Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλή εβδομάδα σε όλες!!

Ψωνίσατε τελικά τίποτα??Εγώ δεν βρήκα κάτι που να το χρειάζομαι άμεσα, περίμενα όμως να δω περισσότερες νέες παραλαβές.

Τώρα θα κάνω υπομονή,να περάσει το πρώτο 10ημερο του μήνα,να δω τί θα έχει φέρει και το άλλο ελληνικό σάιτ,για να παραγγείλω επιτέλους.

Είδα ότι ήρθαν πολλές ωραίες μήτρες,για εσάς που έχετε το μηχάνημα και ασχολείστε.

Λουλουδια ηθελα αλλα τελικα δεν πηρα. Περιμενω την αλλη κουτα της Λενας :-) .

Καμια μητρα θελω και εγω αλλα δεν ξερω τι.....

Καλες δημιουργιες Vallia!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπητά μέλη,

έγινε ξεκαθάρισμα του θέματος έτσι ώστε να μείνουν σε αυτές τις σελίδες μόνο οι πληροφορίες που δίνουν τα μέλη.

Για καθημερινού τύπου δημοσιεύσεις και την προσωπική σας συννενόηση

κάντε χρήση του chat , του parentscafe.gr είτε των προσωπικών μηνυμάτων.

Όλες τις δημοσιεύσεις που απομακρύνθηκαν θα τις βρείτε εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=97890

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Καλημέρα! Ούτε κι εγώ παρήγγειλα, θέλω να ψωνίσω κι από το αθηναϊκό και δε λέει να κάνω 2 κοντινές παραγγελίες , κλαψ! Οπότε προς το παρόν πορεύομαι με ό,τι έχω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ την Δευτέρα θα παραγγείλω από το αθηναϊκό.Τελικά άδικα περίμενα, μια και δεν ήρθε τίποτα που να με ενδιαφέρει στην καινούρια παραγγελία.

Όλο μήτρες έφεραν και εγώ δεν έχω το μηχάνημα.

Το βράδυ θα κάνω και την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω λουλουδάκια κροσέ.Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!

Ενεργοποιήθηκαααα!!!!

Τι κάνετε? Πάλι ψωνίσατε??? χαχαχαχα

Παιδιά μάλλον κάποια κοπέλα (για δικούς της λόγους) εκανε καταγγελια επειδη εβαλα λινκ για το blog μου. Παλιά πουλούσα ευχολόγια μέσα απο αυτο το blog αλλα ΟΧΙ ΠΙΑ! Εφτιαξα ενα άλλο για τα ευχολόγια το οποίο εχω βαλει στο parents cafe. Σίγουρα διαφημίζω κάποια μαγαζια στο blog μου αλλα και εδώ δε βάζουμε λινκ μαγαζιών? Ποια ειναι η διαφορά???? Οπότε ακόμα δεν εχω καταλάβει γιατι με αποκλείσανε....Μάλλον απαγορευονται όλα τα blog! Τι να πω....???

Anyway! μεγεια τα καινουρια σας πραγματακια και καλες δημιουργίες!!!

Βίκυ,καλώς ήρθες!!!

Δε νομίζω κάποια να έκανε κάτι τέτοιο,σίγουρα όχι από εμάς.Χτες που βαριόμουν και χάζευα διάφορα,είδα ότι παίρνεις κάρτα αν έχεις blog στην υπογραφή σου ή αν διαφημίζεις κάποιο.Αλλά νομίζω κίτρινη κάρτα,όχι κόκκινη που σε απενεργοποιεί.Τέλος πάντων.

Υπάρχει τρόπος να βάζεις φωτό των δημιουργιών σου χωρίς να φαίνεται το blog?Γιατί θέλουμε και εμείς να βλέπουμε,αλλά να μην βρίσκεις και εσύ τον μπελά σου.

Διαφημίσεις

Κάπου πήρε το μάτι μου τέτοιες μήτρες.Πολύ χρήσιμες,πράγματι.

