Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θόρυβος όλη μέρα (ώρες κοινής ησυχίας και μη) σε πολυκατοικία

ster

Recommended Posts

Εχω ένα θεματάκι και θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας προτού προβώ σε κάποια ενέργεια. Μόλις μετακόμισα σε καινούργιο σπίτι και έχω πρόβλημα με τους από πάνω μου. Ολη μέρα (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, μέχρι και αργά το βράδυ), διακεκομμένα, με παύση δευτερολέπτων θα έλεγα, ακούω έναν βόμβο από πάνω μου. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι διάδρομος γυμναστικής αλλά μετά λέω αποκλείεται να γυμνάζονται όλη την μέρα. Εβγαλα το συμπερασμα ότι είναι κάποια μηχανή επαγγελματική, κάτι σαν εκτυπωτής να πώ? Ραφτομηχανή? Κάτι τέλος πάντων.

Δεν θέλω να τσακωθώ μόλις ήρθα, αλλά η κατάσταση άρχισε να γίνεται απελπιστική. Εκτός του όλη μέρα έχω αυτόν τον βόμβο στο κεφάλι μου, ο άντρας μου δεν κοιμάται πλέον τα μεσημέρια και ξυπνάει χαράματα για δουλειά (τον κρατάω με το ζόρι να μην πάει να κάνει φασαρία καθ'ότι λίγο ευέξαπτος).

Σκέφτομαι να πάω να του πώ ευγενικά ότι αυτός ο θόρυβος είναι ενοχλητικός, εννοείται τις ώρες κοινής ησυχίας. Αλλά πώς να του πώ ότι με ενοχλεί ΟΛΗ την ΜΕΡΑ? Οτι δεν αντέχω πλέον να ακούω αυτόν τον θόρυβο όλη την μέρα???? Φαντάζομαι ότι θα είναι η δουλειά του αυτή. Αλλά τι να κάνω και εγώ?

Διαφημίσεις

Μπορείς να τους χτυπήσεις το κουδούνι και να τους πεις οτι αυτός ο θόρυβος ακούγεται πολύ δυνατά μέσα στο σπίτι σου και σε ενοχλεί. Μήπως είναι απο κανενα κλιματιστικό ή σόμπα που χάλασε και κάνει θόρυβο; Όπως και να έχει πρέπει να το φτιάξουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...