Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είμαι έγκυος ή οχι;;;;;;

Recommended Posts

καλησπέρα και απο μένα!!είμαι καινούργια στο φόρουμ αλλά παρόλα αυτά βλέπω κατά καιρούς τις συζητήσεις σας!!είμαι 25 χρονών,αρραβωνιασμένη και πέρσυ είχα μια παλίνδρομη κύηση..τυχαίο γεγονός μου είπαν..έχω κύκλο σταθερό 28 ημερών και γενικά δεν είχα ποτέ προβλήματα..εχω ελεύθερες επαφές με τον αρραβωνιαστικό μου και λέμε αααν έρθει,καλοδεχούμενο!!!!!!!!!αδιαθέτησα 10/11 και 19 πηγα στον γιατρό μου!!μου είπε οτι έχω απο αριστερα ενα μεγάλο ωραιο αβγουλάκι!!!!!!απο εκεινη την στιγμή και για 6 μέρες είχαμε φουλ επαφές!!!ωστόσο εδω και 10 μερες πονάω για περίοδο..ειμαι πρησμένη,πονάει η μεση μου και κυριως το στηθος μου τοοοόσο πολύ...τα συμπτωματα αυτα περνώντας οι μερες έγιναν πιο έντονα..κανονικα σε 4 μερες ειναι να αδιαθετησω..σημερα ας πουμε ειναι πιο ηρεμη η κοιλια μου αλλα χαλια το στηθος μου..απο προχθες εχω και δεκατα..37,2-37,4...αρκετα κολπικα υγρα,και αδιαθεσια στο στομαχι..τον ύπνο τον αγαπωωωώ!!!!!και ηθελα να ρωτησω.....περιοδος ή κάτι αλλο επιτέλους;;;;;;;ευχαριστω πολυ!!!!!!:D:D

Διαφημίσεις

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλησπέρα και απο μένα!!είμαι καινούργια στο φόρουμ αλλά παρόλα αυτά βλέπω κατά καιρούς τις συζητήσεις σας!!είμαι 25 χρονών,αρραβωνιασμένη και πέρσυ είχα μια παλίνδρομη κύηση..τυχαίο γεγονός μου είπαν..έχω κύκλο σταθερό 28 ημερών και γενικά δεν είχα ποτέ προβλήματα..εχω ελεύθερες επαφές με τον αρραβωνιαστικό μου και λέμε αααν έρθει,καλοδεχούμενο!!!!!!!!!αδιαθέτησα 10/11 και 19 πηγα στον γιατρό μου!!μου είπε οτι έχω απο αριστερα ενα μεγάλο ωραιο αβγουλάκι!!!!!!απο εκεινη την στιγμή και για 6 μέρες είχαμε φουλ επαφές!!!ωστόσο εδω και 10 μερες πονάω για περίοδο..ειμαι πρησμένη,πονάει η μεση μου και κυριως το στηθος μου τοοοόσο πολύ...τα συμπτωματα αυτα περνώντας οι μερες έγιναν πιο έντονα..κανονικα σε 4 μερες ειναι να αδιαθετησω..σημερα ας πουμε ειναι πιο ηρεμη η κοιλια μου αλλα χαλια το στηθος μου..απο προχθες εχω και δεκατα..37,2-37,4...αρκετα κολπικα υγρα,και αδιαθεσια στο στομαχι..τον ύπνο τον αγαπωωωώ!!!!!και ηθελα να ρωτησω.....περιοδος ή κάτι αλλο επιτέλους;;;;;;;ευχαριστω πολυ!!!!!!:D:D

Καλησπέρα penny.Λυπάμαι για το γεγονός.ειχα κι εγω μια παλινδρομη τον Αύγουστο και τωρα ειμαστε στις προσπάθειες.

Ολα αυτά που λες ειναι καλα συμπτώματα για εγκυμοσύνη.

Απλως πλέον εγω δε κοιτάω για συμπτώματα.απο την αγωνία μερικές φορές μπερδεύεσαι.

Αυτά που κρατάω απο αυτά που είπες ειναι το στήθος και τα δέκατα, αν έχεις θερμό μετρηθεί πρωί.

Ευχομαι ολόψυχα να γίνει το όνειρο σου πραγματικότητα.

Την προηγούμενη φορά είχες κάποιο σύμπτωμα;εγω μονο το στήθος.

