φωτογράφο και βιντεοσκόπηση μόνο αλλά πρέπει ντε και καλά να πληρώσεις για να σου φτιάξει τα άλμπουμ κλπ....και αυτό πάλι δεν το κατάλαβα.....θα ήθελα απλά τη βοήθειά σας σε αυτό το θέμα που ανέφερα γιατί όλο το παιχνίδι παίζεται σε αυτά.....ευχαριστώ πολύ.....

Λοιπόν επειδή το έψαξα το θέμα οι τιμές λιανικής μιας φωτογραφίας αρχίζουν από 0.3 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος...ας μου εξηγήσει λοιπόν κάποιος πώς γίνεται να έχω βρει φωτογράφο που χωρίς να πάρω το ψηφιακό του αρχείο μου δίνει κάθε φωτογραφία 13χ18 0.50 ευρώ ενώ όλοι οι υπόλοιποι αν δεν πάρω το ψηφιακό αρχείο από 1-2 ευρώ.....εμένα μου το είπε ξεκάθαρα και μάλιστα πρόκειται για φωτογράφο που μου τον έχουνε συστήσει....μου είπε λοιπόν ότι εγώ δεν θέλω να κοροιδεύω κανέναν και μπορεί να χάνω από αυτό που κάνω αλλά με ενδιαφέρει να είμαι έντιμος....μου είπε ακριβώς αυτά που πιστεύω εγώ ότι ο φωτογράφος πρέπει να πληρώνεται για το ταλέντο του και το πόσο καλός είναι και όχι στα φρου φρου κι αρώματα με τις διάφορες επεξεργασίες γιρλάντες αρκουδάκια γουρουνάκια κλπ που βάζουν πάρα πολλοί στα άλμπουμ και σου πουλάνε φούματα για μεταξωτές κορδέλες.....συμφωνεί κι αυτός ότι το λεγόμενο ψηφιακό άλμπουμ ναι μεν είναι ακριβότερο αλλά πρακτικά είναι μια μόδα ακριβή κιόλας η οποία δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από μια ψευτοεντύπωση αυξημένης ανθεκτικότητας η οποία όμως είναι μάλλον τζάμπα λεφτά.....όπως είπε και μια φίλη εδώ τον καλό φωτογράφο τον καταλαβαίνεις από την απλή φωτογραφία.....όπως ακριβώς την βγάζει την ώρα που τη βγάζει.....χωρίς βιντεοσκόπηση και μέσα τον φπα για διπλή βάφτιση χωρίς να τον έχω επισκεφτεί αλλά ξέροντας ότι είναι από σύσταση όταν μου λέει περίπου τιμή 800 ευρώ και με την τιμή της επανεκτύπωσης της 13 χ18 στο 0.5 ευρώ πιστεύω πως αυτός ο άνθρωπος δεν με δουλεύει και χαλάλι του ακόμα και να τον πλήρωνα από μόνος μου ακόμα παραπάνω.......πώς να το κάνουμε ρε παιδιά καλοί φωτογράφοι υπάρχουν πολλοί αλλά τελικά το οικονομικό και ο τρόπος που σου μιλάει και σου λέει την αλήθεια κάποιος είναι που κάνει τη διαφορά.....θα βρω και κάποιον που να τραβάει βίντεο με σωστή σύγχρονη κάμερα και να είναι οικονομικός και από ότι έχω υπολογίσει αν γίνει αυτό που έχω στο μυαλό μου για διπλή βάφτιση που σημαίνει 2 άλμπουμ νονών ,1 άλμπουμ για κάθε παιδί και 3-4 σετ dvd με φπα μαζί δεν θα πληρώσω περισσότερα από 1300 ευρώ....άντε να θέλω μετά και άλλες 100 φωτό θα δώσω και άλλα 50 και θα είμαι σίγουρος ότι δεν καταχρεώθηκα και ότι κάποιος δεν με κορόιδεψε.....τα υπόλοιπα που ακούω επειδή έκανα πολύ μεγάλη έρευνα στο θέμα φωτογραφία εγώ προσωπικά δεν τα δέχομαι......είναι θέμα νοοτροπίας να μην εκμεταλλεύεσαι τις 2 ευτυχέστερες στιγμές ενός ανθρώπου που είναι ο γάμος και η βάφτιση.......σκεφτείτε πόσες φορές θα ανοίξετε ένα άλμπουμ,πόσες φορές θα δείτε το dvd στην τηλεόραση για να καταλάβετε για τι τζάμπα χρήματα μιλάμε.....όταν λοιπόν ακούω από κάποιους να μου λένε κάτι 2000 ευρώ και κάτι τέτοια ε πώς να το κάνουμε ρε παιδιά νομίζω ότι πάνε να με εκμεταλλευτούνε......γιαυτό όντας άσχετος από φωτογραφία αλλά μαθαίνοντας μέσα από φίλους γνωστούς και επισκεπτόμενος πάνω από 10-15 περιπτώσεις στην περιοχή μου κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όπου ακούτε φρου φρου και αρώματα κρατήστε μικρό καλάθι ..αν πάτε σε μεγάλο μαγαζί που δουλεύει με συνεργάτες προσέχετε ποιον συνεργάτη θα σας στείλουν.....προτιμήστε φωτογράφους που σας έχουν συστήσει και οι οποίοι θα έρθουν οι ίδιοι και όχι διάφοροι άλλοι......και για μένα οποιαδήποτε φωτό είναι απλή φυσική,αυθεντική και δείχνει εκφραστικά πρόσωπα αυτή είναι και η καλύτερη φωτογραφία και αυτή είναι η αξία και του φωτογράφου να μπορεί να αποτυπώσει αυτό ακριβώς το πράγμα.....όλα τα άλλα είναι περιτύλιγμα χωρίς περιεχόμενο και δυστυχώς ο κόσμος σήμερα έχει ξυπνήσει.......

