Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσυνη ή οχι???????????

Recommended Posts

Καλησπερα θα ηθελα να κανω κι εγω μια ερωτηση..λιγο πριν τη περιοδο εχει παρατηρησει ποτε καμια σας κολπικα υγρα σαν βλεννα αλλα σε λιγη ποσοτητα οχι οπως στην ωορρηξία. Ειμαι τρεις μερες πριν τη περιοδο μου και το παρατηρω αυτο κανα δυο φορες μες τη μερα οταν σκουπιζομαι. Γνωριζεται αν ειναι συμπτωμα αυτο?

Και εγω εχω πολυ συχνα υγρα μια βδομαδα πριν τν περιοδο.. Καλο ειναι να υπολογιζουμε σαν πρωτο συμπτωμα παντα την καθυστερηση για μην απογοητευομαστε.

Διαφημίσεις

Ναι κοριτσι πριν την περιοδο εχω προσεξει βλεννα διαφανη. Ομως τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης ειναι ακριβως ιδια με της περιοδου. Πρεπει να συμβει κατι πολυ εντονο για να τα ξεχωρησεις οποτε μην ψαχνεις συμπτωματα ειναι ακριβως τα ιδια μετα απο καμια εβδομαδα καθυστερησης κατι θα εμφανιστει.

Ευχαριστω κοριτσι μου :) να σε ρωτησω και κατι αλλο γιατι το εχω απορια...ειχε μια εκσπερματιση ο δικος μου και δε καθαρίστηκε και ηρθαμε σε επαφη μετα απο κανα 14ωρο περιπου..λες να ειχε μεινει τιποτα πανω μετα απο τοσες ωρες? Οσους εχω ρωτησει μου χουν πει μετα απο τοσες ωρες δεν επιβιωνουν τα σπερματοζωάρια. Ποια ειναι η γνωμη σου?

Ευχαριστω κοριτσι μου :) να σε ρωτησω και κατι αλλο γιατι το εχω απορια...ειχε μια εκσπερματιση ο δικος μου και δε καθαρίστηκε και ηρθαμε σε επαφη μετα απο κανα 14ωρο περιπου..λες να ειχε μεινει τιποτα πανω μετα απο τοσες ωρες? Οσους εχω ρωτησει μου χουν πει μετα απο τοσες ωρες δεν επιβιωνουν τα σπερματοζωάρια. Ποια ειναι η γνωμη σου?

Δεν επιβιωνουν οντως καταρχας θα εχει σκουπιστει ετσι κ αλλιως πανω στο σεντονι εσωρουχο κτλ. Δεν γινεται με τιποτα να επιβιωσει κατι με τετοιες συνθηκες!!

Φαντασου οτι για να κανεις σπερμοδιαγραμμα πρεπει να κλεισεις ραντεβου για να το εξετασουν μεσα σε ενα τεταρτακι κ απολυτος προστατευμενο απο ζεστη μικροβια κτλ. Αλλιως δεν βρισκουν τιποντα ζωντανο..

Δεν επιβιωνουν οντως καταρχας θα εχει σκουπιστει ετσι κ αλλιως πανω στο σεντονι εσωρουχο κτλ. Δεν γινεται με τιποτα να επιβιωσει κατι με τετοιες συνθηκες!!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για τη βοηθεια :)^_^

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!εμεις προσπαθουμε σχεδον 1 χρονο!πριν ενα μηνα βρηκαμε οτι ο αντρας εχει καποιο προβλημα κ θα παμε σε ενδοκρινολογο να μας πει τι να κανουμε.παντως μας ειπε οτι αν δεν κανει αγωγή παιδακι δεν πιανουμε!αυτο που θα ηθελα να πω ειναι πως ολους αυτους τους μηνες παντα εβρισκα καποιο διαφορετικο συμπτωμα κ παντα ελεγα λες?δεν ειναι ετσι. μην προσπαθειτε να ερμηνευσετε το καθετι που παρατηρείται.οτι ειναι να γινει θα γινει!οταν ειναι να ερθει το μωρακι θα ερθει με το καλο...εγω το καλοκαιρι κοντεψα να τρελαθω . πραγματικά δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου.ειπα οτι δεν θα το ξανακανω αυτο.η ψυχολογια ειναι το πιο σημαντικό πραγμα!τωρα περιμενω κ εγω την ξινη την αλλη εβδομαδα.αν δεν ήξερα οτι δεν έχουμε πιθανοτητες θα θεωρουσα οτι και αυτο το μηνα μπορει να πιαναμε γτ παλι νιωθω κατι διαφορετικο που στον ενα χρονο δεν το εχω ξανανοωσει.το σωμα μας δυστυχως δεν μας δειχνει ξεκαθαρα τι συμβαινει.οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να χαλαρωσουμε!!(οι γονεις μου εκανα 1.5 χρονο να πιασουν απο το αγχος!!!)