Καλησπέρα και σε σένα κορίτσι μου!!σε νοιώθω απόλυτα γιατί ξέρω πόσο δύσκολο ειναι και τι ανασφάλειες δημιουργεί μια παλίνδρομη κύηση..όλα για κάποιο λογο γίνονται ομως..ας σκεφτόμαστε έτσι...την προηγούμενη φορά είχα κανονικότατους πόνους περιοδου και με πόναγε και παρα πολυ το στηθος μου..ενω ειχα δυο μερες καθυστέρηση ελεγα θα μου ερθει δν μπορει...απο ωρα σε ωρα..ο συντροφος μου,μου ειπε να κανουμε το τεστ κ βγηκε θετικό..η χωριακη μου στην συνεχεια στα υψη...μετα δεν ξέρω τι δεν πηγε καλά..οσο για τωρα εχεις δικιο..οσο ψαχνόμαστε τόσο ανχωνομαστε..ετσι και αλλιως εχω 4 μερες μέχρι την περιοδο μου..θα δουμε..σ ευχαριστω για την απάντηση σου!!

Εύχομαι και σε σενα οτι καλύτερο γιατι πραγματικά νοιωθω και τον φόβο σου και την αγωνια σου..μου φαινεται πως αν δν αδειασουμε το μυαλουδάκι μας δουλειά δεν γινεται!!!ολα καλα θα πάνε!!!!!

Διαφημίσεις

Εύχομαι και σε σενα οτι καλύτερο γιατι πραγματικά νοιωθω και τον φόβο σου και την αγωνια σου..μου φαινεται πως αν δν αδειασουμε το μυαλουδάκι μας δουλειά δεν γινεται!!!ολα καλα θα πάνε!!!!!

Υπομονή.δεν ειναι πολλές οι μερες.την ξερω την αγωνία αλλα θα περάσουν που θα πάει..

Ευχομαι να έχεις ευχάριστα!!

Καλο βραδυ!!

Καλησπέρα σας κορίτσια,

Εγώ είμαι ήδη μανούλα αλλά θέλουμε κι άλλο παιδάκι. Είχα μία αποβολή :cry: φέτος τον Απρίλιο μετά από προσπάθειας 2 1/2 ετών!!! Περιμέναμε 3 μήνες όπως μας είπε ο γιατρός και ξεκινήσαμε πάλι τις προσπάθειες χωρίς κανένα άγχος ή έννοια. Δεν ελέγχω θερμοκρασία, δεν κοιτάω γόνιμες απλά έχουμε με τον καλό μου ελεύθερες επαφές. Τώρα έχω καθυστέρηση 8 ημερών χωρίς κανένα σύμπτωμα....:?:..... Έκανα ένα τεστ φαρμακείου στις 5 ημέρες καθυστέρησης και βγήκε αρνητικό. Τώρα απλά περιμένω να φτάσω τις 10 και θα πάω για χοριακή. Εύχομαι σε όλες μας τα αποτελέσματα να είναι ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ!!! :-D

Καλησπέρα κοπέλα μου!!!Λυπάμαι πολύ για την αποβολή σου..Δυστυχώς όμως ολα ειναι μέσα στο πρόγραμμα!!!Τώρα οσον αφορά την καθυστέρηση γιατί δεν έχεις κανει χωριακη ηδη να σου φύγει το άνχος?εγω οταν ημουν εγκυος,που οπως έγραψα σ αλλο μήνυμα ηταν παλίνδρομη τελικά,στην δεύτερη μερα καθυστέρησης εκανα τεστ και βγήκε θετικό και μετα ο γιατρος μου με εστειλε αμεσως για χωριακή και ηταν ανεβασμένη..πιστευω οτι ειναι υπερ αρκετές οι μέρες καθυστέρησης!!!Ευχομαι να εχεις τα νέα που επιθυμείς μεσα απο την καρδιά μου!!Και εγω περιμένω κανονικά μεθαυριο περίοδο αλλα αυτον τον μήνα η με κοροιδευει το σώμα μου η μπορει να εχω κατι θετικό και εγω!!!Τα καλύτερα σε όλες μας!!!!!!

