Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να συνεχίσεις να την έχεις, εγώ παράγγειλα από εδώ ρούχα από την τεσκο περιμένω αύριο το πακέτο (ΕΛΤΑ θέλοντος )

http://bambam.yokaboo.com/pages/pers...per-service-1/

έχει και ελληνικά συνέχισε να διαβάζεις ...:mrgreen::mrgreen:

ooooooooooooo................

λοιπον, επειδη πολλες φορες ακομα θα σας ζητησω help για τις ιντερνετικες μου αγορες, οπλιστειτε με υπομονη!!!!!!!!!

δεν εχω λεφτα να ψωνιζω απο αυτη τη χωρα πια.............. μου πεφτει πολυ ακριβη....... :mrgreen: :mrgreen:

εγω και η τεχνολογια ειμαστε δυο εννοιες ταυτοσημες!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια, για άλλη μια φορά, το javari άψογο! Παρήγγειλα ξημερώματα Τετάρτης και παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι με UPS!!! Απίστευτο?

Επίσης, σήμερα φοβερή προσφορά από το goldendeals για εμάς και τα παιδάκια μας! Προλάβετε!!!

spyni, αυτό και το groupon βγάζουν κάθε μέρα μία προσφορά για υπηρεσίες, εκδηλώσεις και λοιπά με έκπτωση μέχρι και 90%! Για να γίνει ενεργή η προσφορά, 8α πρέπει να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιο αριθμό ατόμων. Μόλις γίνει αυτό, η προσφορά ενεργοποιείται και είναι ανοιχτή για 24 ώρες, οπότε και μπορείς να την αποκτήσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας...

Αν θες κάτι άλλο, ρώτα με... ελπίζω να ήμουν κατατοπιστική...

Διαφημίσεις

Για τέλειες προσφορές σε επώνυμα τσεκάρετε αυτό http://www.secretsales.com .Βγάζει φανταστικά πράγματα.Απλά κάντε εγγραφή..... ;)

Γιατί όμως αν πας στα Deliveries δεν έχει την Ελλάδα;

Μήπως δεν στέλνει εδώ;:cry:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

Παιδιά τρέξτε! Καταπληκτική προσφορά από το http://www.goldendeals.gr/ !!! Με 5 ευρώ τρώει, πίνει και παίζει τετραμελής οικογένεια! Εγώ πήρα ήδη 2 (δεν μπορώ να πάρω άλλα). Για να κάνουμε απολογισμό, μέχρι 13/12/10 έχω:

2 πλυσιμάτα μέσα-έξω αυτοκινήτου

2 μασάζ για μένα και 2 μασάζ που έκανα δώρο στη φίλη μου

2 οικογενειακά εισιτήρια για παιδότοπο

Τέλεια!

ΥΓ. Χαμός έγινε χθες με τα μασάζ, 3010 "κομμάτια" πωλήθηκαν!

Κορίτσια help στο order στη σαλοπέτα βάζουμε λίνκ το καλάθι ή ένα ένα λίνκ για τα πράγματα;

και μετά μου στέλνουν μαιλ επιβεβαιωσης; Ευχαριστώ πολύύύύύύ προκαταβολικά αν τα καταφέρω θα κάνω μεγάλη ζημια στη κάρτα

4f1Up3.png

Παιδιά τρέξτε! Καταπληκτική προσφορά από το http://www.goldendeals.gr/ !!! Με 5 ευρώ τρώει, πίνει και παίζει τετραμελής οικογένεια! Εγώ πήρα ήδη 2 (δεν μπορώ να πάρω άλλα). Για να κάνουμε απολογισμό, μέχρι 13/12/10 έχω:

2 πλυσιμάτα μέσα-έξω αυτοκινήτου

2 μασάζ για μένα και 2 μασάζ που έκανα δώρο στη φίλη μου

2 οικογενειακά εισιτήρια για παιδότοπο

Τέλεια!

ΥΓ. Χαμός έγινε χθες με τα μασάζ, 3010 "κομμάτια" πωλήθηκαν!

Καλά έκλεισα και εγώ 2 μασάζ για εμένα και την μαμά μου, και τώρα θα πάρω και 2 εισιτήρια για τον παιδότοπο!!!!!! Δυστυχώς έχασα το πλύσιμο αυτοκινήτου... Αυτό το site είναι απο την χρυσή ευκαιρία απο οτι είδα!!!!

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Διαφημίσεις

το καλάθι δεν μπορεί να το δεί άλλος ...το έχω τσεκάρει :D

βάζεις ένα ένα τα λινκ και δίπλα το μέγεθος και το χρώμα έτσι όπως ακριβώς στο αναφέρει στο καλάθι

Εμένα μου έστειλε μήνυμα η Σαλοπέτα και μου είπε ότι αν θέλω να παραγγείλω από διαφορετικά site, στο πρώτο δεν μου χρεώνει έξοδα αλλά από τα υπόλοιπα θα πληρώσω εγώ τα έξοδα μεταφοράς από τον προμηθευτή σε αυτούς....

Είναι όμως φαντάζομαι πολύ λιγότερα από ότι αν ερχόταν Ελλάδα.

Είναι πολύ φιλικοί γιατό μου είπε ότι αν θέλω πράγματα από το Tesco π.χ.κάποια τρόφιμα τότε θα πάει αυτή να μου τα ψωνίσει και θα τα στείλει όλα μαζί!:)

Μήπως ισχύει και για πάνες όποια ενδιαφέρεται; :?:

nd2Xp3.pngIsxAp3.png

Τα μικρά μου κοριτσάκια, τα γλυκά μου ζουζουνάκια!!!

