Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κοριτσια ποιες περιμενουμε μετα απο εμβρυομεταφορα

djina76

Recommended Posts

ψιτ !! κοριτσια!!!! 421 η χοριακη μας!!!!!! εχω παθει σοκ!! κοιταζομαστε με τον αντρα μου μεστα ματια κανα μισαωρο :-D δεν το πιστευω!!!

μεσα απτην καρδια μου να εχετε καλη επιτυχια ολες και να μην ξεχνιεστε Παντα αισιοδοξια!! παντα παντα παντα παντα!!!!

ολες θα πιασουμε μωρακι/ια αγκαλια εκει γυρω στα Χριστουγεννα ελπιζω!!!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 466
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ψιτ !! κοριτσια!!!! 421 η χοριακη μας!!!!!! εχω παθει σοκ!! κοιταζομαστε με τον αντρα μου μεστα ματια κανα μισαωρο :-D δεν το πιστευω!!!

μεσα απτην καρδια μου να εχετε καλη επιτυχια ολες και να μην ξεχνιεστε Παντα αισιοδοξια!! παντα παντα παντα παντα!!!!

mpravo sofaki moy poly xairome to kalytero xristigenniatiko dvro gia esena kai ton antra soy

Μπράβο βρε Σοφακι!! Μπράβο βρε κοριτσάκι μου. Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!! Να χαρείς την εγκυμοσυνη σου κ να εισαι πάντα ευτυχισμένη όσο τωρα!!!!!

Σορυ για την ερώτηση και που σε ζαλίζω τέτοιες στιγμές. Θα μπορούσες να μας πεις μια τελευταία φορά τα συμπτωματα που είχες μετα την εμβρυομεταφορα( στηθος , πονάκια, πονοκεφάλους κλπ); Και ποτε σου ξεκίνησαν;

Ευχαριστώ,φιλιά!!!!!

Συγχαρητήρια !

κοριτσια σας ευχαριστω ολες απο καρδιας!

Evgi καθολου δε με ζαλιζεις, ειμαι ηδη σαν να χω πιει ενα μπουκαλι κρασι! Λοιπον την επομενη της ετ ειχα πονακια σαν να ερχεται η περιοδος σε κανα 5ημερο, light πονακια περιοδου δηλαδη. Τα εχω μεχρι κ τωρα που σας γραφω αλλα πλεον σαν να ερχεται η περιοδος τωρα σημερα, πιο δυνατα, το βραδυ ξυπνησα επειδη πονουσα! περασε μονο του βεβαια.

Στηθος ειχα απο την ωοληψια και λιγο πιο πριν πρησμενο και ειναι ακομη ετσι, οποτε δεν το μετραω σαν συμπτωμα, ετσι λεω. Και αυτα τα υγρακια σαν νερακι που σας ελεγα, νομιζω απο την 5η μερα κ μετα κατι τετοιο. Δεν μυριζουν ουτε εχω φαγουρα, απλα αφηνουν λεκεδακι στο εσωρουχο κι ολο αλλαζω - μου ειπαν κι αλλες κοπελες οτι τα εχουν!

Ευτυχως της υπερδιεγερσης τπτ ακομη και ξουτ μμακρια! Πονοκεφαλο δεν ειχα κι αν ειχα καμια μερα εφταιγε το πολυ λαπτοπ!

και στα δικα σας κουκλες!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

Μ Π Ρ Α Β Ο Ο Ο Ο Ο Ο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ.Σου ευχομαι μεσα απ την καρδια μου να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη και να πανε ΟΟΟΟΟΛΑ ΚΑΛΑΑΑΑ Χαιρομαι πιο πολυ οταν μαθαινω εγκυμοσυνες απο εξωσωματικες γιατι καταλαβαινω τον πονο την ταλαιπωρια και την αγωνια που εχει περασει αυτη η κοπελα σε σχεση με τις κοπελες που πιανουν φυσιολογικα.Και ισως ειναι λιγο σκληρο αυτο που θα πω Οι γυναικες που μπαινουν σε αυτην την διαδικασια η σε πιο δυσκολες καταστασεις [π.χ να παρει ξενα ωαρια η ξενο σπερμα] καταλαβαινουν την αξια ενος παιδιου καλυτερα απο τις αλλες γυναικες που πιανουν φυσιολογικα.Σοφακι μου και παλι συγχαρητηρια!!!!:D:D:D:D:D

Ψιτ σοφακι....421 μπραβο και μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!

