Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Έχει πεδίο που γράφεις εσύ το νούμερο της κάρτας.

Από το www.veropoulos.gr παραγγέλνω εγώ τα τελευταία 3 χρόνια. Yπάρχει απίστευτη εξυπηρέτηση. Όταν πχ παραγγέλνεις 2 μανιτάρια, σου βάζουν την πολυσυσκευασία με το 3ο δώρο, και ας μην γνωρίζεις ότι υπάρχει αυτή η προσφορά, δεν την γράφει το σύστημα. Επίσης πάντα φέρνουν τις συσκευασίες με τα τυχόν δώρα, θα μπορούσαν να στείλουν πχ την απλή συσκευασία του καφέ, αλλά αυτοί στέλνουν τον καφέ με το σέικερ που έχει δώρο.

Στο carrefour που προσπάθησα μία φορά, αργεί απίστευτα η σελίδα τους. Θα ήθελα να παραγγείλω αλλά με τις φωτογραφίες και τα διάφορα, κάνει αρκετή ώρα να ανοίξει και με την βυζανιάρα μου, δεν μου είναι εύκολο. Θέλω γρήγορα πράγματα, να κάνω τικ και να τελειώνω.

επίσης αυτό που μου αρέσει στο συγκεκριμένο είναι ότι έχει λίστα αγορών κάθεσαι δηλαδή μία φορά και περνάς στην λίστα όλα τα προϊόντα που συνήθως αγοράζεις και την επόμενη φορά που παραγγέλνεις απλά μεταφέρεις το/τα προϊόντα από την λίστα στο καλάθι κάνεις δηλαδή την δουλειά μια φορά και δεν ξαναψάχνεις τουλάχιστον για τα βασικά :D μετά μπορείς να προσθέσεις αν θες και άλλα στο καλάθι σου (πςςςςςςςςςςςς λές και κάνω διαφήμιση χαχαχαχαχα)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλή φαίνεται αλλά το κρεβάτι μας εμάς είναι χαμηλό και στάνταρ δε θα χωράει απο κάτω!!!

βρήκα και αυτή:

http://www.amazon.co.uk/Vax-C91-MZ-P-Multicyclonic-Bagless-Cylinder/dp/tech-data/B003H9NEFO/ref=de_a_smtd

η οποία απ'όσο διαβάζω στην Αγγλία είναι πολύ γνωστή και έχει και πολλά θετικά σε σχέση με τις dyson...

-ελαφρυτερη

-λιγότερο θόρυβο

-μακρύτερο καλώδιο

-μεγαλύτερο κάδο

-φθηνότερη

το μόνο αρνητικό είναι οτι μάλλον δεν υπάρχει καθόλου στην Ελλάδα οπότε απο σέρβις τι γίνεται αν μου χαλάσει????

πολύ έχω μπερδευτεί...:(

την έχω αγοράσει προτού 2 μήνες...τέλεια!!αθορυβη...και παρα μα παρα πολύ ισχυρή.έχει 6 χρόνια εγγύηση, το μόνο αρνητικό είναι ότι το ποιο κοντινό του service είναι στην Κύπρο. αλλά είναι τέλεια!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Καλημέρα!!!

Ρε κορίτσια, μήπως μπορείτε να μου πείτε sites με παιδικά ρούχα, στας Αγγλίας, που να δέχονται να πληρώσεις με ελληνική πιστωτική? Εχω την ξαδέρφη μου εκεί και έχω φάει σκάλωμα και δεν θυμάμαι κανένα εκτός από του ακατανόμαστου

fairytale τι να σου πω....δυσκολο γιατι δεν εχω μετρο συγκρισης...

εγω μαλλον αν αγοραζα παλι, θα επαιρνα καποια αλλη...

η κοπελα που καθαριζει στην θεια μου της προτεινε electrolux....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Καλημέρα!!!