Eπίσης συγχαίρω την κοπέλα που προσπαθεί να φτιάξει μόνη της με πρόγραμμα το άλμπουμ κλπ αποδεικνύοντας ότι πλέον με την πρόοδο της τεχνολογίας ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει τα πάντα άρα και την οποιαδήποτε επεξεργασία κοψίματα ραψίματα κλπ....αυτό που δεν θα μπορέσει να κάνει είναι να αποκτήσει το ταλέντο ενός πολύ καλού φωτογράφου που ακριβώς γιαυτό το πράγμα πρέπει να πληρωθεί κατά τη γνώμη μου και να πληρωθεί και καλά.....είναι προφανές ότι δεν προσπαθώ να αποσιωπήσω το κόστος του χαρτιού και τα άλλα αναλώσιμα ενός φωτογράφου ούτε καν τον εξοπλισμό των χιλιάδων ευρώ που μπορεί να έχει πληρώσει αλλά στη δύσκολη εποχή που ζούμε δεν μπορεί κάποιοι να δουλεύουν τον κόσμο μέσα στα μούτρα του.....τελειώνοντας σκεφτείτε μόνο ότι κάποιοι μπορεί να παίρνουν μισθό 700 ευρώ το μήνα άλλοι 1000 άλλοι 1300 και ξαφνικά κάποιοι ζητάνε για μια μέρα 2000.....ε όχι ρε παιδιά μακριά κι αγαπημένοι.......

Διαφημίσεις

Γιάννη γειά σου και πάλι,

Θέλω να διευκρινήσω πως όταν αναφέρομαι σε χρεώσεις φωτογράφησης στο παραπάνω μήνυμά μου (αλλά και παντού αλλού όλοι) αναφερόμαστε σε φωτο & video. Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν στο Ηράκλειο.

Πριν συνεχίσω, θέλω να σου διευκρινήσω πως δεν κρίνω τον συνάδελφο μου ή τις χρεώσεις του. Απλά σου παραθέτω μερικά στοιχεία για να σε βοηθήσω..

Είπες ότι δεν τον έχεις δει αλλα είναι από σύσταση. Επειδή ξέρεις και εσύ πως η άποψη του ωραίου είναι υποκειμενική, εκτός από την συσταση, δες το άλμπουμ που έχει φτιάξει σε αυτόν που στον σύστησε και όχι αυτά που έχει στο μαγαζί του.

Όταν λες τα άλμπουμ, φαντάζομαι εννοείς γεμάτα με φωτογραφίες. Γιατί τα 4 άλμπουμ είναι περίπου 300 φωτογραφίες. Ή περίπου 800 ευρώ + όλες οι φωτογραφίες.

