Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες και σε όλους!!

Μήπως μπορείτε να μου πείτε εάν έχει παραγγείλει κάποιος από www.kickers.co.uk ????

Πως ήταν τα νούμερα? Με την παράδοση όλα εντάξει?

Μήπως έχει και κάποιος promotional coupon?

Σκέφτομαι να παραγγείλω χειμερινά παπουτσάκια και για τα δύο μου παιδιά και έχει καλές τιμές αυτή την περίοδο

Σας ευχαριστώ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες και σε όλους!!

Μήπως μπορείτε να μου πείτε εάν έχει παραγγείλει κάποιος από www.kickers.co.uk ????

Πως ήταν τα νούμερα? Με την παράδοση όλα εντάξει?

Μήπως έχει και κάποιος promotional coupon?

Σκέφτομαι να παραγγείλω χειμερινά παπουτσάκια και για τα δύο μου παιδιά και έχει καλές τιμές αυτή την περίοδο

Σας ευχαριστώ!!

Εγώ !! σου συνιστώ να πας να δοκιμάσεις πρώτα το νούμερο εδώ πριν παραγγείλετε εγώ την πάτησα.

Κατά τα άλλα άψογοι και στην αποστολή και στο customer service :-D (φαντάσου ότι ενώ είχαν bank holiday κάποιος μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει στην ερώτηση μου για το tracking No της αποστολής μου ..........φυσικά είχαν κολλήσει στο Ελληνικό ταχυδρομείο ήταν δύο μέρες στο κέντρο διαλογής)

Εγώ !! σου συνιστώ να πας να δοκιμάσεις πρώτα το νούμερο εδώ πριν παραγγείλετε εγώ την πάτησα.

Κατά τα άλλα άψογοι και στην αποστολή και στο customer service :-D (φαντάσου ότι ενώ είχαν bank holiday κάποιος μπήκε στον κόπο να μου απαντήσει στην ερώτηση μου για το tracking No της αποστολής μου ..........φυσικά είχαν κολλήσει στο Ελληνικό ταχυδρομείο ήταν δύο μέρες στο κέντρο διαλογής)

Σε ευχαριστώ!

Τι εννοείς "την πάτησες"??

Οι φόρμες είναι μεγάλες ή μικρές?

Εμένα φοράνε 25 + 28 τώρα και σκέφτομαι να τους πάρω 26 + 29 για τον χειμώνα.

Σημερα παντως το amazon εδωσε ρεστα!:-D Εδωσα παραγγελια Πεμπτη βραδυ (seller amazon) και σημερα παρελαβα στο σπιτι!!!:cool::cool: Παντα ειναι γρηγοροι αλλα οχι τοσο.....:-D:grin::-D

συμφωνω και επαυξανω!!!!εγω με το amazon και μαλιστα απο Γερμανια εκανα ενα ολοκληρο μεταπτυχιακο και εξοπλισα και εξοπλιζω σπιτι, παιδακι-α κ.λ.π. δεν ειχα ΠΟΤΕ προβλημα, ερχονται στο σπιστι και μαλιστα παρα πολυ γρηγορα!!ο,τι θελω να παρω πρωτα κοιταω εκει και μετα αλλου...ανα τακτα διαστηματα κανει και πολυ καλες προσφορες...

Σε ευχαριστώ!

Τι εννοείς "την πάτησες"??

Οι φόρμες είναι μεγάλες ή μικρές?

Εμένα φοράνε 25 + 28 τώρα και σκέφτομαι να τους πάρω 26 + 29 για τον χειμώνα.

Μορέ τα έκανα μπάχαλο λέμε :D:D

έμενα φόραγε 21 -22 ανάλογα την φόρμα........ ψάχνοντας στο νετ για τα νούμερα σε αναλογία με τα εκατοστά του ποδιού μέτρησα το πόδι της μικρής και είδα ότι το νούμερο που υποτίθεται ότι φοράει είναι το 23 και το αγόρασα.......φυσικά είναι τεράστιο :eek: στο site τους δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες για τα νούμερα (και δεν σκεφτικά να τους ρωτήσω πρώτα η ξανθιά) αν τους έστελνες ένα mail ίσως να σε βοηθούσαν να τα υπολογίσεις :-D διαφορετικά δοκίμασε το νούμερο στο μαγαζί πρώτα

Διαφημίσεις

έμενα φόραγε 21 -22 ανάλογα την φόρμα........ ψάχνοντας στο νετ για τα νούμερα σε αναλογία με τα εκατοστά του ποδιού μέτρησα το πόδι της μικρής και είδα ότι το νούμερο που υποτίθεται ότι φοράει είναι το 23 και το αγόρασα.......φυσικά είναι τεράστιο :eek: στο site τους δεν μπόρεσα να βρω πληροφορίες για τα νούμερα (και δεν σκεφτικά να τους ρωτήσω πρώτα η ξανθιά) αν τους έστελνες ένα mail ίσως να σε βοηθούσαν να τα υπολογίσεις :-D διαφορετικά δοκίμασε το νούμερο στο μαγαζί πρώτα

μμμμ, θα τους στείλω mail, έχεις δίκιο

δύσκολο να δοκιμάσω το νούμερο πάντως, δεν ξέρω που έχει kickers κοντά μου, δυστυχώς....

