Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είμαι έγκυος ή οχι;;;;;;

Recommended Posts

Καλημέρα gellythanasis :)

Καλά αποτελέσματα με πολύ πολύ αισιοδοξία!!

Στέλνουμε κι εμείς θετική ενέργεια και πειμένουμε ενημέρωση!! :)

Είμαι και εγώ στις προσπάθειες και μάλλον θα προμηθευτώ τεστάκια μήπως πετύχω γόνιμη (άστατος κύκλος...πολύ όμως :P ),απλά πρέπει να μάθω να τα χρησιμοποιώ διότι είμαι ολίγον άπειρη :lol::lol::lol:

πολλά φιλιά

Σε ευχαριστώ φίλη για τις ευχές σου. Δυστυχώς στις 20-2-2016 μου ήρθε περίοδος . αποφάσισα να κάνω μια σειρά εξετάσεων σε συζήτηση με τη γιατρό μου . Οπότε σήμερα πήρα και τα αποτέλεσματα FSH , LH , E2 σε πολύ καλά επίπεδα. ΑΜΗ 0,34 ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Οπότε η λαχτάρα μου για να αποκτήσω άλλο ένα παιδί φαντάζει πλέον αδύνατη . Είμαι καταρρακωμένη κορίτσια, είναι μεγάλος ο πόνος να θες να αποκτήσεις ενα παιδι και να μην μπορείς .......................................... Πολλά φιλιά σε όλες σας μην απελπίζεστε εσείς οι νεότερες έχετε καιρό μπροστά σας για να προσπαθήσετε , καλά αποτελέσματα σε όλες σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!!!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ. έχω καθυστέρηση εδώ και 4 ημέρες. Με τον άντρα μου ήρθαε σε επαφή στις γόνιμες μέρες αλλά δεν εκσπερμάτωσε μέσα, αλλά τραβήχτηκε. Τελευταία περίοδος ήταν 4/2. έχω σταθερο κύκλο. Είναι η πρώτη φορά που δεν νιώθω ότι θα μου έρθει. μόνο κάτι πονάκια χαμηλά και στη μέση. Επίσης, είναι δύο εβδομάδες που εχω ζαλάδες, ανακατοσούρες, υπνηλία, κούραση και τραβήγματα χαμηλά, διάθεση να τρώω πολύ (που δεν το συνηθίζω) και τέλος μέτρησα τη θερμοκρασία μου και είναι 37. λέτε να είμαι εγκύος;;;; :wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σας!!!! Είμαι καινούρια στο φόρουμ. έχω καθυστέρηση εδώ και 4 ημέρες. Με τον άντρα μου ήρθαε σε επαφή στις γόνιμες μέρες αλλά δεν εκσπερμάτωσε μέσα, αλλά τραβήχτηκε. Τελευταία περίοδος ήταν 4/2. έχω σταθερο κύκλο. Είναι η πρώτη φορά που δεν νιώθω ότι θα μου έρθει. μόνο κάτι πονάκια χαμηλά και στη μέση. Επίσης, είναι δύο εβδομάδες που εχω ζαλάδες, ανακατοσούρες, υπνηλία, κούραση και τραβήγματα χαμηλά, διάθεση να τρώω πολύ (που δεν το συνηθίζω) και τέλος μέτρησα τη θερμοκρασία μου και είναι 37. λέτε να είμαι εγκύος;;;; :wink::wink::wink::lol::lol::lol::lol:

Καλησπερα μπουμπου92 και καλως ορισες στο φορουμ. Ποσες μερες κυκλο εχεις? Κανε ενα τεστακι (αν δεν εχεις κανει ηδη) η μια χοριακη εξεταση για να βεβαιωθεις. Τα συμπτωματα που αναφερεις δειχνουν εγκυμοσυνη αλλα μπορει να ειναι απο την περιοδο που μπορει να καθυστερησε για καποιο λογο. Ευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα που θες και να μας ενημερωσεις .. Φιλια!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...