Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΚΟΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ??

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΩ! ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.. ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΣΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΩ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ? ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΜΑΙ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ.. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΩ! ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.. ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.. ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΣΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΩ ΑΚΟΜΗ Κ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ? ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΜΑΙ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΑ.. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..:confused::confused::confused:

καλησπέρα,ναί είναι ένα απ'τα συμπτώματα εγκυμοσύνης αν κ συμβαίνει κ χωρίς να είσαι π.χ.από άγχος ή όταν τρώς γρήγορα κ κατ'επέκταση κατάποση αέρος...αυτό πάθαινα κ εγώ ειδικά μετά την ωορρηξία για το λόγο ότι η αναμονή μέχρι τη περίοδο(μέχρι να δώ αποτελέσματα δηλαδή)με άγχωνε, το κατάλαβα όταν μετά από τόσα συμπτώματα κ το πρίξημο στη κοιλιά τελικά μου ήρθε περίοδος...συμβαίνει όμως κ σε τόσες κοπέλες που τελικά ήταν έγκυος....και σου εύχομαι να είσαι μία απ'αυτές... πότε ΔΕΝ περιμένεις;

καλησπέρα,ναί είναι ένα απ'τα συμπτώματα εγκυμοσύνης αν κ συμβαίνει κ χωρίς να είσαι π.χ.από άγχος ή όταν τρώς γρήγορα κ κατ'επέκταση κατάποση αέρος...αυτό πάθαινα κ εγώ ειδικά μετά την ωορρηξία για το λόγο ότι η αναμονή μέχρι τη περίοδο(μέχρι να δώ αποτελέσματα δηλαδή)με άγχωνε, το κατάλαβα όταν μετά από τόσα συμπτώματα κ το πρίξημο στη κοιλιά τελικά μου ήρθε περίοδος...συμβαίνει όμως κ σε τόσες κοπέλες που τελικά ήταν έγκυος....και σου εύχομαι να είσαι μία απ'αυτές... πότε ΔΕΝ περιμένεις

Σε ευχαριστω πολυ κατερινα.. ΔΕΝ περιμενω στις 8 φεβρ.! εχω γενικα μικρο κυκλο 25 ημερων.. αυτο λεω και εγω, μηπωσ ειναι απο το αγχος το πρηξιμο.. αλλα εδω και 2 μερες εκει που καθομαι ξαφνικα εχω εξαψεις. κοκκινιζει το προσωπο αλλα η θερμοκρασια μου ειναι μονο 37.2 μαξιμουμ.. αυτο ειναι συμπτωμα?? ξερεις παρατηρω το καθε τι πανω μου!!

Ακομα και αν εισαι εγκυος,που στο ευχομαι ολοψυχα,ειναι πρακτικως αδυνατον να εχει φουσκωσει η κοιλια σου απο τη διογκωση της μητρας,καθως στην ουσια απο την εμφυτευση και μετα εχουν περασει 10 μερες..το πολυ!αρα η ειναι ψυχολογικο ή το εντερο σου και ας μην εχεις αλλαξει διατροφικες συνηθειες...μπορει εν τελει να ειναι ορμονικο εξαιτιας περιοδου και να εκδηλωθηκε με τοσο πολυ πρηξιμο αυτη τη φορα..παντως αν εισαι εγκυος μπορει και σε αυτη την περιπτωση να ειναι ορμονικο και να φυγει σιγα σιγα βεβαιως...

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!

καλησπέρα' date='ναί είναι ένα απ'τα συμπτώματα εγκυμοσύνης αν κ συμβαίνει κ χωρίς να είσαι π.χ.από άγχος ή όταν τρώς γρήγορα κ κατ'επέκταση κατάποση αέρος...αυτό πάθαινα κ εγώ ειδικά μετά την ωορρηξία για το λόγο ότι η αναμονή μέχρι τη περίοδο(μέχρι να δώ αποτελέσματα δηλαδή)με άγχωνε, το κατάλαβα όταν μετά από τόσα συμπτώματα κ το πρίξημο στη κοιλιά τελικά μου ήρθε περίοδος...συμβαίνει όμως κ σε τόσες κοπέλες που τελικά ήταν έγκυος....και σου εύχομαι να είσαι μία απ'αυτές... πότε ΔΕΝ περιμένεις

