Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επειγουσα περιδεση

nannyκδ

Recommended Posts

Καλημέρα. Την προηγουμένη Δευτερά έχοντας άνυδρες ενοχλήσεις στην κοιλιά πήγα προληπτικά στο γιατρό μου. Με το που με εξετάζει με σηκώνει κ με παει σε δωμάτιο να ξαπλωσω σηκώνοντας το κρεβάτι ανάποδα.. Ασ μην τα πολυλογω, το θυλάκιο είχε βγει εξω, οτραχηλος είχε ανοίξει λες κ ημουν 40 εβδομαδων..κ είμαι μονο 22.. Σε μίση ωρα με έβαλε χειρουργείο για περίδεση χωρίς πολλές ελπίδες...τελικά τα καταφέραμε άλλα ο δρόμος μακρύς κ με πολλους κινδύνους.. Πλήρη ακινησία, ουτε τουαλέτα κ βλέπουμε.. οΈχω αγοράκι κ ο γλυκός μου κουνιεται κάθε φορά που του μιλάω! Δε μεπειραζει να μεινω στο κρεβατι για οσο χρειαστει...αρκει να ερθει στην αγκαλια μου υγιης.Καμια κοπελα να βιώνει τα ιδία?

Διαφημίσεις

Να είστε καλα! Σήμερα έκανα Β επιπέδου κ ο μικρός μου εινσι καλα! Ειναι δύσκολη περίπτωση βέβαια όπως μου είπε ο γιατρός αλλα προς το παρον ολα καλα... Λιγο ηρέμησα κ πήρα θάρρος ! Τι να πω... Εχω καταφοβηθει αλλα προσπαθώ οσο μπορω..

Να είστε καλα! Σήμερα έκανα Β επιπέδου κ ο μικρός μου εινσι καλα! Ειναι δύσκολη περίπτωση βέβαια όπως μου είπε ο γιατρός αλλα προς το παρον ολα καλα... Λιγο ηρέμησα κ πήρα θάρρος ! Τι να πω... Εχω καταφοβηθει αλλα προσπαθώ οσο μπορω..

Κούκλα μου θα σου πω την ιστορία της μητέρας μου για να πάρεις κουράγιο και εσύ ! 3 μηνών μολις έπαθε μια τεράστια αποκόλληση με αίμα τόσο όσο της περιόδου! Απο τότε ο γιατρός της επέβαλε να κάτσει σε πληρη ακινησία μέχρι την στιγμή που έφτασε η ώρα για καισαρική η μητέρα μου στο κρεβάτι. Έμεινε όσο χρειαζόταν για να σώσει το μωράκι της και σήμερα έχουμε έναν παλικαρο στην οικογένεια μας χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!! Ακολούθησε τις οδηγίες που έχεις λάβει και όλα θα πάνε καλά!!! Καλή δύναμη κορίτσι μου και σύντομα να χαρείς το μωράκι σου όπως επιθυμείς!!!

mHOqp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...