Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επανασύνδεση μετά από απιστία

stelma

Recommended Posts

stelma, πάμε για άλλα, καλύτερα....σου αξίζει ένας άντρας που θα σε αγαπάει αληθινά και το ξέρεις ήδη αυτό.

Να σκέφτεσαι πως ποτέ δεν σε άξιζε, και καλύτερα που έγινε ότι έγινε τώρα που είσαι ακόμη 28 παρά στα 50 με παιδιά.

Κάνε ένα πάρτυ χωρισμού με τις κολλητές σου, ρίξτο έξω, κάνε μια τρέλα που θα σε λυτρώσει και πάμε για άλλα καλύτερα ... σε λίγο καιρό, ίσως σε λίγα χρόνια θα κοιτάς πίσω και θα σκέφτεσαι πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς λόγο σε αυτή τη ζωή.

ζητώ συγνώμη για τα σκληρά μου λόγια, όμως επειδή οι άνθρωποι δεν αλλάζουν προς το παρόν φρόντισε να μην κουβαλήσεις καμία ενοχή για ότι έγινε. Ο τύπος είναι .....μ &*^%$.

να ξέρεις πως έχεις την αμέτρητη υποστήριξή μας.

Διαφημίσεις

Συγνώμη που θα το πω έτσι απλά, αλλά ο πρώην άντρας σου απλά το τερμάτισε.....

Ανασυντάξου τώρα, "πένθησε" όσο χρειάζεται, βάλε προτεραιότητες στη ζωή σου, στάσου στα πόδια σου και όταν θα έχεις ανακάμψει βρες κάποιον που θα σεβαστεί εσένα, τα θέλω σου, τις ανάγκες σου για να ζήσετε μια κοινή ζωή.

Δες τη μετά γάμου περίοδο σα μια νέα αρχή και ξεκίνα άμεσα να προσδιοριστείς πλέον έξω από αυτή τη σχέση, ως άτομο...

Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον σου!

Είσαι πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία σου, το έχεις καταλάβει και μόνη σου, το γράφεις άλλωστε.. γιατί είδες με τα μάτια σου το μέγεθος της κοροϊδίας και δεν πρόκειται να κάτσεις να ασχοληθείς περαιτέρω.. ούτε πρόκειται να ταλαιπωρείσαι με τύψεις, να κατηγορείς τον εαυτό σου ή να αναρωτιέσαι τι θα γινόταν αν..! Πονάει βέβαια εννοείται.. δώσε χρόνο στον εαυτό σου και θα δεις ότι σύντομα όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

Είσαι πολύ τυχερή ( μέσα στην αυτυχία σου φυσικά) που δεν έχασες άλλο χρόνο... όταν όλα καλμάρουν, όσο χρόνο κι αν πάρουν, την αδικία θα τη νοιώθεις ακόμη, όπως κ πολλά άλλα... είναι στο χέρι σου πόσο γρήγορα θα το μετατρέψεις όλο αυτό σε εμπειρία για να ζήσεις πιο όμορφα την υπόλοιπη ζωή σου... η σκέψη σου φαίνεται πολύ συγκροτημένη... δώσε στον εαυτό σου ότι καλύτερο έχεις χωρίς φόβο, κ θα πας θαυμάσια...

όσο γι' αυτόν, είναι χαμένος... δεν ξέρει τί του γίνεται... όταν σέβεσαι πρώτα απ' όλα τον εαυτό σου, δεν του επιτρέπεις τέτοιες συμπεριφορές.

Υ.Γ.: όταν τα πράγματα φτάνουν εκεί κ λίγη κατινιά δεν βλάπτει... κράτα την αξιοπρέπειά σου για όσους την αξίζουν!

σου εύχομαι τα καλύτερα!

Διαφημίσεις

2 μέρες μετά αισθάνομαι σιγά σιγά να καταλαγιάζει ο έντονος θυμός και το σοκ και σιγά σιγά έρχεται η συνειδητοποίηση. Ευτυχώς έχω τη συμπαράσταση φίλων και οικογένειας. Το κακό είναι ότι οι κολλητές μου και η κουμπάρα μου βρίσκονται σε άλλη πόλη και έχουμε ξαναρχίσει να μιλάμε ατέλειωτες ώρες στα τηλέφωνα, όπως τότε που ήμασταν έφηβες και φοιτήτριες. Εδώ έχω τουλάχιστον τις συναδέλφους από τη δουλειά και μία καλή φίλη από τον κοινό μας κύκλο, ο οποίος και συνειδητοποιώ ότι αποτελείτο από τους στενούς του φίλους και τις γυναίκες τους.

Είμαι ακόμη αρκετά μουδιασμένη, όμως ο πόνος έχει αρχίσει να έρχεται ειδικά τα βράδια, που ξυπνάω από όνειρα με εικόνες μιας χαρούμενης, κοινής ζωής και δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ, σηκώνομαι το πρωί με έναν κόμπο στο στομάχι, αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να απασχολούμαι την υπόλοιπη μέρα με τις υποχρεώσεις μου ξαναβρίσκοντας το χαμόγελό μου και το χιούμορ μου. Αναρωτιέμαι μερικές στιγμές αν προσποιούμαι ή αν στ' αλήθεια μπορώ και γελάω, αν στα αλήθεια μπορώ να συνεχίσω σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Νομίζω ότι έχω την ανάγκη να τον αποκαταστήσω κάπως στα μάτια μου, όχι γι' αυτόν, αλλά για να μπορέσω ίσως να κρατήσω τις αναμνήσεις μου και να μην νιώθω ότι έχασα άδικα 8 χρόνια από τη ζωή μου, τα οποία κατά βάση αισθανόμουν πολύ ευτυχισμένη.

Έχω αποφασίσει να μην επιδιώξω κάποια επαφή μαζί του προς το παρόν ακόμη και για τα διαδικαστικά μέχρι να ανακτήσω κάπως τον εαυτό μου (σε κανένα 15νθημερο στο αισιόδοξο σενάριο:wink:) και μετά βλέπουμε... Ήδη έχουν ξεκινήσει τα "προξενιά" από φίλους, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θα χρειαστεί να περάσω ένα αρκετά μεγάλο διάστημα μόνη μου, προκειμένου να ανασυγκροτηθώ και να πατήσω στα δικά μου πόδια. Ελπίζω ότι οι άντρες εκεί έξω δεν θα είναι όλοι της ίδιας κατηγορίας... Και να φανταστείτε ότι ο δικός μου θεωρούνταν από τους ...καλούς!!! Ποιος ξέρει; Η κουμπάρα μου λέει ότι ο μ!@#$%^&ς της μίας είναι ο πρίγκηπας της άλλης:shock:

Η κουμπάρα μου λέει ότι ο μ!@#$%^&ς της μίας είναι ο πρίγκηπας της άλλης:shock:

χαχαχα είναι νωρίς ακόμη όμως έχω πέσει κάτω από τα γέλια...μου έφτιαξες την ημέρα stelma.... είναι ότι πιο εύστοχο έχω ακούσει τελευταία!!! Η κουμπάρα σου είναι πολύ έξυπνη γυναίκα!!! ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...