Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αδιάφοροι γονείς

Recommended Posts

Μάλλον σκέτο το μέλι θα φάει ο δικός μου:oops: Εδώ ένα κόκο πιπερίου να βρεί στο πιάτο του μόνο την πυροσβεστική δεν φωνάζω:-D Σε ευχαριστώ πάντως.

Ναι ναι δεν εχεις άδικο μωρε , και ο δικός μου που δεν εχει προβλημα αν δεν ειναι η μέρα του για τζίντζερ και παλι επιμένω.. Το προτιμώ απο αντιβίωση ;)

By the way τα μικρα μας μαλλον εχουν ολόιδια ηλικία!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 245
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και άλλη ερώτηση, sorry κορίτσια το μαλλιοτράβηγμα σε λίγο πάλι, του το δίνεις κάθε μέρα ή μόνο όταν σου εμφνίζει δέκατα?

Κοιτά εξαρτάται απο το παιδι, μερικες φορές καταλαβαινω οτι το 37αρι δεν θα μας βγει σε καλο (ειδικα άμα βήχει) οποτε το δινω αμεςως και ναι τον στέλνω παιδικο γιατι ξερω οτι σε μια ώρα ο πυρετός έπεσε και μάλιστα ο ιός καταπολεμήθηκε

Οσο το γρηγορότερο τοςο το καλύτερο

By the way ζεστό γαλα με λιγο tumeric κανει καλο στις αμυγδαλές

Αλλα γενικά ναι πρεπει στην αρχη

Κοιτά εξαρτάται απο το παιδι, μερικες φορές καταλαβαινω οτι το 37αρι δεν θα μας βγει σε καλο (ειδικα άμα βήχει) οποτε το δινω αμεςως και ναι τον στέλνω παιδικο γιατι ξερω οτι σε μια ώρα ο πυρετός έπεσε και μάλιστα ο ιός καταπολεμήθηκε

Οσο το γρηγορότερο τοςο το καλύτερο

By the way ζεστό γαλα με λιγο tumeric κανει καλο στις αμυγδαλές

Αλλα γενικά ναι πρεπει στην αρχη

Μόλις παρέλαβα τον γιο μου με 39.3 από το σχολείο, by the way οι δασκάλες του χαμπάρι δεν πήραν (απορώ από τι ώρα είχε πυρετό), πόσο τζιντζερ να του δώσω? χαχαχαχα

Και για να είμαι εντός θέματος, δεν θα πάει αύριο στο σχολείο αλλά σίγουρα δεν θα τον στείλω και την επόμενη Πέμπτη.:D

LAAFp2.png

JRM4p2.png

• 5 months later...
Πως να τούς πω διαφορετικα;

Τα παιδιά τούς είναι αδιαθετα ,βηχουν η έχουν πυρετό και τα στέλνουν σχολείο.

Τόσο πολύ θέλετε να πάτε κομμωτηριο κορίτσια!!

Εμένα πάντως αν δεν κάνει πυρετό, δεν πάω κομμωτήριο!

Τώρα, περιμένω να ξεκινήσουν οι ιώσεις, να κόψω κι εγώ λίγο τη φράντζα!

Διαφημίσεις

Πουλχερία, μαζώξου! Μη κ ρημάξετε κι αυτό το θέμα

Ναι μωρέ, και ήταν τόσο ωραίο και χρήσιμο για εμάς τις νέες μανούλες!

Πολύ ωραίο το ονοματάκι σου btw, θες να γίνουμε φίλες????:oops:

Ναι μωρέ, και ήταν τόσο ωραίο και χρήσιμο για εμάς τις νέες μανούλες!

Πολύ ωραίο το ονοματάκι σου btw, θες να γίνουμε φίλες????:oops:

Γιατί δηλαδής; Είσαι νέα μανούλα (τι γλυκόοοο), ξυπνάς χαράματα (αν κοιμήθηκες ποτέ), παίρνεις αγκαλιά την καφετιέρα σου και διαβάζεις για αδιάφορους γονείς, κπ εκεί βαθιά μέσα σου δεν αισθάνεσαι τέλεια μαμά;;; Ξέρεις τι όμορφα κυλάει η μέρα σου; Αντί να τρολάρεις λοιπόν, άσε τη γνώση κ τη σοφία του φόρουμ να σε κατακλύσει

