Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Το parisian antology??? Είναι πολύ ωραίο! Το χρησιμοποιείς σε συνθέσεις! Το αγόρασα κι εγω αλλα δεν το χρησιμοποίησα ακόμα για να σου δείξω...θα σου βαλω λινκ απο άλλες κοπέλες που το χρησιμοποίησαν!

http://gabriellepollacco.blogspot.com/2011/01/january-reveal-for-my-creative.html

http://gerryscrafts.blogspot.com/2011/01/dt-work-for-my-creative-scrapbook.html

Βίκυ, σε ευχαριστώ για την απαντηση! Δεν το βρηκα το προϊον στο site, θα δω το βραδυ απο το σπιτι πως το ελεγαν. Blog δε μπορώ να δω απο τη δουλειά, θα τα χαζεψω το βραδυ απο το σπιτι. Δεν ειναι το parisian antology, ήταν πολυ πλουμιστό αυτό που πήρα.

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ, αφου εχει μηχανη αναζητησης! Εβαλα στο κουτακι "stazon" και μου το βρηκε αμεσως!!!

Στο νησιώτικο ηρθαν 3 καινουριες κουτες πραγματα!! Σιγουρα κατι θα θες να παρεις!!χεχεχε Θα τα ανεβασει οσονουπω (ετσι γραφεται?..λολ)

Αμάν βρε παιδιά,δεν μπορούμε να αγιάσουμε.Ακόμα δεν έκανα παραγγελία από το άλλο,περιμένω την καινούρια παραλαβή τους.

Θα μπω να δω και της Λένας.Πάει,καταστραφήκαμε πάλι...

Γεια σας κορίτσια! Καλό χειμώνα! Γυρίσαμε, περάσαμε πολύ ωραία! Τέλειωσαν οι διακοπές, κλαψ!! Περάσαμε όμως πολύ ωραία και στο Ντουμπάϊ με τον άντρα μου, βγάλαμε και ωραίες φωτογραφίες! Στην Κορώνη μετά κάναμε ήσυχες οικογενειακές διακοπές με το αγοράκι μας! Όσο ήσυχο μπορεί να είναι το να κυνηγάς ένα πιτσιρίκι!

Άντε να στρωθούμε να φτιάξουμε κανένα καλοκαιρινό ενθύμιο με τις καινούργιες φωτό!

Ζωίτσα ανυπομονώ να δω το εργαστήριό σου (και να ζηλέψω)!

Βάλια πολύ χαίρομαι που συνέρχεσαι, καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!

Όσο για παραγγελίες, πάει, καταστραφήκαμε, ακόμα δε γυρίσαμε και θα αρχίσουμε τις παραγγελίες! Δε με βλέπω να τον γλιτώνω τον πειρασμό!

Δε θα φτιάξω όμως ακόμα κάτι, πρέπει πρώτα να ταχτοποιήσω βαλίτσες και ρούχα! Ας χαρώ λοιπόν για λίγο ακόμα τη συγυρισμένη τραπεζαρία μου, γιατί σε λίγες μέρες θα γεμίσει πάλι χαρτιά, λουλούδια και κόλλες.. Επείγομαι να φτιάξω και 2 ευχετήριες κάρτες, έχω 2 γάμους μέσα στο Σεπτέμβριο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω γιατί δεν εχει εικονα, παντως ειναι το προϊον που δειχνει στα μπλογκ που εγραψε η Βίκυ. Πολύ ωραίες ιδέες!

Ναι! Κατευθειαν καταλαβα ποιο έλεγες (...η πείρα..χαχαχα) αλλά θυμόμουν λάθος το όνομά του!

Δεν ξερω γιατί δεν εχει εικονα, παντως ειναι το προϊον που δειχνει στα μπλογκ που εγραψε η Βίκυ. Πολύ ωραίες ιδέες!

Πράγματι,πολύ ρομαντικές συνθέσεις!Μου θυμίζει όμως αυτά τα χάρτινα πετσετάκια που βάζουν στους δίσκους με τις τούρτες!Από τέτοιο υλικό είναι?

Διαφημίσεις

Πράγματι,πολύ ρομαντικές συνθέσεις!Μου θυμίζει όμως αυτά τα χάρτινα πετσετάκια που βάζουν στους δίσκους με τις τούρτες!Από τέτοιο υλικό είναι?

Όχι, ειναι σα πλαστικό γιαυτό ξινισα λιγο όταν το επιασα. Στις φωτο των συνθεσεων φαινεται πολύ καλό, απο κοντά δε δειχνει τοσο σούπερ. Βεβαια, αν ειναι λεπτομερεια μεσα σε όλη τη συνθεση, χανεται η πλαστικούρα.

Κοριτσια, μολις η Λενα βγαλει τα καινουρια, ριχτε σήμα! :D

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Δεν εχει βαλει ακομα!!!

Κορίτσια, έχουν έρθει οι κούτες αλλά είναι πολύ δουλειά μέχρι να βαλει κωδικους και να τα ανεβασει στο site...φανταζομαι θα το κανει το Σ/Κ.

Εκανα ενα μικρό tutorial στο blog μου! Αν θέλετε, μπείτε να δείτε!

http://vartig12.blogspot.com/2011/08/sweet-memory-bird-is-word.html

Κορίτσια, έχουν έρθει οι κούτες αλλά είναι πολύ δουλειά μέχρι να βαλει κωδικους και να τα ανεβασει στο site...φανταζομαι θα το κανει το Σ/Κ.