Ρε κορίτσια, μήπως μπορείτε να μου πείτε sites με παιδικά ρούχα, στας Αγγλίας, που να δέχονται να πληρώσεις με ελληνική πιστωτική? Εχω την ξαδέρφη μου εκεί και έχω φάει σκάλωμα και δεν θυμάμαι κανένα εκτός από του ακατανόμαστου

tesco, M&S για ρούχα σίγουρα (κάπου είχαμε και ένα θέμα παλιά στην ιδία ενότητα) παπούτσια από άμαζον ή javari άμα πετύχεις κάτι σε καλή τιμή ....;)

καλημερούδια !!!

(ρε κοπελιάααααααααααα έχεις ξαδέλφη στην Λόντρα και ψάχνεις να ψωνίσεις με αντιπρόσωπο ??? ) :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

tesco, M&S για ρούχα σίγουρα (κάπου είχαμε και ένα θέμα παλιά στην ιδία ενότητα) παπούτσια από άμαζον ή javari άμα πετύχεις κάτι σε καλή τιμή ....;)

καλημερούδια !!!

(ρε κοπελιάααααααααααα έχεις ξαδέλφη στην Λόντρα και ψάχνεις να ψωνίσεις με αντιπρόσωπο ??? ) :lol::lol::lol:

ναι μωρέ έχω, για λίγο όμως ακόμα ;);).. Αλλά τα ρούχα που μου αρεσουν εμένα δεν δέχονται πιστωτική δικιά μας, για να μπορέσω να της τα στείλω απευθείας και έτσι αναγκάζομαι να παραγγείλω μέσω αντιπροσώπου!!!!! Αστα βράστα...

α...........και αυτό αν θυμάμαι καλά .......http://www.matalan.co.uk/fcp/categorylist/dept/kids_girls-clothing?resetFilters=true δεν είχα ξαναδεί το σιτε τους αλλά νομίζω το είχε τσεκάρει η irida ότι δέχεται, κάντους μια ερώτηση δεν χάνεις κάτι............πάντως αυτά που σου έγραψα σίγουρα δέχονται ακόμα και αν η τεσκο λέει όχι

α...........και αυτό αν θυμάμαι καλά .......http://www.matalan.co.uk/fcp/categorylist/dept/kids_girls-clothing?resetFilters=true δεν είχα ξαναδεί το σιτε τους αλλά νομίζω το είχε τσεκάρει η irida ότι δέχεται, κάντους μια ερώτηση δεν χάνεις κάτι............πάντως αυτά που σου έγραψα σίγουρα δέχονται ακόμα και αν η τεσκο λέει όχι

thank you κυρία μου!!!!

Εγώ όμως εξακολουθώ να θέλω next:cry::cry::cry:

Υποθέτω εννοείς littlewoods ε?

Λοιπόν είχα παραγγείλει 19/03 και παρέλαβα στις 29/03.

Στις 30/03 έβαλα νέα παραγγελία, τη δέχτηκε κανονικά και στις 31/03 με ειδοποίησαν ότι έφυγε.

Τι να πω?

Littlewoods εννοώ ναι. Αχ εγώ πότε θα παραλάβω? Ελπίζω όχι γύρω στον Αύγουστο:(

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Ερώτηση σχετικά με parapharmacie.gr ...... Παρήγγειλα χθες το βράδυ και δεν έχω λάβει κανένα email. Στέλνουν confirmation e-mail ότι έχουν λάβει την παραγγελία μου?

σε μένα τουλάχιστον δεν έστειλαν. αλλά ήρθαν γρήγορα τα πράγματα.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

good luck τι επαθες?

...

Good Luck τι επαθες? κανε μια μικροπεριληψη καλε!!!

...

Μου ηρθε και το 3ο μερος της παραγγελιας μου απο Shutterfly. :evil::evil::evil:

...Δεν ειναι τιποτα...με το shutterfly τα εχει παρει γιατι τα photobook και οι φωτο ειναι χαλια...για να μην απανταει μαλλον θα ετοιμαζει το ξεχ....ριο!!!!

Στο μυαλο μου εισαι!!! :D

Αναθεμα κι'αν καταλαβαινα τι τους εγραφα απ'τα νευρα μου!

Να δω τι θα μου απαντησουν! :?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!

Καλημερουδιαααααααααααα!!!!!!!!