Σε ευχαριστω πολυ κατερινα.. ΔΕΝ περιμενω στις 8 φεβρ.! εχω γενικα μικρο κυκλο 25 ημερων.. αυτο λεω και εγω, μηπωσ ειναι απο το αγχος το πρηξιμο.. αλλα εδω και 2 μερες εκει που καθομαι ξαφνικα εχω εξαψεις. κοκκινιζει το προσωπο αλλα η θερμοκρασια μου ειναι μονο 37.2 μαξιμουμ.. αυτο ειναι συμπτωμα?? ξερεις παρατηρω το καθε τι πανω μου!![/quote']

μετράς θερμοκρασία;εγώ δε την έχω παρακολουθήσει ποτέ αλλά έχω ακούσει οτι όταν παραμένει υψηλή είναι καλό σημάδι όσο για το πρήξιμο πολλές που είναι έγκυος πρήζονται όχι γιατί μεγάλωσε η μήτρα αλλά γιατί ανεβαίνει η προγεστερόνη διαταράσονται οι ορμόνες κ δημιουργεί πρήξιμο όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι από αυτό όπως σου είπε κ η μελούλα μπορεί από χίλια δυό....εύχομαι να μην αδιαθετήσεις για τους επόμενους 9 μήνες:):):)

Διαφημίσεις

Πιθανον οι ορμονες μου δημιουργουν πρηξιμο.. σιγουρα απο διογκωση μητρας δεν ειναι.. πηγα και σε γαστρεντερολογο γιατι ειναι πραγματικα πολυ ενοχλητικο αυτο το φουσκωμα αν δεν υπαρχει μωρακι.. τπτ γαστρεντερολογικο μου ειπε...

η θερμοκρασια παραμενει στο 37.2.. καθε μερα.. Ναι κατερινα μου τη μετραω γιατι φοβαμαι μη με περιτριγυριζει καμια ιωση τελικα!!!!

Στις 5 του μηνα σκεφτομαι να παω γυναικολογο.. θα δειξει κατι η ειναι νωρις? αδιαθετω στις 8 κανονικα..

Πιθανον οι ορμονες μου δημιουργουν πρηξιμο.. σιγουρα απο διογκωση μητρας δεν ειναι.. πηγα και σε γαστρεντερολογο γιατι ειναι πραγματικα πολυ ενοχλητικο αυτο το φουσκωμα αν δεν υπαρχει μωρακι.. τπτ γαστρεντερολογικο μου ειπε...

η θερμοκρασια παραμενει στο 37.2.. καθε μερα.. Ναι κατερινα μου τη μετραω γιατι φοβαμαι μη με περιτριγυριζει καμια ιωση τελικα!!!!

Στις 5 του μηνα σκεφτομαι να παω γυναικολογο.. θα δειξει κατι η ειναι νωρις? αδιαθετω στις 8 κανονικα..

boyrboylithra ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΩΛΙΣ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ 16-17 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ! :)

boyrboylithra ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΩΛΙΣ ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, Ο ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΗΞΙΜΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ 16-17 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΗΛΑ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ! :)

Καλημερα stacy!! καταρχην με το καλο το αγγελουδι σου :-):smile::-)

ειμαι 14 μερες (υπολογιζω) μετα απο την ωορηξια..και παραμενει 37.2- 37.3..

απο τεστ εμαθες οτι εισαι εγκυος? ειχες καθυστερηση και μετα το εκανες?

bourboulithra και εγώ αμέσως μετά την ωορρηξία είχα πρησμένη κοιλιά και παραμένει ακόμα και είμαι έγκυος.Είναι απο τις ορμόνες επηρεάζουν το έντερο, ειδικά αν έχεις ευαισθησία που εγώ είχα γενικά. Θερμοκρασία εγώ την μέτρησα κάποιες φορές γιατί μου είχαν μπεί ιδέες για πιθανή εγκυμοσύνη αλλά δεν ήταν υψηλή οπότε δεν ξέρω για την θερμοκρασία. Μην ασχολείσαι και πολύ όμως θα φανεί έτσι και αλλιώς. Τεστάκι να κάνεις κοντά στην αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου γιατί εγώ που είχα κάνει πιο νωρίς βγήκε αρνητικο. Στην μια μέρα πρίν μου βγήκε θετικό άρα τζάμπα έκανα το πρώτο.... Καλή επιτυχία και σου εύχομαι να τα κατάφερες!!! Α!και στον γυναικολόγο είτε θα πάς την 5η εβομάδα να δείς τον σάκο ή μετά την 6η για να ακούσετε και καρδούλα!!!

