Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είμαι έγκυος?

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!

Είναι καινούργια εδώ αν και παρακολουθώ καιρό τις ιστορίες σας.

Εύχομαι σε όλες σύντομα μανούλες, και στις εγκυούλες μας με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας γερά και όμορφα μωράκια!

Λοιπόν, εγώ είμαι παντρεμένη 7 μήνες και ξεκινήσαμε με τον άντρα μου τον προηγούμενο μήνα προσπάθεια για μωράκι.

Τα δεδομένα:

-Ο κύκλος μου είναι πολύ ακατάστατος και μεγάλος (35-41 μέρες).

-Η τελευταία μου περίοδος ήταν 28 Νοεμβρίου.

-Η ωορρηξία μου την οποία κατάλαβα λόγω πόνου και καφετί υγρών ήταν γύρω στις 18-20 Δεκεμβρίου.

-Οι επαφές με τον σύζυγο ήταν στις 12, 14 και 16 Δεκεμβρίου.

-Κανονικά περιμένω περίοδο γύρω στις 6 Ιανουαρίου.

-Χτες το πρωί (9 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο) είχα ελάχιστα καφέ υγρά (με βλέννα όχι σταγόνες) στο σκούπισμα. Δεν ξαναείδα κάτι έκτοτε.

-Γενικά τη θερμοκρασία μου δεν την παρακολουθώ αλλά χτες και σήμερα που έβαλα θερμόμετρο είχα 37.3 και 37.0

-Εχω έντονο πονοκέφαλο, τρομερή συχνουρία και υπερ πρησμένο στήθος που πονάει ακόμα και στο περπάτημα.

-Στη ωορρηξία μου κοντά είχα κάποιους έντονους πόνους σαν περιόδου, αλλά πλέον δεν έχω το παραμικρό. Ούτε ένα τσιμπιματάκι. Να σημειώσω ότι κανονικά χρειάζομαι μισό κουτί ponstan ή buscopan με τους πόνους περιόδου που έχω πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου.

Είχα μια προηγούμενη εγκυμοσύνη (κατέληξε σε αποβολή πριν 1μιση χρόνο) στην οποία το μόνο σύμπτωμα που θυμάμαι να είχα τότε ήταν κάποια καφέ υγρά πριν την αναμενόμενη περίοδο, τα οποία ήταν διαφορετικά από την καφέ βλέννα που είχα χτες. Ειχαν κρατήσει μια-δυο μέρες και ήταν καφέ σταγόνες σαν πολύ πολύ ελαφριάς περιόδου.

Τι λέτε; Υπάρχει περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη ή είναι ιδέα μου;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Καλησπερα Stefania!

Με τοσο μεγαλο κυκλο που εχεις μαλλον νωρις ειναι για να πει κανεις....

Αυτο με τα συμπτωματα εγω δεν τα πολυπιστευω... Εγω εχω συμπτωματα τα τελευταια 5 χρονια αλλα απο μωρο τζιφος...

Γιατι δεν χτυπας αυριο το πρωι μια χοριακουλα ετσι να βρισκεται??

Καλησπερα Stefania!

Με τοσο μεγαλο κυκλο που εχεις μαλλον νωρις ειναι για να πει κανεις....

Αυτο με τα συμπτωματα εγω δεν τα πολυπιστευω... Εγω εχω συμπτωματα τα τελευταια 5 χρονια αλλα απο μωρο τζιφος...

Γιατι δεν χτυπας αυριο το πρωι μια χοριακουλα ετσι να βρισκεται??

Lelinena μου γεια σου!

Εχεις απόλυτο δίκιο.

Εγω να δεις πόσες φορές έχω υπάρξει κατα φαντασίαν έγκυος (από πριν παντρευτούμε με τον άντρα μου)!!!

Δεν θέλω να απογοητευτώ γιαυτό προσπαθώ (με μεγάααλη δυσκολία) να κρατηθώ. Σκέφτομαι να πάω να κάνω την εξέταση στις 4/1. Που λογικά θα δείξει αν υπάρχει κάτι - που αμφιβάλω η αλήθεια είναι!

Εσυ περιμένεις χαρμόσυνο νέο μέσα στον Γενάρη?

Ποια άλλη είναι στην ίδια φάση?

Χρειάζομαι συμπαράσταση!!!

Lelinena μου γεια σου!

Εχεις απόλυτο δίκιο.