Οσο για τα συμπτωματα τα υγρά που περιγράφεις δεν υπαρχει ουτε μια που να ξερω οτι τα ειχε και να μην ηταν έγκυος τελικα!

Ολα τα υπολοιπα ξερω τουλαχισον μια....εμενα!!!! Χαχχαχαχα....

Θα κανεις επαναληπτική η πας κατευθείαν για υπέροχο;;;;!

Και παλι συγχαρητήρια !!!!

Ψιτ σοφακι....421 μπραβο και μια τελεια εγκυμοσυνη!!!!

Οσο για τα συμπτωματα τα υγρά που περιγράφεις δεν υπαρχει ουτε μια που να ξερω οτι τα ειχε και να μην ηταν έγκυος τελικα!

Ολα τα υπολοιπα ξερω τουλαχισον μια....εμενα!!!! Χαχχαχαχα....

Θα κανεις επαναληπτική η πας κατευθείαν για υπέροχο;;;;!

Και παλι συγχαρητήρια !!!!

κοριτσια σας ευχαριστω και παλι, με συγκινειτε!! αχ τι καλα!

Μαγισσα κανω επαναληπτικη Παρασκευη και αυριο γενικη αιματος για να δουμε τον αιματοκριτη μου, να εχουμε το νου μας!! αλλα με πηρε κι ο γιατρος πριν λιγο και λεει ειναι πολυυυυ καλες οι μετρησεις και ειναι σχεδον σιγουρα διδυμη κυηση!! χιχιιιιιιιιι! Κοιτα να δεις!!!!!

για υπερηχο φανταζομαι θα μου πουν την Παρασκευη! αχ τι καλα!

Καλη επιτυχια και στη dimitra για αυριοοο, αναμενουμε!!!

b5Zrp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω και παλι, με συγκινειτε!! αχ τι καλα!

Μαγισσα κανω επαναληπτικη Παρασκευη και αυριο γενικη αιματος για να δουμε τον αιματοκριτη μου, να εχουμε το νου μας!! αλλα με πηρε κι ο γιατρος πριν λιγο και λεει ειναι πολυυυυ καλες οι μετρησεις και ειναι σχεδον σιγουρα διδυμη κυηση!! χιχιιιιιιιιι! Κοιτα να δεις!!!!!

για υπερηχο φανταζομαι θα μου πουν την Παρασκευη! αχ τι καλα!

Καλη επιτυχια και στη dimitra για αυριοοο, αναμενουμε!!!

σε ευχαριστω σοφακι μου αντε να δουμε γιατι με εχει φαει το ανχος

Καλησπερα κοριτσια!εχθες εκανα την πρωτη μου εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων 5ημερων!χοριακη μεγαλη πεμπτη!εχθες και σημερα κρεβατι καρεκλα καναπε!αυριο λεω να βγω καμια βολτιτσα!!οι μερες μου φαινονται πολυ λιγες να διυμε ιμως πως θα περασουν!!!!φιλακια και καλη τυχη σε ολες μας!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!εχθες εκανα την πρωτη μου εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστεων 5ημερων!χοριακη μεγαλη πεμπτη!εχθες και σημερα κρεβατι καρεκλα καναπε!αυριο λεω να βγω καμια βολτιτσα!!οι μερες μου φαινονται πολυ λιγες να διυμε ιμως πως θα περασουν!!!!φιλακια και καλη τυχη σε ολες μας!

Κου κου!!!! Εδω ειμαι και εγω!!! Χαχαχα....

Καλή επιτυχια κοριτσι ! Και εγω 2 βλαστοκυστες στις 30/3, αλλα εγω χοριακη Μ Σάββατο! Καλή επιτυχια!!!!!

