Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως γίνεται η διαδικασία με τα κατεψυγμένα έμβρυα?

Recommended Posts

Δηλαδή αν θέλω να κάνω την εμβρυομεταφορά τον Ιανουάριο θα πρέπει να ξεκινήσω από τον Δεκέμβριο; Θα πρέπει να ειδοποιήσω τον γιατρό μόλις μου έρθει η περίοδος;

Koritsia epidi eimai ligo asxeti ti einai I katastoli? Egw perno ta cyclacur Kai ton genari paw Gia eksosomatiki exw ta waria se kataosiksi kai tha ginei ton genari i gonimopoiisi me doti... Tha prepei na paro k ala farmaka , den Mou anafere Kati o yiatros... Mou eipe tha me dei telos tou xronou

Διαφημίσεις

Και εγω xris μου χωρίς καταστολή τα έβαλα. Πιστεύω οτι καθε γιατρός κρίνει ανάλογα την περιπτωση και το ιστορικό.

Τις έβαλα και περιμένω, την Δευτέρα χοριακη. Αλλα δεν είμαι πολυ αισιόδοξη γιατι δεν βάλαμε τις άριστες.

Εσύ φούσκωνεις κοριτσάκι μου, τι κανουν αγοράκια σου? πως αισθάνεσαι εχεις πρηστεί?

Να εισαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά!!! Οι βλαςτοκύςτες έχουν πολύ καλή δυναμική κι ας μην είναι άριστες! Με το καλό να μας φέρεις ευχάριστα νέα! Εγώ αυριο μπαίνω στη 32η. Μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς! Βέβαια αγωνία υπάρχει μέχρι τέλους δεν το συζητώ... Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι κάποιες μερες λαχανιάζω και μόνο που κάθομαι ή πονάει λίγο η πλάτη μου κατά τα άλλα καλά!!! Ούτε πολλά κιλά, ούτε πρηξίματα!

I 'm a happy twin mom

Γεια σας κορίτσια και από μενα!!

Καλή επιτυχία στις αυριανές χοριακές και καλή συνέχεια στις εγκυούλες!!!

Με τις περισσότερες κοπέλες έχουμε μιλήσει παλιότερα και εσεις ίσως να με θυμάστε...

Θέλω τα φώτα σας γιατί έχω κάπως μπλοκάρει.Ηταν να κάνω εμβρυομεταφορά μιας βλαστοκύστης στα μέσα Δεκεμβρίου οπότε από τον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα αντισυλληπτικά.Αφού τα διέκοψα,υποτίθεται σου έρχεται η περίοδος σε 5 μερες και μένα δεν μου ήρθε ποτέ.Είμαι στην 18η μέρα καθυστέρησης.Πήγα στον γιατρό έκανα υπέρηχο αλλά δεν φανηκε κάτι που να εμποδίζει την περίοδο.

Εχει τύχει να παρετε αντισυλληπτικά πριν την ετ για να φτιάξετε τον κύκλο;Δεν κάναμε καταστολή όπως άλλες φορές γιατί το καλοκαίρι αφού έκανα καταστολή και ξεκίνησα τα χάπια cyclacour δεν ανέβαιναν καθόλου τα οιστρογόνα.Δεν ξέρω βρε κορίτσια τι έχει πάθει ο οργανισμός μου.Όποια γνωρίζει κάτι ας μου δώσει τα φώτα της

Γεια σας κορίτσια και από μενα!!

Καλή επιτυχία στις αυριανές χοριακές και καλή συνέχεια στις εγκυούλες!!!

Με τις περισσότερες κοπέλες έχουμε μιλήσει παλιότερα και εσεις ίσως να με θυμάστε...

Θέλω τα φώτα σας γιατί έχω κάπως μπλοκάρει.Ηταν να κάνω εμβρυομεταφορά μιας βλαστοκύστης στα μέσα Δεκεμβρίου οπότε από τον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα αντισυλληπτικά.Αφού τα διέκοψα,υποτίθεται σου έρχεται η περίοδος σε 5 μερες και μένα δεν μου ήρθε ποτέ.Είμαι στην 18η μέρα καθυστέρησης.Πήγα στον γιατρό έκανα υπέρηχο αλλά δεν φανηκε κάτι που να εμποδίζει την περίοδο.

Εχει τύχει να παρετε αντισυλληπτικά πριν την ετ για να φτιάξετε τον κύκλο;Δεν κάναμε καταστολή όπως άλλες φορές γιατί το καλοκαίρι αφού έκανα καταστολή και ξεκίνησα τα χάπια cyclacour δεν ανέβαιναν καθόλου τα οιστρογόνα.Δεν ξέρω βρε κορίτσια τι έχει πάθει ο οργανισμός μου.Όποια γνωρίζει κάτι ας μου δώσει τα φώτα της

Καλησπέρα και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου! Δεν μπορω να σε διαφωτισω πανω σε αυτο και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα διαβασα για ρυθμιση του κυκλου με αντισυλλπτικα πριν την ετ κ μου εκανε εντυπωση.Προσωπικα ρυθμιζαμε τον κυκλο μονο με cyclacur . Μην ανησυχεις για την περιοδο σου, το άγχος ειναι ενας σημαντικος παραγοντας καθυστέρησης καποιες φορες.

Σιγουρα καποια κοπελα που εχει ισως ακολουθησει τη δικη σου αγωγη πριν απο ετ θα βρεθει να σε συμβουλεψει. Όλα θα πάνε καλά

mlBhp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...