Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοριτσια ποιες περιμενουμε μετα απο εμβρυομεταφορα

djina76

Recommended Posts

:D

Aντε βρε, φυσικα και δεν ειναι κακο! η αγωνια μας κανει να βαζουμε πολλα με το μυαλο μας.. ;) και εμενα μου εμφανιστηκαν μερικες μερες μετα την ετ, οχι αμεσως, λενε οτι ειναι σαν προστασια του κολπου απο μικροβια αυτα τα υγρα, οποτε ειναι για καλο!

Χαμογελα και παρε μια βαθεια ανασα, τιποτα κακο δεν εγινε :P:p βλεπεις? το λεει και η ερευνα που εκανες, αααντε με το καλο η χοριακη σου!

:cool:-P;-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 466
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εννοειται πως θα αναψω κερακι για ολες μας κοριτσια!μακαρι η αγια ειρηνη να μας χαρησει το μεγαλυτερο δωρο της ζωης μας!!!ενω ημουν ανετη σημερα αρχισα να ψαχνω συμπτωματα αλλα μαλλον φταιει ο εγκλεισμος οποτε αποφασισα να τον σταματησω για να δθατηρησω την ψυχικη μου ηρεμια!φιλακια

Καλη μας επιτυχια!!και μενα πολυ νωρις μου φανηκε αλλα μετραει 14 ημερες απο την ωοληψια που ηταν στις 26/3!πως εισαι;εγω γενικα μια χαρα ουτε μετα την ωοληψια ειχα κατι παρα μονο τις 2 πρωτες μερες,αλλα τοσο ανεπεσθητα που ουτε παυσιπονα δεν πηρα!βεβαια εγω ουτε στην περιοδο ποναω αλλα δεν ξερω αν συνδεεται!η πλακα ειναι οτι ειμαι και υποψηφια για υπερδιεγερση γιατι πηραμε 18 ωαρια και ειχα αυξημενο αιματοκριτη αλλα εγω αισθανομαι μια χαρα!σημερα θα παμε στην αγια ειρηνη στην λυκοβρυση!θα προσευχηθω για ολες μας κοριτσια!!καλημερα

Εχω παει πολλες φορες στην Αγια Ειρηνη Την Χρυσοβαλαντου και εχω φαει και το μηλαρακι.Μακαρι να μας βοηθησει ολες μας κοριτσια Η Χαρη Της.:)

Διαφημίσεις

Εγώ που δεν νιώθω τίποτα, θα έπρεπε να ανυσηχώ??? :confused: :confused:

Σήμερα είναι η 6η ημέρα από την εμβρυομεταφορά.

Μόνο λίγο πόνο χαμηλά, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

Ιωαννα μου μην ανησυχεις θα δεις θα πανε ολα καλα κι εσυ την Μ.Τριτη χοριακη σαν εμενα.Η πολυ κλεισουρα στο σπιτι φταιει.Εγω μεχρι και τα κλαματα εβαλα που δεν εχω κανενα μα κανενα συμπτωμα αστα!!!!:(

Ιωαννα μου μην ανησυχεις θα δεις θα πανε ολα καλα κι εσυ την Μ.Τριτη χοριακη σαν εμενα.Η πολυ κλεισουρα στο σπιτι φταιει.Εγω μεχρι και τα κλαματα εβαλα που δεν εχω κανενα μα κανενα συμπτωμα αστα!!!!:(

Εγώ ακόμα δεν έβαλα τα κλάματα, ένα στάδιο πριν είμαι! :(

Αν και βέβαια στην προηγούμενη προσπάθεια που είχα θετική χοριακή πάλι δεν είχα συμπτώματα. Οπότε ίσως να έιμαστε και σε καλό δρόμο, τι να πω!!! Υπομονή λίγες μερούλες ακόμα, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά και αυτό το μυαλό δεν λέει να ξεκολλήσει!

Νεραιδουλα1 πότε έχεις να κάνεις εσύ την χοριακή σου;

YRJgp3.png

κοριτσια μου τι κάνετε? δυστυχώς δε τα καταφερα και αυτη τη φορα. δε θα το βαλω κατω. οσο με παίρνει ηλικιακα γιατι ειμαι και 44 θα προσπαθω. σας ευχαριστω που με στηριξατε και σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ολα να σας πανε καλα και να γίνετε μανουλες αυτο το μηνα. θα μπαινω να μαθαίνω νεα σας.