καλησπερα κοριτσια!εμεις προσπαθουμε σχεδον 1 χρονο!πριν ενα μηνα βρηκαμε οτι ο αντρας εχει καποιο προβλημα κ θα παμε σε ενδοκρινολογο να μας πει τι να κανουμε.παντως μας ειπε οτι αν δεν κανει αγωγή παιδακι δεν πιανουμε!αυτο που θα ηθελα να πω ειναι πως ολους αυτους τους μηνες παντα εβρισκα καποιο διαφορετικο συμπτωμα κ παντα ελεγα λες?δεν ειναι ετσι. μην προσπαθειτε να ερμηνευσετε το καθετι που παρατηρείται.οτι ειναι να γινει θα γινει!οταν ειναι να ερθει το μωρακι θα ερθει με το καλο...εγω το καλοκαιρι κοντεψα να τρελαθω . πραγματικά δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου.ειπα οτι δεν θα το ξανακανω αυτο.η ψυχολογια ειναι το πιο σημαντικό πραγμα!τωρα περιμενω κ εγω την ξινη την αλλη εβδομαδα.αν δεν ήξερα οτι δεν έχουμε πιθανοτητες θα θεωρουσα οτι και αυτο το μηνα μπορει να πιαναμε γτ παλι νιωθω κατι διαφορετικο που στον ενα χρονο δεν το εχω ξανανοωσει.το σωμα μας δυστυχως δεν μας δειχνει ξεκαθαρα τι συμβαινει.οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να χαλαρωσουμε!!(οι γονεις μου εκανα 1.5 χρονο να πιασουν απο το αγχος!!!)

τα λες πολυ καλα κοριτσι μ... τελικα το μοναδικο συμπτωμα που πρεπει ν λαμβανουμε υποψιν μας ειναι η καθυστερηση και καλο ειναι οχι μιας ή δυο ημερων αλλα λιγο παραπανω...

Γειά σας δείτε εδώ

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=38550

δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να κλειδώνουμε τα θέματα αυτά.

Δείτε εδώ γιατί :

Αγαπητά μέλη,

Η αγωνία για τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια είναι πάντα πολύ έντονη. Το μοίρασμα αυτών των συναισθημάτων, με αναγνώστες κ μέλη που βιώνουν την ίδια αγωνία, μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να περάσουν οι ώρες ή οι μέρες αγωνίας και έντασης όσο δυνατόν πιό ανώδυνα ή και ευχάριστα.

Διαβάστε το μήνυμά μας, για το πώς να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα ανενόχλητα, στο σωστό σημείο!

Σας ευχόμαστε σύντομα να έχετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας.

-----------------------------------------------------------------

Γενικοί κανόνες : http://parents.org.gr/forum/misc.php?do=showrules

Το forum της ΕΕΕΓ parents.org.gr (με βάση το καταστατικό της http://parents.org.gr/news/a245), βρίσκεται στην διάθεση των μελών για την τοποθέτηση ενημερωτικών θεμάτων και ερωτημάτων/ανταλλαγής πληροφοριών που θα βοηθήσουν μελλοντικούς αναγνώστες/γονείς.

Για θέματα που αφορούν θετικό η αρνητικό τέστ,είμαι έγκυος/δεν είμαι, καθημερινού τύπου επικοινωνία για αποτελέσματα/διαδικασία εξωσωματικής/σπερματέγχυσης, παρακαλούμε κάνετε χρήση του parentscafe.gr και της συγκεκριμένης ενότητας:

Θέλουμε να γίνουμε γονείς ! http://parentscafe.gr/forumdisplay.php?f=169

Ειδικά για το θέμα της θρησκείας κ πίστης σε σχέση με την σύλληψη παρακαλούμε επισκεφτείτε το συγκεκριμένο καφέ που ανοίξαμε, στο φόρουμ του parentscafe.gr με τιτλο Σύλληψη: Θρησκεία κ Ελπίδα ! http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2921 όπου μπορείτε να καταθέσετε τις ιστορίες σας καθώς και τις ιστορίες ή εμπειρίες άλλων για αυτό το θέμα.

Το παρόν θέμα κλειδώνεται και θα μεταφερθεί στο αρχείο.

-----------------------------------------------------------------

Οδηγίες εγγραφής στο Parentscafe.gr :http://parentscafe.gr/showthread.php?t=234

Οδηγίες ανάκτησης κωδικού: http://parents.org.gr/forum/showthre...32#post1397532

Σημείωση

Αν το θέμα στο οποίο συμμετέχετε κλειδωθεί με την συγκεκριμένη ανακοίνωση παρακαλούμε

α]

μην ανοίγετε νέο θέμα ως συνέχεια του θέματος που συμμετείχατε

β]

μην ανοίγετε ειδικά νέο θέμα στο parents.org.gr για να ανακοινώσετε την δημιουργία νέου θέματος στο parentscafe.gr.

Μπορείτε αν επιθυμείτε να ενημερώσετε τα υπόλοιπα μέλη με το να τοποθετήσετε την είδηση στην υπογραφή σας ή να κάνετε χρήση των προσωπικών μηνυμάτων.

Σε περίπτωση που ανοίξετε νέο θέμα στο parents.org.gr είτε ως συνέχεια κλειδωμένου θέματος είτε με σκοπό την ανακοίνωση νέου θέματος στο parentscafe.gr θα λάβετε κάρτα ειδοποίησης που θα σας ενημερώνει για τους κανόνες του forum της ΕΕΕΓ και ίσως συνοδεύεται από ολιγοήμερη απενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...