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Καλημέρα! Στα δίδυμα φούσκωσα πάρα πολύ νωρίς, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν και από την τρίτη εβδομάδα! Η θερμοκρασία σου μπορεί να είναι θερμοκρασία εγκυμοσύνης! Πάντως να ξέρεις, όσο είσαι στην προσπάθεια, θα παρατηρείς πράγματα που μπορεί να υπήρχαν και πριν, αλλά δεν τα παρατηρούσες και δεν τα ψείριζες. Εγώ πέρασα κανέναν χρόνο έτσι, συνολικά... Αν σε τρώει η αγωνία, μπορείς να κάνεις και από τώρα χοριακή, που αν δείξει πάνω από 0, σημαίνει ότι κάτι γίνεται... Την είχα βρει τότε με 10 ευρώ και της έδινα και καταλάβαινε... Κάναν αιμοληψίες και Σάββατο πρωί.

Ψυχραιμία όμως, γιατί όλα παίζουν.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

Mpourmpoulythra αυτο με την υψηλή θερμοκρασία ειναι οντως σύμπτωμα αν συνεχίζει κ επιμένει.εγω πρήξιμο στην κοιλιά ειχα πολυ ελαφρύ αλλα δεν ειχα δώσει σημασία καθώς καθε φορά που περιμενα να αδιαθέτησω πριζομουνα χαμηλά. Επισης έχουν δίκιο οι υπόλοιπες γιατι ο γιατρός δεν θα μπορεί να δει κατι απο τόσο νωρίς.εγω σκεψου εκανα το τεστ με δυο ημέρες καθυστέρηση κ βγήκε αρνητικό άρχισε μετα να με πονάει κ η κοιλιά σαν περίοδο λεω ενταξει θα ερθει. Σκεψου ειχε βάλει κ σερβιέτα.κ μετα απο μια εβδομάδα εκανα κ αλλο τεστ κ βγήκε θετικό κ μετα απο μια εβδομάδα πήγαμε στην γιατρο κ φαινόταν η καρδούλα που χτυπούσε 😊😊😊 ευχομαι ολόψυχα παντως να εισαι έγκυος!!!!! 😊

kalispera einai i proti fora poy mpaino kai elpizo na me voithisete.exo kuklo 28 imeron ton proigoumeno mina itan 26 irtha me ton antra mou se epathi stis gonimes meres kai sxedon apo tote exo polla ponakia xamila stin koilia mou.ton proigoumeno mina adiathetisa stis 6 tou minos opote an epestrepse stiw 28 meres ayrio prepei na adiathetiso.leo na pao na kano b xoriaki an den exo adiathetisei mexri to proi lete na apogoiteuto?

kalispera einai i proti fora poy mpaino kai elpizo na me voithisete.exo kuklo 28 imeron ton proigoumeno mina itan 26 irtha me ton antra mou se epathi stis gonimes meres kai sxedon apo tote exo polla ponakia xamila stin koilia mou.ton proigoumeno mina adiathetisa stis 6 tou minos opote an epestrepse stiw 28 meres ayrio prepei na adiathetiso.leo na pao na kano b xoriaki an den exo adiathetisei mexri to proi lete na apogoiteuto?

Γεια σου, edkv! Δυστυχώς η προσπάθεια για μπεμπέ ενέχει πολλές φορές τον κίνδυνο απογοήτευσης. Αν λοιπόν δεν σε πολυνοιάζει να απογοητευτείς, μπορείς να κάνεις από σήμερα μια χοριακή. Αν πιστεύεις ότι κατά κάποιο τρόπο θα σε στενοχωρήσει τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα, περίμενε 1-2 μέρες ακόμα και μετά κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Όσο νά'ναι, είναι λιγότερο απογοητευτικό από τη χοριακή. Σου εύχομαι να ΜΗΝ απογοητευτείς και να διαπιστώσεις ότι είσαι έγκυος!!!

M7X9p2.png OvOqp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια και το ενδιαφερον σας.. τελικα περασαν οι μερες.. αδιαθετησα..και ξεπρηστηκε και η κοιλια μου 1 μερα πριν την περιοδο.. ποιος μπορει να εξηγησει τις ορμονες και να βγαλει ακρη... δυστυχως ουτε αυτο το μηνα μωρακι :( :(

Κοριτσια ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια και το ενδιαφερον σας.. τελικα περασαν οι μερες.. αδιαθετησα..και ξεπρηστηκε και η κοιλια μου 1 μερα πριν την περιοδο.. ποιος μπορει να εξηγησει τις ορμονες και να βγαλει ακρη... δυστυχως ουτε αυτο το μηνα μωρακι :( :(

Δεν πειράζει. Εύχομαι ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός σου!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...