Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορίτσια που ξεκινούν βραχύ πρωτόκολλο

Recommended Posts

Εδώ δε μπορείς να γράψεις να τα ανταλλάξεις ε???:confused:

Αρα βραχύ έκανες και συ,το ίδιο με μένα.

Σου είχε πει συγκεκριμένη ώρα?

Εμένα μου είπε ό,τι ώρα να ναι.

Και τις τρεις μαζί έτσι?

Πόσες μέρες τις έκανες?

Επειδή την εχω την υπόνοια απο τον Μάρτιο οτι δεν θα ήθελε ο γιατρός να μπερδέψω αυτην την φορα τα φαρμακα και να παρω καθαρό gonal, εχω παρατηρήσει οτι όλες οι κοπέλες gonal ψάχνουν. Και να φανταστείς κοστίζουν το ίδιο.

Την πρώτη φορα που εκανα δεν μου ειπαν τίποτα για τις ωρες. Την δεύτερη στο Έλενα ηταν πολυ κάθετοι. Απαραιτήτως πρωινές ωρες μεχρι τις 10:00. Μονη της η daronda ή averkap και ακριβώς 30 λεπτά μετα οι άλλες δυο. Και πάντα σταθερή ώρα. Η menopur ειναι λιγο πιο ζόρικη να την κανεις μονη της απο την μια πλευρά.

Να φανταστείς είτε δούλευα πρωί είτε απογευμα, έβαζα 6:00 ξυπνητήρι για να είμαι εντελώς τυπική. Είχα μπει στην διαδικασία μήπως έφταιγε η αστάθεια της ώρα για τα θραύσματα στα έμβρυα.

Δέκα μερες ενέσεις, την δωδέκατη ωοληψια. Στα πρόθυρα της υπερδιέγερσης ομως ήμουν εγω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 543
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γατούλα, τι κανει το μπεμπινι? ξέρουμε τι ειναι?

Γεια σου Καντι!!!Ολα καλα μεχρι στιγμης δοξα το Θεο.Εχουμε αγορακι.Το μαθαμε απο την αυχενικη και μας το επιβεβαιωσε και ο γιατρος.

Διαβασα τα νεα σου!Ευχομαι η επομενη προσπαθεια σου να ειναι η τυχερη!

GdD5p3.png

Καλησπέρα, κοριτσια! Τ αυγουλακια μου 3 κ πάλι τα είδαμε, δεν ξεμυτισε καποιο αλλο..Το καλό ειναι οτι αναπτυσσονται κανονικα. Εκανα την 1η cetrotide σημερα κ τις αλλες θ τις κανω απογευμα πλεον. Παρασκευη πάλι υπέρηχο τωρα...αυτα τα νεα! Ηλπιζα μηπως βλεπαμε κ κανενα ακομα σημερα...αλλα τουλαχιστον αυτα τα 3 υπάρχουν κι αναπτύσσονται.

Καλησπέρα, κοριτσια! Τ αυγουλακια μου 3 κ πάλι τα είδαμε, δεν ξεμυτισε καποιο αλλο..Το καλό ειναι οτι αναπτυσσονται κανονικα. Εκανα την 1η cetrotide σημερα κ τις αλλες θ τις κανω απογευμα πλεον. Παρασκευη πάλι υπέρηχο τωρα...αυτα τα νεα! Ηλπιζα μηπως βλεπαμε κ κανενα ακομα σημερα...αλλα τουλαχιστον αυτα τα 3 υπάρχουν κι αναπτύσσονται.

Μπράβο κοριτσάκι! !όπως είπε ο doctor μου μας ενδιαφέρει η ποιότητα πολύ περισσότερο από την ποσότητα! Πάμε γερά την Παρασκευή κ οι δυο! !

[sIGPIC][/sIGPIC]

I'm in LOVE with two babies I haven't yet met...

Διαφημίσεις

Μπράβο κοριτσάκι! !όπως είπε ο doctor μου μας ενδιαφέρει η ποιότητα πολύ περισσότερο από την ποσότητα! Πάμε γερά την Παρασκευή κ οι δυο! !

Αχ ετσι ειναι, Πόπη μου, αλλα το κακό ειναι οτι όσο λιγότερα ειναι τοσο μειώνονται οι πιθανότητες για ποιότητα...και το αντίθετο..πάμε για Παρασκευή λοιπόν, όλα καλά ν μας πάνε εύχομαι.