Απανταχου φανς των παπουτσιων Agatha de la ruiz de la Prada

35 ευρω / το ζευγαρι τελικη τιμη μαζι με τα μεταφορικα για ελλαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω βρει ένα σαιτ αγγλικο www.myweepiggies.co.uk το οποιο εχει αγοριστικα και κοριτσιστικα παπουτσακια μονο αυτης της μαρκας και φυσικα garvalin (που οι περισσοτερες θα ξερετε ότι είναι το εργοστασιο των αγκαθα) σε πολύ ωραια σχεδια και ακομη πιο ωραιες τιμες!!!!!!!!!!!! Και paypal!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω μολις παρελαβα τα δικα μου γιαυτο και σας δινω το λινκ!!!!!!!!!!!!!!!

Οοοοοοοοοομως οι τιμες του σαιτ είναι ακριβοτερες, αλλα πριν παραγγειλω της ειπα ότι ενδιαφερονται κι άλλες κοπελες από ελλαδα για τα Agatha συγκεκριμενα και μου εκανε προσφορα,30 λιρες περιπου, αλλα με τη ισοτιμια βγαινει 34-35-36 ευρω…… Μου ειπε οποια φιλη/γνωστη κλπ θελει τις χαμηλοτερες τιμες απλα θα αναφερει σε ένα μαιλ ή στην επικοινωνια στο σαιτ της το “parents.gr” και θα της πουλαει στη τιμη αυτή….

εγω πηρα αυτα

1. http://www.myweepiggies.co.uk/epages/es132472.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/es132472/Products/102924A/SubProducts/102924a-0001

2. http://www.myweepiggies.co.uk/epages/es132472.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/es132472/Products/102925/SubProducts/102925-0002

(αν τα εχετε δει σε καταστημα ειναι ιδια, αν οχι ειναι λιγο πιο σκουρα τα χρωματα αποτι στη φωτο και πχ το λευκο ειναι σα λουστρινακι καπως)

Η κοπελα τα στελνει αεροπορικως απλα και σε 4 μερες είναι ελλαδα, εμενα πχ τα εστειλε δευτερα πρωι και πεμπτη χτες παρελαβα! Κ σε νησι παρακαλω!!!!!!!!!!!!! (αν θελετε συστημενα κλπ εχει εξτρα χρεωση αλλα δεν αξιζει το κοπο) Τα παππουτσακια κανονικα στα κουτια τους τα αυθεντικα με ταμπελακια κλπ κλπ καμια εκπληξη, όπως ακριβως τα αγοραζουμε από τα μαγαζια, απλα προφανως δεν ειναι φετινα σχεδια………… Μεσα στο κουτι (το οποιο ηταν και στη τσαντουλα του μαγαζιου και τυλιγμενο) ειχε τη καρτα της, σας τη βαζω….

p31031116370001.jpg

ΥΓ να εξηγουμαστε για να μη παρεξηγουμαστε, δεν την ηξερα από χτες τη κοπελα, τωρα την ανακαλυψα επειδη ψαχνω μηνες τωρα για τα αγκαθα σε χαμηλες τιμες… αυτές λοιπον είναι οι χαμηλοτερες πουβρηκα….. ουτε υπαρχει καμια δεσμευση ποσα ζευγαρια πρεπει να αγορασουμε από το φορουμ για να μεινουν χαμηλες οι τιμες… τιποτα….. απλα αν αναφερετε ότι ειστε από το παρεντς ή ότι ακουσατε για το μαγαζι της στο παρεντς τοτε κανει την εκπτωση………. δηλαδη -15% στις τιμες του σαιτ και δωρεαν μεταφορικα!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

αγαπημενη ειχα τσεκαρει οτι δεχονται αλλααααααααααα οταν τελικα το δοκιμασα αληθεια, δεν το δεχτηκαν! και οταν πηρα τηλεφωνο ειπαν οτι ΘΑ το δεχτουν καποια στιγμη.... ανοργανωσια λιγο... Εγω τελικα ψωνισα απο ματαλαν, ομορφα ρουχαλακια.... αλλα οκ απλα καλη ποιοτητα...

