Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;!

Recommended Posts

Καλησπέρα. Είμαι 19 ετών και φοιτητούδι. Λοιπόν,στις 17/9 μου ήρθε περίοδος και τελείωσε 9 μέρες μετά όπως πάντα άλλωστε. Εγώ έχω πολυκυστικές οπότε ο κύκλος μου είναι σχετικά ασταθής,ωστόσο ποτέ δεν είναι κάτω απο 28 μέρες.Συνήθως αργεί αρκετά μπορει και κανα δίμηνο. Ωστόσο τις τελευταίες 3 φορές ο κύκλος μου κράτησε 35-40 μέρες. Έτσι στις 25 ήταν η τελευταία μέρα που είδα την περίοδό μου και στις 27 για πρώτη φορά αποφασίσαμε με τον σύντροφό μου κατά τη διάρκεια της πράξης να μπει για λίγο (πρέπει να ήταν 10 δεύτερα περίπου όχι παραπάνω) χωρις προφυλακτικό. Εδώ να σημειώσω ότι κίνδυνος ασθένειας δεν υπάρχει και αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό γιατί ήμουν στις πρώτες μέρες του κύκλου μου (ο,τι μου είχε τελειώσει η περίοδος!). Ωστόσο,στις 30 ένοιωσα ενοχλήσειςσ τη μέση και στην κοιλιά,όχι κάτι τρομερό,φυσιολογικά πράγματα κι εμφάνισα και διάφανα υγρά. Υποθέτω λοιπόν ότι ίσως η ωορηξία μου έγινε νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Και τώρα θέλω να ρωτήσω. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εγκυμοσύνης; Πραγματικά το μετάνοιωσα γιατί τώρα αγχώνομαι κι ίσως να μεγαλοποιώ τα πράγματα. Αλλά θέλω πολύ μια συμβουλή γιατί αργούν πολύ οι μέρες για την θεωρητική καθυστέρηση και το τεστ. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Διαφημίσεις

Λουλούδι μια συμβουλή από μένα. Ποτέ, ποτέ, μα ποτέ επαφή χωρίς προφύλαξη. Αν δε θέλεις να μείνεις έγκυος εννοώ. Για αυτό που ρωτάς, φυσικά και υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης με προσπερματικά υγρά και εδώ στο σαίτ θυμάμαι 2-3 περιπτώσεις μαμάδων που έμειναν έτσι έγκυες στο δεύτερο ή τρίτο παιδί (ενώ δεν το ήθελαν, προέκυψε με προσπερματικά). Τα δευτερόλεπτα δεν έχουν σημασία άσε που θεωρώ πως τα 10'' φτάνουν και περισσεύουν. Κατά τα άλλα έχεις πολύ μικρές πιθανότητες όπως μας τα γράφεις κορίτσι μου αν και γιατρός δεν είμαι.

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Λουλούδι μια συμβουλή από μένα. Ποτέ, ποτέ, μα ποτέ επαφή χωρίς προφύλαξη. Αν δε θέλεις να μείνεις έγκυος εννοώ. Για αυτό που ρωτάς, φυσικά και υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης με προσπερματικά υγρά και εδώ στο σαίτ θυμάμαι 2-3 περιπτώσεις μαμάδων που έμειναν έτσι έγκυες στο δεύτερο ή τρίτο παιδί (ενώ δεν το ήθελαν, προέκυψε με προσπερματικά). Τα δευτερόλεπτα δεν έχουν σημασία άσε που θεωρώ πως τα 10'' φτάνουν και περισσεύουν. Κατά τα άλλα έχεις πολύ μικρές πιθανότητες όπως μας τα γράφεις κορίτσι μου αν και γιατρός δεν είμαι.

lucia σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!θελω να δω κι αλλες απαντησεις βεβαια!η αληθεια ειναι οτι κι εγω εχω δει απο μαμαδες που λενε οτι ετσι εμειναν κι εδω και σε αλλα forum αλλα δεν ξερω. Απο τη μια οταν το σκεφτομαι λεω ειμαι κι απο την αλλη οταν το βλεπω πιο ψυχραιμα σκεφτομαι οτι γενικα ο συντροφος μου δεν βγαζει πολλα προσπερματικα και βγηκε σχεδον αμεσως. Μακαρι να μην μου συμβει καμια στραβη γιατι στη φαση που ειμαι τωρα δεν θα ηθελα ενα παιδι κι αν ηξερα οτι υπηρχε περιπτωση να μου συμβει ωορηξια νωριτερα δεν θα δεχομουν ποτε να το κανουμε αληθεια. Για αυτο αλλωστε αλλες φορες εχω πει οχι. Θα δειξει.Αυτο που με τρελαινει πιο πολυ ειναι οτι πρεπει να περιμενω αλλες 2 εβδομαδες μεχρι να κανω τεστ να μου φυγει το αγχος.

lucia σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!θελω να δω κι αλλες απαντησεις βεβαια!