Το "περίπου" 800 ευρώ μέχρι που "περίπου" είναι?

Επιβεβαίωσε ότι το ΦΠΑ είναι μέσα στην τιμή σε ολόκληρη την απόδειξη.

Για να σου δώσω μέτρο σύγκρισης, μήπως και βρεις πιό οικονομικά:

Ένας φωτογράφος (άν και ένας δεν προλαβαίνει σωστά), με 2 κλασικά άλμπουμ 50 φύλλων 30*30 για τα παιδιά (τουλάχιστον δερματίνη με φωτογραφία εξωτερικά) & 2 κλασικά άλμπουμ 50 φύλλων (άν και στους νονούς συνήθως είναι με 25-40 φυλλά) 23*23 (ομοίως) για τους νονούς και 300 φωτογραφίες 13*18 (ή 15*21) τοποθετημένες στα 4 άλμπουμ. Συνολική χρέωση: 560,00 ευρω. Άν έχεις δεξίωση πρόσθεσε άλλα 40 ευρώ = 600 ευρω. Χρέωση ανά φωτογραφία (πλέον των 300 δωρεάν που θα μπουν στα άλμπουμ) 0,50 ευρω για 13*18 ή 0,80 ευρώ για 15*21.

Αυτά βέβαια Γιάννη θα χρέωνα εγώ. Υπάρχουν και φθηνότεροι αλλά σαφώς και πολλοί ακριβότεροι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν υπάρχει διατίμηση.

Όσον αφορά αυτό που σου είπε και η φίλη σου, ίσχυε ειδικά στην εποχή που τραβούσαμε με φιλμ. Τώρα στην ψηφιακή εποχή, πράγματι παίζει μεγάλο ρόλο και ο φωτογράφος, αλλά η απόδοση εδικά στην ζωντάνια των χρωμάτων και του δέρματος, δεν είναι αυτή του φιλμ. Οι ψηφιακές φωτογραφίες είναι λίγο πιο flat. Άπό την άλλη μεριά έχεις την δυνατότητα να "κόψεις" κάτι από την φωτογραφία (ένα καλώδιο ή κάτι τέτοιο) με ένα απλό crop (περικοπή).

Οι φωτογραφίες είναι τελείως διαφορετικές στην οθόνη της μηχανής, του υπολογιστή και στο χαρτί. Ακόμη και η ίδια φωτογραφία σε διαφορετικό χαρτί από το ίδιο μηχάνημα να τυπωθεί, διαφέρει.

Συμφωνώ με τον συνάδελφο ότι το ψηφιακό είναι μόδα (γι' αυτό και είναι ακριβό). Πάντα λέω την άποψή μου, αλλά αφού το ζητάνε οι πελάτες, .....

Τέλος άν διαβάσεις όλο το άρθρο (ξέρω είναι πολύ μεγάλο πλέον), θα δεις ότι μπορείς και εσύ σχετικά εύκολα (άν έχεις επαφή με κομπιούτερ) να φτιάξεις και εσύ το δικό σου όχι άλμπουμ, αλλά photobook.

Πάνω από όλα όμως Γιάννη σου συστήνω να δεις δουλειά που έχει παραδώσει και όχι αυτήν που έχει δείγμα στο μαγαζί του. Δες το μαγαζί του. Δες τον άνθρωπο. Όλα καλά, αλλά άν δεν δέσει η χημεία και δεν τον εμπιστευθείς??

Μπορεί το 500 ευρώ να είναι ακριβό και το 800 ευρω να είναι φθηνό. Δες το και αποφάσισε.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνεις ικανοποιημένος και με ευρώ στην τσέπη να τα πιεις στην υγεία των παιδιών σου. Να σου ζήσουν