Αχ ετσι ειναι, Πόπη μου, αλλα το κακό ειναι οτι όσο λιγότερα ειναι τοσο μειώνονται οι πιθανότητες για ποιότητα...και το αντίθετο..πάμε για Παρασκευή λοιπόν, όλα καλά ν μας πάνε εύχομαι.

Μπράβο βρε Λιανά πολυ χαιρομαι που βρέθηκαν τρία αυγουλακια αυτη τη φορά! Αλλα γιατι λες οτι μειώνεται η ποιότητα οσο πιο λίγα; Αλλο η ποσότητα και αλλο η ποιότητα!

xw9Lp2.png

R8erp3.png

Μπράβο βρε Λιανά πολυ χαιρομαι που βρέθηκαν τρία αυγουλακια αυτη τη φορά! Αλλα γιατι λες οτι μειώνεται η ποιότητα οσο πιο λίγα; Αλλο η ποσότητα και αλλο η ποιότητα!

Συμφωνώ! Πχ μου έλεγε ο γιατρός για μια κοπέλα που έκανε 18 ωάρια κ καλά ήταν τα 5!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η πιθανότητα ν βρεθούν καλά ωάρια είναι μεγαλύτερη αν σου παρουν περισσότερα, αυτο εννοω, κορίτσια μου, λογικό δεν ειναι; Χωρις αυτο ν σημαινει οτι δεν υπάρχουν οι περιπτωσεις όπου από 2 ωαρια ειναι σουπερ κ τα δυο ή από 10 ωαρια ειναι χαλια και τα 10. Απλώς μιλάω για ποσοστά και πιθανότητες επιτυχιας..

Η πιθανότητα ν βρεθούν καλά ωάρια είναι μεγαλύτερη αν σου παρουν περισσότερα, αυτο εννοω, κορίτσια μου, λογικό δεν ειναι; Χωρις αυτο ν σημαινει οτι δεν υπάρχουν οι περιπτωσεις όπου από 2 ωαρια ειναι σουπερ κ τα δυο ή από 10 ωαρια ειναι χαλια και τα 10. Απλώς μιλάω για ποσοστά και πιθανότητες επιτυχιας..

Εγω κάπως αντίθετα τα εχω στο μυαλό μου! Χεχε! Τα πολλά συνήθως ειναι πλασματικά,κυςτικα ,κλπ! Πολλε περιπτώσεις με κοπέλες που έκαναν 30 και τους έμειναν στο τέλος 2 χωριά την ταλαιπωρία και τους πονους απο ωοληψια κλπ! Ολα σχετικά ειναι, δεν βγάζουμε άκρη!!! Εντάξει βεβαια καλο θα ηταν να ειχαμε και κανένα για κατάψυξη δεν το συζητώ!!!!!! Αλλα τι να κανουμε! Μακαρι να ειχαμε όλες παρα πολλά και σούπερ ποιοτικά! Υπαρχουν και αυτές οι περιπτωςεις! Ευχομαι να ειναι σούπερ ποιοτικά και τα τρία και τα τυχερά!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️💗💗💗💗💗💗

xw9Lp2.png

R8erp3.png

Διαφημίσεις

Εγω κάπως αντίθετα τα εχω στο μυαλό μου! Χεχε! Τα πολλά συνήθως ειναι πλασματικά,κυςτικα ,κλπ! Πολλε περιπτώσεις με κοπέλες που έκαναν 30 και τους έμειναν στο τέλος 2 χωριά την ταλαιπωρία και τους πονους απο ωοληψια κλπ! Ολα σχετικά ειναι, δεν βγάζουμε άκρη!!! Εντάξει βεβαια καλο θα ηταν να ειχαμε και κανένα για κατάψυξη δεν το συζητώ!!!!!! Αλλα τι να κανουμε! Μακαρι να ειχαμε όλες παρα πολλά και σούπερ ποιοτικά! Υπαρχουν και αυτές οι περιπτωςεις! Ευχομαι να ειναι σούπερ ποιοτικά και τα τρία και τα τυχερά!!!!! ❤❤❤❤❤💗💗💗💗💗💗

Μακάρι, Παναγίτσα μου, μακάρι!!! Σ ευχαριστώ πολύ πολύ, Ελένη μου! <3 <3 <3

Καλημέραααα!πάει κι αυτός ο υπέρηχος! Τα μεγαλύτερα μου είναι 23 και 25 χιλ!7 συνολικά έχουμε! Περιμένω την οιστραδιολη πιο μετά για να δούμε για την ωοληψια Δευτέρα ή τρίτη. ..δεν αγχώνομαι ΔΕΝ αγχώνομαι! !να το πω να το πιστέψω! !