Όσες άλλες απαντήσεις και να δεις, τα ίδια με τη Lucia θα λένε, ισχύουν αυτά που σου έγραψε, απλά και συνοπτικά. Στατιστικά μιλώντας και πιθανότητα υπάρχει και κίνδυνος. Ελπίζω όμως να ειναι ολα καλά.

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα. Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι πολυ σημαντικο που δε μπορω να συζητησω με αλλους. Ειμαι 19 χρονων και η τελευταια επαφη με το αγορι μου ηταν στις 12 οκτωβριου. χωρις προφυλαξη , προσεκτικοι παντα βεβαια και εκεινος δεν τελειωσε καν. Εκεινη τη μερα περιμενα να αδιαθετησω. Εχω 8 μερες καθυστερηση και εχω τρομερο αγχος μηπως εχει συμβει κατι..δεν εχω καθολου σταθερο κυκλο. και εχω εντονο αγχος? μεχρι και σημαδια νομιζω οτι εμφανιζω πχ ζαλαδες πονους στη μεση Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω τρελαθει.Ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι πολυ σημαντικο που δε μπορω να συζητησω με αλλους. Ειμαι 19 χρονων και η τελευταια επαφη με το αγορι μου ηταν στις 12 οκτωβριου. χωρις προφυλαξη , προσεκτικοι παντα βεβαια και εκεινος δεν τελειωσε καν. Εκεινη τη μερα περιμενα να αδιαθετησω. Εχω 8 μερες καθυστερηση και εχω τρομερο αγχος μηπως εχει συμβει κατι..δεν εχω καθολου σταθερο κυκλο. και εχω εντονο αγχος? μεχρι και σημαδια νομιζω οτι εμφανιζω πχ ζαλαδες πονους στη μεση Σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω τρελαθει.Ευχαριστω πολυ

Κανε ενα τεστ εγκυμοσυνης για να σου φυγει η ιδεα, μπας και χαλαρωσεις και εμφανιστει η περιοδος σου! Αν ομως δεν ερθει στις επομενες δυο μερες και με αρνητικο τεστ, κλεισε ενα ραντεβου στο γυναικολογο σου να δεις τι γινεται. Αλλα να ξερεις οτι οι ανωμαλιες του κυκλου δεν ειναι ασυνηθιστες, οποτε μην ταραζεσαι. Επειδη ομως 8 μερες ειναι πολλες, κοιταξε το.

Εφοςον δεν εχεις σταθερό κύκλο πως ήξερες οτι θα αδιαθέτουςες εκείνη την μέρα; Τεςπα...Σε πρώτη φαςη κάνε μια χοριακη. Από εκεί κ πέρα, καλό θα ήταν να επισκεφτείς το γυναικολόγο σου τοςο για το θέμα της καθυςτερηςης όσο κ για αυτο της ρύθμισης του κύκλου σου. Επίσης, για να εχεις το κεφάλι σου ήςυχο κ να μην τρελαίνεσαι κάθε τρεις κ λιγο, μπορείτε ξέρεις να χρησιμοποιείτε κ προφυλακτικό...ωραίος ο έρωτας κ δη σε αυτές τις ηλικίες ομως εμείς οι γυναίκες ίσως θα έπρεπε να ειμαστε λιγακι πιο προσεκτικές...ας μην ξεχνάμε οτι περα απο την αντισύλληψη, τα προφυλακτικό προφυλάσσει κ απο τα ΣΜΝ...εύχομαι απλα να ειναι μια ανωμαλία του κύκλου...καλή τύχη!

jTRQp2.png KPxIp3.png

• 4 χρόνια μετά...

Καλησπέρα σας, συγχωρέστε με για το σεντόνι που ακολουθεί αλλά είμαι σε απόγνωση. ειμαι 22 χρονών και το τελευταίο διάστημα είμαι πάρα πολύ αγχωμένη και θέλω την γνώμη σας.

