Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τι ωραία! Αυτό που μου έμεινε είναι το μίνι άλμπουμ-τούρτα! Αλήθεια βγήκαν από τώρα τα Χριστουγεννιάτικα???

Ναι ναι!!!! Τουλαχιστον αυτο το πακετο. Και η Λενα ειχε φερει κατι και δεν τα προλαβα αλλα θα ξαναφερει. Γενικα με τα Χριστουγεννιατικα γινεται χαμος. Οταν βλεπετε κατι και σας αρεσει να το παιρνετε αμεσως :wink:.

Καλα το αλμπουμ τουρτιτσα ειναι θεικο!!!!! Ανυπομονω να το φτιαξω. Εχω ομως αλλα στην μεση και δεν προβλεπεται να το φτιαξω πριν την μετακομιση.

Κορίτσια λεω να χτυπήσω αυτο για αλμπουμ γάμου. Τι λετε δεν έιναι πολύ ωραίο και ρομαντικό?

http://www.ebay.com/itm/NEW-ECHO-PARK-VICTORIA-GARDEN-COLLECTION-KIT-/250860198935?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a686edc17

Καλή τιμή 17,85 αν έχει τόσα πράγματα μέσα!

Παντα φερνουν τετοια πακετα ανα εποχες απ οτι εχω καταλαβει . Περσι ειχαν και πασχαλινα :wink: . Ενα αλλο που ειχα παρει ηταν με λουλουδια. Ειχε πολλα πακετα χαρτια σε διαφορα μεγεθη, λουλουδια, στρασακια σε διαφορα χρωματα και σχεδια, αυτοκολλητα!!!!

Αλλα αυτο που πηρα τωρα εχει περισσοτερα πραγματα. Προσωπικα τρελαινομαι για Χριστουγεννιατικα. Φτιαχνω καρτουλες κτλ!!!

Διαφημίσεις

Α καλά εκει γίνεται χαμός για όλα τα χομπυ. Στο scrapbooking είχε ποικιλια? Γιατί δεν ειχα βρει εγώ ιδιαιτερη τοτε που είναι παει

Ειχε αρκετα πραγματα. Πανω ειχε μερικα πακετα χαρτιων, οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ειναι το μονο που εχει αυτο το πακετο της gemstones που παιρνω εγω. Exει και χαρτια μονα τους. Κατω ειχε σταντ με πολλα αλμπουμ, σε κουτια ειχε κοπτες αλλα δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα. Πιο διπλα εχει τα μελανια κτλ. Με το που μπαινεις πανω δεξια εχει τα πακετα που σας λεω. Γενικα δεν τα εχει ολα στο ιδιο σημειο.

Επισης εχει περιοδικα για scrapbooking που συνηθως εχουν μεσα σφραγιδουλες ή αυτοκολλητα σε πολυ χαμηλη τιμη, γυρω στα 2.5 ευρω αν θυμαμαι καλα. Σημερα δεν τα βρηκα αλλα δεν ρωτησα κι ολας.

οσον αφορα την μετακομιση.... Το σπιτι κανονικα μας το δινουν 1 Οκτωβρη αλλα σε τηλεφωνικη επικοινωνια μας ειπαν οτι θα φυγουν κατα τις 20 οποτε θα το παρω νωριτερα :wink:. Δεν μπορω να σας περιγραψω τον χαμο που γινεται στο σπιτι. Κουτες ανοιχτες, κλειστε, δυο παιδια που θελουν φαγητο καθαρα ρουχα κτλ κτλ. Τα εχω φτυσει. Ποναει το χερι μου.

Peny φαινονται υπεροχα αυτα τα χαρτια. Νομιζω οτι τα εχει και το νησιωτικο.

Πρέπει να φτιάξουν στο κέντρο ένα 5όροφο κτίριο με υλικά μόνο scrapbooking! Nα μαζέψουμε υπογραφές! Πώς είναι ο Ηοndos ας πούμε ή το public? Kάτι τέτοιο!!

Αφηστε βρε κοριτσια. Περιπου τετοια μαγαζια ειχε στην Αμερικη και χτυπαω το κεφαλι μου τωρα!!!!!!

Διαφημίσεις

Πάλι αρχίσατε το μπίρι μπίρι??:lol:Να ξέρετε πως,ό,τι άσχετο γράφουμε εδώ, έχει πάει ήδη στο αρχείο και έμειναν μόνο αυτά που είναι σχετικά με το θέμα μας.

Ζωή,αυτό το κατάστημα έχει σάιτ να ρίξω μια ματιά?Από τιμές τί λέει??Δεν έχω πάει ποτέ σε αυτή την περιοχή,να μην βάζω τον Χάρη να με τρέχει άδικα.

