Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είμαι έγκυος ή οχι;;;;;;

Recommended Posts

Καλημέραααααα! Μόλις έκανα τεστ εγκυμοσύνης, το Self Clear, και έδειξε πολύ αχνή γραμμή, τρεις μέρες πριν την περίοδο! Να ενθουσιαστώ ή να είμαι συγκρατημένη;;;; Λέω να το επαναλάβω τη μέρα της περιόδου! Τι με συμβουλεύετε;;;

Καλημέρα,

Συνήθως το θετικό τεστ είναι θετικό. Δεν αλλάζει κάτι.

Μόνο το αρνητικό αλλάζει.

Μη ξοδεύεσαι σε τεστ.ουτω η άλλως ο γιατρός σου θα σου πει να πας να κανείς χοριακη.οποτε πήγαινε αύριο να δώσεις αίμα και καλά αποτελέσματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα,

Συνήθως το θετικό τεστ είναι θετικό. Δεν αλλάζει κάτι.

Μόνο το αρνητικό αλλάζει.

Μη ξοδεύεσαι σε τεστ.ουτω η άλλως ο γιατρός σου θα σου πει να πας να κανείς χοριακη.οποτε πήγαινε αύριο να δώσεις αίμα και καλά αποτελέσματα.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Για χοριακή έλεγα να περιμένω τη μέρα της περιόδου, την Τετάρτη! Για να δείξει καλή τιμή. Μπορώ να πάω νωρίτερα;

Σ' ευχαριστώ πολύ! Για χοριακή έλεγα να περιμένω τη μέρα της περιόδου, την Τετάρτη! Για να δείξει καλή τιμή. Μπορώ να πάω νωρίτερα;

Ναι η χοριακη δείχνει κ δέκα μέρες μετά την ωορρηξία.

Αλλά εφόσον το τεστ έδειξε θετικό δεν παίζει να μη δείξει η χοριακη.

• 3 εβδομάδες μετά...

Με τον σύντροφό μου ήρθαμε σε επαφή ακριβώς την ημέρα της ωορρηξίας.. Τώρα έχω φοβερές ζαλάδες και τάσεις λιποθυμίας όλη την διάρκεια της ημέρα.. Έχω ανακατωσουρες σε σημείο να μην μπορώ να φάω.. Έχει τέτοιο καιρό. Βρέχει και εγώ δεν ανέχομαι ρουχα πάνω μου. Ζεστενομαι πολύ. Και Διαγόρα αλλά.. Αλλά μου ήρθε περίοδο. Είναι η τρίτη μέρα και δεν έχω σχεδόν καθόλου αίμα. Ενώ άλλες φορές μου κρατάει 6-7 ημέρες. Υπάρχει περίπτωση.;;;

Διαφημίσεις

Με τον σύντροφό μου ήρθαμε σε επαφή ακριβώς την ημέρα της ωορρηξίας.. Τώρα έχω φοβερές ζαλάδες και τάσεις λιποθυμίας όλη την διάρκεια της ημέρα.. Έχω ανακατωσουρες σε σημείο να μην μπορώ να φάω.. Έχει τέτοιο καιρό. Βρέχει και εγώ δεν ανέχομαι ρουχα πάνω μου. Ζεστενομαι πολύ. Και Διαγόρα αλλά.. Αλλά μου ήρθε περίοδο. Είναι η τρίτη μέρα και δεν έχω σχεδόν καθόλου αίμα. Ενώ άλλες φορές μου κρατάει 6-7 ημέρες. Υπάρχει περίπτωση.;;;

Καλημέρα κορίτσι και καλή χρονιά να έχουμε. Κοίτα υπάρχει περίπτωση να είναι αίμα από την εμφυτευση. Αν δεν έχεις κανονικά περίοδο. Πάρε να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να μάθεις ή καλύτερα κάνε μια χοριακη.

Καλημέρα κορίτσι και καλή χρονιά να έχουμε. Κοίτα υπάρχει περίπτωση να είναι αίμα από την εμφυτευση. Αν δεν έχεις κανονικά περίοδο. Πάρε να κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να μάθεις ή καλύτερα κάνε μια χοριακη.

