Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φωτογραφικό άλμπουμ βάφτισης

ΧΡΙΣΤΙΝΑ31

Recommended Posts

να σου απαντησω εγω που εχω ηδη φτιαξει 4

στο τελος βαζεις +φπα. το κοστος αποστολης ειναι για απλή αποστολη (χωρις Νο αναζητησης) εως 5 βιβλια πληρωνεις 6 ευρω. Αν θες αλλο τροπο αποστολης ειναι πολυ πιο ακριβα.

εγω φτιαχνω το χοντρο φυλλο και το ImageWrap . Εχω παραγγειλει σε μεγεθος 18χ18 και 25χ20. Για παπουδογιαγιαδες το μικρο ειναι πολυ καλο!! Αρκετό... Εγω εκανα και μια μα..κια και παραγγειλα ενα 13χ20 (σε 3 αντιτυπα) αλλα μετα ειδα οτι λεει οτι ειναι μονο ασπρομαυρο. και σε απλό χαρτι.

εγω πληρωνω παντα με visa.

http://www.blurb.com/search/site_search?search=vickytsoch&filter=bookstore&commit=Search

δες στο preview τα δικα μου....

Δέχονται προπληρωμένη κάρτα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 153
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω χρησιμοποιω το photoshop 7 αλλα αυτο δεν παιζει ρολο.

πες πχ οτι θελω να φτιαξω μια σελιδα σε ενα βιβλιο 18χ18. Παω στο φοτοσοπ και φτιαχνω μια σελιδα 18χ18. αφηνω και ενα περιθωριο μισο ποντο γυρω γυρω (γιατι κοβει...) βαζω το φοντο που θελω, τις κορνιζες που θελω, την τεχνικη που θελω, τα διακομσιτικα που θελω, τις φωτό που θελω. Το αποθηκευω όλο αυτο σαν 1 φωτό! παω το software tou blurb και επιλεγω την καθε σελιδα σε full page. και βαζω εκει τη φωτό που εφτιαξα στο φοτοσοπ.

Φυσικα, εγω εχω εναν σκληρο εξωτερικο σκληρο δισκο με εικονες φοντου, διακοσμητικα και πλαισια που εχω αγορασει και κατεβασει. Εχω γυρω στα χιλια αρχεια αποθηκευμενα και χρησιμοποιω καθε φορα αυτο που μου κανει...

haido,

σ' ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες. νομιζω ότι θα κολλήσω άσχημα με το "άθλημα¨"!!!

το καινούργιο σου αλμπουμ καταπληκτικοοοοοοο!

vicky,

θα με διαφωτισεις λίγο, απο που κατεβασες διάφορα διακοσμητικά, για να ξεκινησεις τα backgrounds στο photoshop? ωστε να αρχισει καποιος να δημιουργεί ένα αρχείο?

& πληρώνετε με visa αλλά όχι prepaid visa?

επίσης χρησιμοποιεί καμιά σας κανενα άλλο πρόγραμμα για να κάνει scrapbooking?

:-):smile::-)

http://digitalanemona.blogspot.com/

http://www.gottapixel.net/

http://www.shabbyprincess.com/

αν πατησεις στο google "digital scrapbooking" θα βρεις κι άλλα..

συνηθως κοστιζουν απο 2 εως 8 δολαριο το καθε κιτ. Πληρωνεις και σου δινουν εναν κωδικο να κανεις download.

Πολλα απο τα site αυτα κατα καιρους κανουν δωρο μερικα διακοσμητικα. Απλα πρεπει να τα παρακολουθεις καθημερινα γιατι διαρκουν για 1 μερα ή 1 εβδομαδα.

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.

δυστηχως δεν δεχετε τα ελληνικα ,μου βγαζει ???????????στο κειμενο που γραφω στα ελληνικα μηπως κανω κατι λαθος?

Δεν καταλαβαίνω... Εννοείς στο "Blurb? Περίεργο, σε μένα βγαίνουν κανονικά. Αυτό με τα ??? συμβαίνει στο TicTac που δεν διαθέτει ελληνικά, όχι στο Blurb. Δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Χιονάτη, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Βίκυ, ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκες μαζί μας μερικά από τα μυστικά σου! Ωραία λινκς μας έδωσες! Photoshop σού 'ρχομαι... (αν και μέχρι τώρα το θεωρούσα πολύ δύσκολο, και δεν τολμούσα να το ανοιξω...)