GCqDp3.png qpsdp2.png

Γιατί δηλαδής; Είσαι νέα μανούλα (τι γλυκόοοο), ξυπνάς χαράματα (αν κοιμήθηκες ποτέ), παίρνεις αγκαλιά την καφετιέρα σου και διαβάζεις για αδιάφορους γονείς, κπ εκεί βαθιά μέσα σου δεν αισθάνεσαι τέλεια μαμά;;; Ξέρεις τι όμορφα κυλάει η μέρα σου; Αντί να τρολάρεις λοιπόν, άσε τη γνώση κ τη σοφία του φόρουμ να σε κατακλύσει

Πόσο δίκαιο έχεις! Απλώς είναι τόσο overwhelming καμιά φορά, καταλαβαίνεις...

Όποιος δεν θέλει να αρρωσταίνουν τα παιδάκια του τα κρατά σπίτι.

Στον βρεφικό-παιδικό πάνε παιδάκια εργαζόμενων, θα έχουν τις ιώσεις τους, τις ψείρες του όλα τα καλά. Θα ζήσουν. Και από τα μεν και από τα δε.

Αλλιώς υπάρχουν και τα ενυδρεία.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

Στον βρεφικό-παιδικό πάνε παιδάκια εργαζόμενων, θα έχουν τις ιώσεις τους, τις ψείρες του όλα τα καλά. Θα ζήσουν. Και από τα μεν και από τα δε.

Μην ξαναφουντώνεις το θέμα καλέ:lol::lol:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Μην ξαναφουντώνεις το θέμα καλέ:lol::lol:

Κατάλαβες demi μου, κάτι τέτοια κάνουν και στο τέλος μαλλιοτραβιούνται και ξεφεύγει πολύ το θέμα και μετά ΑΝΤΕ να το συμμαζέψεις!

Παιδια εργαζόμενων ειπες;:lol::lol::lol:

...άλλο πικρό θέμα αυτό...

Ενυδρεία; :confused:

Όπως λέμε ψάρια; :confused:

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Ενυδρεία; :confused:

Όπως λέμε ψάρια; :confused:

Ναι καλη μου!

Ενυδρεία οπως λεμε γυάλα αλλα επειδη η γυάλα ειναι στενάχωρη πάρε ενα ενυδρείο να χεις την απλα σου, να εχεις και παρέα και αλλα ψαράκια άμα θέλεις.

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;

Διαφημίσεις

Τροφή για ψάρια... εε για σκέψη ήθελα να πω...

Μπερδεύω τα δάχτυλά μου σήμερα! .... :lol:

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Αυτό με τους γονείς που πάνε τα παιδιά τους άρρωστα στο σχολείο κι εμένα μου τη δίνει τρομερά. Δε λέω για μύξες και λίγο βήχα, γιατί αυτά είναι στο πρόγραμμα 11 μήνες το χρόνο, αλλά για ΑΡΡΩΣΤΑ - ΑΡΡΩΣΤΑ. Έχω δει 3 περιστατικά με τα μάτια μου.

1. Έρχεται ο μπαμπάς με την κόρη και λέει στη δασκάλα: κάνει από χθες το απόγευμα συνέχεια εμετό και διάρροια και το πρωί είχε πυρετό. Αν είναι κάτι πάρει με να έρθω να την πάρω. :shock: Και του απαντάει η δασκάλα. Πάρτην τώρα, είναι γαστραντερίτιδα.

2. Έρχεται μαμά με το παιδί, το οποίο έχει εξανθήματα γύρω από το στόμα και στα χέρια. Το βλέπει η δασκάλα και τη ρωτάει αν το πήγε στο γιατρό. Απαντάει η μαμά, όχι, δεν είναι τίποτα. Της λέει η διευθύντρια να το πάρει, να το πάει στο γιατρό και να φέρει βεβαίωση ότι δεν είναι τίποτα. Ήταν κοξάκι.

