Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

κορίτσια θέλω βοήθεια για το ebay!!!

Όταν ένας πωλητής αναφέρεται ως top rated τι σημαίνει???΄

Τι εννοώ ακριβώς....

Έστω οτι έχω διαλέξει να αγοράσω κάτι και το βρίσκω σε 2 διαφορετικούς πωλητές με την ίδια τιμή...ο ένας έχει feedback 99.8 και ο άλλος είναι top rated αλλά έχει feedback 98,8....ποιόν απο τους 2 προτιμάω???????:confused:

Καλημερα!

Κοιτας και τον αριθμο των πωλησεων. Top rated ειναι σιγουρα πωλητες με πολλες πωλησεις. Αν αυτος που δεν ειναι top, εχει λιγες πωλησεις (πχ. 100 ή και λιγοτερες), καλυτερα να προτιμησεις τον αλλον.

yleap2.png In10p2.png

Εχω και εγω θεμα με το ebay.

Εχω παραγγειλει διαφορα μεσα στις τελευταιες δυο εβδομαδες, απο τα οποια ηρθαν ολα εκτος απο δυο υπνοσακους (top rated πωλητης). Μαλιστα, ηταν απο τις πρωτες μου παραγγελιες και πολυ φοβαμαι οτι χαθηκαν...:(

(Να θεωρησω τυχαιο οτι ηταν και η μεγαλυτερη σε αξια παραγγελια? Χμμμ...)

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι δικαιωματα εχω τωρα. Επικοινωνω με τον πωλητη, του λεω οτι δεν παρελαβα και ζηταω τι? Νεα αποστολη ή επιστροφη χρηματων? Γμτ, τους χρειαζομαι τους υπνοσακους...:evil:

ΥΓ. Γατουλα, αυτο με τα δεματα κατω απο 2 κιλα ισχυει. Ολα τα μικρα δεματα μου τα αφηνουν χυμα στην εισοδο της πολυκατοικιας. :mad: Ελαχιστες φορες εχει φιλοτιμηθει ο ταχυδρομος να μου χτυπησει πριν τα αφησει. Απλως ξερω οτι περναει κατα τις 9 και εχω τον νου μου...:roll:

yleap2.png In10p2.png

Καλημερα!

Κοιτας και τον αριθμο των πωλησεων. Top rated ειναι σιγουρα πωλητες με πολλες πωλησεις. Αν αυτος που δεν ειναι top, εχει λιγες πωλησεις (πχ. 100 ή και λιγοτερες), καλυτερα να προτιμησεις τον αλλον.

μήπως παίζει τίποτα άλλο με τους top rated?

δηλαδή απο αυτόν θα ψωνίζατε που είναι μεν top rated αλλά και λίγες πωλήσεις έχει και σχετικά μικρό feedback????

http://cgi.ebay.co.uk/New-Hello-Kitty-Girl-Lady-Lovely-Quartz-watch-21-/320591577236?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4aa4bf4094

Διαφημίσεις

μήπως παίζει τίποτα άλλο με τους top rated?

δηλαδή απο αυτόν θα ψωνίζατε που είναι μεν top rated αλλά και λίγες πωλήσεις έχει και σχετικά μικρό feedback????

http://cgi.ebay.co.uk/New-Hello-Kitty-Girl-Lady-Lovely-Quartz-watch-21-/320591577236?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4aa4bf4094

Οχι, δεν θα ψωνιζα, εχεις δικιο!

Δεν ξερω τι παιζει...Μεχρι τωρα ημουν σιγουρη οτι χρειαζονται πολλες πωλησεις και καλο φηντμπακ για να γινεις τοπ...Ισως κανω λαθος.

Αν καποια πιο εμπειρη ξερει, ας μας πει.

yleap2.png In10p2.png

Οχι, δεν θα ψωνιζα, εχεις δικιο!

Δεν ξερω τι παιζει...Μεχρι τωρα ημουν σιγουρη οτι χρειαζονται πολλες πωλησεις και καλο φηντμπακ για να γινεις τοπ...Ισως κανω λαθος.

Αν καποια πιο εμπειρη ξερει, ας μας πει.

Δείτε εδώ

http://pages.ebay.co.uk/topratedsellers/index.html

πάντως το ίδιο το e-bay λέει να προτιμάμε top rated sellers

Νομίζω ότι ο εκπτωτικός κωδικός που είχε γραφεί και παλαιότερα στο φορουμ , αφορά μόνο τα παιδικά ρούχα...

Τεσπά, με τον κωδικό 554723 έχει ἐκπτωση σε όλα τα είδη και ισχύει για την Πέμπτη 4/11. Αυτό μου το έχουν στείλει σε μορφή πρόσκλησης μαζί με την παραγγελία που έλαβα. Φυσικά, γράφει ότι μπορώ να το μοιραστώ με τις φίλες μου και αυτό κάνω:D

σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!

βασικά παιδικά ρούχα θέλω να ψωνίσω..... άρα μια χαρά θα μου κάτει τη Πέμπτη.... μόνο να μη ξεχαστώ.............

καπου τα εχω ξαναγραψει

για 130 ευρω παραγγελια+εξοδα αποστολης πληρωσα αλλα τοσα για εκτελωνισμο:(

μου βγηκε ο κουκος αηδονι δηλαδη και βασικα δεν ειχα ιεα για το τελωνειο

για μικρο δεμα αξιας 5 ευρω περιπου δεν το 'πιασαν' και δεν πληρωσα τιποτα

τωρα εχει φοβηθει το ματι μου και ουτε κοιταω τα αμερικανικα σαϊτς

εχω διαβασει εκ των υστερων οτι πρεπει η αξια να ειναι κατω απο 40 δολλαρια περιπου και να μην τα στελνουν με κουριερ για να μην τα σταματησουν αλλα νομιζω οτι δε θα το ξαναρισκαρω γιατι μπορεις να τα στειλεις πισω αλλα χανεις τα εξοδα αποστολης οποτε παλι χαμενος εισαι

άρα να υποθέσω πως μέσα στην άγνοια μου ήμουνα και τυχερή που δεν τα έπιασαν στο τελωνείο....