ναι , ναι και εγω το θεωρω λιγο δυσκολο, νομιζω ειναι μεχρι να μπεις στο νοημα-οπως ολα τα προγραμματα αλλωστε!

ευχαριστουμε vicky

καλη εμπνευση και δημιουργιες σε ολες μας:wink:

(εχθες παντως μου πιαστηκε ο δεξιος ώμος απο το ποντικι και τις ώρες στον υπολογιστη- έχω παρει το 6 μηνο βλεπετε... και ο καιρος δεν ήταν για βολτες με το καροτσι!!!:lol: - οπως και σημερα αλλωστε)

oντως το mykiona ειναι ωραίο κ εύκολο, αλλά εχει λιγες επιλογές με προσχεδιασμενα αλμπουμ που σου προτεινει. (σιγουρα θα το χρησιμοποιησω)

το album2print, δεν το εχω δει καθόλου ειναι π.χ. οπως το blurb που εχει διαφορα σχεδια και κανεις συνθεσεις δικές σου?

ευχαριστω

δεν εχω 3 παιδια καλε...

ενα κοριτσακι εχω εγω... :)

εγω δεν χρησιμοποιω τις προκαθοριμενες θεσεις που δινει το software του blurb. Eγω τα φτιαχνω όλα μονη μου στο photoshop και απλά τα μεταφερω....

Μιλαμε για πολυ ξενυχτι....

αντί να κάνεις templates, ξεφονταρίσματα κλπ στο photoshop μπορείς με το μυικονα να κάνεις δικά σου templates και να κοιμηθείς και λίγο παραπάνω.;)

Διαφημίσεις

Επίσης , είναι θλιβερό ότι πολλά φωτογραφεία πουλάνε photobooks και τα βαφτίζουν ψηφιακά άλμπουμ.Εγώ δημιουργώ ψηφιακά άλμπουμ χωρίς templates με μεράκι και αγάπη στο χέρι.Και μετά όσοι δεν ξέρουν με κοιτάνε παράξενα ότι δίνω υψηλή τιμή για το ψηφιακό .Θεωρούν οι άνθρωποι οτι το ίδιο το βρήκαν πιο φτηνά. Γιαυτό θέλω να αλλάξω χώρα...

δεν εχει σχεση με το θεμα, αλλα μια και ολοι ασχολειστε ιδιαιτερα με καλλιτεχικες ψηφιακες δημιουργιες μηπως εχετε ανακαλυψει κανενα ψηφιακο ημερολογιο που γραφεις διαφορα καθημερινα συμβαντα- με ωραια γραφικα κ ευχρηστο? :-D

επειδή η ερασιτεχνης μπερδευτηκε!!...:shock:, απλά, το ψηφιακό album έχει χοντρες σελιδες και επεξεργασμενες εικόνες? ενω το book ειναι σε λεπτες σελιδες απευθείας τυπωμενο και χωρίς επεξεργασία η φωτο?

ετσι για να καταλαβαίνουμε και τι μας λενε και να μην μας πιανουν κορόϊδα

περιμενω απαντηση απο τους experts!!!:D

Α! και εάν κάποιος μπορεί να μου δωσει τα φώτα του::confused: θέλω να "ξεθωριάσω" γύρω - γύρω 2 φωτο και να"μπαινει" η μία μέσα στην άλλη, δλδ σαν να είναι η μία συνέχεια της άλλης. τι να κάνω?

ευχαριστω

Διαφημίσεις

Παρακολουθώ την κουβέντα με ενδιαφέρον καθώς σκοπεύω και εγώ να εκφράσω τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες φτιάχνοντας μόνη μου ένα ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ.

Θα μου επιτρέψετε όμως να επέμβω στη συζήτηση γιατί ενοχλήθηκα από ένα σχόλιο...

....