3. Έρχεται μαμά με παιδάκι, το οποίο φαίνεται ότι ψήνεται στον πυρετό και έχει έναν βήχα άλλο πράγμα. Δεν το παίρνει πίσω, παρόλο που της το είπαν όλες. Έμεινε μετά 1 βδομάδα στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Κι εγώ είμαι εργαζόμενη, χωρίς παπούδες κοντά και αναγκάζομαι όταν αρρωσταίνουν τα παιδιά μου να παίρνω άδεια για να τα κρατήσω και δυσκολεύομαι ακόμη περισσότερο όταν ορισμένοι φέρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο άρρωστα, γιατί έτσι κολλάνε και τα δικά μου. Άλλωστε όταν θα το φέρεις άρρωστο θα κερδίσεις τι; Μιά μέρα, μισή μέρα; Μετά θα φανεί ότι είναι άρρωστο και θα αναγκαστείς να το κρατήσεις έτσι κι αλλιώς σπίτι...

Άντε καλε μην τα πίστευεις αυτα. Η υπερβολή του έλληνα.

Εγώ πάντως πολυ γουστ@ρω οταν έρχονται τα παιδάκια με γαστρεντερίτιδα (αλλα κατι έφαγε μωρε και το πείραξε) πυρετό (αλλα έχουμε προνοηςει Με αντιπυρετικό θα την βγάλει κανα 2-3ωρο μεχρι να πέσει για ύπνο) η αλλα " ελαφριά" κρυολογήματα στον παιδικό.

Ειδικά οταν το αδερφάκι ειναι σπίτι με γαστρεντερίτιδα και γινεται αυτη η εναλλαγή της αρρώστιας ξέρεις.. ε γιατι πως να το κάνουμε δυο παιδιά στο σπίτι παει πολυ..

Το καλύτερο μου ειναι οταν καθόμαστε να φάμε και ολα εχουν αυτη την πράσινη παχυρευςτη μυξουλα, και κατα ενα περίεργο τροπο φτερνίζονται ολα μαζι! (Πως συγχρονίζονται τα άτιμα)

Η με λιγο "βήχαλακι"εκει που διαβάζεις το παραμυθάκι η τραγουδάς ξαφνικά διακόπτεσαι απο βήχα (80 ενήλικα έτοιμο να πνιγεί)

Εχω και αλλα αλλα αυτα τα λίγα για αρχη....

--μα πώς με κατάλαβες?!-- (εμοτικόν που τραβάει ένοχα το χέρι από το βάζο με το γλυκό......)

--μα πώς με κατάλαβες?!-- (εμοτικόν που τραβάει ένοχα το χέρι από το βάζο με το γλυκό......)

Άμα βρε Alcyon αφου τα ξαναπάμε μην μπαίνεις οταν εισαι σε δίαιτα στο φόρουμ αλλιώς σε βλέπω στο θέμα "μπικίνι δάκρυα κοιλιά" η πως το λένε.

Μην διαβάσεις ολα τα ποστς στου κόσμου τα παράξενα στο λέω θα πάρεις τουλάχιστον 10 κιλά!

Άσε που η κρυφή ντουλάπα δεν χωράει τόσο πατατάκια και μιλφέιγ.

Καλημέρα!

Καταρχάς δεν ξέρω κατά πόσο είναι όλα παιδάκια εργαζομένων.

Επειδή όμως όλο και κάποιος εργαζόμενος θα υπάρχει που στέλνει το παιδί του, δεν του φταίνε σε τπτ οι λοιποί εργαζόμενοι. Δλδ επειδή αρρώστησε το παιδί ενουνού, να μη γλιτώσει τ' αλλουνού? Btw, δεν έχουμε όλοι τον ίδιο εργοδότη για να παίρνουμε άδειες όταν κάποιος εργαζόμενος (που ξεχνά μάλλον τη γονεϊκή του ιδιότητα αφού στέλνει το παιδί του άρρωστο στο σχολείο) αδιαφορεί για τα παιδιά των υπολοίπων και για τους τελευταίους.

Επίσης ο παιδικός δεν είναι προθάλαμος ιατρείου.

Σπίτι του λοιπόν ο καθένας του με την ίωσή του, κ αν η μη εργαζόμενη χάσει το πιλάτες μια μέρα, δεν τρέχει τπτ.

Σόρρυ, αλλά τόσα χρόνια στους παιδικούς έχω αγανακτήσει με αυτά που έχω δει.

(Rea_1971 δεν είναι επί προσωπικού το μνμ μου, απλά με αφορμή το δικό σου είπα κ γω τον πόνο μου η δόλια...)

Όχι που θα μου αλλάζατε θέμα στο θρεντ! εκεί, το επαναφέρωωωωω!!!

Φιλικά,

Ελίνα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...