Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κοριτσια για δωστε μια μικρη βοηθεια.


Recommended Posts

Εχω κυκλο σταθερο 27-28ημερων.

Με τελευταια περιοδο στις 18νοεμβριου και χθες ειχα καφε υγρα στο εσωρουχο αλλα οχι στο σκουπισμα,σημερα ειχα και στο σκουπισμα κοκκινες κηλιδες.

Δεν το εχω ξαναπαθει και ανησυχω λιγο....μπορει να οφειλεται ακομα και σε εγκυμοσυνη η σε ωορρηξια?αν και λογικα οι γονιμες μερες ηταν καπου στις 30νοεμβρη με 3 του δεκεμβρη..!!

το εχετε παθει?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα κορίτσι!!!!! Μην αγχώνεσαι!!! Υπάρχει ένα ποσοστό γυναικών που κατα την εμφύτευση βλέπουν κηλίδες αίματος από 1-3 μέρες! Δεν είναι ανησυχητικο! Τωρα είναι πρώτη φορα που σου συμβαίνει αυτο? για να είναι κάτι αλλο όπως πχ ενδομητριωση θα πρέπει να έχεις αυτήν την ανωμαλία σε πολλούς κύκλους καθώς επίσης και κάποια αλλα σημάδια! Εάν προσπαθείς για μωρό αυτές τις μέρες εισαι ακριβώς σε αυτο που λένε παράθυρο εμφύτευσης!

aOhpp3.png
Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ναι τωρα ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει αυτο γι 'αυτο εχω αγχωθει λιγο.

Επισης δεν ποναω καθολου απλα βλεπω αυτα τα ελαχιστα καφε υγρα και χθες πολυ λιγο κοκκινο ,σημερα ισα ισα που φαινοταν στο χαρτι λιγο καφε. τι να κανω τωρα; να περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα που κανονικα ειναι οι μερες περιοδου??ευχαριστω πολυ για τν απαντηση:P

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις!!!! Αν θες να κανεις τεστ πρέπει να περιμένεις την ημέρα που περιμένεις να αδιαθετησες, αλλιώς μπορείς να κανεις χοριακη σε 4-5 μέρες. Καλή επιτυχία!!!!

aOhpp3.png
Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα κοριτσια,

 

Ειμαι καινουρια στο φορουμ και θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε ενα θεμα, γιατι δεν ξερω καθολου τι να κανω. Θα σας το περιγραψω εν συντομια. Ειμαι 25 και εδω κι 6 μερες εχω καθυστερηση. Να σημειωσω οτι τον προηγουμενο μηνα ειχα παρει αντιβιωση (augmentin) για 10 μερες. Μαλιστα οσο την επαιρνα, ειχα ταυτοχρονα και περιοδο.

 

Επισης την προτελευταια μερα αυτης της περιοδου, ειχα επαφη με το συντροφο μου χωρις τις απαραιτητες προφυλαξεις. 3 μερες μετα την επαφη ξεκινησαν οι γονιμες μερες μου και 8 μερες μετα την επαφη εγινε η ωορρηξια. Ο κυκλος μου διαρκει 26-28 μερες και ειναι σταθερος. Δεν ειχα παρουσιασει καποια ανωμαλια μεχρι τωρα.

 

Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω μηπως γνωριζετε αν η καθυστερηση μου οφειλεται στο αντιβιωτικο η σε πιθανη εγκυμοσυνη. Προς το παρον παντως δεν εχω ουτε συμπτωματα περιοδου ουτε εγκυμοσυνης (εκτος απο ενα ελαφρυ πρηξιμο στο στηθος).Πιστευετε οτι πρεπει να περιμενω λιγο ακομα;

 

Σας ευχαριστω πολυ!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοριτσια να σημειωσω οτι και σημερα βλεπω λιγα καφε υγρα!Ειναι ενοχλητικο γιατι παρολο που δεν ειναι πολλα λερωνεσαι εαν δεν φορας ενα μικρο σερβιετακι!Εαν οφειλωταν σε εγκυμοσυνη θα τα εβλεπα τοσο νωρις???την πρωτη μερα που τα ειδα(τσαββατο δηλαδη ημουν στην 18η μερα του κυκλου μου)

 

Nikol91 προσπαθειτε για μωρο;; γινε λιγο πιο σαφης για να καταλαβουμε.Παντως αν δεν εχετε ελευθερες επαφες ειναι λιγο δυσκολο να εχεις μεινει εγκυος,ισως καθυστερει απο αλλη αιτια.

Link to comment
Share on other sites

Εχουμε ελευθερες επαφες γενικα ναι. Αλλα ακομα δεν εχουμε ξεκινησει τις προσπαθειες. Κι εμενα μου φαινεται λιγο απιθανο παντως να προεκυψε εγκυμοσυνη. Θα περιμενω λιγο ακομα.

Σ ευχαριστω πολυ FashionAddicted!!! ευχομαι να σου πανε ολα καλα !!!

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...