Αυτά τα περιοδικά που λες είναι κάποια αγγλικά?Παλιά αγόραζα από εδώ, αλλά τα είχανε γύρω στα 10 ευρώ.Είχε πολλές ιδέες μέσα,όχι μόνο για scrapbooking,αλλά γενικότερα και συνήθως είχαν 4 μικρά χαρτιά σαν δώρο,μια φορά είχε και ένα στένσιλ με πολλά σχέδια.

Προτιμώ τα φυσικά μαγαζιά...δεν συγκρίνεται η αίσθηση!!!

Αλλά στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.

Κορίτσια λεω να χτυπήσω αυτο για αλμπουμ γάμου. Τι λετε δεν έιναι πολύ ωραίο και ρομαντικό?

http://www.ebay.com/itm/NEW-ECHO-PARK-VICTORIA-GARDEN-COLLECTION-KIT-/250860198935?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a686edc17

Νομίζω και εγώ ότι το έχει το νησιώτικο.Υπολόγισε πόσο θα σου βγει με τα μεταφορικά και δες αν σε συμφέρει να το πάρεις από το ελληνικό,που έχει και την έκπτωση,για να πάρεις και το μελάνι που θέλεις.

Πάλι αρχίσατε το μπίρι μπίρι??:lol:Να ξέρετε πως,ό,τι άσχετο γράφουμε εδώ, έχει πάει ήδη στο αρχείο και έμειναν μόνο αυτά που είναι σχετικά με το θέμα μας.

Ζωή,αυτό το κατάστημα έχει σάιτ να ρίξω μια ματιά?Από τιμές τί λέει??Δεν έχω πάει ποτέ σε αυτή την περιοχή,να μην βάζω τον Χάρη να με τρέχει άδικα.

Αυτά τα περιοδικά που λες είναι κάποια αγγλικά?Παλιά αγόραζα από εδώ, αλλά τα είχανε γύρω στα 10 ευρώ.Είχε πολλές ιδέες μέσα,όχι μόνο για scrapbooking,αλλά γενικότερα και συνήθως είχαν 4 μικρά χαρτιά σαν δώρο,μια φορά είχε και ένα στένσιλ με πολλά σχέδια.

Προτιμώ τα φυσικά μαγαζιά...δεν συγκρίνεται η αίσθηση!!!

Αλλά στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει απολύτως τίποτα.

Που εισαι εσυ τοση ωρα ε? :-).

Αγγλικο ειναι το περιοδικο και λεγεται do crafts Creativity. Exει υπεροχες ιδεες για scrapbooking, καρτουλες κτλ, παρουσιαση νεων υλικων και εχει και διαγραμματα.

Κοιτα οσον αφορα τις τιμες, εξαρταται. Τωρα ειδα οτι το μελανι που αγορασα ηταν 50 λεπτα ακριβοτερο. Υπαρχουν ομως και προσφορες. Καποιοι κοπτες μου φανηκαν πολυ οικονομικοι.

Δεν παω συχνα, ψωνιζω περισσοτερο απο τα κοριτσια on line. Σημερα πηγα για συγκεκριμενα χαρτια αλλα βγηκα με μια τσαντα πραγματα και με σταματησα με το ζορι!!!! Σκεφτομουν οτι και το νησιωτικο θα εβαζε πολλα πραγματα οποτε ειπα να μην ξοδεψω ολα μου τα χρηματα. Ασε που φοβομουν μην μπει ο αντρας μου στο καταστημα και εβλεπε τι πηρα και ποσα εδωσα. Οχι οτι λεει τιποτα ο κακομοιρης αλλα.... :-). Καποια στιγμη θα μου τα πει μαζεμενα!!!!

Νομίζω και εγώ ότι το έχει το νησιώτικο.Υπολόγισε πόσο θα σου βγει με τα μεταφορικά και δες αν σε συμφέρει να το πάρεις από το ελληνικό,που έχει και την έκπτωση,για να πάρεις και το μελάνι που θέλεις.

Το είδα ότι το έχει αλλά έχει τη μικρή συσκευασια 6χ6 ενώ εγώ θέλω τη 12χ12. Καλα θα ήταν....Γιατί τι έκπτωση έχει?

Διαφημίσεις

Ζωή,σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Αυτό το περιοδικό το φέρνουν μόνο αυτοί?Μου κάνει εντύπωση η τιμή του,γιατί όλα τα ξενόγλωσσα τα πουλάνε πανάκριβα.

Κοιτάζω συνέχεια το νησιώτικο,έχει φέρει κάποια πράγματα,αλλά όχι πολλά.Και αύριο το βράδυ λήγει η έκπτωση,λέτε να μην προλάβει να ανεβάσει όλες τις καινούριες παραλαβές?

