Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μονηρης κοιλια

Recommended Posts

γεια σας σας διαβαζω τοσο καιρο και προσπαθησα πολλες φρες να κανω θεμα και δεν μπορεσα.ειμαι 28 εβδομαδων εγκυος και στον β επιπεδου βρηκαν οτι το μωρακι μας εχει μονηρης κοιλια στην καρδουλα.

ειμα να σκασω καθε μερα κλαιω.περναει αλλη τετοιον γολγοθα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν γνωριζω επι του θεματος, δεν ειχα παρομοια εμπειρια, αλλα εψαξα λιγο και βρηκα παλαιοτερη συζητηση εδω στο φορουμ που ισως να σε βοηθησει.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28126

επισης βρηκα και αυτα τα αρθρα, να ριξεις μια ματια και σ'αυτα.

http://www.athensheartsurgery.gr/el/content/33-single-ventricle

http://panacea.med.uoa.gr/topic.aspx?id=374

ελπιζω να σου πανε ολα καλα και να μην στεναχωριεσαι.

τι σου ειπε ο γιατρος? σε ποια εξεταση το βρηκατε? ειναι σιγουρο, η θα κανετε επιπλεον εξετασεις?

μπορει να ειναι κατι διαφορετικο, αλλα μηπως ειναι πιθανο να φανει αργοτερα αν ειναι "λαθος", σε καποια αλλη εξεταση.

εγω ηθελα να σου πω, καλο κουραγιο οτι και να ειναι, και καλη δυναμη.

Διαφημίσεις

τι σου ειπε ο γιατρος? σε ποια εξεταση το βρηκατε? ειναι σιγουρο, η θα κανετε επιπλεον εξετασεις?

μπορει να ειναι κατι διαφορετικο, αλλα μηπως ειναι πιθανο να φανει αργοτερα αν ειναι "λαθος", σε καποια αλλη εξεταση.

εγω ηθελα να σου πω, καλο κουραγιο οτι και να ειναι, και καλη δυναμη.

Πηγαμε Ωνασειο και μας ειπε οτι πρεπει να γεννησω Αθηνα,εγω ειμαι Κρητη και οτι το μωρο θα χρειαστει αμεσως χειρουργειο.Και αλλα 2 στην συνεχεια σε ηλικια 3 ετων και 5-6.

Το εχουν δει το προβλημα κ αλλοι γιατροι.Η δεξια μερια της καρδιας λογο στενοσης βαλβιδας,ειναι ανυπαρκτη.Ειμαι πολυ χαλια σε κανενα φορουμ δεν εχω διαβασει κατι παρομοιο να παρηγορηθω λιγακι..Στην Β επιπεδου το βρηκαν το προβλημα.Τρηγλωχινας Ατρησιας λεγεται διαφορετικα:(:(:(:(:(:(

ισως δεν ετυχε να γραψουν γι'αυτο το θεμα σε φορουμ. πολλες φορες οι γονεις τραβανε τετοιον γολγοθα μονοι τους.

δεν μπορεσα να κανω παιδι, και δεν μπορω να φανταστω τι περνατε. αλλα ξερω οτι θα εκανα τα παντα για το παιδι μου. οπως ολες μας.

στο δευτερο link που σου εστειλα (με τον γ.σαρρη και επεμβασεις τυπου fontan) λεει οτι τα παιδια που κανουν τετοιες επεμβασεις, με προσεκτικη παρακολουθηση εχουν φυσιολογικη ποιοτητα ζωης αργοτερα.

σου ευχομαι να πανε ολα καλα, με ολη μου την καρδια, και να μην στεναχωριεσαι. (ξερω, ευκολο να το λεει κανεις). αλλα πιστευω οτι σε τετοιες περιπτωσεις γινομαστε πιο δυνατοι για τα παιδια μας.

και παλι καλο κουραγιο.

katerinoulaaa, σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην αποκατάσταση του προβλήματος του μωρού σου. Ο παιδοκαρδιολόγος που παρακολουθούσε τον γιο μου, μου είπε πως, δυστυχώς, ένα στα 100 παιδιά γεννιούνται με συγγενή καρδιοπάθεια. Το ευτυχώς είναι ότι πλέον οι περισσότερες περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με επιτυχία και διασφαλίζουν την καλή ποιότητα ζωής του ατόμου. Μην απελπίζεσαι, είναι καλό το ότι το γνωρίζετε από νωρίς και θα είσαστε ενήμεροι και προετοιμασμένοι. Υπάρχουν και χειρότερα...πολύ χειρότερα, πίστεψέ με. Η Παναγία μαζί σας.

sas euxaristo poli .mias ksederfhs mou tis elegan ta idia kai oan genithike to moro de eixe kanena problima.as elpiso na eine kai me to diko mas moro etsi.

emeis eimaste ap krhth kai anergoi kai mono oi metakinhseis tha kostisoun poli alla makar na ginei kala to moro mas.den mporw na fadasto ti me perimenei na blepo to moraki mas na ipoferei xoris na eftekse se kati.

proseuxome.