Καλημέρα σας! Παρακολουθώ εδώ και καιρό το Forum και χαίρομαι για τις χρήσιμες συμβουλές σας! Την τελευταία εβδομάδα ξεκίνησα με τον άντρα μου τις πρώτες προσπάθειες για εγκυμοσύνη! Έχω ένα σταθέρο κύκλο 28 ημερών και ήρθαμε σε επαφή τη 12η, 14η και 15η μέρα του κύκλου (7, 9, 10 Δεκεμβρίου αντίστοιχα). Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, πέρα από πονοκεφάλους, πιθανότατα όμως λόγω δουλειάς. Είναι δυνατόν συμπτώματα να εμφανιστούν τις πρώτες μέρες μετά την επαφή ή πολύ αργότερα; Μία βδομάδα μετά, γύρω στις 19-20 Δεκέμβρη είναι αρκετή για να δείξει εγκυμοσύνη; Θέλουμε πολύ παιδάκι και ανυπομονώ να κάνω το τεστ! Δεν έχει όμως κανένα νόημα να το κάνω τόσο νωρίς! Σωστά;;; Όποιες συμβουλές ευπρόσδεκτες! Σας ευχαριστώ! :)

Καλημέρα σας! Παρακολουθώ εδώ και καιρό το Forum και χαίρομαι για τις χρήσιμες συμβουλές σας! Την τελευταία εβδομάδα ξεκίνησα με τον άντρα μου τις πρώτες προσπάθειες για εγκυμοσύνη! Έχω ένα σταθέρο κύκλο 28 ημερών και ήρθαμε σε επαφή τη 12η, 14η και 15η μέρα του κύκλου (7, 9, 10 Δεκεμβρίου αντίστοιχα). Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, πέρα από πονοκεφάλους, πιθανότατα όμως λόγω δουλειάς. Είναι δυνατόν συμπτώματα να εμφανιστούν τις πρώτες μέρες μετά την επαφή ή πολύ αργότερα; Μία βδομάδα μετά, γύρω στις 19-20 Δεκέμβρη είναι αρκετή για να δείξει εγκυμοσύνη; Θέλουμε πολύ παιδάκι και ανυπομονώ να κάνω το τεστ! Δεν έχει όμως κανένα νόημα να το κάνω τόσο νωρίς! Σωστά;;; Όποιες συμβουλές ευπρόσδεκτες! Σας ευχαριστώ! :)

Καλησπέρα!

Είναι παρά πολύ νωρίς για να ανησυχείς.οπως και για να κανείς τεστ και να έχεις συμπτώματα.

Δεν είναι δυνατόν να έχεις επαφή και την επόμενη να έχεις συμπτώματα γιατί η εμφύτευση γίνεται καμία βδομάδα μετά την επαφή, μπορεί και δέκα μέρες.

Όποτε ούτε τεστ μπορείς να κανείς μια βδομάδα μετά και να δείξει κάτι.

Τεστ θα κανείς όταν θα έχεις καθυστέρηση, άντε να κανείς τη μέρα που περιμένεις.

Για νωρίτερα μπορείς να κανείς μόνο χοριακη αλλά κι αυτό μια μέρα νωρίτερα.

Χαλάρωσε και απόλαυσε την περίοδο που κανείς επαφές ελεύθερα με τον σύζυγο σου.

Μην αγχώνεσαι από το πρώτο μήνα και μη ψάχνεις συμπτώματα.

Καμία φορά από την επιθυμία τα φτιάχνει το μυαλό μας.

Καλή επιτυχία!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Είναι παρά πολύ νωρίς για να ανησυχείς.οπως και για να κανείς τεστ και να έχεις συμπτώματα.

Δεν είναι δυνατόν να έχεις επαφή και την επόμενη να έχεις συμπτώματα γιατί η εμφύτευση γίνεται καμία βδομάδα μετά την επαφή, μπορεί και δέκα μέρες.

Όποτε ούτε τεστ μπορείς να κανείς μια βδομάδα μετά και να δείξει κάτι.

Τεστ θα κανείς όταν θα έχεις καθυστέρηση, άντε να κανείς τη μέρα που περιμένεις.

Για νωρίτερα μπορείς να κανείς μόνο χοριακη αλλά κι αυτό μια μέρα νωρίτερα.

Χαλάρωσε και απόλαυσε την περίοδο που κανείς επαφές ελεύθερα με τον σύζυγο σου.

Μην αγχώνεσαι από το πρώτο μήνα και μη ψάχνεις συμπτώματα.

Καμία φορά από την επιθυμία τα φτιάχνει το μυαλό μας.

Καλή επιτυχία!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Οι μέρες μετά τα μέσα του κύκλου δεν ενδύκνυνται για σύλληψη σωστά; Είναι λίγο απίθανο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Οι μέρες μετά τα μέσα του κύκλου δεν ενδύκνυνται για σύλληψη σωστά; Είναι λίγο απίθανο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Σε κύκλο 28 ημερών η ωορρηξία γίνεται συνήθως 14η μέρα του κύκλου.

Εκείνες τις μέρες είναι κατάλληλες για επαφές.Δηλαδη καλό είναι να έχετε επαφές και την προηγούμενη και την επόμενη για σιγουριά.

