Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Β χοριακη πριν την καθυστέρηση

Recommended Posts

Σήμερα το πρωί έκανα χοριακη και βγήκε αρνητική, μία μέρα πριν την καθυστέρηση.... Και ήμουν τόσο σίγουρη... Έχω πολλά συμπτώματα κυρίως στο στήθος και δύο μέρες πριν μία σταγόνα ροζουλι αιματακι.... Κατά φαντασία έγκυος μαλλον :( ... Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;;;

Διαφημίσεις

Σήμερα το πρωί έκανα χοριακη και βγήκε αρνητική, μία μέρα πριν την καθυστέρηση.... Και ήμουν τόσο σίγουρη... Έχω πολλά συμπτώματα κυρίως στο στήθος και δύο μέρες πριν μία σταγόνα ροζουλι αιματακι.... Κατά φαντασία έγκυος μαλλον :( ... Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;;;

Την εκανες νωρις την χοριακη. Πρεπει να περιμενεις την καθηστερηση τουλαχιστον δυο μερες γιατι ακομα κ σε σταθερο κυκλο μπορει η ωορηξια να γινει λιγο πιο νωρις ή λιγο πιο αργα κ ισως καθηστερησει κ η εμφυτευση κ να μην δειξει η χοριακη. Αν δεν αδιαθετησεις σε δυο τρεις μερες να εχεις ελπιδες κ να επαναλαβεις χοριακη.

Την εκανες νωρις την χοριακη. Πρεπει να περιμενεις την καθηστερηση τουλαχιστον δυο μερες γιατι ακομα κ σε σταθερο κυκλο μπορει η ωορηξια να γινει λιγο πιο νωρις ή λιγο πιο αργα κ ισως καθηστερησει κ η εμφυτευση κ να μην δειξει η χοριακη. Αν δεν αδιαθετησεις σε δυο τρεις μερες να εχεις ελπιδες κ να επαναλαβεις χοριακη.

Αυτό θα κάνω.... Σ ευχαριστώ πολυ!!!!

Για σας κοριτσαρες τι κανετε? Ηθελα να σας πω και εγω τα ευχαριστα ( οχι τα δικα μου) η αδερφη μου ειναι εγκυος μετα απο μια αποβολη το καλοκαιρι.. Εχθες ηταν να την ερθει περιοδος αλλα εκανε τεστ προχθες και βγηκε θετικο. Πως γινετε το τεστ να δειχνει πριν την καθυστερυση και η χοριακη οχι? Και εχει σταθεροτατο κυκλο.η αδερφη μου.καμια σχεση με μενα

Για σας κοριτσαρες τι κανετε? Ηθελα να σας πω και εγω τα ευχαριστα ( οχι τα δικα μου) η αδερφη μου ειναι εγκυος μετα απο μια αποβολη το καλοκαιρι.. Εχθες ηταν να την ερθει περιοδος αλλα εκανε τεστ προχθες και βγηκε θετικο. Πως γινετε το τεστ να δειχνει πριν την καθυστερυση και η χοριακη οχι? Και εχει σταθεροτατο κυκλο.η αδερφη μου.καμια σχεση με μενα

Καλησπερα κ συγχαρητηρια στην αδελφη σου με το κσλο!!!!!υπαρχουν τεστακια που δειχνουν 4 μερες πριν την καθυστερηση κ αν εγινε κ νωρις στον κυκλο η συλληψη ειναι ευκολο να δειξουν.γενικοτερα παιζουν πολλα ρολο!!!οπως το ποτε εγινε η συλληψη τι τεστ θα παρεις κλπ κλπ.η χοριακη δεν κανει λαθος ομως .ισως να την εκανες νωρις σε περιπτωση κσθυστερηνενης συλληψης.εγω ειμαι στον 4ο μηνα κ με κυκλο 28-30 ημερων ετυχε τον μηνα που εμεινα εγγυος να κανει πολυ νωρις ωοριξια κσι να ειναι το εμβρυο 9 μερες μεγαλυτερο

Διαφημίσεις

Κοριτσακι συνχαριτηρια για την αδερφη σου αντε κ στα δικα σου. Οταν δειχνει το τεστ δειχνει κ η χοριακη την ιδια ορμονη ανιχνευουν βρε. Απλα καμια φορα πριν την καθηστερηση ο οργανισμος δεν εχει εκρινει την ορμονη αυτη για διαφορους λογους οπως πχ καθηστερημενη συλληψη. Γιαυτο κ τα τεστ που ειναι για 4 μερες πριν την καθηστερηση γραφουν οτι αν τα κανεις πριν την καθηστερηση εχουν τις μισες πιθανοτητες να σου δειξουν αποτελεσμα. Αν η ορμονη αυτη που ανιχνευουν εχει αρχισει να εκρινετε κ ειναι πανω απο 10 την βλεπει κ η χοριακη πριν την καθηστερηση.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...