Κοπέλες που βρήκαν πιο ΦΘΗΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ γάμου έφαγαν τα μούτρα τους και γύρισαν όταν γέννησαν για να αναλάβω τη βάπτιση. Και στενοχωριέμαι πολύ που τόσος κόπος , τόση λεπτομέρεια και τόσα λεφτά , τόσο ωραίοι γάμοι δεν αποτυπώνονται γιατι πολλά ζευγάρια αποφασίζουν τελικά να κόψουν απο τη φωτογραφία , που είναι και το μόνο που θα τους μείνει απο το γάμο τελικά . Και το μόνο που θα τους θυμίζει όλα τα άλλα!!!

Με 600 ευρώ για φωτογράφηση,βιντεο και ψηφιακό είναι 100% σίγουρο ότι κάτι δεν πάει καλά...

Mamartista καταλαβαίνω ότι αγαπάς τη δουλειά σου και βλέπεις τα πράγματα από την πλευρά του καλλιτέχνη, αλλά θα μου επιτρέψεις ως καταναλωτής να θεωρώ αδιανόητο μια οικογένεια να πρέπει να πληρώσει δύο μηνιάτικα για να αποκτήσει κάτι που εσύ θα χαρακτηρίζεις αξιοπρεπές ψηφιακό άλμπουμ....

Αλίμονο αν αυτό που μας μένει τελικά από το γάμο μας ή τη βάφτιση του παιδιού μας είναι μόνο ένα ψηφιακό άλμπουμ, το οποίο μάλιστα θα πρέπει να πληρώσουμε και με τετραψήφιο νούμερο έτσι ώστε να μη "φάμε τα μούτρα μας"!!!

Και εννοείται ότι οι πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου ΔΕΝ είναι δύο τυπικές τελετές. Οπότε με το δικό σου σκεπτικό θα έπρεπε να κυκλοφορούμε αγκαζέ με τον ακριβοπληρωμένο οπερατέρ για να προλάβουμε να καταγράψουμε και τα ...άλλα τα επουσιώδη (όπως το πρώτο ραντεβού με τον άνθρωπό μας, την πρόταση γάμου, τη γέννηση του παιδιού μας....κλπ). Και όχι απλά να μας φωτογραφίζει και να μας βιντεοσκοπεί (αυτό δεν φτάνει για να απαθανατίσουμε τα γεγονότα) αλλά χρειαζόμαστε και έναν γραφίστα για να μας τα φτιάχνει και σε ακριβοπληρωμένα ψηφιακά άλμπουμ.:shock:

Επίσης θεωρώ προκλητικό να θεωρείται μικρό ένα ποσό των 600 ευρώ για φωτογραφίες σε μία χώρα που υπάρχουν άνθρωποι με πτυχία που παίρνουν 700 ευρώ το μήνα.

Συγγνώμη αν σε στενοχωρώ αλλά δεν έχω κάτι με σένα, έχω όμως τεράστιο πρόβλημα με τέτοιου είδους απόψεις.

.....δε νομίζω τάκη....

Επίσης θεωρώ προκλητικό να θεωρείται μικρό ένα ποσό των 600 ευρώ για φωτογραφίες σε μία χώρα που υπάρχουν άνθρωποι με πτυχία που παίρνουν 700 ευρώ το μήνα.

Συγγνώμη αν σε στενοχωρώ αλλά δεν έχω κάτι με σένα, έχω όμως τεράστιο πρόβλημα με τέτοιου είδους απόψεις.

Συμφωνώ απολύτως, δεν καταλαβάινω γιατί ο "γνωστός" φωτογράφος μας που έκανε πολύ καλή δουλειά στο γάμο μας μας ζητούσε "φιλική" τιμή 900 ευρώ για την βάφτιση, με υποχρεωτικό 1 μεγάλο και 1 μικρο ψηφιακό αλμπουμ... όταν όμως ψάχνοντας λίγο, βρήκα φωτογράφο που με 600 μου έδωσε και το αρχείο (για να φτιάξω όσα photobooks ήθελα), τότε κατάλαβα οτι κάποιοι νομίζουν οτι είμαστε ακόμα στο 1999 και την εποχή του χρηματιστηρίου που υπήρχε αρκετό χρήμα τριγύρω...

