Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αποτυχια εξωσωματικης παχυ ενδομητριο

Recommended Posts

Παχυ ενδομητριο αποτυχια εξωσωματικης

Κοριτσια καλησπερα!στις 31/3εκανα την πρωτη μου αποτυχημενη εξωσωματικη!σημερα ο γιατρος μου ειπε οτι ισως φταιει το αυξημενο παχος του ενδομητριου?εχω απογοητευτει και φοβηθει πολυ!εχει τυχει κατι τετιοιο σε καποια?οσο και να το ψαχνω δεν μπορω να βρω κατι!οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!

Διαφημίσεις

Παχυ ενδομητριο αποτυχια εξωσωματικης

Κοριτσια καλησπερα!στις 31/3εκανα την πρωτη μου αποτυχημενη εξωσωματικη!σημερα ο γιατρος μου ειπε οτι ισως φταιει το αυξημενο παχος του ενδομητριου?εχω απογοητευτει και φοβηθει πολυ!εχει τυχει κατι τετιοιο σε καποια?οσο και να το ψαχνω δεν μπορω να βρω κατι!οποια βοηθεια ευπροσδεκτη!

Καλησπέρα!Είμαι σε παρόμοια φάση, πρώτη εξωσ/κη αποτυχημένη- αρνητική χοριακή στις 14/4 και ο γιατρός μου είπε στο μόνο που μπορεί να το αποδώσει είναι το ενδομήτριο να μην ήταν φιλικό στα έμβρυα λόγω μεγάλης οιστραδιόλης από τις ενέσεις gonal που έκανα.Εμένα από ότι βλέπω εκ των υστέρων από τις μετρήσεις μάλλον ηταν μικρό, όχι μεγάλο.Πόσο πρέπει να είναι 17-18 εκατοστά κανονικά;Ξέρεις;

γεια σου ameliek,

αυτο μπορει να συμβαινει για πολλους λογους. μπορει να σημαινει οτι ισως υπαρχει πολυποδας, η ινομυωμα, η οτιδηποτε αλλο. εχεις μετρησει την οιστραδιολη και προγεστερονη σου στην αρχη του κυκλου? πως ηταν?

σ'αυτες τις περιπτωσεις προτεινουν βιοψια ενδομητριου. ενδεικτικα βρηκα κατι να δεις.

http://www.dbilalis.gr/%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%80%CE%B1%CF%87/

http://www.zougla.gr/gonimotita/article/gonimotita-to-paxi-endomitrio-ke-ta-epakolou8a-tou

να ξερεις, οτι το υπερβολικο παχος αντιμετωπιζεται. αν και καλο θα ηταν να ζητησεις και δευτερη γνωμη.

ασση, το καλο μεγεθος για μεταφορα θεωρειται απο 7,5 χιλιοστα και πανω. και ποσο ηταν η οιστραδιολη σου για να "εμποδισει" την εμφυτευση? δεν κανατε τις μετρησεις? πρωτη φορα τ'ακουω αυτο που σου ειπε ο γιατρος σου. αν δεν ηταν καλη η οιστραδιολη, δεν επρεπε να προχωρησετε. συγγνωμη που σ'το λεω.

Ευχαριστώ που με ενημερώνετε γιατί πραγματικά δεν ξέρω. Περίπου 11 χιλιοστά ήταν, άρα καλό, όμως η οιστραδιόλη μου είχε ανέβει πολύ περίπου 3500 Pg/ml αυτό προφανώς δεν ήταν καλό! Αλλά έχεις δίκαιο δε θα πρεπε να προχωρήσουμε σε μεταφορά αν δεν ήταν καλή η οιστρ/λη ή σε τελική θα έπρεπε να μου μειώσουν τη δόση.Δεν ξέρω...Ας ελπίσουμε την επόμενη να πάω καλά.

Διαφημίσεις

Καλημερα, ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεις, δεν εχω θεμα ουτε με πολυδοπα, ειχα και τον αφαίρεσα και εχω κανει και υστεροσκόπηση οπου όλα ηταν φυσιολογικά. Για κάποιο λόγο αν και εχω σταθερο κύκλο το ενδομήτριο μου παχαινει περισσότερο από το κανονικό, ο γιατρός ειπε οτι ρυθμίζεται με φάρμακα και η εμβρυομεταφορά με κατεψυγμένα ισως να ειναι η απάντηση στο πρόβλημα μας. ¨οσο και να το εψαξα δεν βρήκα κάτι ούτε και καμία κοπέλα με παρόμοια περίπτωση. Μάλλον ειναι μοναδική σε όλα μου....χαχαχα

φανταζομαι οτι στην μεταφορα με κατεψυγμενα δεν θα παρεις cyclacur.

το ενδομητριο παχαινει σε καθε κυκλο η μονο με φαρμακα διεγερσης?

γιατι αν παχαινει γενικα, τι φαρμακα θα μπορουσες να παρεις στην προετοιμασια? ρωταω απο περιεργεια, γιατι μου εκανε εντυπωση αυτο που γραφεις. δευτερη γνωμη εχεις παρει?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...