Εγω να δεις πόσες φορές έχω υπάρξει κατα φαντασίαν έγκυος (από πριν παντρευτούμε με τον άντρα μου)!!!

Δεν θέλω να απογοητευτώ γιαυτό προσπαθώ (με μεγάααλη δυσκολία) να κρατηθώ. Σκέφτομαι να πάω να κάνω την εξέταση στις 4/1. Που λογικά θα δείξει αν υπάρχει κάτι - που αμφιβάλω η αλήθεια είναι!

Εσυ περιμένεις χαρμόσυνο νέο μέσα στον Γενάρη?

Ποια άλλη είναι στην ίδια φάση?

Χρειάζομαι συμπαράσταση!!!

Ασε εγω ειμαι καμμενη... Το χω σκασει απο την προηγουμενη ενοτητα " υποβοηθουμενη αναπαραγωγη"...

Αν εισαι 31 οπως λεει το ονοματακι σου εισαι πολυ μικρουλα για να αγχωνεσαι...

Ηρεμησε καιολα θα γινουν... Και τωρα να μην εισαι εγκυος, πολυ γρηγορα θα μεινεις!!!!

Διαφημίσεις

Ασε εγω ειμαι καμμενη... Το χω σκασει απο την προηγουμενη ενοτητα " υποβοηθουμενη αναπαραγωγη"...

Αν εισαι 31 οπως λεει το ονοματακι σου εισαι πολυ μικρουλα για να αγχωνεσαι...

Ηρεμησε καιολα θα γινουν... Και τωρα να μην εισαι εγκυος, πολυ γρηγορα θα μεινεις!!!!

Σε ευχαριστώ Lenilena μου μακάρι!

31 είμαι ναι. Φυσικά και προσπαθώ να μην αγχώνομαι! Αλλά..δεν έχω μεγάλη επιτυχία!

Δεν πειράζει, θα περάσουμε καλά τις γιορτές και από το νέο έτος πάμε δυναμικά!

Εσείς προσπαθείτε καιρό ή τώρα το αποφασίσατε; Αν φυσικά δεν γίνομαι αδιάκριτη!

Τουλάχιστον θα μπορώ να απολαύσω το κρασάκι μου και την άλλη κακή μου συνήθεια(τσιγάρο) τώρα που έρχονται γιορτινές μέρες!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eπειδη δεν αποκλειεται να εισαι όντως εγκυος εγω θα σε συμβουλευα να αποφυγεις το αλκοολ, το κάπνισμα και οποιοδήποτε φαρμακο...ποτε δεν ξέρεις!!

Γιατι δεν κανεις μια χοριακη πχ αυριο?? Αν εισαι σιγουρα θα ειναι θετική...αν δεν εισαι θα χαλαρωσεις και δεν θα το σκεφτεσαι όλες τος γιορτες...

Προσωπικα τον μηνα που εμεινα εγκυος ειχα πολυ ευαισθητο στηθος πριν την αναμενομενη περιοδο..χαρακτηριστικα πονουσε όταν περπατουσα...και είχα και λιγη καφετι βλεννα την ημερα που περιμενα να αδιαθετησω αλλα σταματησε γρηγορα και την επομενη εκανα χοριακή και βγηκε θετική.

Οποτε δεν ειναι κακη ιδεα να κανεις μια χοριακή εγκαιρως...

Eπειδη δεν αποκλειεται να εισαι όντως εγκυος εγω θα σε συμβουλευα να αποφυγεις το αλκοολ, το κάπνισμα και οποιοδήποτε φαρμακο...ποτε δεν ξέρεις!!

Γιατι δεν κανεις μια χοριακη πχ αυριο?? Αν εισαι σιγουρα θα ειναι θετική...αν δεν εισαι θα χαλαρωσεις και δεν θα το σκεφτεσαι όλες τος γιορτες...

Προσωπικα τον μηνα που εμεινα εγκυος ειχα πολυ ευαισθητο στηθος πριν την αναμενομενη περιοδο..χαρακτηριστικα πονουσε όταν περπατουσα...και είχα και λιγη καφετι βλεννα την ημερα που περιμενα να αδιαθετησω αλλα σταματησε γρηγορα και την επομενη εκανα χοριακή και βγηκε θετική.

Οποτε δεν ειναι κακη ιδεα να κανεις μια χοριακή εγκαιρως...