Katerinoulaaa καλη δύναμη κοριτσάκι,μακάρι μακάρι να είναι λάθος η διάγνωση,

όπως κι αν έρθουν τα πράγματα προσπάθησε να είσαι δυνατή για το μωρακι σου...

εύχομαι απο την καρδιά μου να πάνε όλακαλά και να αποκατασταθεί το πρόβλημα...μόνο να φανταστώ μπορώ πως νιώθεις...σου στέλνω μια αγκαλιά.

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου καταλαβαίνω τον πόνο σου. Όμως μην τα παρατάς. Σήκω πάνω, μάζεψε τα κομμάτια σου και πάλεψε για το παιδί σου. Σκέψου ότι μπορεί να μην του κάνει καλό να κλαις συνέχεια. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να το πιστεύεις :rolleyes:

csdRp2.png

SpIfp2.png

Κοπέλα μου καταλαβαίνω τον πόνο σου. Όμως μην τα παρατάς. Σήκω πάνω, μάζεψε τα κομμάτια σου και πάλεψε για το παιδί σου. Σκέψου ότι μπορεί να μην του κάνει καλό να κλαις συνέχεια. Τίποτα δεν είναι αδύνατο αρκεί να το πιστεύεις :rolleyes:

den exo dathesh gia tipota.eixame eidh problimata ikogeneiaka.freskopadremenh me xorismeno me 2 pedia k ego ena pedi exo k den simbioname kala ta pedia malonan k anagastika menoume kai mazi me ton adra mou kai xoria.kai tora 3 meres menei em ta pedia tou k ton exo anagh gt skeutome ti tha ginei me thn beba mas thn katerinoula mas kai trelenome.

anergoi eimaste,pou tha geniso ?tha ne koda sto wnaseio ,pos tha blepo to moro,tha epibiosei sth proth epembash h tha girisw krhth gia na thapsume thn beba mas?tha skasw den adexo alo.

oi dikoi mou mou fortonode sinexos giati den ekana diakoph kyhshs.kai niothw akoma xeirotera.mipos eprepe na kanw?

o adras m einai thriskos kai den ithele me tipota..malon den me agapaei k ton niazei mono h thriskia tou k oxi h eutixia mou.me moro sakatemeno tha zw mes shtn distixia sto eksis.

Μπερδεύτηκα. Έχεις κι άλλο ένα παιδάκι και περιμένεις το 2ο; Την επιμέλεια των παιδιών από τον προηγούμενο γάμο την έχει μόνος του ο σύζυγός σου; Η μητέρα των παιδιών πού βρίσκεται;

Το αν θα αντέξει ή δε θα αντέξει το μωρό σου στις εγχειρίσεις, αυτό είναι κάτι που το ξέρει μόνο ο Θεός. Εσείς σαν γονείς οφείλετε να προετοιμαστείτε και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Αν όμως εσύ σκέφτεσαι το μωρό σου ως "σακατεμένο" κι ότι θα είναι η δυστυχία σου, τότε το έχεις ήδη καταδικάσει κι έχεις κι εσύ την κατάθλιψη στο τσεπάκι. Είναι ανθρώπινο να κάνεις μαύρες σκέψεις σε αυτή τη φάση, αλλά μέχρι ενός σημείου. Σύνελθε. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα. Αυτά που λες εδώ, να τα συζητήσεις με τον άντρα σου και να τον θέσεις κι εκείνον προ των ευθυνών του. Απευθύνσου σε σύλλογο για καρδιοπαθή παιδιά, λογικά θα υπάρχει και στην Κρήτη. Εκείνοι μπορούν να σε παραπέμψουν σε ειδικούς, για να σε κατευθύνουν και να σε στηρίξουν. Αφού ο άντρας σου είναι κοντά στην εκκλησία, ίσως θα σας βοηθούσε να πάτε μαζί και σε κάποιον καλό πνευματικό. Όσο χάλια κι αν είσαι, το να κάθεσαι και να μοιρολογάς δε θα βοηθήσει ούτε εσένα ούτε το μωρό σου. Κάνε μια προσπάθεια, ξεκίνα από κάπου.

Διαφημίσεις

oi dikoi mou mou fortonode sinexos giati den ekana diakoph kyhshs.kai niothw akoma xeirotera.mipos eprepe na kanw?

o adras m einai thriskos kai den ithele me tipota..malon den me agapaei k ton niazei mono h thriskia tou k oxi h eutixia mou.me moro sakatemeno tha zw mes shtn distixia sto eksis.