αν θελει καποια λεπτομεριες ευχαριστως, εχω παρει και αγοριστικα και κοριτσιστικα, πυτζαμουλες, φορμακια, φορεματα, ζακετες... διαφορα!!!!!!!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

Μέχρι 125 δολλάρια αγορές, έχει 20 δολλ. μεταφορικά.

Εγώ πρόσεχα να μην το ξεπεράσω και το αυτό θα ξανακάνω.

Εκπτωτικό κουπόνι δεν μου έστειλαν, αλλά πόντους gymbucks, που εξαργυρώνονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

αυτό λέω να κάνω κι εγώ..δλδ 125+20 ε???

γιάυτούς τους πόντους λέω...(αν προλάβω τις εκπτώσεις)...50$ μείον... για κάθε 100$ αγορές...κατάλαβα καλά?γιατί οι αμερικάνοι τα γράφουν περίεργα... κόντεψα να ξεχάσω τα αγγλικά μου...

pPyfp1.png

IxVpp1.png

αυτό λέω να κάνω κι εγώ..δλδ 125+20 ε???

γιάυτούς τους πόντους λέω...(αν προλάβω τις εκπτώσεις)...50$ μείον... για κάθε 100$ αγορές...κατάλαβα καλά?γιατί οι αμερικάνοι τα γράφουν περίεργα... κόντεψα να ξεχάσω τα αγγλικά μου...

Ναι, σωστά.

τα τα gymbucks είναι κάπος ετσι

άν έχετε 50 $ gymbucks, θα διαλέξετε 100 $ ρούχα στο καλάθι σας, και όταν κάνετε check out, εισάγετε τα κωδικό και θα αφαιρεί 50 $. Οι ημερομηνίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τα gymbucks είναι April 7-17. Βάζουν συνήθως καινούργια ρούχα (Δευτέρα θα έχουν νέα ρούχα).

Ήμουν σε ένα φόρουμ αμερικάνικο χθες το βράδυ και κάποιος έβαλε το link http://en.giftstogrow.pampers.com/index.html που έχει μια διαφήμιση για -20%. Κάντε refresh μέχρι να εμφανιστεί. Το κουπόνι λήγει 30 Απριλίου. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι και τα gymbucks μαζί.

Υ.Γ. Δεν είμαι τρελή, αγοράζω Gymboree για χρόνια ..... ok ίσως λίγο :rolleyes:....

θα συμφωνήσω...

Geonutr είναι πολυ΄μεγάλη η υπογραφή σου μάλλον...δε δοκιμάζεις να πατήσεις ένα έντερ πριν το τίκερ της κόρης σου για να κατέβει απο κατω???

κορίτσια...το έχω γράψει και στην κατηγορία "Σπίτι μου σπιτάκι μου" αλλά επειδή βιάζομαι, θα ρωτήσω κι εδώ που έχει περισσότερη κίνηση:

"

Καλησπέρα!!!

είπα να επαναφέρω το θέμα γιατί ψάχνομαι κι εγώ για σκούπα και μάλλον θα πάρω dyson αλλά δεν μπορώ να καταλήξω σε ποιό μοντέλο...

έχω ψιλομπερδευτεί είναι η αλήθεια...

αρχικά σκεφτόμουν αυτή:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...A3P5ROKL5A1OLE

αλλά απ'οτι μου είπε η Rosie έχει μικρό κάδο...

Μετά βρήκα αυτή:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...pf_rd_i=468294

και θα ήθελα αν κάποια κοπέλα την έχει να μου πει:

-είναι πολύ δυνατή??(του τύπου να παίρνει μαζί και το χαλί την ωρα του σκουπίσματος??)

-έχει ρυθμιστή έντασης ή είναι σταθερή η δυναμη με την οποία "ρουφάει"???

-για να σκουπίσω στο πατωμα με τα πλακάκια και μετά στο χαλί, πρέπει να αλλάξω εξάρτημα ή συνεχίζω με το ίδιο????

-είναι πολύ βαριά?

ξέρω σας ζάλισα αλλά επειδή είναι σεβαστό το ποσό που θα δώσω, θέλω να είμαι σίγουρη οτι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου!

α και κάτι τελευταίο!!!