2907 η οιστραδιολη! Καλά είναι; τι λέτε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσιά μουυυυ αδιαθέτησαααα και σήμερα 18:00 θα ξεκινήσω τις δύο αγαπημένες μου πρώτες ενεσούλες!!!!!!

Άντε καλή αρχή!!!!!!!!!!!! Αυριο πας για υπέρηχο δλδ ε; Με το καλό όλα!!!

I 'm a happy twin mom

Κοριτσιά μουυυυ αδιαθέτησαααα και σήμερα 18:00 θα ξεκινήσω τις δύο αγαπημένες μου πρώτες ενεσούλες!!!!!!

Με το καλό κοριτσάκι!!!καλη αρχη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα, κορίτσια!

Πόπη μου, σουπερ πας με 7 αυγουλάκια, τελεια, με το καλο!!!

Νατασσα μου , βουρ κι εσυ, καλή αρχη ν εχεις κι όλα ν πάνε τελεια!

Εγώ ωοληψια τη Δευτερα στις 10 με 3 αυγα Τουρκιας χαχα! Το ενα ηταν 17 χιλ. , το δευτερο κ το τριτο λιγο κατω από 20 χιλ. Σημερα θ κανω την τελευταια δοση gonal, αυριο πρωι την τελευταια cetrotide, το βραδυ στις 11 pregnyl και Κυριακή βραδυ ξεκιναω μια κολπικη αλοιφη , velchlor αν τη λεω καλα, πρεπει να ναι προγεστερονη φανταζομαι, δεν διαβασα το κουτι ακομα.

Liana μου με το καλό κι εσυ!να γονινοποιηθουν και τα 3 αυγουλακια σου εύχομαι και τουλάχιστον 1 να μείνει στην κοιλιτσα σου και να γίνει ένα όμορφο κ υγιές μωράκι!!για το άλλο που Ρωτάς θεωρώ πως είναι απίθανο να πληρώσεις όλο το ποσό για τη μισή ουσιαστικά δουλειά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Liana μου με το καλό κι εσυ!να γονινοποιηθουν και τα 3 αυγουλακια σου εύχομαι και τουλάχιστον 1 να μείνει στην κοιλιτσα σου και να γίνει ένα όμορφο κ υγιές μωράκι!!για το άλλο που Ρωτάς θεωρώ πως είναι απίθανο να πληρώσεις όλο το ποσό για τη μισή ουσιαστικά δουλειά...

Σ ευχαριστώ πολύ, κορίτσι μου, καλή μας ωοληψία-επιτυχία! :) Κι εγω ετσι φανταζομαι, Ποπη μου, αυτο ειναι το λογικο!

Καλησπέρα, κορίτσια!

Πόπη μου, σουπερ πας με 7 αυγουλάκια, τελεια, με το καλο!!!

Νατασσα μου , βουρ κι εσυ, καλή αρχη ν εχεις κι όλα ν πάνε τελεια!

Εγώ ωοληψια τη Δευτερα στις 10 με 3 αυγα Τουρκιας χαχα! Το ενα ηταν 17 χιλ. , το δευτερο κ το τριτο λιγο κατω από 20 χιλ. Σημερα θ κανω την τελευταια δοση gonal, αυριο πρωι την τελευταια cetrotide, το βραδυ στις 11 pregnyl και Κυριακή βραδυ ξεκιναω μια κολπικη αλοιφη , velchlor αν τη λεω καλα, πρεπει να ναι προγεστερονη φανταζομαι, δεν διαβασα το κουτι ακομα.

Σε ευχαριστώ πολύ...

Κάναμε τις πρώτες σήμερα,η pergoveris με πόνεσε ενώ η gonal καθόλου.

Με το καλό η ωοληψία στα αυγά τουρκίας χαχαχα!!!!

Τρία κ καλά κορίτσι μου 😀😀😀😀😀

Η κρέμα είναι προγεστερόνη,μου την έδωσαν κ εμένα.

rhIYp3.png

Γιουπιιιιιιιι!!!! Επιτελους κοριτσι μου! Καλη αρχη και να ειναι η τυχερη ευχομαι!!!

Λιανα μου δεν πληρωνεις ολο το ποσο!

xw9Lp2.png

R8erp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...