Έχω σχέση εδώ και 3 χρόνια με το αγόρι μου και όλα είναι πολύ καλά. Κάποιες φορές δεν χρησιμοποιούμε προφυλακτικά (ξέρω κακώς) αλλά και πάλι είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όλα  αυτά που με απασχολούν το τελευταίο διάστημαξεκίνησαν 2-3 μέρες μετά την σεξουαλικηεπαφή χωρίς προφυλάξεις. Αρχικά το πρώτοπράγμα που παρατήρησα ηταν ότι πήγαινα τουαλέτα (για κατουρημα)και τα ουρά μου είχαν μια πιο έντονη οσμή. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την μυρωδιά τους αλλά ήταν πιο έντονη η οσμή τους. Εγώ με το που το παρατήρησα αυτό αγχώθηκα πάρα πολύ. Όχι για εγκυμοσύνη αλλά για να μην έχω κολλήσει πάλι τίποτα γτ τον προηγούμενο χρόνο ταλαιπωριομουν συνεχώς με υποτροπιαζουσες ουρολοιμωξεις.είχα επισκεφτεί ουρολόγο και του είχα πει το ιστορικό μου και μου είπε ότι επειδή από μικρό παιδάκι έχω θέμα με του ουροππιητικο μου καλό θα είναι τώρα που έχω συχνές σεξουαλικες επαφές κάθε φορά μετά την επαφή να παίρνω ένα χάπι για 3 μήνες για να μην ξανά πάθω. Το χάπι το έχω σταματήσει εδώ και περίπου 4μηνες.Έχω σχεδόν έναχρόνο που δεν είχα ξανά πάθει ουρολοιμωξη αλλάγενικά με αγχώνει εφόσονείχαταλαιπωρηθεί αρκετά. Μόλις λοιπόν πήγα τουαλέτα και είδα ότι τα ουρά μου είχαν πιο έντονηοσμή αγχώθηκα. Δεν είχα τέτοιο σύμπτωμα τις προηγούμενες φορές αλλά στο ίντερνετ που έψαξα έδειχνε ότι είναι σύμπτωμα ουρολοιμωξης. Στην αρχή λοιπόνναγχωνομουν γι αυτό. Συν την εξεταστική τώρα με την σχολή έχω πολύ άγχος γενικά και μετά άρχισα να ξυπνάω νωρίτεραααπο ότι συνήθως η από όσο θα ήθελα γτ ήθελανα κατουρησω. Όταν λέω νωρίτερα εννοώ τύπου 11-12 το πρωί θα μου πείτε σιγά το νωρίς αλλά εγώ όταν δεν είχα σχολή ή δουλειά το πρωί κοιμόμουν μέχρι τις 2-3 το μεσημέρι και μου φαίνεται περίεργο που ξυπνάω νωρίτερα επειδή κατουριεμαι) όταν είχα ουρολοιμωξη είχα συχνοουρια. Τώρα όλη μέρα δεν έχω συχνοουρια απλά το πρωί ξυπνάω όπως σας είπα. Και επίσης με την ουρολοιμωξη ενώ ένιωθα ότι θα εσκακα πηγαινα τουαλέτα και έβγαζα μια σταγόνα ούρων ενώ πάλι δεν συμβαίνει αυτό. Και τώρα αγχώνομαι για το τι έχω. Ουρολοιμωξη; εγκυμοσύνη; τίποτα και όλα είναι από το άγχος μου.το αγόρι μου λέει ότι είναι 100% σίγουρος ότι τελείωνε πάντα έξω κι μετά από 1 λεπτό και το θυμάμαι και γω αυτό. Θέλω γνώμεςκαι βοήθειαα. Τέλος να πω ότι κανονικά είναι να αδιαθετησω σε 5 μέρες από τώρα (δηλαδή δεν έχω καθυστέρηση ακόμα) και από συμπτώματα αν θεωρούνται συμπτώματα έχω αυτή την οσμή που πλέον έχει ψιλό περάσει και το ότι ξυπνάω πιο νωρίςααπό το κατουρημα. Σας παρακαλώ βοηθήστεευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Γειά σας

το ερώτημά σας απαιτεί επίσκεψη σε ειδικό, δεν μπορεί να απαντηθεί μέσω του φόρουμ ..  :-(  ! 

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε τον γιατρό που σας είχε δεί ή να κλείσετε ένα νέο ραντεβού με άλλο γιατρό για δεύτερη γνώμη! 

Ευχαριστούμε 

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...