Πρακτικά να σε ρωτήσω αν μπορείς να μου βρεις λύση γιατί μιλάω από Ηράκλειο Κρήτης και εδώ οι περισσότεροι βαράνε πολύ στις τιμές.....εγώ τις πιο φτηνές περιπτώσεις μέχρι τώρα τις έχω βρει στο photo prestige στου Κοκκίνη Χάνι (ανάλογα φυσικά με το πακέτο) και σε ένα φωτογράφο στην Παπαναστασίου.....επίσης θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου για τη βιντεοσκόπηση γιατί εδώ οι φτηνότερες τιμές με ΦΠΑ μιλάμε για εκκλησία και δεξίωση είναι στα 460-500 ευρώ......εμείς δεν θα έχουμε πολλά νταβαντούρια στο κέντρο και αναρωτιέμαι εάν ο κόσμος δεν χορεύει πολύ τι θα τραβάει ο καμεραμάν μετά από κάποια ώρα......επειδή όμως δεν μπορώ να τραβάω εγώ το video και δεν εμπιστεύομαι φίλους και τα σχετικά επειδή θέλω κάτι να μείνει αναγκαστικά πρέπει να τον πληρώσω ......έχεις να προτείνεις κάτι σε αυτά?επαναλαμβάνω ότι ανμιλάμε για διαφορετικές πόλεις είναι ανώφελο να μιλάμε για τιμές και συγκρίσεις διότι εδώ στο Ηράκλειο Κρήτης εγώ έχω γυρίσει 15 φωτογραφεία και ουσιαστικά εκτός από τις 2 αυτές περιπτώσεις που σας λέω όλα τα άλλα είναι πανάκριβα....δηλαδή τι να το κάνω το πόσα θα χρέωνε ο καθένας αν δεν μπορώ να βρω κάποιον εδώ που να προσεγγίζει την τιμή των 600 ευρώ που μου λες?(δεν ξεκαθάρισες αν είναι με ΦΠΑ).....

• 1 χρόνο μετά...

http://www.happydeals.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=199&Itemid=32

Για φωτογραφικό άλμπουμ βάφτισης ή γάμου.(για οποιοδήποτε άλλου είδους άλμπουμ είναι ακριβό, υπάρχουν πολύ φθηνότερα)

http://www.happydeals.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=236&Itemid=32

Αν μένετε ή αν σας βολεύει το γαλάτσι για εκτύπωση 80 φωτογραφιών σε μέγεθος 10x15. Εμάς για αυτό το μέγεθος μας ζητούσε 1,5? την φωτογραφία!

(Το πρώτο το αγόρασα για τις φωτογραφίες της βάφτισής μας, μακάρι να υπήρχε τέτοια προσφορά και όταν παντρευόμουνα, θα είχα γλιτώσει ένα κάρο λεφτά!)

Και μιας και υπάρχει αυτό το θέμα, το δικό μου συμπέρασμα είναι πως καλύτερα/φθηνότερα να πληρώσει κάποιος για φωτογραφίες σε ψηφιακή μορφή και να πάει όπου θέλει να εκτυπώσει και να φτιάξει ψηφιακό άλμπουμ, παρά τα έτοιμα πακέτα χωρίς φώτο σε cd.

[

Αν μένετε ή αν σας βολεύει το γαλάτσι για εκτύπωση 80 φωτογραφιών σε μέγεθος 10x15. Εμάς για αυτό το μέγεθος μας ζητούσε 1,5? την φωτογραφία!

την 10χ15 την εκτυπωνω στο φωτογραφειο 0,12 λεπτα την μια!!!

στο κεντρο της Αθηνας..

σε φυλλο χρυσου την τυπωνουν?

83hKp3.png

ελα μου ντε!Τοσο κοστολογουν την επανεκτυπωση.Γι αυτο κι εγώ πήρα το φθηνότερο πακέτο, τις σκάναρα, πήρα την παραπάνω προσφορά και ξέγνοιασα.Αλλιώς ήθελε +350 για τρία μικρά ψηφιακά.Ελεος!Τέτοιες μέρες και ζητούν τέτοια ποσα! Γι αυτό λέω ψηφιακές σε σιντι και εκτύπωση όπου θέλει ο καθένας.Αρκετά με την εκμετάλλευση!

εγω παντως που εφτιαξα για ενα σοι ενα αλμπουμ του γαμου με ολα μεσα (100 φωτο με γαμος και τραπεζι) , πληρωσα 0,40 λεπτα την μια φωτογραφια σε μεγεθος 13x18, τις εβαλα σε ενα ωραιο αλμπουμ και ολοι μεινανε ευχαριστημενοι..

βεβαια οχι οσο αν τους ειχαν κανει σαν να βγηκαν μολις απο τον Φουστανο!!!!

83hKp3.png

• 2 months later...