Δικαιολογώ όσα λες επειδή κατανοώ πως βρίσκεσαι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση..

Όπως σου είπε κι Αγγελινα_2 όμως Συνελθε! Πρέπει να συνέλθεις για το Καλό του μωρού σου,είναι τόσο άδικο η ίδια του η μάνα να το καταδικάζει έτσι,

κι επίσης είσαι άδικη και με τον άντρα σου,όσο για τους γονείς σου γράψ'τους κανονικά,

το πρόβλημα που έχει η μπέμπα σου μπορεί να αποκατασταθεί δώσε της την ευκαιρία να παλέψει γι'αυτο.!

den exo dathesh gia tipota.eixame eidh problimata ikogeneiaka.freskopadremenh me xorismeno me 2 pedia k ego ena pedi exo k den simbioname kala ta pedia malonan k anagastika menoume kai mazi me ton adra mou kai xoria.kai tora 3 meres menei em ta pedia tou k ton exo anagh gt skeutome ti tha ginei me thn beba mas thn katerinoula mas kai trelenome.

anergoi eimaste,pou tha geniso ?tha ne koda sto wnaseio ,pos tha blepo to moro,tha epibiosei sth proth epembash h tha girisw krhth gia na thapsume thn beba mas?tha skasw den adexo alo.

Ξέρεις ποσά μωράκια κάθε μέρα κάνουν εγχείρηση και είναι μια χαρά ;;;

Καλός μου φίλος έκανε εγχείρηση όταν γεννήθηκε γιατί το παχύ εντέρου ήταν έξω απο το σώμα και μετα καπάκι άλλη εγχείρηση για τρύπα στην καρδιά!!!

Μια χαρά είναι το παιδι τώρα ! Τέτοια κάθε μέρα βλέπουν οι γιατροί

Μια χαρα θα πανε όλα!

Kαταλαβαίνω το πόνο σου και τη δυστυχιά σου !!!!

Αυτά που γράφεις δε θα τολμούσα ποτέ να τα σκεφτώ!!!! Σακατεμένο ....γιατί???Και εμένα τα παιδιά μου έχουν περάσει προβλήματα υγείας ,,πούλησα ότι είχα και ΔΕΝ ΕΙΧΑ αλλα δε θα τα χαρακτήριζα ποτέ έτσι. Ωσ μανα σε καταλαβαίνω .Ως ταλαιπωρημένη μάνα πάλι καθόλου.

o adras mou den exei thn epimelia alla ta exei 2-4 meres thn bdomada.kai egw den eime kala ton exo anagh dipla mou na me stirizei.

otan exei t apedia tou menei spiti toy sto opio spiti o gios m emena den thelei na minei eine 11 eton kai eine ena spiti pagomeno xoris thermansh,xoris zesto nero,kouzina .exei enan kanape 2 krebatia kai t apiata t apleno sto niptira tou wc.enw to diko m spiti exei oles tis aneseis.alla den boro na palepso k alla 2 pedia.niothw oti ta pedia tou mou steroun ton adra mou.otan genithei to moro tha blepomaste dld etsi 4meres thn bdomada?ti adrogino tha maste?

oso gia to problima tou morou den to katadikazw egw ine katadikasmeno eidh.

tha xreiastei to ligotero 2 egxiriseis ,h kardoula ths eine mish to ena komati lipei,h balbida eine aniparkth,ta pnemonika aggeia stena.eine poli sobaro to problima kai den tha adexo na thn blepo na ipoferei..

o ginekologos m mou eipe na anebo athina 3 bdomades prin gia thn kesarikh kai den exo pou na minw,eimaste ftoxoi anthropoi niothw megalh distixia k apogoiteush.

Θα είμαι λίγο σκληρή μαζί σου αλλά καλό είναι να συνέλθεις και να φανείς δυνατή τόσο για σένα όσο και για το μωράκι σου. Καταλαβαίνω τον πόνο σου και την απελπισία σου αλλά με το να κλαις την μοίρα σου, να σηκώνεις τα χέρια ψηλά και να καταδικάζεις ήδη το μωράκι σου, δεν βοηθάς κανέναν σας. Αν δεν υπήρχε ελπίδα οι γιατροί θα στο είχαν πάρει ήδη και δεν θα μιλούσαν για επεμβάσεις και θεραπείες. Ναι είναι δύσκολη κατάσταση αλλά πρέπει να το παλέψεις και τα υπόλοιπα είναι στα χέρια των γιατρών και του Θεού. ΕΣΥ όμως θα έχεις κάνει ότι περνάει απο το χέρι σου για να βοηθήσεις το μωρό σου!