κοριτσια μου τι κάνετε? δυστυχώς δε τα καταφερα και αυτη τη φορα. δε θα το βαλω κατω. οσο με παίρνει ηλικιακα γιατι ειμαι και 44 θα προσπαθω. σας ευχαριστω που με στηριξατε και σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου ολα να σας πανε καλα και να γίνετε μανουλες αυτο το μηνα. θα μπαινω να μαθαίνω νεα σας.

αχ μαζι γραφαμε....

λυπαμαι βρε δημητρουλα.... ευχομαι η επομενη φορα να ναι κι η τυχερη!

οπως λες κι εσυ οσο μπορεις να προσπαθεις, μην το βαζεις κατω! θα ερθει το μικρακι για ολες, το πιστευω!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

αχ μαζι γραφαμε....

λυπαμαι βρε δημητρουλα.... ευχομαι η επομενη φορα να ναι κι η τυχερη!

οπως λες κι εσυ οσο μπορεις να προσπαθεις, μην το βαζεις κατω! θα ερθει το μικρακι για ολες, το πιστευω!

υ

σε ευχαριστω σοφακι μου και εσυ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη . σοφια μου επιδη σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο ηθελα να σου κανω μια ερωτηση μπορεις να μου πεις ποσα περνει ο γιατρος σου?

υ

σε ευχαριστω σοφακι μου και εσυ να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη . σοφια μου επιδη σκεφτομαι να αλλαξω γιατρο ηθελα να σου κανω μια ερωτηση μπορεις να μου πεις ποσα περνει ο γιατρος σου?

Για την εξωσωματικη τα δινεις ολα στο κεντρο και απο εκει μετα παιρνει εκεινος την αμοιβη του (κοβουν δλδ αποδειξεις για τον ιδιο και για το κεντρο). Δινεις 2000 στην ωοληψια και 1000 στην εμβρυομεταφορα και καθε φορα που πας για υπερηχο πληρωνεις 20ευρω τα οποια σου αφαιρουν απο τα 2000 την ημερα της ωοληψιας. Και κατι λιγο πληρωνεις και για τις αιματολογικες Ε2 και αν κοιτανε και μια αλλη ορμονη δεν θυμαμαι..

εμεις πρωτη φορα τον ειδαμε στο ιατρειο του, 100 ηταν η επισκεψη νομιζω!

b5Zrp2.png

Για την εξωσωματικη τα δινεις ολα στο κεντρο και απο εκει μετα παιρνει εκεινος την αμοιβη του (κοβουν δλδ αποδειξεις για τον ιδιο και για το κεντρο). Δινεις 2000 στην ωοληψια και 1000 στην εμβρυομεταφορα και καθε φορα που πας για υπερηχο πληρωνεις 20ευρω τα οποια σου αφαιρουν απο τα 2000 την ημερα της ωοληψιας. Και κατι λιγο πληρωνεις και για τις αιματολογικες Ε2 και αν κοιτανε και μια αλλη ορμονη δεν θυ. μαμαι..

εμεις πρωτη φορα τον ειδαμε στο ιατρειο του, 100 ηταν η επισκεψη νομιζω!

υ

σε ευχαριστω κοριτσακι μου.θα μιλήσω με το γιατρο μου πρωτα να δω τι εγινε τι φταει και μετα θα το ψαξω.

Διαφημίσεις

οκ! Καλη σου επιτυχια παντως και καλο κουραγιο οποιον κι αν επιλεξεις!!

εμεις εδω ειμαστε αν κατι προκυψει ή κατι θελησεις!

σε ευχαριστω πολυ καρδουλα μου

Δημητρουλα μου ΠΟΤΕ να μην το βαλεις κατω.Οπως λεει και ο αντρας μου ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!! Εγω στον γιατρο μου την 1φορα που πηγα και μιλησα δεν πληρωσα τιποτα στους υπερηχους που κανουμε δεν πληρωνω τιποτα μονο στις αιματολογικες οτι μου αντιστοιχει απ το ικα και την 1φορα που καναμε εξωσωματικη μου πηρε 2000 εχει δικο του ιατρειο αναισθησιολογο, τα παντα.αν θελεις να σου πω πως λεγεται και τηλ.