Καλή χρονιά και σε εσένα. Ψιλοαγχωνομαι γτ ήδη έχω κάνει μία αποβολή.. Μήπως να περιμένω μέχρι την επόμενη περίοδο; Γτ πρώτη μέρα είχα σαν κανονική περίοδο μετά απλά ελάχιστο ροζ..!

Το στήθος σου το νιώθεις πρησμένο, βαρύ και να σε πονάει? Αυτό είναι κλασικό σύμπτωμα αλλά κ αν δεν το έχεις μην τρελαίνεσαι γιατί ακόμα είσαι πολύ νωρίς, 4η βδομάδα.

Η μήπως μπορείτε να μου πείτε κάποια συμπτώματα;

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Το στήθος σου το νιώθεις πρησμένο, βαρύ και να σε πονάει? Αυτό είναι κλασικό σύμπτωμα αλλά κ αν δεν το έχεις μην τρελαίνεσαι γιατί ακόμα είσαι πολύ νωρίς, 4η βδομάδα.

Καλά αν είχα πόνο στο στήθος θα ήμουν 100% σιγουρη. Γτ μόνο τότε θα με πονέσει. Στην περίοδο μου ούτε πρήζετε ούτε πονάει. Αλλά όντως είναι νωρίς. Κάποιο άλλο; συγνώμη αν σας πρήζω αλλά έχω αγχωθει

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ FORUM! ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ! ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ Κ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΤΟΝΗ. ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ( ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ,ΝΙΩΘΩ ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥΒΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ. ΕΡΜΗΝΕΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΛΑΙΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΑΡΠΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΛΕΤΕ?

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!εχω μια απορία και ελπίζω να μπορει καποια να μου την λύση ειχα τελευταίες 2 επαφές πριν 3 μερες και έπεσα πανω σε γόνιμη μερα και της δυο φορες εαν υπαρχει πιθανότητα σύλληψης πόσες μερες μετα την επαφή μπορει να γινει και υπαρχει καποιος τροπο να το καταλάβω πριν κανω κάποιο τεστ η β χοριακη?ευχαριτω εκ των προτέρων!!

Δυστυχώς όχι...μονο αν εχεις μεγάλη καθυστέρηση όπου και πάλι θα πρέπει να κανεις μετα εξετάσεις

Να ξέρεις ότι και η γονιμοποίηση να γίνει θέλει 6-12 μέρες περίπου να γίνει η εμφύτευση για αυτο δεν μπορείς να το ξέρεις πιο νωρίς ή διαφορετικά

γεια σας. θελω να ρωτησω κι εγω κατι. κανουμε προσπαθειες 13 μηνες για μωρακι. Αυτη τη φορα εχω μετα απο σταθερο κυκλο καθυστερηση 8 μερες, πονους περιοδου και πρησμενο στηθος. Γυρω στις 10 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο αρχισα να νιωθω βαρος στην κοιλια κι ενοχληση στην ουρηση και ο γιατρος μου ειπε να παρω zinadol 500 πιστευοντας οτι ειναι ουρολοιμωξη. Εκανα τη θεραπεια αλλα η περιοδος δεν ηρθε ποτε. Το βαρος και οι πονοι χαμηλα στην κοιλια επιμενει. Και οπως ηδη ανεφερα εχω 8 μερες καθυστερηση και πρησμενο στηθος. Επισης αμα μου καρφωθει ενα φαγητο στο μυαλο θελω να το φαω οποσδηποτε. Το θεμα ειναι πως ολα αυτα τα εχω και πριν την περιοδο. Επισης εχω και πολλα ριγη. Θα ηθελα την αποψη σας. Αυριο θα παω στον γυναικολογο καθως δεν πηρα τεστ φοβουμενη την απογοητευση.

