Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αγορές μέσω internet!!! E-shops

Recommended Posts

mariahn (ή όποια άλλη κοπέλα γνωρίζει) πώς παρήγγειλες από αυτό το κατάστημα; Γιατί εγώ βλέπω ότι δε στέλνει Ελλάδα..:(

Όντως δεν στέλνει Ελλάδα αλλά παρήγγειλα κανονικά, πλήρωσα με την ελληνική μου πιστωτική και μου τα έστειλε η κοπέλα που κάνει personal shopping μαζί με τα υπόλοιπα πράγματα που της είχα παραγγείλει (παμπερς κτλ).

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• kalamaraki

2510

• Γατουλα

1675

• female

1111

• Access

1092

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι δεν είναι...αλλά η ποιότητα τους σε σύγκριση με τα χρήματα που έδωσα είναι πολύ καλή.

κοίτα στα ΙΚΕΑ,την δική μας από εκεί την έχουμε πάρει...15Ε νομίζω...

Πήγα και κοίταξα αλλά μου είπαν οτι πρέπει να τρυπήσω το ταβάνι :shock: ενώ εγώ ψάχνω κάτι που να μπαίνει πάνω στην κούνια με την ειδική βάση που υπάρχει.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Ρε κορίτσια αυτό το περίφημο σχεδιάγραμμα για τα squeakies που θα το βρω να μετρήσω το πόδι του Πρίγκηπα? Ίσως να μας κάνει το 24άρι αν έχει μεγάλη φόρμα όπως διαφημίζουν.

Πείτε πλιζ!!!

http://www.kidzshooz.co.uk/Sizing-Guide_ep_41-1.html

pQ97p3.png0YzPp3.png

Διαφημίσεις

Agatharuizdelapradόβιες βοηθήστε!

Ψάχνω αυτό για την βαφτιστήρα μου

Agatha_Ruiz_de_la_Prada_112964B_BUTTONS.jpg

Νούμερο 27 ή UK9!!

ακριβώς τα ίδια πήρα από τι shoesforkids νούμερο 25 και περιμένω να έρθουν.ανυπομονώ...πιο φθηνά δεν τα βρήκα πουθενά αλλού με τα μεταφορικά μαζί.καλά εδώ σε κατάστημα τα έχουν 65-70Ε...τα έχει και στο νούμερο που θες.

ξέρουμε πόσες μέρες κάνουν να έρθουν?

Πήγα και κοίταξα αλλά μου είπαν οτι πρέπει να τρυπήσω το ταβάνι :shock: ενώ εγώ ψάχνω κάτι που να μπαίνει πάνω στην κούνια με την ειδική βάση που υπάρχει.

εγώ επειδή έχω σκεπή,λόγω σοφίτας,τρύπισα με μια πινέζα κι έτοιμο. μήπως έχει mothecare...στο amazon κοίταξες?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Αχ δεν λέει διαστάσεις και δεν μπορώ να καταλάβω μέγεθος απο τη φωτο...και εγώ αποκλειστικό θηλασμο θέλω κι ελπίζω να τα καταφέρω.

Εχω βρει κι αυτή

http://www.amazon.co.uk/Tiny-Tillia-Embroidered-Changing-Shoulder/dp/B002GWVGPI/ref=sr_1_5?s=baby&ie=UTF8&qid=1305323020&sr=1-5

αλλά δεν ξέρω ποια απο τις δύο είναι πιο καταλληλη :(

πολύ πιο ωραια η δευτερη

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

Διαφημίσεις

θέλω να παραγγειλω οικολογικές πάνες τις bambo nature από το spirit of nature.co.uk.

εδώ στη πόλη μου τις πουλάνε 26 ευρώ το πακέτο των 56 και εκεί τις βρίσκω 13 ευρώ περίπου. μπορώ να ξέρω αν δεχονται να τα στείλουν με το το my uk mail εκ τω προτέρων? μην κάνω εγγραφή χωρίς λόγο. το amazon δέχεται??? ευχαριστώ!!!

