Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια HELP.

Μηπως ξερετε κανενα μαγαζι στην Αθηνα,κεντρο κατα προτιμησην που να βρω τις κρεμες της Holle????

Ιντερνετικα ξερω που να τις βρω αλλα επειδη τωρα αρχιζουμε δεν θελω να παρω μεγαλη ποσοτητα μην τυχον δεν βολευτει το παιδι.

Οποια κοπελα ξερει ας μου στειλει πμ!!!

Κορίτσια θέλω να πάρω κάποια ισοθερμική θήκη για να μεταφέρω το φαγάκι της μικρούλας μου...

Η chicco έχει κάτι αλλά πανάκριβοοοοοοο....

Μήπως καμιά ιδέα από κανένα eshop;

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια μου ήρθε χαρτάκι Ελτα για παραλαβή.. τα mandco θα είναι.. θα σας ενημερώσω την Παρασκευή

θα κλαψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

εγω και η σαλονικια μαυρη γατα μειναμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

παρασκευη ξαναπαω ελτα να ψαξω για τη μαυρη σακουλα

αν οχι μετα τους παιρνω τηλεφωνο

πηρα και την ειδοποιηση για τις εκπτωσεις τους ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

οσο για το φραγρκρανς μαλλον θα πρεπει να απορριφθει απο τη λιστα μας!!!!!

kKZUp2.png

να προσθεσω και γω οτι τον δεκεμβριο περσυ παραγγειλα εναν μαρσιπο απο το chemist direct, ο οποιοσ δεν μου ηρθε ΠΟΤΕ, παρα τη διαβεβαιωση τουσ οτι το στειλανε. :cry::cry::cry:

rYWUp3.png?PFNMbDcb

δεν υπαρχει απαντηση! και σε λιγα μπορει να σε πιασουν και σε πολλα

και σε συσκευασια "δωρου" και χωρις

αυτα ξερω

εγω δε θα παραγγειλω μαλλον απο αμερικανακια ......

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

!B4Unq3gBGk~$(KGrHqUOKj8Ey,iz4WEyBMpcJjOg0g~~0_12.JPG

εχω παραγγειλει απο τις 13/10 αυτα τα κροκσ , ειχε δωσει το λινκ μια αλλη κοπελα η οποια τα ειχε παρει και αυτη....την αναζητω!! τα ελαβε ????

ας ενημερωσει παρακαλωωω ερχονται απο την Κινα :roll: (οταν το ειπα στον αντρα μου εβαλε τα γελια...:?....) αυτααα:mrgreen:

Γατουλα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω ετσι ηρθαν κ σε μενα τα ρουχα απο το mandco,σε μαυρη σακουλα.

marsolan εψαξα στο amazon αλλα δεν εχει μπουκαλια 330ml!Μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα...

Αρχιζετε κρεμουλα?Αχχχχ ο εφιαλτης μου η εισαγωγη στις στερεες τροφες...10 μηνων κ ακομα να φαει η δικια μου,κρεμες (με το στανιο)κ γαλα!!

Ελπιζω η δικη σου να τα παει καλα!!!

Λοιπον κοριτσια παρελαβα καινουργια σκουπα σημερα!!!!!!Μεχρι τωρα την δοκιμαζα!!!Νοικοκυρουλα!!χιχιχιχι!

Την πηρα απο εδω:http://www.perfectshop.gr/pub/el/

80 ευρωπουλα φθηνοτερη απο τις τιμες των αλλων καταστηματων!

Αριστη εξυπηρετηση....αλλα..κανει παραδοσεις στην Αθηνα μονο,εγω για παραδειγμα εδωσα την διευθυνση ενος γνωστου μου την πηγαν σπιτι του κ μου την εφερε αυτος!

Σε περιπτωση που δεν υπαρχει γνωστος το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να πανε τα πραγματα στην μεταφορικη που θελεις....δεν ρωτησα για Κτελ να πω την αληθεια!

Ts65p3.png

Διαφημίσεις

Γατουλα οπως ειπαν τα κοριτσια παραπανω ετσι ηρθ

marsolan εψαξα στο amazon αλλα δεν εχει μπουκαλια 330ml!Μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα...

Αρχιζετε κρεμουλα?Αχχχχ ο εφιαλτης μου η εισαγωγη στις στερεες τροφες...10 μηνων κ ακομα να φαει η δικια μου,κρεμες (με το στανιο)κ γαλα!!

Ελπιζω η δικη σου να τα παει καλα!!

!

πολυ κριμα...εγω απο εκει τα πηρα 2 μπουκαλια των 330 μλ.Και τα εχω καβατζα για λιγο αργοτερα...χεχε

Αρχιζουμε κρεμες...για να δουμε τι θα κανουμε και σε αυτο το καινουργιο σταδιο!!!