χαχαχαχχα εγω θελω να σου ερθει κανας μπρατσαρας αραπης και να σου πει γδυσου , καμπανακια και μαμακιες δεν εχει χαχαχαχχααχχαχαχαχχαχαχ

πλακιτσα κανω αλλα μασαζ πρωτη φορα ακουω να αγοραζουμε χαχχαχα

Και μπρατσαρας αραπης να ερθει, αν κανει καλα το μασαζ δεν θα με ενοχλησει καθολου χαχαχαχαχα

Και γω πρωτη φορα αγοραζω κατι τετοιο, αλλα ειπα γιατι οχι;; και αποτι φαινεται, θαναι και η τελευταια μου απολαυση, εμαθα κατι νεα για τους μισθους μας και μου εχουν πεσει τα φτερα...:(

h0MYp3.png

αυτο γενικα το εχουμε αναφερει? μου φαινεται θα κολλησω......

δουλεψε και η prepaid καρτουλα της κυπρου

http://www.goldendeals.gr/deals/recent

Τοχουμε αναφερει, αποκει εκλεισα το μασαζ και με δουλευει η φιλιτσα :P:p

Θα με χρεωκοπησετε μια ωρα αρχιτερα, εχω καταστραφει με τα σαιτ :P:p

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

το καλάθι δεν μπορεί να το δεί άλλος ...το έχω τσεκάρει :D

βάζεις ένα ένα τα λινκ και δίπλα το μέγεθος και το χρώμα έτσι όπως ακριβώς στο αναφέρει στο καλάθι

Τα λινκ τα βάζεις φαντάζομαι εκεί που λέει message;Περιμένω εντυπώσεις απο τεσκο στα νούμερα, γράψε όταν παραλάβεις μήπως χρειαστεί να βάλω μεγαλύτερα ή μικρότερα.Τhanks!!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

ενοείται ότι θα ενημερώσω !!! :D

κόρες η parcelforce με τι παραδίδει στο Ελλάντα??? μέσω ταχυμεταφορών ελτα έτσι ??? γιατί θα με τρελάνουν

mama xrysa έτσι το έστειλα εγώ

http://www.clothingattesco.com/Girls-New-In/F+F-Trouser-set/invt/kc012420&bklist=icat,4,shop,catggirls,girls-girls-ages-1-7 color pink size 18/24

ξανά edit .........επίσης μετά τα έβαζα στο καλάθι για να ξέρω περίπου τι πληρώνω και πως συνδυάζονται

τα εκλεισα τα μασαζακια ! 4! να ειναι και καλα αχχχχχχχχ

ειχα ξεχασει ενα γραμμα απο το ονομα μου, δε φανταζομαι να παιζει ρολο εεεεε?αντι παναγιωτα ειχα πααγιωτα!!! ατιμο Ν μου το εχει απαφτωσει ο Βασιλης

kKZUp2.png

να δω ποιος θα προλαβει να κλεισει ραντεβου στα μασαζ και στα πλυντηρια αυτοκινητων. Με τοσες αγορες θα πρεπει να δουλευουν 24ωρο για να καταφερουν να εξυπηρετησουν τον κοσμο. Εγω να πω την αληθεια μολις ειδα τοσες αγορες ειμαι λιγο διστακτικη για την εξυπηρετηση. Για αυτο κλειστε νωρις ραντεβου πριν πεσει ο πολυς ο κοσμος

κοριτσακια μου!

Καλά έκλεισα και εγώ 2 μασάζ για εμένα και την μαμά μου, και τώρα θα πάρω και 2 εισιτήρια για τον παιδότοπο!!!!!! Δυστυχώς έχασα το πλύσιμο αυτοκινήτου... Αυτό το site είναι απο την χρυσή ευκαιρία απο οτι είδα!!!!

Κρίμα που είναι μόνο για Αθήνα...Να για κάτι τέτοιες ευκαιρίες μου λείπει η πρωτεύουσα..χαχαχαχ..

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

ενοείται ότι θα ενημερώσω !!! :D

κόρες η parcelforce με τι παραδίδει στο Ελλάντα??? μέσω ταχυμεταφορών ελτα έτσι ??? γιατί θα με τρελάνουν

Εμένα δέμα απο Αγγλίααπο ebay που το έστειλε με parcelforce μου ήρθε με ACS..

Mjsrp2.pngGuD6p2.png

να δω ποιος θα προλαβει να κλεισει ραντεβου στα μασαζ και στα πλυντηρια αυτοκινητων. Με τοσες αγορες θα πρεπει να δουλευουν 24ωρο για να καταφερουν να εξυπηρετησουν τον κοσμο. Εγω να πω την αληθεια μολις ειδα τοσες αγορες ειμαι λιγο διστακτικη για την εξυπηρετηση. Για αυτο κλειστε νωρις ραντεβου πριν πεσει ο πολυς ο κοσμος

Κοίτα το σκέφτηκα κι αυτό, αλλά επειδή είναι πολύ μεγάλο το χρονικό περιθώριο μέχρι 31/12 δε πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα. Άλλωστε ο παιδότοπος και το μασάζ είναι με ραντεβού. Επίσης, θεωρώ ότι επειδή οι εταιρείες το κάνουν αυτό για διαφημιστικούς λόγους, πρέπει να έχουν καλή εξυπηρέτηση για να σε προσελκύσουν να ξαναπάς...;)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...