Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντισυλληπτικά και καθυστέρηση...

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα... Δεν αναρτώ συχνά δημοσιεύσεις όμως διαβάζω πολύ συχνά αυτά που γράφετε... Το δικό μου θεματάκι είναι πως έπαιρνα εδώ και 8 μήνες αντισυλληπτικά για ιατρικούς λόγους και η ενδοκρινολόγος μου είπε να παίρνω τα yasminelle 4 μήνες και 2 διακοπή. 1ος μήνας λοιπόν χωρίς yasminelle και τσουυυπ! καθυστέρηση.

Η ενδοκρινολόγος μου λέει είναι φυσιολογικό. Η γυναικολόγος μου λέει ότι είναι κανονική καθυστέρηση και ότι δεν είναι θέμα ορμονών. Σίγουρα θα περιμένω καμιά δεκαριά ημέρες για να ψάξω περαιτέρω το θέμα και να μην ξοδέψω τα λεφτάκια μ σε τεστ αλλά αν όντως δεν μ έρθει να κάνω β' χωριακή...

Έχει τύχει σε καμιά ή μόνο εγώ είμαι η προβληματική? ( πλάκα κάνω XD :P )

Και για να πω την αλήθεια μ ελπίζω σε κάτι παραπάνω αλλά κατά βάθος γνωρίζω πως δεν θα έγινε το θαύμα να έχω κάποιο μωράκι.

Anyway, όποιος άντεξε να το διαβάσει, μπράβο του και ευχαριστώ..

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Εννοείς ότι έπαιρνες αντισυλληπτικά, τα διέκοψες, σου ήρθε περίοδος, ακολούθησαν ελεύθερες επαφές και από τότε έχεις καθυστέρηση?

Αν ναι (και γενικά δεν έχεις θέματα με τον κύκλο σου), υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος. Αν ξεκίνησες τα χάπια λόγω διαταραχών του κύκλου σου, μπορεί απλά να συνεχίζονται οι διαταραχές, αφου πλέον δεν ρυθμιζεται ο κλυκλος σου φαρμακευτικά. Μερικές φορες, ακομα και οταν δεν εχεις θεμα με τον κυκλο σου (δηλ. ακομα κι αν τα παιρνεις καθαρά για λογους αντισυλληψης), η ιδια η διακοπη των αντισυλληπτικων φερνει μια αναταραχη των ορμονών και μπορεί να αλλάξουν οι πρωτοι κυκλοι μετα τη διακοπή.

Καλή τυχη πάντως ;)

Ναι τελικά ήταν μία απλή διαταραχή. Σίγουρα θα μπορέσω να ξεκινήσω κανονικά τις προσπάθειες μου όταν η γιατρός μου πει ότι είμαι έτοιμη απλά από τη λαχτάρα μου ήλπιζα σε ένα θαύμα. Πάντως τόσες γυναίκες προσπαθούν και ίσως έχουν πρόβλημα (δυστυχώς), έχω όλο τον καιρό μπροστά μου και όλη την καλή διάθεση να περιμένω για κάτι τόσο όμορφο και γλυκό... Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...