Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μητέρα ζερβομανωλακης

hopemama

Recommended Posts

• 3 months later...

Διαφημίσεις

κορίτσια μου έχουν πει γι αυτόν τον γιατρό...Εντυπώσεις καμμία?? Οι σπουδές του μου φάνηκαν πολύ καλές! Ευχαριστώ..

καλημέρα! Δεν ξέρω αν τον εχεις επισκεφτεί,αλλα μου τον σύστησαν κ μένα σαν πολύ αξιόπιστο! Θα με ενδιέφερε η εμπειρία σου αν εχεις.

• 6 months later...

Καλημέρα κορίτσια.

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τις δημοσιεύσεις σας,θα ήθελα να πω τη γνώμη μου μιας και ο Κος Ζερβομανωλακης είναι ο γυναικολόγος μου εδώ και ένα χρόνο.

Έχοντας αλλάξει 3 γυναικολόγους πριν τελικά καταλήξω σε αυτόν έχω να δηλώσω ότι εκτός από λαμπρός επιστήμονας είναι και άνθρωπος.πολύ φιλικός, τον βρίσκεις πάντοτε στο τηλέφωνο (ακόμα κι αν δεν απαντήσει θα στείλει μήνυμα αργότερα )και εμένα τουλάχιστον με κάνει να νιώθω τόσο άνετα στην εξέταση που πλέον πάω στο γιατρό μου χωρίς ίχνος άγχους.

Κατάφερε να με ξεαγχώσει και τον Μάρτη που μας πέρασε κατάφερα να έχω την πρώτη μου εγκυμοσύνη η οποία δυστυχώς παλλινδρομησε. Παρόλα αυτά ότι μου έχει πει μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί έγκυρο και τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Επίσης να σημειώσω ότι παρόλο που είμαι 37 και με πολύ χαμηλή ΑΜΗ ακόμα με παροτρύνει να προσπαθώ με φυσικό τρόπο μιας και είχα ηδη μια συλληψη με φυσικό τρόπο.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι το θέμα του γυναικολόγου είναι πολύ λεπτό για μια γυναίκα πράγμα που οι άντρες αδυνατούν να το καταλάβουν οπότε η χημεία που έχεις με τον γιατρό σου είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαι στη διάθεσή σας.

• 1 month later...
Καλημέρα κορίτσια.

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τις δημοσιεύσεις σας,θα ήθελα να πω τη γνώμη μου μιας και ο Κος Ζερβομανωλακης είναι ο γυναικολόγος μου εδώ και ένα χρόνο.

Έχοντας αλλάξει 3 γυναικολόγους πριν τελικά καταλήξω σε αυτόν έχω να δηλώσω ότι εκτός από λαμπρός επιστήμονας είναι και άνθρωπος.πολύ φιλικός, τον βρίσκεις πάντοτε στο τηλέφωνο (ακόμα κι αν δεν απαντήσει θα στείλει μήνυμα αργότερα )και εμένα τουλάχιστον με κάνει να νιώθω τόσο άνετα στην εξέταση που πλέον πάω στο γιατρό μου χωρίς ίχνος άγχους.

Κατάφερε να με ξεαγχώσει και τον Μάρτη που μας πέρασε κατάφερα να έχω την πρώτη μου εγκυμοσύνη η οποία δυστυχώς παλλινδρομησε. Παρόλα αυτά ότι μου έχει πει μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί έγκυρο και τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια.

Επίσης να σημειώσω ότι παρόλο που είμαι 37 και με πολύ χαμηλή ΑΜΗ ακόμα με παροτρύνει να προσπαθώ με φυσικό τρόπο μιας και είχα ηδη μια συλληψη με φυσικό τρόπο.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι το θέμα του γυναικολόγου είναι πολύ λεπτό για μια γυναίκα πράγμα που οι άντρες αδυνατούν να το καταλάβουν οπότε η χημεία που έχεις με τον γιατρό σου είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαι στη διάθεσή σας.

Είναι κ δικός μου γιατρός και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Με ηρεμεί,ειναι λακωνικός σε όσα πρέπει,απαντάει χωρίς υπονοούμενα κ "εξυπνάδες". Θεωρώ ότι ειναι από τους καλούς επιστήμονες κ ελπίζω να παραμείνει,ειναι μικρος ηλικιακα κ εξελισσεται πολύ στην εξωσωματική. Καλή επιτυχία σε όλες!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...