Αυτό είναι κάτι παρόμοιο?Γιατί μου άρεσε πολύ.

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1774

Αυτο http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1767 παρηγγειλα εγω.

Γεια σου Βικυ :wink: . Καλως μας ηρθες και παλι.

Καλωσηλθες Βικυ! Και καλά ψωνια κοριτσια!

Βίκυ, εχεις τις δημιουργίες στο στο flickr? Αν ναι, βαζε τα απο εκει. Και όποτε θες να μας δειξεις κατι απο το μπλογκ σου, στελνε μας πμ στις μονιμες αναγνωστριες της στηλης.

Δεν ξερω σε ποιον ηρθε η εμπνευση για την καρτα αλλά και για το ξεκαθαρισμα του τοπικ, αλλά μη χανουμε και την ουσία, οκ admins? (το λεω κι ας φαω καρτα)

Εγώ ψωνισα απο το νησιωτικο αλλα μου τα εβαλε σε αναμονή η Λενα μηπως δω κατι ακομα που θελω. Και θελω τη μητρα για τους κυκλους, ειναι απελπισια να τους κοβεις με το χερι, αλλα μου ηρθαν και τα κοινοχρηστα σημερα το πρωί... :?

Ίσως τον άλλο μήνα...

Το ΣΚ αν με αφησουν χρονο οι προετοιμασιες της μικρής για το σχολείο, θα ξεκινησω τα layouts! επιτέλους! :D

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Αυτο http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1767 παρηγγειλα εγω.

Γεια σου Βικυ :wink: . Καλως μας ηρθες και παλι.

Tέλειο,πολύ ρομαντικό!Είχε μέσα και τέτοιο χαρτί?

Εγώ ψωνισα απο το νησιωτικο αλλα μου τα εβαλε σε αναμονή η Λενα μηπως δω κατι ακομα που θελω.

Τα πήρες το Σ/Κ με την έκπτωση?Αν ναι,θα ισχύει για αυτά που σου κράτησε,παρ'όλο που δεν ολοκλήρωσες την παραγγελία?

Πιστευω οτι εγινε καταγγελια επειδη οταν ειχα βαλει λινκ για τα blog της Gerry και της Gabrielle για να δει τα αυτοκόλητα η Βαλια, δε μου ειπαν τιποτα! Και γενικα βλεπω λινκ διαφορων blog σε άλλα τοπικ!

Θα σας βάζω μάλλον κάπως ετσι:

http://2.bp.blogspot.com/-lVcmmedGMjU/TmHQiV3W39I/AAAAAAAABiw/N3tfgxQ1QjI/s1600/Easter.JPG

φαινεται τιποτα?

Διαφημίσεις

Τα πήρες το Σ/Κ με την έκπτωση?Αν ναι,θα ισχύει για αυτά που σου κράτησε,παρ'όλο που δεν ολοκλήρωσες την παραγγελία?
ναι, και τα εχω πληρώσει κιολας, δεν την εχασα την εκπτωση! :D

Πιστευω οτι εγινε καταγγελια επειδη οταν ειχα βαλει λινκ για τα blog της Gerry και της Gabrielle για να δει τα αυτοκόλητα η Βαλια, δε μου ειπαν τιποτα! Και γενικα βλεπω λινκ διαφορων blog σε άλλα τοπικ!

Θα σας βάζω μάλλον κάπως ετσι:

http://2.bp.blogspot.com/-lVcmmedGMjU/TmHQiV3W39I/AAAAAAAABiw/N3tfgxQ1QjI/s1600/Easter.JPG

φαινεται τιποτα?