Πρέπει να φτιάξουν στο κέντρο ένα 5όροφο κτίριο με υλικά μόνο scrapbooking! Nα μαζέψουμε υπογραφές! Πώς είναι ο Ηοndos ας πούμε ή το public? Kάτι τέτοιο!!
Ακριβώς αυτό! Εξαιρετικη΄ιδεα! :D

Για να συζητας το φυλο το εχεις ηδη αποφασισει :wink: .

Παντως αφου ασχολεισαι με scrapbooking καλυτερα να κανεις κοριτσακι. Εχει πιο ομορφα πραγματα για να της φτιαχνεις .

Μεγαλη αληθεια αυτό! Εχθες κοιταζα ολα τα φυλλα μου για να καταλήξω με ποια θα δουλεψω κι εβλεπα τι κορυφαια κοριτσιστικα χαρτια εχω (το μωρό που εφυγε ηταν κοριτσακι). τωρα για το μπεμπη μου οι επιλογες ειναι σαφώς λιγότερες...

Ζωή,σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Αυτό το περιοδικό το φέρνουν μόνο αυτοί?Μου κάνει εντύπωση η τιμή του,γιατί όλα τα ξενόγλωσσα τα πουλάνε πανάκριβα.

Κοιτάζω συνέχεια το νησιώτικο,έχει φέρει κάποια πράγματα,αλλά όχι πολλά.Και αύριο το βράδυ λήγει η έκπτωση,λέτε να μην προλάβει να ανεβάσει όλες τις καινούριες παραλαβές?

Ελπιζω να προλαβει. Κοριτσια, η εκπτωση 10% πως γινεται? Εχει γινει ηδη στις αναγραφομενες? Εβαλα την παραγγελία αλλά δεν εχω μπει ακομα στην τραπεζα να πληρώσω...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Ελπιζω να προλαβει. Κοριτσια, η εκπτωση 10% πως γινεται? Εχει γινει ηδη στις αναγραφομενες? Εβαλα την παραγγελία αλλά δεν εχω μπει ακομα στην τραπεζα να πληρώσω...

Όταν είχα παραγγείλει και είχε δωρεάν τα μεταφορικά,φαινόταν να υπάρχει χρέωση στην τελική τιμή.Είχα επικοινωνήσει με την Λένα και μου είχε πει να το αγνοήσω και να πληρώσω μόνο τα υλικά.Βέβαια,εγώ πλήρωσα με αντικαταβολή στο ταχυδρομείο.Θα έλεγα να της στείλεις ένα mail για να σου εξηγήσει πώς θα γίνει η έκπτωση.

Καλή εβδομάδα σε όλες!!

Ψωνίσατε τελικά τίποτα??Εγώ δεν βρήκα κάτι που να το χρειάζομαι άμεσα, περίμενα όμως να δω περισσότερες νέες παραλαβές.

Τώρα θα κάνω υπομονή,να περάσει το πρώτο 10ημερο του μήνα,να δω τί θα έχει φέρει και το άλλο ελληνικό σάιτ,για να παραγγείλω επιτέλους.

Είδα ότι ήρθαν πολλές ωραίες μήτρες,για εσάς που έχετε το μηχάνημα και ασχολείστε.

Καλημέρα! Εγώ παρήγγειλα - δεν κρατηθηκα τελικά! :D Ειδα σημερα και το αθηναϊκο, εχει φερει ωραίες μήτρες. Εγώ επιτελους αγορασα ενα σετ απο μητρες! Ειχα παρει το big shot απο το καλοκαιρι που ηταν σε προσφορά αλλά λόγω μετακομισης δεν ειχα λεφτά... :?

Ξεκινησα και τα layout για τη φωτο γαμου της γιαγιας και του παππού μου. Ειπα να κανω τρία τελικά, για τη μαμα μου, για τη θεια μου και για μενα. Ξεκινησα ήδη το ενα με ενα ωραίο sketch που ειδα στο blog της Βίκυς. (αν μπειτε ειναι απο το challenge του 15Αυγουστου) Για τα άλλα δύο ακομα δεν εχω κατεβασει ιδεα... :|

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Η Λενα μου ειπε ότι περιμενει κι άλλα πραγματα, ειναι μια κουτα κολλημενη στην Αθήνα. Προσφέρθηκα να παω εγώ να την παρω, αλλα δεν τσίμπησε! :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:

Κρίμα όμως,γιατί αυτά δεν πρόλαβαν να βγούνε με την έκπτωση.Τί αγόρασες τελικά?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...