Ότι άλλο θέλεις ρωτά!μη διστασεις.

Σε κύκλο 28 ημερών η ωορρηξία γίνεται συνήθως 14η μέρα του κύκλου.

Εκείνες τις μέρες είναι κατάλληλες για επαφές.Δηλαδη καλό είναι να έχετε επαφές και την προηγούμενη και την επόμενη για σιγουριά.

Ότι άλλο θέλεις ρωτά!μη διστασεις.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!!

Να σαι καλα.

Ευχομαι καλη επιτυχία.

Για να μη τρελαίνεσαι ήθελα να σου πω οτι συνήθως τα συμπτώματα εμφανίζονται μετά τη καθυστερηση.

Μην έχεις άγχος. Ειναι πολυ κακή παρέα στη περίοδο της προσπάθειας.

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι.

Είχα τελευταία περίοδο στις 13 /11 και μετά απο τεστ ωορηξίας (έκανα πρώτη φορά αυτό το μήνα γιατί ήθελα να τσεκάρω πότε κάνω ωορρηξία λόγω μικρων ανωμαλιών των προηγούμενων κύκλων μου) ανακάλυψα οτι έκανα ωορρηξία την 19η μέρα(1/12) και πρέπει να μου διήρκησε 2 24ωρα γιατί είχα έντονους πόνους χαμηλά στην δεξιά ωοθήκη (το παθαίνω στην ωορρηξία κάποιους μήνες).

Με τον άντρα μου είχαμε επαφές 19η(1/12) και 20η(2/12) μέρα κύκλου. πλέον σήμερα είμαι στην 33η μέρα του κύκλου και λογικά ο κύκλος μου κυμαινεται απο 27-31 μέρες(λίγες περιπτώσεις να κρατήσει 31 μέρες), το οποίο σημαίνει είτε οτι είμαι σε καθυστέρηση 5 ημερών με κύκλο 28 ημερών ,είτε είμαι σε καθυστέρηση 1 μέρας με κύκλο 31 ημερών.

Απο την μία δεν θέλω να ελπίζω οτι πρόκειται για εγκυμοσύνη καθώς η δεύτερη φάση του κύκλου είναι 12-16 μέρες μετά την ωορρηξία αλλά απο την άλλη τα συμπτώματα μου ειναι ανακάτεμα (σήμερα ξεκίνησε αυτό) , κάποια λευκά υγρά (που κάθε φορά νομίζω οτι ειναι περίοδος και τρέχω), πονάκια στη δεξιά ωοθήκη αλλα όχι πρησμένο στήθος .Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξης¨

Να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να κάνω το τεστ?Απο πότε και μετά θα είναι 100% το αποτέλεσμα που θα πάρω απο το τεστ?

Υπάρχει περίπτωση η καθυστέρηση να οφείλεται στην καθυστερημένη ωορρηξία?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα τη γνώμη σας σε κάτι.

Είχα τελευταία περίοδο στις 13 /11 και μετά απο τεστ ωορηξίας (έκανα πρώτη φορά αυτό το μήνα γιατί ήθελα να τσεκάρω πότε κάνω ωορρηξία λόγω μικρων ανωμαλιών των προηγούμενων κύκλων μου) ανακάλυψα οτι έκανα ωορρηξία την 19η μέρα(1/12) και πρέπει να μου διήρκησε 2 24ωρα γιατί είχα έντονους πόνους χαμηλά στην δεξιά ωοθήκη (το παθαίνω στην ωορρηξία κάποιους μήνες).

Με τον άντρα μου είχαμε επαφές 19η(1/12) και 20η(2/12) μέρα κύκλου. πλέον σήμερα είμαι στην 33η μέρα του κύκλου και λογικά ο κύκλος μου κυμαινεται απο 27-31 μέρες(λίγες περιπτώσεις να κρατήσει 31 μέρες), το οποίο σημαίνει είτε οτι είμαι σε καθυστέρηση 5 ημερών με κύκλο 28 ημερών ,είτε είμαι σε καθυστέρηση 1 μέρας με κύκλο 31 ημερών.

Απο την μία δεν θέλω να ελπίζω οτι πρόκειται για εγκυμοσύνη καθώς η δεύτερη φάση του κύκλου είναι 12-16 μέρες μετά την ωορρηξία αλλά απο την άλλη τα συμπτώματα μου ειναι ανακάτεμα (σήμερα ξεκίνησε αυτό) , κάποια λευκά υγρά (που κάθε φορά νομίζω οτι ειναι περίοδος και τρέχω), πονάκια στη δεξιά ωοθήκη αλλα όχι πρησμένο στήθος .Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξης¨

Να περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να κάνω το τεστ?Απο πότε και μετά θα είναι 100% το αποτέλεσμα που θα πάρω απο το τεστ?