δεν μπορώ να δω γιατι ως γνωστόν μπλογκ απο τη δουλεια γιοκ. αλλά καλύτερα να ρωτησεις τους αντιμ αν το επιτρεπουν μη φας καμια κερατιατικη παλι. Αν κι εχεις δικιο για τα ξενα μπλογκ, εκει δεν ειχαν θεμα? (βαρανε και οι ορμονες κοκκινα τωρα, αστα) Τεσπα, υπαρχει λυση: θα στελνεις σε μια απο μας το λινκ απο το μπλογκ σου και θα το βγαζουμε εμεις, τυπου: "πωπω κοιταξτε ενα φοβερό που βρήκα" :D

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Ειχα παθει πλακα με αυτό το μαγαζί http://www.etsy.com/shop/thepaperkingdom?ref=ss_profileκαι με τις γιρλαντες για χρονια πολλά αλλά τοσοι κυκλοι δεν κοβονται με το χερι. Κι ετσι ψηνομαι να παρω τη μητρα. Με κοκκινο και πρασινο φτιαχνεις και χριστουγεννιατικο banner!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

ναι, και τα εχω πληρώσει κιολας, δεν την εχασα την εκπτωση! :D

δεν μπορώ να δω γιατι ως γνωστόν μπλογκ απο τη δουλεια γιοκ. αλλά καλύτερα να ρωτησεις τους αντιμ αν το επιτρεπουν μη φας καμια κερατιατικη παλι. Αν κι εχεις δικιο για τα ξενα μπλογκ, εκει δεν ειχαν θεμα? (βαρανε και οι ορμονες κοκκινα τωρα, αστα) Τεσπα, υπαρχει λυση: θα στελνεις σε μια απο μας το λινκ απο το μπλογκ σου και θα το βγαζουμε εμεις, τυπου: "πωπω κοιταξτε ενα φοβερό που βρήκα" :D

χαχαχαχα...γελοίο δεν ειναι??? Θα ζηταω απο εσας να βαλετε λινκ του δικου μου blog! xaxaxa δηλαδη τύπου (κρύβομαι πισω απο το δαχτυλό μου).

Πάντως καλύτερα να μη ξανασυζητησουμε το θέμα!

ο νοων νοειτω..................

ειδικα αυτό ήταν το αγαπημενο μου σχεδιο http://www.etsy.com/listing/71659695/pink-and-yellow-high-chair-banner

χεχεχε, απο ότι φαινεται δεν εχω συνειδητιοποιησει ακομα ότι κυοφορώ αγόρι! :-D

pdNQp3.pngjWt5p3.png

εχθες εκατσα με τη μικρή να φτιαξουμε κατι χαρτινα λουλουδια απο ενα tutorial που ειδα στο youtube. το αποτελεσμα ήταν απογοητευτικό! η εκτελεση ήταν καλή, αλλα φαινονταν οι τσακισεις στα πεταλα... τελικά αν τα βιντεο δεν εχουν καλη ευκρίνεια, μπορούν να κρυψουν πολλά...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

εχθες εκατσα με τη μικρή να φτιαξουμε κατι χαρτινα λουλουδια απο ενα tutorial που ειδα στο youtube. το αποτελεσμα ήταν απογοητευτικό! η εκτελεση ήταν καλή, αλλα φαινονταν οι τσακισεις στα πεταλα... τελικά αν τα βιντεο δεν εχουν καλη ευκρίνεια, μπορούν να κρυψουν πολλά...

Την Κυριακή θα βάλω ενα tutorial στο blog μου για να φτιάχνετε πανευκολα λουλουδια με sizzix die, χαρτι (φυσικά) και τούλι!!!!!

με ποιο die?

Πιστευω πως μπορει να γινει με οποιοδηποτε die ή punch λουλουδιού αρκεί να έχει 3 διαφορετικα μεγέθη! Βέβαια το punch, δε μπορει να κοψει τούλι αλλα το κόβει κανεις και με το χερι!

Πιστευω πως μπορει να γινει με οποιοδηποτε die ή punch λουλουδιού αρκεί να έχει 3 διαφορετικα μεγέθη! Βέβαια το punch, δε μπορει να κοψει τούλι αλλα το κόβει κανεις και με το χερι!

δυσκολο αυτό...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...