Και όχι, τίποτα δεν πήγε στραβά με τον φωτογράφο των 600 ευρώ, αντίθετα μετά την παράδοση των φωτογραφιών κάναμε και τετράγωνο ψηφιακό άλμπουμ σε αυτόν - θέλω να πω οτι το θέμα μου δεν ήταν μόνο τα χρήματα, αλλά και η νοοτροπία "εγώ τόσο πουλάω - τέλος" που αντιμετώπισα από τον γνωστό.

παρακολουθω τη συζητηση και ακομη δεν εχω καταλαβει τη διαφορα του ψηφιακου αλμπουμ και του ψηφιακου βιβλιου....πως θα καταλαβω οτι καποιος μου δινει ψηφιακο αλμπουμ και οχι βιβλιο???εχει τελικα μεγαλη διαφορα στη ποιοτητα ή απλα ειναι ελαχιστες οι διαφορες και δεν αξιζει να δινουμε πολλα λεφτα για ενα ψηφιακο???/ευχαριστω....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Αλίμονο αν αυτό που μας μένει τελικά από το γάμο μας ή τη βάφτιση του παιδιού μας είναι μόνο ένα ψηφιακό άλμπουμ, το οποίο μάλιστα θα πρέπει να πληρώσουμε και με τετραψήφιο νούμερο έτσι ώστε να μη "φάμε τα μούτρα μας"!!!

Και εννοείται ότι οι πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου ΔΕΝ είναι δύο τυπικές τελετές.

.

Συμφωνω και επαυξανω!!!

Δηλαδη αν σας φαινεται μικρο το ποσο των 600 εβρω,κατα την γνωμη σας ποσα θα πρεπε να δωσουμε για να λεμε οτι καναμε μια αξιοπρεπη βαφτιση τελος παντων!!:confused:

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

600 ευρω ειναι παρα πολλα οταν σου προσφερουν πολυ λιγα κ στα παρουσιαζουν για πολλα

Καλο θα ειναι παντως για μια δουλεια που δεν εχουμε κανει να μην εχουμε αποψη .Δεν με στεναχωρεις γιατι δεν ειπα ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που γραφεις. Επισης βρισκω τα περισσοτερα σχολια σου εξαιρετικα κακεντρεχη

Η διαφοροποίηση είναι πράγματι στο πάχος της σελίδας (γιατί έτσι το συνηθίσαμε), η ποιότητα και ο τρόπος εκτύπωσης. Στα ψηφιακά άλμπουμ, η εκτύπωση γίνεται σε ειδικό χαρτί το οποίο κολλούν πάνω στην (χοντρή) σελίδα, ενώ το βιβλίο γίνεται εκτύπωση πάνω στο φύλλο κατευθείαν. Η ποιότητα εκτύπωσης είναι πολύ καλύτερη σε άλμπουμ. Η διαφορά αυτή όμως μικραίνει συνέχεια, διότι με την αύξηση των πωλήσεων των βιβλίων

γίνονται μεγαλύτερες επενδύσεις σε εξοπλισμό

Seagull μου το ψηφιακό αλμπουμ τυπωνεται στη χοντρη σελιδα, δεν το κολλουν μετα σε χοντρο χαρτι και αυτο ειναι κατι που το κατατασσει στην πρωτη θεση ποιοτητας εκτυπωσης και διαχρονικοτητας. Ενα ψηφιακό αλμπουμ ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ!!

Συμφωνω και επαυξανω!!!

Δηλαδη αν σας φαινεται μικρο το ποσο των 600 εβρω,κατα την γνωμη σας ποσα θα πρεπε να δωσουμε για να λεμε οτι καναμε μια αξιοπρεπη βαφτιση τελος παντων!!:confused:

Φλώρα μου .Δεν μου φαινεται καθολου μικρο το ποσο !!. ΙΣΑ ΙΣΑ που χρυσοπληρωσες κιολας ενα απλο photobook. Και στεναχωρεις και τη mamartista...

τα σχολια περι κακεντρεχίας ειναι φυσικα ασχολιαστα!!

Εγω ειμαι μια απλη λογιστρια που (επειδη μου αρεσε πολυ πολυ) εμαθα photoshop με πολυ κοπο και ξενυχτι!