τελικά είναι λίγο ρίσκο οι παραγγελίες από Αμέρικα....

κι αν κατάλαβα καλά, αν τα στείλουν με κούριερ δε παίζει πρόβλημα;;;;

θέλω να ξαναπαραγγείλω γμτ από 'κει.... αλλά τώρα ψιλοφοβάμαι.....

με κουριερ παιζει το προβλημα γιατι συνηθως τα σταματανε

μου ειπαν οτι μπορεις να ζητησεις να γραφει gift και να ζητησεις να μην αναγραφει την πραγματικη τιμη αλλα χαμηλοτερη

καπου μεσα στο φορουμ νομιζω εχει θεμα με παραγγελιες απο Αμερικη

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

Διαφημίσεις

καπου τα εχω ξαναγραψει

για 130 ευρω παραγγελια+εξοδα αποστολης πληρωσα αλλα τοσα για εκτελωνισμο:(

μου βγηκε ο κουκος αηδονι δηλαδη και βασικα δεν ειχα ιεα για το τελωνειο

για μικρο δεμα αξιας 5 ευρω περιπου δεν το 'πιασαν' και δεν πληρωσα τιποτα

τωρα εχει φοβηθει το ματι μου και ουτε κοιταω τα αμερικανικα σαϊτς

εχω διαβασει εκ των υστερων οτι πρεπει η αξια να ειναι κατω απο 40 δολλαρια περιπου και να μην τα στελνουν με κουριερ για να μην τα σταματησουν αλλα νομιζω οτι δε θα το ξαναρισκαρω γιατι μπορεις να τα στειλεις πισω αλλα χανεις τα εξοδα αποστολης οποτε παλι χαμενος εισαι

. Απ'ότι κατάλαβα μάλλον το αντίθετο λέει. πάντως επειδή και εγώ έχω καεί, πολύ προσοχή!!!

άρα να υποθέσω πως μέσα στην άγνοια μου ήμουνα και τυχερή που δεν τα έπιασαν στο τελωνείο....

τελικά είναι λίγο ρίσκο οι παραγγελίες από Αμέρικα....

κι αν κατάλαβα καλά, αν τα στείλουν με κούριερ δε παίζει πρόβλημα;;;;

θέλω να ξαναπαραγγείλω γμτ από 'κει.... αλλά τώρα ψιλοφοβάμαι.....

Αν τα στειλουν με courier θα περασουν σιγουρα τελωνειο αν ερθουν με ταχυδρομειο μπορει να εισαι τυχερη...Απλα κανε μικρες παραγγελιες για να εισαι πιο σιγουρη

δηλ, με το ταχυδρομείο είναι ελαφρώς καλύτερα τα πράγματα;;;;

καλή ιδέα το gift και να γράφει χαμηλότερη τιμή.... έτσι δε το πιάνει το τελωνείο;;;

και χάρηκα που τότι παρέλαβα ήταν καλύτερο από ότι περίμενα κι ήμουν έτοιμη για νέα παραγγελία....

θα ψάξω και για το σχετικό θέμα.....

ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!

Αν τα στειλουν με courier θα περασουν σιγουρα τελωνειο αν ερθουν με ταχυδρομειο μπορει να εισαι τυχερη...Απλα κανε μικρες παραγγελιες για να εισαι πιο σιγουρη

η μλκ είναι ότι στο crazy8 που θέλω να παραγγείλω έχει 20$ μεταφορικά, ανεξάρτητα πόσα πράγματα θα πάρεις.... γι αυτό και προτιμώ τις μεγάλες παραγγελίες.....

Διαφημίσεις

κοριτσια να κανω μια ερωτηση,στο fragrancex δεν εχει επιλογη για αποστολη με μεταφορικα για να μην αργουν τοσο?και να εισαι σιγουρη οτι θα ερθουν?η εχει μονο με free?

ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ!!!!!!!!!

Γατουλα ακομα περιμενωωω!!!Εγω πληρωσα η εξυπνη με προπληρωμενη. Σιγα μη μου τα ξαναστειλουν!!!!ασε κλαιωωωω!!!:evil:

Λιουλα δε μεσολαβησε το paypal!

αυτοι μου απαντησαν

στειλε ρε μαιλ αλλα συνεχεια να τους πεις και εσυ τι γινεται!

εχουν και προσφορες λεει 20% μεσα στο ΣΚ

αλλα ποτε θα μου απαντησουν για το καλαθι μου?????????

kKZUp2.png

μολις ελαβα mail απο mandco. εχουν για το σ/κ μονο και σε επιλεγμενα κομματια, 20% σε γυναικεια φορεματα, κοριτσιστικα ρουχα 1-6 ετων, σε σουτιεν και κοριτσιστικα εφηβικα ρουχα.

XI64p2.pngtk60p2.png

α σε αυτο δε μου ειχαν απαντησει!!!! τι θα πει δηλαδη στην Ευρωπη δε χανονται?????

δε παιρνει απο τη δουλεια σε αυτο το νουμερο

τζιφος

και εχει εκπτωσειςςςςςςςςςςςςςςςςς

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...