Αχ μη μου δίνεις ελπίδες!!!Μου κάνεις κακό! Χαχα! Φοβάμαι ότι θα προσγειωθώ απότομα σύντομα!

Επειδή έχω ένα θέμα με όλες τις εξετάσεις αίματος θα προτιμούσα να κάνω ένα τέστ εγκυμοσύνης που είναι πιο ανώδυνο. Αν το κάνω στις 04 Γενάρη θα δείξει λες? Δυο μερες πριν την περίοδο?

Εντομεταξύ σήμερα την ώρα που περπατούσα ένιωσα κάτι σαν να μου έρχεται περίοδος και ήταν πάλι βλένη καφέ σαν μπεζ.

Αχ πρέπει να το βγάλω από το μυαλό μου...

Γεια σας κοριτσια..ολες ειμαστε στην ιδια φαση..κ εγω δεν περιμενω περιοδο στις 4-5 του μηνος.εγω εχω πολικιστικες ωοθηκες με κυκλο οτι να ναι..ειμαι παντρενενη κ εγω 7 μηνες κ ειμαι 29 χρόνων.επειδη λοιπον αστατο κυκλο μου εδωσε ο γιατρος κλομιφαινη για να κανω ωορηξια..μου εδωσε πολυ χαμηλη δοση κ τελικα δν εμεινα..τώρα μου ξαναεδωσε αυτα τα χαπια αλλα εκανα κ μια ενεση για να σπασει σιγουρα το αυγουλακι...απο συμπτωματα δν εχω τιποτα...πολυ λιγο με ενοχλουν οι θηλες μου συνηθως το πρωι που ξυπναω κ η θερμοκρασια ειναι αππ 37-37-3 ενω κανονικα εχω 35.8-36...αλλα υγρα δν εχω καθολου..

Γεια σας κοριτσια..ολες ειμαστε στην ιδια φαση..κ εγω δεν περιμενω περιοδο στις 4-5 του μηνος.εγω εχω πολικιστικες ωοθηκες με κυκλο οτι να ναι..ειμαι παντρενενη κ εγω 7 μηνες κ ειμαι 29 χρόνων.επειδη λοιπον αστατο κυκλο μου εδωσε ο γιατρος κλομιφαινη για να κανω ωορηξια..μου εδωσε πολυ χαμηλη δοση κ τελικα δν εμεινα..τώρα μου ξαναεδωσε αυτα τα χαπια αλλα εκανα κ μια ενεση για να σπασει σιγουρα το αυγουλακι...απο συμπτωματα δν εχω τιποτα...πολυ λιγο με ενοχλουν οι θηλες μου συνηθως το πρωι που ξυπναω κ η θερμοκρασια ειναι αππ 37-37-3 ενω κανονικα εχω 35.8-36...αλλα υγρα δν εχω καθολου..

Γεια σου Μαρία! Και εγώ 7 μήνες παντρεμένη είμαι! Τον Μαιο παντρεύτηκες? Και έχω και πολυκυστικές. Ο κύκλος μου είναι από 35 μέχρι 41 μέρες! Εχουμε ξεκινήσει τη προσπάθεια χωρίς κάποια αγωγή προς το παρόν. αν δεν μας βγει έχουμε πει να το κοιτάξουμε από καλοκαίρι και μετά.

Πάντως η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή. Οσο είναι κοντά στο 37 είναι καλα! Μακαρι να μην πέσει καθόλου!

Πότε σκέφτεσαι να κάνεις τεστ ή χοριακή? Εγω παρότι περιμένω στις 6 λέω μήπως κάνω ένα τεστ στις 4. Αν και αμφιβάλλω αν θα δείξει.

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαρία! Και εγώ 7 μήνες παντρεμένη είμαι! Τον Μαιο παντρεύτηκες? Και έχω και πολυκυστικές. Ο κύκλος μου είναι από 35 μέχρι 41 μέρες! Εχουμε ξεκινήσει τη προσπάθεια χωρίς κάποια αγωγή προς το παρόν. αν δεν μας βγει έχουμε πει να το κοιτάξουμε από καλοκαίρι και μετά.

Πάντως η θερμοκρασία σου είναι πολύ καλή. Οσο είναι κοντά στο 37 είναι καλα! Μακαρι να μην πέσει καθόλου!