Άν τα υγρα δεν ειναι διαφανή σαν νεράκι οπως ειπε το Σοφακι αλλα λευκα, άοσμα ειναι κακό; Υπ' όψιν οτι καθε μηνα μετα την ωορρηξια τα εχω και εκανα πολυ πολυ πρόσφατα καλλιέργεια και δεν παίζει κάποιο μικρόβιο.

Συγκεκριμένα απο τη Δευτέρα που εκανα την μεταφορά και δεν ειχα απολύτως τιποτα απο υγρα, σήμερα μου εμφανίστηκαν και ειναι και αρκετά.. Ειναι όμως διαφορετικά απο το Σοφακι. Μάλλον δεν ειναι καλό ε;;

Άν τα υγρα δεν ειναι διαφανή σαν νεράκι οπως ειπε το Σοφακι αλλα λευκα, άοσμα ειναι κακό; Υπ' όψιν οτι καθε μηνα μετα την ωορρηξια τα εχω και εκανα πολυ πολυ πρόσφατα καλλιέργεια και δεν παίζει κάποιο μικρόβιο.

Συγκεκριμένα απο τη Δευτέρα που εκανα την μεταφορά και δεν ειχα απολύτως τιποτα απο υγρα, σήμερα μου εμφανίστηκαν και ειναι και αρκετά.. Ειναι όμως διαφορετικά απο το Σοφακι. Μάλλον δεν ειναι καλό ε;;

Καλημέρα !!! Όχι βρε χαζουλι κακο δεν ειναι σιγουρα!!! Ενδείξεις υπαρχουν, αντενδειξεις οχι!!!! Απλα αυτα που ειναι σαν νεράκι τα εχω ακούσει απο πολλες που τελικα ηταν εγκυουλες!!!! Τα περιμενα και εγω πως και πως αλλα....στο ξαναλέω παντως....αντενδειξεις δεν υπαρχουν!!!!

Καλημέρα !!! Όχι βρε χαζουλι κακο δεν ειναι σιγουρα!!! Ενδείξεις υπαρχουν, αντενδειξεις οχι!!!! Απλα αυτα που ειναι σαν νεράκι τα εχω ακούσει απο πολλες που τελικα ηταν εγκυουλες!!!! Τα περιμενα και εγω πως και πως αλλα....στο ξαναλέω παντως....αντενδειξεις δεν υπαρχουν!!!!

Σε ευχαριστώ μαγισσουλα μου. Εκανα τωρα μια μικρή έρευνα στο Ίντερνετ κ πολλές κοπέλες που είχαν εγκυμοσυνη είχαν αυτά τα υγρα. Οι γιατροι τους είπαν εάν ειναι λευκα ή άχρωμα και άοσμα ειναι φυσιολογικό. Μακαρι Θεέ μου!!!

Καλή επιτυχια κοριτσι ! Και εγω 2 βλαστοκυστες στις 30/3, αλλα εγω χοριακη Μ Σάββατο! Καλή επιτυχια!!!!!

Καλη μας επιτυχια!!και μενα πολυ νωρις μου φανηκε αλλα μετραει 14 ημερες απο την ωοληψια που ηταν στις 26/3!πως εισαι;εγω γενικα μια χαρα ουτε μετα την ωοληψια ειχα κατι παρα μονο τις 2 πρωτες μερες,αλλα τοσο ανεπεσθητα που ουτε παυσιπονα δεν πηρα!βεβαια εγω ουτε στην περιοδο ποναω αλλα δεν ξερω αν συνδεεται!η πλακα ειναι οτι ειμαι και υποψηφια για υπερδιεγερση γιατι πηραμε 18 ωαρια και ειχα αυξημενο αιματοκριτη αλλα εγω αισθανομαι μια χαρα!σημερα θα παμε στην αγια ειρηνη στην λυκοβρυση!θα προσευχηθω για ολες μας κοριτσια!!καλημερα

Aντε βρε, φυσικα και δεν ειναι κακο! η αγωνια μας κανει να βαζουμε πολλα με το μυαλο μας.. ;) και εμενα μου εμφανιστηκαν μερικες μερες μετα την ετ, οχι αμεσως, λενε οτι ειναι σαν προστασια του κολπου απο μικροβια αυτα τα υγρα, οποτε ειναι για καλο!