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

Λοιπον.....

αφου εχω αυπνίες χαζευω στο εμπευ....κ ξεσάλωσα παλι

καλοφόρετα καλαμάριους!Οι γαλότσες ειδικά τα σπάνε!

Μολις χτυπησα αυτη http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280673283807&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Την ειχα σταμπαρει μερες απο διαφορους πωλητες αλλα δεν ηθελα να δωσω πανω απο 50 ευρω οποτε περιμενα και περιμενα και τελικα την τσιμπησα με 47ευρουλακια!!!:lol::lol:

Πολύ καλή αγορά!!!Και η τσάντα φανταστική. Πολύ πιο ωραία από τη δεύτερη!Εγώ κάτω από 100 ευρουλάκια δεν έχω πάρει πάντως guess, εκτός από ένα cross body μικρό τσαντάκι που το βρήκα 50% στις εκπτώσεις βεβαίως βεβαίως!

Λοιπόν, κάποια στιγμή είχα αναφέρει το edressit.com.Τελικά παρήγγειλα το ίδιο φόρεμα σε μπλε από το ebay http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280577850010&var=580011020026&ssPageName=STRK:MEWNX:IT. Η τιμή είναι σχεδόν η ίδια απλά είπα να έχω και την ασφάλεια του ebay. Επίσης πριν το παραγγείλω, τσέκαρα από τα feedbacks άτομα που έχουν αγοράσει το ίδιο φόρεμα και τους έστειλα μηνυμα να μου πουν εντυπώσεις. Γενικά, μου απάντησαν 2 από τις τρεις κοπέλες και μπορώ να πω ότι με βοήθησαν πάρα πολύ στην τελική μου απόφαση. Μόλις παραλάβω -ελπίζω πριν τις 15/06, θα σας γράψω εντυπώσεις.

82nop2.png

ΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

αυτο μονο ελληνας θα μπορουσε να το κανει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

http://cgi.ebay.co.uk/Camper-kids-leather-baby-boy-girl-shoes-/280672027120?pt=UK_Baby_BabyShoes_BabyShoes_GL&hash=item41595b41f0#ht_500wt_1069

εντιτ

μεγαλη ευκαιρία μπινταρετε γρήγορα!!

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

έχεις ψωνίσει παιδικά παπούτσια από το συγκεκριμένο μαγαζί ????

οχι. τωρα το εντοπισα τυχαια. αλλα απο τεταρτη που θα χω τη νεα μου προπληρωμενη, μαλλον θα αγορασω κατι. καλο φαινεται...

ξερεις πως το βρηκα? εχει ενα site www.price-geist.co.uk κατι σαν το δικο μας skroutz κ μου βγαλε που ειναι τα πιο φτηνα παπουτσια baby op που ψαχνω...εκει το εντοπισα....

pQ97p3.png0YzPp3.png

Διαφημίσεις

evana μου, το javari δε στέλνει παιδικά παπούτσια στην Ελλάδα...

που το ειδες??? εγω βλεπω ότι στελνει free

http://www.javari.co.uk/help/200385730/ref=foot_sh_d?ie=UTF8&pf_rd_r=1EJ4M6PMEHJ0AXTHVVRC&pf_rd_m=A9UMZ77PKDFNW&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B004FEE8PU&pf_rd_p=240205907&pf_rd_s=bottom-5

pQ97p3.png0YzPp3.png

το γράφει στους όρους αποστολής άλλωστε αν βάλεις παιδικά στο καλάθι δεν θα σε αφήσει να προχωρήσεις την παραγγελία

Το Javari είναι θυγατρική εταιρεία του Amazon οπότε μπορείς να ψωνίσεις άφοβα και πράγματι στέλνει στην Ελλάδα δωρεάν, στέλνει όμως μόνο παπούτσια τσάντες για ενήλικες