Πότε σκέφτεσαι να κάνεις τεστ ή χοριακή? Εγω παρότι περιμένω στις 6 λέω μήπως κάνω ένα τεστ στις 4. Αν και αμφιβάλλω αν θα δείξει.

Ναι παντρευτηκαμε μαιο!!σκέφτομαι να κανω τεστ την πεμπτη αν δν εχω αδιαθετησει...θελω να το αφησω για να ειμαι σιγουρη....εγω μπορεί να εχω περιοδο καθε 3 μηνες κ γιαυτο επαιρνα κ αντισυλληπτικά αλλα μετα τον γαμο τα εκοψα...

Ναι παντρευτηκαμε μαιο!!σκέφτομαι να κανω τεστ την πεμπτη αν δν εχω αδιαθετησει...θελω να το αφησω για να ειμαι σιγουρη....εγω μπορεί να εχω περιοδο καθε 3 μηνες κ γιαυτο επαιρνα κ αντισυλληπτικά αλλα μετα τον γαμο τα εκοψα...

Καλημέρα Μαρία μου και χρόνια πολλά! Και εμεις Μάιο παντρευτήκαμε!!!

Και εγώ έχω κύκλο ότι να ναι και επίσης έπαιρνα αντισυλλιπτικά μέχρι που παντρευτήκαμε για να τον ρυθμίσω λίγο.

Βέβαια από τότε που τα έκοψα ο κύκλος μου είναι πάλι... σχεδόν όπως ήταν πριν τα χάπια.

Κανονικά μέχρι τις 10 Ιανουαρίου max πρέπει να αδιαθετήσω (που να μην) αλλά από τις 6 περιμένω. Οπότε σκέφτομαι να κάνω το τεστ το Σάββατο αν αντέξω.

Θα κάνεις χοριακή ή τεστάκι?

Αντε μακάρι να εχεις ενα τεράστιο θετικό!

Από συμπτώματα/θερμοκρασία πως πας?

Εγώ σήμερα το πρωί είδα κατι υγράκια στο σκούπισμα καφε μπεζ αλλά μόνο στο σκούπισμα. Η θερμοκρασία 36.9.Αυτό που με ανησυχεί κάπως είναι οτι το στήθος μου, μέρα με την μέρα πονάει λιγότερο και σαν να ξεπρίζεται. Τώρα αυτό είναι καλό?

Αχ να δω πως θα περάσουν αυτες οι μέρες!

Τουλαχιστον έχω και εσενα να ΜΗΝ περιμενουμε μαζι αυτό τον μήνα!:):):)

Αχ δεν άντεξα τελικά ρε κορίτσια και πήγα και πήρα το τεστ. ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟ.

Λέω θα είναι κλειστά τα φαρμακεία κ αν θέλω να βρω δεν θα βρίσκω.

Τι το ήθελα. Είμαι 1000 φορές χειρότερα. Καλύτερα να μην ήξερα παρά το αρνητικό.

Περιμένω να αδιαθετησω 6 με 10 του μήνα (έχω και άστατο κύκλο). αλλά η τελευταία επαφή ήταν στις 16.12.

Το έκανα σήμερα τώρα πριν λίγο, όχι με τα πρωινα ούρα δηλαδή.

Ναι οκ δεν έχω καθυστέρηση αλλά έχουν περάσει 15 μέρες από την τελευταία πιθανότητα σύλληψης, δεν θα έπρεπε να δείξει έστω μία πολύ αχνή γραμμη αν ήμουν έγγυος?

Πείτε μου να μην ελπίζω τζάμπα!!!!

Εχω πάρει και δεύτερο και είμαι τόσο τρελή που σκέφτομαι να κάνω και αυτό όταν θα μου ξαναέρθει να πάω... δεν υπάρχει σωτηρία.

Και από την άλλη λέω τι τρελαίνεσε δεν έχεις πια και κανένα απολύτως σύμπτωμα (ούτε εγκυμοσύνης ούτε περιόδου)

Σας παρακαλώ πείτε μου την γνώμη σας!!!!

κοριτσια καλησπερα και χρονια πολλα. εχω μια απορια και θελω την βοηθεια σας. με τον αντρα μου καναμε ελευθερα ερωτα στις 25-12 κι στις 27-12 μου ηρθε περοδος(μια μερα νωριτερα απο το κανονικο). και καναμε ξανα ελευθερα ερωτα στις 4-1

υπαρχει περιπτωση να ειμαι ειδη εγκυος?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...