Χαμογελα και παρε μια βαθεια ανασα, τιποτα κακο δεν εγινε :P:p βλεπεις? το λεει και η ερευνα που εκανες, αααντε με το καλο η χοριακη σου!

b5Zrp2.png

Καλη μας επιτυχια!!και μενα πολυ νωρις μου φανηκε αλλα μετραει 14 ημερες απο την ωοληψια που ηταν στις 26/3!πως εισαι;εγω γενικα μια χαρα ουτε μετα την ωοληψια ειχα κατι παρα μονο τις 2 πρωτες μερες,αλλα τοσο ανεπεσθητα που ουτε παυσιπονα δεν πηρα!βεβαια εγω ουτε στην περιοδο ποναω αλλα δεν ξερω αν συνδεεται!η πλακα ειναι οτι ειμαι και υποψηφια για υπερδιεγερση γιατι πηραμε 18 ωαρια και ειχα αυξημενο αιματοκριτη αλλα εγω αισθανομαι μια χαρα!σημερα θα παμε στην αγια ειρηνη στην λυκοβρυση!θα προσευχηθω για ολες μας κοριτσια!!καλημερα

ameliek καλη επιτυχια κ σε σενα κοριτσι μου! Ξεκουρασου, πινε πολλα υγρα και φαε ασπραδια αβγων - φανταζομαι στα ειπαν αυτα. Κι εγω σημερα πηγα για γενικη αιματος να δουμε τα λευκα και τον αιματοκριτη γτ κι εγω ειμαι υποψηφια για υπερδιεγερση και με εχωσαν να την κανω παροτι νιωθω μια χαρα κι εγω - ουτε στην ωοληψια ταλαιπωρηθηκα πολυ. Μου ειχε πει οτι με την αυξηση της χοριακης αν εισαι υποψηφια να παθεις, ακομη κι αν την εχεις γλυτωσει ως τοτε, το πιθανοτερρο ειναι να την παθεις...αλλα ακομη τιποτα απολυτως! φτου φτου μακρια!

b5Zrp2.png

Εχω παει πολλές φορές! Αχ μπράβο, άναψε μας ενα κεράκι, να εισαι καλα κοριτσι μου. Θελω να ξαναπάω κ εγω σύντομα, ειχα παει μια μερα πριν την εμβρυομεταφορα.

Λοιπόν εγω έβαλα κατεψυγμένες βλαστοκυστες. Δεκέμβριο ειχα κ΄ανει εξωσωματικη κ δυστυχως ειχα βιοχημικη κυηση, παλι με βλαστοκυστες, αλλα η οιστραδιολη μου είχε φτασει 6900. Τωρα έκαν δεν εκανα υπερδιέγερση ποιος ξέρει;

Αυτη τη φορά , έτσι οπως μου τα παρουσίασαν ηταν ολα ιδανικότερα. Δηλ αντί για 12 εκανα τη μεταφορά 13:30 και ο εμβρυολογος ειπε την ωρα της μεταφοράς που μου έδειχνε τα εμβρυα, οτι καμία φορά η καθυστερηση βγαίνει σε καλό. Το ειπε γιατι η μια βλαστοκύστη ηταν ολοστρόγγυλη και η άλλη ηταν εκκολαπτόμενη, δηλ άρχισε να σπάει η μεμβράνη κ να βγαίνουν τα κύτταρα εκτός, που ειναι το επομενο στάδιο μέχρι να βγουν εντελώς. Ακόμα πιο έτοιμα για να εμφυτευθούν. Τότε τα έμαθα κ εγω.Τι να πω. Αυτο που ξςρω εγω ειναι οτι μονο ο Θεός θα αποφασίσει.

Απο συμπτωματα οπως ειπα πριν ,σήμερα ξεκίνησαν λευκα υγρα και καμία φορά λιιιιγο ενόχληση χαμηλά. Οχι πονο , ελαφρύ μπούκωμα, σαν να περιμένεις να αδιαθετησες αλλα αρκετές μερες αργότερα, αλλα αραιά κ που. Στηθος τιποτα και δεν ξερω αυτο εάν ειναι θετικό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...