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!ειμαι καινουργια εδω!!!θα ηθελα να ρωτησω...εδω και λιγες μερες νιωθω πονο κατω δεξια...σαν σουβλια..περιμενω περιοδο την πεμπτη αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα...και γενικα νιωθω λιγο περιεργα και πολυ πονο στο στηθος..παιζει να ειμαι εγκυος..??? :)

καλησπερα κοριτσια!!ειμαι καινουργια εδω!!!θα ηθελα να ρωτησω...εδω και λιγες μερες νιωθω πονο κατω δεξια...σαν σουβλια..περιμενω περιοδο την πεμπτη αλλα δεν εχω κανενα συμπτωμα...και γενικα νιωθω λιγο περιεργα και πολυ πονο στο στηθος..παιζει να ειμαι εγκυος..??? :)

konstantinapapa Καλησπέρα,πώς είσαι;

και εγώ καινούργια εδώ!! χιχι :)

Λοιπόν,κατά τη γνώμη μου (αν και δεν έχω εμπειρία,διότι και εγώ στις προσπάθειες είμαι), όσα περιγράφεις θα μπορούσαν να είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης!

Πάει όμως και ανάλογα με τον οργανισμό της κάθε κοπέλας!

Εγώ για παράδειγμα κάθε φορά που περιμένω "τους Ρώσσους" έχω τέτοια συμπτώματα (πόνο στο στήθος,σουβλιές κλπ).

Εσύ όμως βλέπω πως έγραψες ότι δεν έχεις συμπτώματα περιόδου,άρα λογικά συνήθως όταν περιμένεις να αδιαθετήσεις δεν τα έχεις αυτά!!

Οπότε και αυτό είναι καλό σημάδι!! :-D

Εύχομαι απο καρδιάς τα καλύτερα!!! :-D :grin:

Όλα θα πάνε καλά στο τέλος...

Άν δεν πάνε καλά τότε δεν είναι το τέλος!!!!!!;)

Γεια σας. Ειχα γραψει την προηγουμενη κυριακη οτι θα πηγαινα στον γυναικολογο λογω καθυστερησης. Τελικα μου ειπε οτι ειμαι εγκυος 5 εβδομαδων. Ειδαμε ενα σακο 10 mm. Και μου πε να παω σε 2 βδομαδες για να δουμε την καρδουλα και να το βεβαιωσουμε. Αυτες οι 2 βδομαδες δεν περνουν νε τπτ. Τα πρωτα συμπτωματα που ηταν οπως πονοι περιοδου υποχωρησαν . Μονο το στηθος ειναι λιγο πρησμενο. Εσεις στις 5 εβδομαδες τι ειχατε δει? Με προσγειωσε λεγοντας μου οτι 25%των κυησεων μπορει να ειναι παλινδρομες η αποβολη. Και αυτο με αγχωσε πολυ. Δεν μπορω να χαρω ακομη.

καλημέρα σας, είμαι νέα στο forum σας διαβάζω πολύ καιρό όμως. Ηθελα να ρωτήσω και να με βοηθήσετε να ξεδιαλύνω εάν υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγκυος. Τελευταία περίοδος 26/12/2015 με κύκλο 28-30 ημερών, όλες τις γονιμες μέρες είχαμε επαφή. Εχω σημάδια κοπωσης, πρισμένο στήθος, πρισμένη κοιλιά και κάποιες μέρες είχα και θερμοκρασία λίγο ανεβασμένη 37,1 37,2 χωρίς συμπτώματα ίωσης . Εκάνα σήμερα β χοριακή γιατί όπως μέτρησα νομίζω πως ήταν 10-14 μέρες από την υποτιθέμενη μέρα ωορρηξίας και ίσως σύλληψης και έδειξε αρνητική. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει φανεί ακόμα ή να μην ελπίζω ;;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, ελπίζω καποια φίλη να μπορεί να με ενημερώσει σχετικά :P:p:p:p

καλημέρα σας, είμαι νέα στο forum σας διαβάζω πολύ καιρό όμως. Ηθελα να ρωτήσω και να με βοηθήσετε να ξεδιαλύνω εάν υπάρχει πιθανότητα να είμαι εγκυος. Τελευταία περίοδος 26/12/2015 με κύκλο 28-30 ημερών, όλες τις γονιμες μέρες είχαμε επαφή. Εχω σημάδια κοπωσης, πρισμένο στήθος, πρισμένη κοιλιά και κάποιες μέρες είχα και θερμοκρασία λίγο ανεβασμένη 37,1 37,2 χωρίς συμπτώματα ίωσης . Εκάνα σήμερα β χοριακή γιατί όπως μέτρησα νομίζω πως ήταν 10-14 μέρες από την υποτιθέμενη μέρα ωορρηξίας και ίσως σύλληψης και έδειξε αρνητική. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει φανεί ακόμα ή να μην ελπίζω ;;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, ελπίζω καποια φίλη να μπορεί να με ενημερώσει σχετικά :P:p:p:p