πάντως ξέρω ότι είναι πολύ καλά παπούτσια, για αυτό τολμώ να παραγγείλω, είναι και καλές οι τιμές....

κοριτσια σκεφτομαι να ξεκινησω κι εγω με το amazon αλλα θελω να ρωτησω κατι...

μπορω να επιλεξω απο καπου και να βλεπω μονο αυτους που στελνουν worldwide???

εχω βρει ενα σωρο πραγματα κ κανενας δεν στελνει Ελλαδα...:(

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Κοριτσαρες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ψωνισα προσφατα απο ενα σαιτ απο την Αγγλια που στελνει ρουχα στην ελλαδα απο Αγγλικα μαγαζια.Ειναι μια μικρη επιχειρηση με παιδικα ρουχα απο την Αγγλια τα οποια ειναι αγορασμενα απο αουτλετ και πωλουντε σε πολυ χαμηλη τιμη.

Εχει πολυ λιγα κομματια στο σαιτ για την ωρα αλλα θα βαλουν και αλλα...

Ακομα μια υπηρεσια που προσφερει ειναι του Personal shopper. Μπορουν να αγορασουν οτι θελετε εσεις απο οποιοδηποτε μαγαζι της Αγγλιας και να σας το στειλουν με κουριερ.Ιδιατερα χρησιμο για μαγαζια που δεν στελνουν στην Ελλαδα.

Αυτο ειναι το σαιτ http://bambam.yokaboo.com/

και στο facebooκ σαν Salopeta

φιλακια πολλαααααααααααααααααααααααααα

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

Αχ, Age μου τα ιδια επαθα πριν καιρο με τη Robeez και μαλιστα επεσα πανω στην αλλαγη των κτιριων τους και πραγματικα ΜΠΑΧΑΛΟ!!βεβαια τα επεστρεψα χωρις εξοδα αποστολης ευτυχως και τα χρηματα μου επιστραφηκαν...παντως αγοραζω πια οπως λες και εσυ...πρωτα δοκιμη στο μαγαζι, οπου υπαρχει!!!!

Διαφημίσεις

δυστυχώς το είδα πολύ αργά. Το www.pamediakopes.gr το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές, είναι ακόμη πιο φθηνό και από τις ίδιες τις αεροπορικές. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με χρεώσεις ούτε με τα εισιτήρια.

Δεν πειραζει θα το εχω στα υποψη για αλλη φορα :-) .

Ευχαριστω!

3lSop2.png

DUvpp2.png

αρκετα ειναι, δεν εχουν αδικο βεβαια, κατι θελουν να βγαλουν

αλλα ισως οχι το 15% που θα ηθελαν!!!!

στα 400 παει 80 εξτρα ας πουμε, 20%, εχουμε παλι κερδος σιγουρα

αλλα θελει και μεγαλη παραγγελια

στα 100 ερχεται 25%

kKZUp2.png

κοριτσάκια το θέμα μας είναι να μπορούμε να αγοράσουμε από την Αγγλία ..........το τι πουλάει στο site είναι απλά ένα extra

Προσωπικά έκανα παραγγελία χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη υπηρεσία για να αγοράσω πράγματα από τα M&S Αγγλίας όπως και παιδικά ρούχα από την tesco :D:D περιμένω την παραλαβή για να βάλω και εγώ ένα μεγάλο + για την υπηρεσία !!!!

Τα extra fee που αναφέρει είναι για την υπηρεσία Personal shopper ................ δεν έχει σχέση με την αγορά από το site μην μπερδευστε :-D

κοριτσια HELP!!!ψαχνω σουτιεν θηλασμου κ οσα εχω βρει (ακομα και γιαγιαδε) εχουν ενα 30αρι στο νερο...κανα σαιτ (εκτος του nursing bra που και δεν τρελλαθηκα κιολας αλλα δε μου αρεσαν κ οι τιμες) υπαρχει???ή έστω καποιο μαγαζι...:(:(:(

τα ωραιοτερα τα βρηκα στα καταραμενα mothercare και δεν μπορω να βρω πουθενα αλλου...και δεν στελνει κ το αγγλικο &%$$^&&...:mad:

bV6Dp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...