Δημητρουλα μου ΠΟΤΕ να μην το βαλεις κατω.Οπως λεει και ο αντρας μου ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!! Εγω στον γιατρο μου την 1φορα που πηγα και μιλησα δεν πληρωσα τιποτα στους υπερηχους που κανουμε δεν πληρωνω τιποτα μονο στις αιματολογικες οτι μου αυ ντιστοιχει απ το ικα και την 1φορα που καναμε εξωσωματικη μου πηρε 2000 εχει δικο του ιατρειο αναισθησιολογο, τα παντα.αν θελεις να σου πω πως λεγεται και τηλ.

ετσι μου λεει και ο δικος μου. και βεβαια τα θελω τα στοιχεια του. τωρα με πηρε και η ψυχολογος απο το γιατρο μου για να δει πως ειμαι. δε το κρύβω με πειραξε πολυ αυτη τη φορα. απλα σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω το χειμωνα για να ξεκουραστω λιγο γιατι εκανα 3 προσπαθειες μεσα σε ενα χρονο.

Εγώ που δεν νιώθω τίποτα, θα έπρεπε να ανυσηχώ??? :confused: :confused:

Σήμερα είναι η 6η ημέρα από την εμβρυομεταφορά.

Μόνο λίγο πόνο χαμηλά, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.

ola ine sxetika.....mono me tin xoriaki boroume na kseroume distixos!!!! ipomoni!!!!

poli stenaxorithika gamoto mou.....!!!! pfffff....oti ke na po i psixoula sou kseri pos boris i den boris na to diaxiristis!!!!!

Καλησπέρα dimitrabal! Φυσικά μην το βάλεις κάτω! Είχα συνάδελφο 46 χρόνων, πέτυχε με την τριτη φορά δυδιμα στον παντο! Όλα γίνονται!! Καλό κουράγιο κ καλαη συνέχεια!!

που θα πάει θα έρθει!

ετσι μου λεει και ο δικος μου. και βεβαια τα θελω τα στοιχεια του. τωρα με πηρε και η ψυχολογος απο το γιατρο μου για να δει πως ειμαι. δε το κρύβω με πειραξε πολυ αυτη τη φορα. απλα σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω το χειμωνα για να ξεκουραστω λιγο γιατι εκανα 3 προσπαθειες μεσα σε ενα χρονο.

Ζιωγας Βασιλειος λεγεται ειναι στην Λ.Κηφισιας απεναντι απ το πρεσιντεν τηλ.210 7750941 και 210 7771042 το τιμ που εχει ειναι καλο η Κ. Μιρελα ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ο Κ Δεδες πολυ καλος

ola ine sxetika.....mono me tin xoriaki boroume na kseroume distixos!!!! ipomoni!!!!

Το ξέρω έτσι είναι, αλλά κι αυτό το άγχος δεν σε αφήνει να σκεφτείς θετικά!

Από την μία λέω δεν μπορεί θετική θα είναι η χοριακή και μετά σκέφτομαι και λέω σιγά αποκλείεται!

Αν και όπως είπα και την προηγούμενη φορά χωρίς κανένα σύμπτωμα, μια χαρά θετικότατη χοριακή πήρα... όταν ξεκίνησα να έχω λίγο αίμα.... το έχασα!

Οπότε καλύτερα χωρίς κανένα σύμπτωμα! :)

YRJgp3.png

Το ξέρω έτσι είναι, αλλά κι αυτό το άγχος δεν σε αφήνει να σκεφτείς θετικά!

Από την μία λέω δεν μπορεί θετική θα είναι η χοριακή και μετά σκέφτομαι και λέω σιγά αποκλείεται!

Αν και όπως είπα και την προηγούμενη φορά χωρίς κανένα σύμπτωμα, μια χαρά θετικότατη χοριακή πήρα... όταν ξεκίνησα να έχω λίγο αίμα.... το έχασα!

Οπότε καλύτερα χωρίς κανένα σύμπτωμα! :)

Καλημέρα σε ολα τα κοριτσια !

Ιωάννα οταν σε δεν είχες κανενα συμπτωμα , δηλ ουτε στηθος πρησμένο ή να πονάει, ουτε πονάκια χαμηλά; Δηλ σαν να μην έχεις κανει τιποτα; Θυμάσαι με τι νούμερο χοριακης ξεκίνησες;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...