Έχω ψωνίσει άπειρες φορές από εκεί για μένα και τον άντρα μου (προ δωρεάν αποστολής)

το γράφει στους όρους αποστολής άλλωστε αν βάλεις παιδικά στο καλάθι δεν θα σε αφήσει να προχωρήσεις την παραγγελία

Το Javari είναι θυγατρική εταιρεία του Amazon οπότε μπορείς να ψωνίσεις άφοβα και πράγματι στέλνει στην Ελλάδα δωρεάν, στέλνει όμως μόνο παπούτσια τσάντες για ενήλικες

Έχω ψωνίσει άπειρες φορές από εκεί για μένα και τον άντρα μου (προ δωρεάν αποστολής)

a, σορυ,,δεν το εψαξα τοσο...κριμα αν ειναι ετσι... thanks anyway

pQ97p3.png0YzPp3.png

Καλέ αυτό το είδα και μάλιστα το sizing των συγκεκριμένων παπουτσιών το διάβασα από 3 διαφορετικά σάιτ. Το σχεδιάγραμμα που λένε δεν βλέπω!

Ευχαριστώ πάντως καλή μου, θέλω παποόυτσια που κορνάρουν:D!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Λοιπον εβαλα απο περιεργεια παπουτσακια στο καλαθι, κανω log in ως amazon customer , μου βγαζει αυτοματα τη διευθυνση που εχω δηλωσει στο αμαζον,.. κ μετα μου ζηταει αριθμο καρτας...το προχωραει δηλ.

τωρα δεν μπορω να δωσω καρτα γτ δεν εχω αυτη τη στιγμη...

στο μπλοκαρει δηλ μετα τη καρτα? αφου εννοειται οτι κανεις πληρωμη..μετα

pQ97p3.png0YzPp3.png

ακριβώς τα ίδια πήρα από τι shoesforkids νούμερο 25 και περιμένω να έρθουν.ανυπομονώ...πιο φθηνά δεν τα βρήκα πουθενά αλλού με τα μεταφορικά μαζί.καλά εδώ σε κατάστημα τα έχουν 65-70Ε...τα έχει και στο νούμερο που θες.

ξέρουμε πόσες μέρες κάνουν να έρθουν?QUOTE]

Εδώ το βρήκε η κουμπάρα μου 73 Ευρώ και θέλει να το παραγγείλει απέξω. Το βρήκα και αλλού αλλά ακριβότερο. Από εκεί θα της πω να το παραγγείλει.

Και τις 2 φορές που παρήγγειλα έκαναν 10 μέρες να έρθουν, με χαρτάκι πας στα ΕΛΤΑ. Τώρα έβαλα μια παραγγελία την προηγούμενη Κυριακή, τα έστειλε Τρίτη ε λογικά μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας θα είναι εδώ.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Καλέ αυτό το είδα και μάλιστα το sizing των συγκεκριμένων παπουτσιών το διάβασα από 3 διαφορετικά σάιτ. Το σχεδιάγραμμα που λένε δεν βλέπω!

Ευχαριστώ πάντως καλή μου, θέλω παποόυτσια που κορνάρουν:D!

δεν εχει σχεδιαγραμμα. εσυ μετρας το ποδι στο χαρτι κ βλεπεις τα measures..που δινουν στα νουμερα τους.

pQ97p3.png0YzPp3.png

δεν εχει σχεδιαγραμμα. εσυ μετρας το ποδι στο χαρτι κ βλεπεις τα measures..που δινουν στα νουμερα τους.

Μια κοπέλα ανέφερε ό,τι έχει σχεδιάγραμμα (δεν θυμάμαι ποια ήταν) και το αναφέρει και στο επίσημο σάιτ τους.

http://www.littlebluelamb.com/en/qa.aspx

Και για να λύσουμε την απορία μας γιατί είναι τόσο φθηνά, κατασκευάζονται και εξάγωνται από την αγαπητή μας Κίνα:cool:

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...