Υπάρχει περίπτωση η καθυστέρηση να οφείλεται στην καθυστερημένη ωορρηξία?

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Καλημέρα!!! Κορίτσι μου κάνε μια χοριακή άμεσα και θα το μάθεις!!!

Honey μην υπολογίζεις την καθυστέρηση. Από τους κύκλους, αλλα από την ωορηξια! Μετα την ωορηξια η περίοδος έρχεται 14-16 μέρες μετα!! Δηλαδή από σήμερα μετράς καθυστέρηση! Μπορείς να κανεις και τεστ και χοριακη!!! Καλή επιτυχία!

aOhpp3.png

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα να ρωτήσω: Οι φλέβες στο στήθος, που δεν προυπήρχαν, και το πρησμένο στήθος είναι σημάδι πιθανής εγκυμοσύνης;;; Ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλες! Θα ήθελα να ρωτήσω: Οι φλέβες στο στήθος, που δεν προυπήρχαν, και το πρησμένο στήθος είναι σημάδι πιθανής εγκυμοσύνης;;; Ευχαριστώ!

Καλημέρα! Ναί είναι! Ειδικά αν το νοώθεις να βαραίνει. Εγώ είμαι στην 7η εβδομάδα και έχω ανέβει ένα νούμερο!!!

Καλημέρα! Ναί είναι! Ειδικά αν το νοώθεις να βαραίνει. Εγώ είμαι στην 7η εβδομάδα και έχω ανέβει ένα νούμερο!!!

Πολλά συγχαρητήρια!!! Εγώ είμαι 5 μέρες πριν την περίοδο και ψάχνω για συμπτώματα! Έχουν πεταχτεί κάποιες φλέβες στο στήθος και έχει μεγαλώσει. Πριν από κάθε περίοδο μεγαλώνει, απλά τώρα ξεκίνησε λίγο νωρίτερα! Επιπλέον έχω συχνά υγρά σαν να μου' ρχεται περίοδος! Έχω κάνει μία φορά εμετό και αισθάνομαι μεγάλη δυσφορία στο στομάχι (κυρίως ρέψιμο). Σημειωτέον έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Τι λέτε, να ελπίζω;; :confused:

Πολλά συγχαρητήρια!!! Εγώ είμαι 5 μέρες πριν την περίοδο και ψάχνω για συμπτώματα! Έχουν πεταχτεί κάποιες φλέβες στο στήθος και έχει μεγαλώσει. Πριν από κάθε περίοδο μεγαλώνει, απλά τώρα ξεκίνησε λίγο νωρίτερα! Επιπλέον έχω συχνά υγρά σαν να μου' ρχεται περίοδος! Έχω κάνει μία φορά εμετό και αισθάνομαι μεγάλη δυσφορία στο στομάχι (κυρίως ρέψιμο). Σημειωτέον έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών. Τι λέτε, να ελπίζω;; :confused:

Ναι, να ελπίζεις!!! Στην περίπτωσή μου είχα θετικό αποτέλεσμα σε τεστ εγκυμοσύνης 4-5 μέρες πριν την περίοδο!!!

Ναι, να ελπίζεις!!! Στην περίπτωσή μου είχα θετικό αποτέλεσμα σε τεστ εγκυμοσύνης 4-5 μέρες πριν την περίοδο!!!

Αχ, τι ωραία να το ακούς από κάποιον άλλο!! Περιμένω περίοδο την Τετάρτη 23 και λέω να κάνω ένα τεστ την Κυριακή 20. Μέχρι τότε μπορώ να κρατηθώ! Και πάλι μπορεί να βγει αρνητικό αλλά δεν μπορώ να περιμένω! :)

Καλημέρα σε όλες! Σήμερα από τα ξημερώματα έχω διάρροια και αναγούλα! Πέρα από τις φλέβες στο στήθος και το πρήξιμο, μπορεί και αυτά να είναι συμπτώματα;; Ευχαριστώ!

Καλημέραααααα! Μόλις έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το Self Clear, και έδειξε πολύ αχνή γραμμή, τρεις μέρες πριν την περίοδο! Να ενθουσιαστώ ή να είμαι συγκρατημένη;;;; Λέω να το επαναλάβω τη μέρα της περιόδου! Τι με συμβουλεύετε;;;