Καλημερα.περιμενεις μεχρι κ τη δευτερα,ετσι;αν μεχρι τοτε δεν ερθει κανε μια χοριακη την τριτη.ποτε ηταν η ωορρηξια σου;η περιοδος μπορει να ερθει κ 16μερες μετα την ωορρηξια κ να εχεις καθυστερημενη συλληψη κ καθυστερημενη εμφυτευση.οσο δεν βλεπεις αιμα ελπιζεις

Καλημερα.περιμενεις μεχρι κ τη δευτερα,ετσι;αν μεχρι τοτε δεν ερθει κανε μια χοριακη την τριτη.ποτε ηταν η ωορρηξια σου;η περιοδος μπορει να ερθει κ 16μερες μετα την ωορρηξια κ να εχεις καθυστερημενη συλληψη κ καθυστερημενη εμφυτευση.οσο δεν βλεπεις αιμα ελπιζεις

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ωορρηξία είχα στις 7 Ιανουαρίου. Πως μπορεί να αιτιολογηθεί μια καθυστερημένη σύλληψη ή καθυστερημένη εμφύτευση ;;;; Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ωορρηξία είχα στις 7 Ιανουαρίου. Πως μπορεί να αιτιολογηθεί μια καθυστερημένη σύλληψη ή καθυστερημένη εμφύτευση ;;;; Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας

Καλησπερα.καλυτερα να ξανακανεις χοριακη μετα την τριτη.ισως ηταν νωρις η χθεσινη.ευχομαι να μην σου ερθει η περιοδος κ να μας ανακοινωσεις οτι εισαι εγκυουλα.δεν ξερω αν μπορει να αιτιολογηθει .αν μπορεις να το ελεγξεις.αλλα πχ αν εσεις ειχατε επαφη κ στις 8/1 μπορει ενα απο αυτα τα σπερματοζωαρια να ηταν πιο γρηγορο κ να γονιμοποιησε εκεινο το ωαριο.η παρολο που ειχατε επαφη στις 7να συναντηθηκαν μετα απο 2μερες(αγνωστο γιατι).αλλα ζυγωτα εμφυτευονται σε 3μερες αλλα σε 10.ειναι το μυστηριο κ μεγαλειο της φυσης.

Καλησπερα.καλυτερα να ξανακανεις χοριακη μετα την τριτη.ισως ηταν νωρις η χθεσινη.ευχομαι να μην σου ερθει η περιοδος κ να μας ανακοινωσεις οτι εισαι εγκυουλα.δεν ξερω αν μπορει να αιτιολογηθει .αν μπορεις να το ελεγξεις.αλλα πχ αν εσεις ειχατε επαφη κ στις 8/1 μπορει ενα απο αυτα τα σπερματοζωαρια να ηταν πιο γρηγορο κ να γονιμοποιησε εκεινο το ωαριο.η παρολο που ειχατε επαφη στις 7να συναντηθηκαν μετα απο 2μερες(αγνωστο γιατι).αλλα ζυγωτα εμφυτευονται σε 3μερες αλλα σε 10.ειναι το μυστηριο κ μεγαλειο της φυσης.

Ατυχήσαμε ......... μετά τη σεξουαλική επαφή που είχαμε με το σύζυγό μου , μου ήρθε αίμα δυστυχώς . Θα μου ξεκινήσει απο ότι καταλαβαίνω περίοδος . Ας πάμε για τον επόμενο μήνα να προσπαθήσουμε . Λένε βεβαια πως εγκυμοσύνη και αιμορραγία καμιά φορά συνυπάρχουν .... υπάρχει λέτε τετοια περίπτωση ;;;;

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπερα.μεχρι να δεις ροη κανονικα τιποτα δεν τελειωσε

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες αλλά και την ταυτόχρονη ψυχολογική στήριξη . Μακάρι να έχω ελπίδες.... Φοβάμαι μήπως επιδεινώσαμε την κατάσταση επειδή ήρθαμε σε επαφή , παίζει ρόλο ;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...