Κορίτσια μήπως τύπωσε καμία φωτογραφίες και όχι φωτομπουκ στο foto.com;

Για 900 φωτογραφίες μου ζήτησαν 250? ενώ στο σάιτ θα κοστίσουν 70?!!!

Η ποιότητα και τα χρώματα είναι καλά; Επιλέγω την φθηνή εκτύπωση!

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Κορίτσια μήπως τύπωσε καμία φωτογραφίες και όχι φωτομπουκ στο foto.com;

Για 900 φωτογραφίες μου ζήτησαν 250? ενώ στο σάιτ θα κοστίσουν 70?!!!

Η ποιότητα και τα χρώματα είναι καλά; Επιλέγω την φθηνή εκτύπωση!

καλησπέρα marilyn. δεν έχω τυπώσει. Φαντάζομαι όμως πως δεν θα είχαν πλαόν site, άν δεν τύπωναν καλά. Από ότι είδα έχεις υπολογίσει και τα μεταφορικά που συνήθως ξεχνιούνται.

Αλλά πως θα στείλεις 900 φώτο υψηλής ανάλυσης και το σημαντικότερο

που θα στειλεις τις φωτογραφίες των κοριτσιών σου?

Αν είναι να κάνεις upload 900 φωτο, θα σου πάρει ώρες, όσο γρήγορη σύνδεση και να έχεις.

Και με πιστωτική κάρτα και στέλνουν τις φωτογραφίες σαν δέμα (άρα θα σου αφήσουν ειδοποίηση να τα κουβαλλησεις από τα ΕΛ.ΤΑ).

Τα 250 ? που λες μου φαίνονται πάρα πολλά. Ίσως να βρεις και φθηνότερα. Σαφώς τα 70 ειναι πολύ λίγα, αλλά μία ενδιάμεση κατάσταση νομίζω θα σε συνέφερε να τά έχεις δίπλα σου.

Αντιός

Το κουβάλημα δε με πειράζει....

Και τις θέλω για τις κρατήσω για εμένα σε άλμπουμ. Δεν θα τις δώσω πουθενά. Άρα φαντάζομαι πως η ποιότητα του χαρτιού λογικά δεν θα έπρεπε να με απασχολεί...Μάλλον τα χρώματα περισσότερο.

Τώρα για το upload, αυτό είναι ένα θέμα....αλλά ίσως να μπορώ να το κάνω σε σιγά σιγά και να τις κρατάει το σάιτ στο λογαριασμό μου πριν τις ολοκληρώσω....ισχύει κάτι τέτοιο;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Το κουβάλημα δε με πειράζει....

Και τις θέλω για τις κρατήσω για εμένα σε άλμπουμ. Δεν θα τις δώσω πουθενά. Άρα φαντάζομαι πως η ποιότητα του χαρτιού λογικά δεν θα έπρεπε να με απασχολεί...Μάλλον τα χρώματα περισσότερο.

Τώρα για το upload, αυτό είναι ένα θέμα....αλλά ίσως να μπορώ να το κάνω σε σιγά σιγά και να τις κρατάει το σάιτ στο λογαριασμό μου πριν τις ολοκληρώσω....ισχύει κάτι τέτοιο;

Φυσικά και πρέπει να σε νοιάζει η ποιότητα του χαρτιού αν θέλεις να αντέξουν οι φωτογραφίες.Φυσικά θα έχει διαφορά η φθηνή εκτύπωση.Δεν θα έχουν διορθώσει χρώματα,φωτεινότητα,κόκκινα μάτια,κροπαρίσματα.Φυσικά και θα βρεις φτηνότερα από 250 ?.Πιστεύω με γύρω στα 170-180 ? θα βρεις ένα αξιόπιστο φωτογραφείο.Και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας την κάρτα σου στο φωτογραφείο.Στο σάιτ σου ζητούν 0,07?για κάθε φωτογραφία σου.Τα σοβαρά χαρτιά κοστίζουν πολλαπλάσια στην χονδρική.

NVVvp2.png

Λέω ότι δεν με νοιάζει η ποιότητα γιατί δεν θα βγουν ποτέ από το άλμπουμ, οπότε δεν μπορούν να φθαρούν.

Η ποιότητα του χαρτιού παίζει ρόλο με το πώς θα εκτυπωθούν; Και δηλ. μπορεί να χαλάσει το χρώμα με τον καιρό λόγω χαρτιού;:?

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...