Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο,τι δωρο παιρνουν ,τετοιο δινουν.

Recommended Posts

Ειναι θεμα των γονέων και του χαρακτηρα και της ευγένειας που διαθέτουν συμφωνα με την ανατροφή τους, πχ εγω δεν παω ποτε καλεσμενη σε γιορτη η γενεθλια η οπουδηποτε με καλέσουν επισημα με αδεια χερια σε αλλο σπιτι

Αν δεν εχω ουτε 5 ευρω στη τσεπη που το καταλαβαινω στις μερες μας δεν θα παω στο παρτυ θα επικαλεστώ καποιο μικρο ψέμα, εαν ομως διαθέτω εστω και λιγα ευρω θα παρω ενα συμβολικό δωρο (ενα μπουκαλι κρασι, μια γλάστρουλα κατι)

Το ιδιο φυσικα παντα ισχυει και ως γονέας προς το παιδι μου οταν μας καλούν σε παιδικο παρτυ πηγαίνουμε ενα δωρο παιδικο στο παιδι που γιορτάζει ακομα και μια πλαστελίνη των 2 ευρω φαντάζει υπεροχη στα παιδικά ματια.

Οποτε ολα ειναι θεμα ευγένειας των γονέων.

Πολυ όμορφα και σωστά όσα γράφεις. Συμφωνώ 100%. Μια παρατήρηση μονάχα. Όταν σε καλούν σε παιδικό πάρτυ με το παιδί σου πώς πας αφού ακόμα δεν έχεις αποκτήσει παιδί?:confused:

Διαφημίσεις

Πολυ όμορφα και σωστά όσα γράφεις. Συμφωνώ 100%. Μια παρατήρηση μονάχα. Όταν σε καλούν σε παιδικό πάρτυ με το παιδί σου πώς πας αφού ακόμα δεν έχεις αποκτήσει παιδί?:confused:

Παράδειγμα έφερα οταν ειμαστε γονεις ενος παιδιού και το καλούν σε καποια γιορτη σε σπιτι πηγαίνουμε απο ευγένεια με κατι πανω μας εστω και μια πλαστελίνη το κοστος δεν εχει καμια σημασια. Αν αξιωθώ και πανε ολα καλα και αποκτήσω παιδακι μακαρι και παιδια οχι μονο ενα θα πράξουν οπως εμαθα και εγω απο την παιδική μου ηλικια ως τωρα. Θεμα διαπαιδαγώγησης αυτο ηθελα να πω.

Παράδειγμα έφερα οταν ειμαστε γονεις ενος παιδιού και το καλούν σε καποια γιορτη σε σπιτι πηγαίνουμε απο ευγένεια με κατι πανω μας εστω και μια πλαστελίνη το κοστος δεν εχει καμια σημασια. Αν αξιωθώ και πανε ολα καλα και αποκτήσω παιδακι μακαρι και παιδια οχι μονο ενα θα πράξουν οπως εμαθα και εγω απο την παιδική μου ηλικια ως τωρα. Θεμα διαπαιδαγώγησης αυτο ηθελα να πω.

Σωστή σε βρίσκω! !!!!!!!:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...