μου φαινεται θα παραγγειλω απο apo-rot.de...τουλαχιστον τα μεταφορικα ειναι μονο 10 ευρω,τι να κανω???Αφου εδω στα μερη μας...μας εχουν κλα@@@@νους με τα βιολογικα κλπ

Να πω κι εγώ ότι παρήγγειλα από το e-farmacy.gr την Δευτέρα το πρωί οργανικό σίδηρο της floradix και κπ βιταμίνες για την εγκυμοσύνη με αρκετή διαφορά στην τιμή (ο σίδηρος από 21.15 είχε 14....και κάτι και οι βιταμινες από 13ευρω 9..και κάτι).Με πήραν τηλ.σε μια ώρα να μου πουν πως είναι έτοιμη η παραγγελια και πως την επόμενη μέρα θα τα έχω (βέβαια εδώ είναι Κέρκυρα και ποτέ δεν τα παραδίδουν την επόμενη μ'ερα) αλλά ήρθαν την μεθεπόμενη μέρα και με κούριερ.

Πάντως μπραβο τους.Πολύ καλή εξυπηρέτηση και τιμές.

Παιδιά, γνωρίζει κανείς το fragranceonline.co.uk? Έχει πολύ καλές τιμές, σαν του fragrancex. Η αποστολή για Ευρώπη είναι 4.95 λίρες. Μάλιστα, όταν έβαλα ένα άρωμα στο καλάθι και είπα ότι είναι για Ελλάδα, μου αφίρεσαν το VAT, και από 34.95 λίρες μετά γίνεται 29.74 λίρες+4.95 λίρες τα μεταφορικά= 34.69 λίρες. Εδώ αυτό το άρωμα έχει περίπου 97 ευρώ (μιλάω για το Gucci Rush 2 75 ml). Έχει και paypal. Αλλά όσα αρώματα και να παραγγείλεις πάλι τόσα είναι τα μεταφορικά. Λοιπόν, τί λέτε? Το ξέρεις κανείς? Είναι αυθεντικά τα αρώματα? Από το Fragrancex δεν ξαναπαραγγέλνω, γιατί το customer support είναι απαράδεκτο. Μου στέλονουν συνεχώς τα ίδια τυποποιημένα μέιλ. Άμα σου κάτσει στραβή, δε βρίσκεις το δίκιο σου... Βέβαια, έχω κάνει πολλές αγορές και στο σύνολο έχουμε γλιτώσει πολλά χρήματα εγώ και οι γύρω μου αλλά...

!B4Unq3gBGk~$(KGrHqUOKj8Ey,iz4WEyBMpcJjOg0g~~0_12.JPG

εχω παραγγειλει απο τις 13/10 αυτα τα κροκσ , ειχε δωσει το λινκ μια αλλη κοπελα η οποια τα ειχε παρει και αυτη....την αναζητω!! τα ελαβε ????

ας ενημερωσει παρακαλωωω ερχονται απο την Κινα :roll: (οταν το ειπα στον αντρα μου εβαλε τα γελια...:?....) αυτααα:mrgreen:

Μην βιάζεσαι, αυτοί θέλουν 1 μήνα να στα στείλουν και άλλο 1 μήνα να βρούνε άκρη στα ΕΛΤΑ γιατί θα είναι στα κινέζικα!..

υπαρχει και το κωδικος για -20% ειναι 547131

Ο κωδικός 547131 -20% νομίζω είναι μόνο για παιδικά ρούχα στη mandco.

Με την παραγγελία που έλαβα, μου έστειλαν καρτούλα ότι για την Πέμπτη 4/11 έχουν -20 σε όλα τα είδη. Κωδικός 554723.

AMl8p2.png s30Tp2.png

Να πω κι εγώ ότι παρήγγειλα από το e-farmacy.gr την Δευτέρα το πρωί οργανικό σίδηρο της floradix και κπ βιταμίνες για την εγκυμοσύνη με αρκετή διαφορά στην τιμή (ο σίδηρος από 21.15 είχε 14....και κάτι και οι βιταμινες από 13ευρω 9..και κάτι).Με πήραν τηλ.σε μια ώρα να μου πουν πως είναι έτοιμη η παραγγελια και πως την επόμενη μέρα θα τα έχω (βέβαια εδώ είναι Κέρκυρα και ποτέ δεν τα παραδίδουν την επόμενη μ'ερα) αλλά ήρθαν την μεθεπόμενη μέρα και με κούριερ.

Πάντως μπραβο τους.Πολύ καλή εξυπηρέτηση και τιμές.

Γάλα βρεφικό δε βρίσκω να έχουν στις επιλογές.Εκεί είναι που ξοδεύουμε αρκετά.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...