Ειμαι μια μαμα που κατανοω οτι ακομα και τα 600 ευρω ειναι παρα πολλά! Εχω φτιαξει όμως αρκετα photobook και εχω να παραδεχτω οτι θελει πολυ πολυ κοπο για να φτιαχτει!

Ο φωτογραφος , μου εφτιαξε ψηφιακο αλμπουμ. Εγω εφτιαξα τα photobook για ολους τους νονους-παπουδο-γιαγιαδες!

Εγω λοιπον που τα εχω και τα δυο στα χερια μου , οφειλω να σας πω οτι σε σχεση ποιοτητας-τιμης προτιμω σαφως το photobook.

Το ψηφιακο αλμπουμ εχει φοβερη αναλυση, φοβερη επεξεργασια, φοβερη εκτυπωση, ειναι -πως να το πω- χορταστικο στο ματι και την υφη, αντεχει στο χρονο. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ 600 ΕΩΣ 900 ΕΥΡΩ!!

Το photobook ειναι πιο -πως να το πω κι αυτο- καθημερινο! Ειναι σαν ενα χοντρο και περιποιημενο περιοδικο. (με σκληρο εξωφυλλο) . Η εκτυπωση για τους απλους καθημερινους ανθρωπους ειναι πολυ καλη, τα χρωματα ειναι πολυ καλα. Ενας επαγγελματιας μπορει να εβρισκε 100 ελλατωματα! Αλλα αν κοιτας τα ελλατωματα, βλεπεις το δαχτυλο και χανεις το δασος! ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ 60 ΕΥΡΩ!!!

Οταν κοιτας ενα φωτογραφικο αλμπουμ το κανεις για να δεις ευτυχισμενες φατσες ερωτευμενων ή ευαισθητα κλαμματα μωρων. Να δεις ποιοι ηταν, τι φορουσαν, να δεις τη φατσα της πεθερας σου οταν ακουσε το ονομα. Κανεις δεν θα κατσει να κοιταξει αν η αντιθεση ηταν σουπερ, αν η σκια πεφτει ομαλα, αν πετυχε το merge...

Μιλαω για εμας τους απλους καθημερινους ανθρωπους! Η μενεγακη φανταζομαι θα εχει σουπερ ποιοτητας αλμπουμ! Αλλα η Μενεγακη τα 900 ευρω τα βγαζει τη μερα!

αυτα!!! :-)

οκ σας ευχαριστω γιατι τωρα καταλαβαινω πως βρισκω τοσο και καλα ''φθηνες προσφορες'' για τα βαφτισια....1 μεγαλο + 3 ψηφιακα μικρα και αλλα πολλα με 900 ευρω.....αλλα φοτομπουκ θα ειναι και μας τα περνανε ψηφιακα....γιατι μου φανηκε τοσο περιεργο οταν σε καποιους πηγα και μου ειπανε με ενα ψηφιακο 1000 και κατι..... και βικιντοσ συμφνωνω σε πολλα απο οσα ειπες....:cool:

σκεψου οτιεγω τις φωτο του γαμου περα απο 2 στο σαλονι σε κορνιζα που εχω τις αλλες ειναι στο αλμπουμ καπου χωμενα....δεν τις εχω ξαναδει απο τοτε....και να μη μιλησω για της πρωτης βαφτισης...μια στο σαλονι και οι αλλες ακομη ατυπωτες (γιατι μας τις εδωσε σιντι ) και δεν εχω ασχοληθει παραπερα.....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Παρακαλώ τα φώτα σας επαγγελματίες του είδους

Τι εννοεί ο ποιητής

· 1 ψηφιακό άλμπουμ ( τυπωμένο σε φωτογραφικό χαρτί με χαρτόνι ενδόφυλλο και ενιαία εκτύπωση φωτογραφίας στο εξώφυλλο ) διάστασης 27x36 ή 30x30 cm,

50 σελίδων

· 1 επιπλέον ψηφιακό άλμπουμ ( photobook ) 15x20 ή 20x20 cm αντίστοιχα, 50 σελίδων

Εγω καταλαβαίνω ότι το πρώτο είναι ψηφιακό album και το δεύτερο όπως και το λεεί photοbook.Καταλαβα καλα?????????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...