δεν έχω κατοικίδιο αλλά μαδάω εγώ πολύ:oops: συν οτι έχει ο άντρας μου αλλεργικό άσθμα....τελικά κάνει αυτό το μοντέλο για μας?????? "

λοιπόν εγώ την πήρα πρόσφατα... έχω να πω λοιπόν τα εξής...

είναι όντως πολύ δυνατή αλλά δεν παρασέρνει και τα χαλια μαζί της... εχει επίσης και ένα κουμπάκι στο χερούλι που σε βοηθάει να μην τραβάς πράγματα... για παράδειγμα όταν θέλεις να σκουπίσεις τις κουρτίνες.. ως σκούπα είναι καταπληκτική...

δεν χρειάζεται να αλλάξεις εξάρτημα για να σκουπίσεις τα πλακάκια αλλά έχει και μία άλλη κεφαλή για να σκουπίζεις όταν έχεις ξεστρώσει και να μην ταλαιπωρείσαι...

δεν έχω καταφέρει να βρω ρυθμιστή έντασης ... επίσης κάνει αρκετό θόρυβο

δεν είναι πολύ βαρια αλλά ούτε και ελαφρια την λες.,.. επίσης κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο της πρόβλημα είναι πως η κεφαλή μπροστά είναι λίγο δυσκίνητη...δεν θα έλεγα ότι έχει εύκολο χειρισμό αλλα...

από τότε που την πήρα δεν βλέπω στο σπίτι μου σκόνη...σκουπίζω πλέον μόνο μια φορά την εβδομάδα και πάνω στα έπιπλα δεν γράφω το όνομα μου όπως πρίν μια ώρα μετα το σκούπισμα..

την πρώτη φορά που την χρησιμοποίησα μάζεψα ενάμιση κάδο σκόνη λες και δεν είχα σκουπίσει ποτε πριν.. είχα μια Bosch 2500 watt

τελικα εγώ θα την ξαναγόραζα γιατί σκουπίζςι καταπληκτικά αν και επαναλαμβάνω είναι αρκετα βαριά και δύσχρηστη

Ναι, σωστά.

τα τα gymbucks είναι κάπος ετσι

άν έχετε 50 $ gymbucks, θα διαλέξετε 100 $ ρούχα στο καλάθι σας, και όταν κάνετε check out, εισάγετε τα κωδικό και θα αφαιρεί 50 $. Οι ημερομηνίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα τα gymbucks είναι April 7-17. Βάζουν συνήθως καινούργια ρούχα (Δευτέρα θα έχουν νέα ρούχα).

Ήμουν σε ένα φόρουμ αμερικάνικο χθες το βράδυ και κάποιος έβαλε το link http://en.giftstogrow.pampers.com/index.html που έχει μια διαφήμιση για -20%. Κάντε refresh μέχρι να εμφανιστεί. Το κουπόνι λήγει 30 Απριλίου. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι και τα gymbucks μαζί.

Υ.Γ. Δεν είμαι τρελή, αγοράζω Gymboree για χρόνια ..... ok ίσως λίγο :rolleyes:....

αχ τέλεια...με βοήθησες πολύ.μιλάμε έφαγα κόλλημα με αυτά τα ρουχαλάκια!!και τα crazy8 πολύ ωραία!!θα κοιτάζω συνέχεια για εκπτώσεις,προσφορές...και θα τα τσακίζω!! αν είναι να πάω μέχρι τα ζάρα στα γιάννενα,να πληρώσω καράβι,βενζίνη, θα μου βγουν ο κούκος αηδόνι!! καλύτερα gymboree!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

α ξέχασα,προχθές που πήγε ο άντρας μου ταχυδρομείο γιατί ψάχνουμε τα παπουτσάκια από το λατρεμένο του ebay,που μας είχε πει το καλαμαράκι...

είδε λέει πολλά δέματα από αμερική στο βιβλίο με τις παραλαβές...σελίδες ολόκληρες!! δεν νομίζω να περνάνε όλα αυτά τελωνείο...αναρωτιόμουν τι να είναι όλα αυτά!!(είμαι και περίεργη)

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...