Εκανα ενα μικρό tutorial στο blog μου! Αν θέλετε, μπείτε να δείτε!

http://vartig12.blogspot.com/2011/08/sweet-memory-bird-is-word.html

Μπράβο Βίκυ,πολύ όμορφο,μου αρέσει όταν έχει κάτι οδηγίες,παίρνεις και ιδέες έτσι!

Επίσης,μου αρέσει πολύ το εφέ που έδωσες σε μερικά σημεία στο χαρτί,που μοιάζει με τσαλακωμένο.Έχω δει σε βιντεάκι ότι το έκαναν με ψαλίδι,αλλά κατά μήκος όλης της σελίδας.Εσύ πώς το κάνεις?

Μπράβο Βίκυ,πολύ όμορφο,μου αρέσει όταν έχει κάτι οδηγίες,παίρνεις και ιδέες έτσι!

Επίσης,μου αρέσει πολύ το εφέ που έδωσες σε μερικά σημεία στο χαρτί,που μοιάζει με τσαλακωμένο.Έχω δει σε βιντεάκι ότι το έκαναν με ψαλίδι,αλλά κατά μήκος όλης της σελίδας.Εσύ πώς το κάνεις?

Σας ευχαριστώ!!!

Λες κάποια σημεια περιμετρικά στις ακρες του background? Με το χέρι τα έσκισα και τα τσάκισα! Στα υπόλοιπα χαρτια εγινε με το distrezz it all!

Διαφημίσεις

Εγω παλι πρεπει να περιμενω μεχρι το βραδυ να το δω το μπλογκ! Χρμφ... :evil:

Βικυ, αυτό με το εφε που το χαρτι ειναι σκισμενο/ τσαλακωμενο σε όλο το μηκος του θελω κι εγώ να δω πως γινεται!!! :-D

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Σας ευχαριστώ!!!

Λες κάποια σημεια περιμετρικά στις ακρες του background? Με το χέρι τα έσκισα και τα τσάκισα! Στα υπόλοιπα χαρτια εγινε με το distrezz it all!

Με το χέρι??Πολύ πετυχημένα βγήκαν πάντως.Αυτό το εργαλείο που γράφεις πολύ ωραίο,αλλά ακριβό βρε παιδί μου,για την δουλειά που κάνει.

Εγω παλι πρεπει να περιμενω μεχρι το βραδυ να το δω το μπλογκ! Χρμφ... :evil:

Βικυ, αυτό με το εφε που το χαρτι ειναι σκισμενο/ τσαλακωμενο σε όλο το μηκος του θελω κι εγώ να δω πως γινεται!!! :-D

Βάλια,αν λες για το βιντεάκι που είπα εγώ,νομίζω ότι το είδα στο σάιτ του scrapbooking.Μελάνωνε το χαρτί και με το ψαλίδι περνούσε όλη την σελίδα και κάπως την τσαλάκωνε.Σίγουρα με το μηχάνημα που το έκανε η Βίκυ είναι πιο εύκολο,αλλά και 38 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Το βιντεάκι είναι αυτό:

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=techView&id=14

Στην αρχή το δείχνει.

Εμένα το distrezz it all, μου έλυσε τα χέρια γιατί σχεδόν πάντα κάνω distress τα χαρτιά μου και μου έπαιρνε ΠΑΡΑ πολύ χρόνο με το ψαλίδι.Δεν είχα το αποτελεσμα που ηθελα και επισης γέμιζε ο τόπος χνούδια!!!!!!

το μηχανημα το ειδα, αλλά δε δινω 40 εουρα για αυτό, οσο καλή κι ευκολη δουλεια κι αν κανει. με τα καβουρια που εχω στην τσεπη (με εχει πιασει αγχος με όλα τα εξοδα της εγκυμοσυνης, του τοκετού και του μωρού) ακομα δεν εχω παρει μητρες για το big shot, θα ανοιξω άλλο μετωπο??? α πα πα...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Εμένα το distrezz it all, μου έλυσε τα χέρια γιατί σχεδόν πάντα κάνω distress τα χαρτιά μου και μου έπαιρνε ΠΑΡΑ πολύ χρόνο με το ψαλίδι.Δεν είχα το αποτελεσμα που ηθελα και επισης γέμιζε ο τόπος χνούδια!!!!!!

Εσύ εισαι επαγγελματιας Βικυ, ειναι αλλιώς...

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Εσύ εισαι επαγγελματιας Βικυ, ειναι αλλιώς...

Χαχαχαχαχαχαχαχα....με έκανες και γέλασα!!! Τι επαγγελματίας καλέ???????? Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος δεν ασχολείται επισταμένα, δεν αξίζει να το πάρει! Μπορείτε ευκολα και με το ψαλιδακι..χεχε

Χαχαχαχαχαχαχαχα....με έκανες και γέλασα!!! Τι επαγγελματίας καλέ???????? Η αλήθεια είναι πως αν κάποιος δεν ασχολείται επισταμένα, δεν αξίζει να το πάρει! Μπορείτε ευκολα και με το ψαλιδακι..χεχε

:D

Βίκυ, κανονισε ενα crop να μας δειξεις τα μυστικά, γιατι τα λεφτά ίσα για τα χαρτια και για τα διακοσμητικά φτάνουν! :lol:

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...