Όσον αφορά στον άνδρα σου είναι λογικό να τον θέλεις δίπλα σου αυτή την δύσκολη στιγμή να σε στηρίζει. Ζήτησε το, απαίτησε το αν χρειαστεί! Είναι και των δυό σας αυτό το μωράκι και οφείλει να είναι κοντά σας. Παρόλα αυτά την οικογενειακή του κατάσταση την γνώριζες πρίν τον παντρευτείς και λογικά την είχες αποδεχτεί. Θα έπρεπε το θέμα της συμβίωσης να το είχατε λύσει προ πολλού. Τώρα όμως δεν θα το λύσεις με σκέψεις "τα παιδιά του μου στερούν τον άντρα μου". Έτσι μόνη σου δυναμιτίζεις την κατάσταση και δημιουργείς αρνητικό κλίμα. Και να είσαι σίγουρη πως και τα παιδιά του και το δικό σου παιδί το αντιλαμβάνονται και δεν πρόκειται να συνυπάρξουν ποτέ.

Στο οικονομικό θέμα τώρα πήγαινε στην Πρόνοια και βγάλε βιβλιάριο απορίας. Έτσι θα μπορείς να νοσηλευτείς σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο και ευτυχώς το Αλεξάνδρας και το Έλενας εξακολουθούν να είναι δύο απο τις καλύτερες μαιευτικές κλινικές της Ελλάδας. Όσο για τις επεμβάσεις στην καρδούλα του μωρού σου, φρόντισε να έρθεις σε επαφή με το Ωνάσειο πριν γεννήσεις και να κανονίσεις τα διαδικαστικά. Από όσο ξέρω δέχονται βιβλιάριο απορίας. Και όσο νοσηλεύεται το μωράκι σου εσύ θα είσαι εκει μαζί του. Παρόλα αυτά ψάξε και σε συλλόγους γονέων με παιδιά με καρδιαγγειακά προβλήματα ή απευθύνσου στην εκκλησία για να βρεις χώρους φιλοξενίας.

Έχω την εντύπωση ότι η καρδιολογική πτέρυγα στο Παίδων Αγία Σοφία δεν λειτουργούσε ένα διάστημα λόγω οικονομικών προβλημάτων, ρώτησε και εκεί όμως να δεις ή αν ξέρει κάποια κοπέλα περισσότερα ας μας πει.

Όπως και να έχει, κινητοποιήσου. Και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου στο τέλος αυτής της δοκιμασίας το μωράκι σου να βγει νικητής και συ να χαίρεσαι να την βλέπεις να μεγαλώνει!

Συγνώμη για το τεράστιο πόστ! :oops:

Θα είμαι λίγο σκληρή μαζί σου αλλά καλό είναι να συνέλθεις και να φανείς δυνατή τόσο για σένα όσο και για το μωράκι σου. Καταλαβαίνω τον πόνο σου και την απελπισία σου αλλά με το να κλαις την μοίρα σου, να σηκώνεις τα χέρια ψηλά και να καταδικάζεις ήδη το μωράκι σου, δεν βοηθάς κανέναν σας. Αν δεν υπήρχε ελπίδα οι γιατροί θα στο είχαν πάρει ήδη και δεν θα μιλούσαν για επεμβάσεις και θεραπείες. Ναι είναι δύσκολη κατάσταση αλλά πρέπει να το παλέψεις και τα υπόλοιπα είναι στα χέρια των γιατρών και του Θεού. ΕΣΥ όμως θα έχεις κάνει ότι περνάει απο το χέρι σου για να βοηθήσεις το μωρό σου!

Όσον αφορά στον άνδρα σου είναι λογικό να τον θέλεις δίπλα σου αυτή την δύσκολη στιγμή να σε στηρίζει. Ζήτησε το, απαίτησε το αν χρειαστεί! Είναι και των δυό σας αυτό το μωράκι και οφείλει να είναι κοντά σας. Παρόλα αυτά την οικογενειακή του κατάσταση την γνώριζες πρίν τον παντρευτείς και λογικά την είχες αποδεχτεί. Θα έπρεπε το θέμα της συμβίωσης να το είχατε λύσει προ πολλού. Τώρα όμως δεν θα το λύσεις με σκέψεις "τα παιδιά του μου στερούν τον άντρα μου". Έτσι μόνη σου δυναμιτίζεις την κατάσταση και δημιουργείς αρνητικό κλίμα. Και να είσαι σίγουρη πως και τα παιδιά του και το δικό σου παιδί το αντιλαμβάνονται και δεν πρόκειται να συνυπάρξουν ποτέ.

Στο οικονομικό θέμα τώρα πήγαινε στην Πρόνοια και βγάλε βιβλιάριο απορίας. Έτσι θα μπορείς να νοσηλευτείς σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο και ευτυχώς το Αλεξάνδρας και το Έλενας εξακολουθούν να είναι δύο απο τις καλύτερες μαιευτικές κλινικές της Ελλάδας. Όσο για τις επεμβάσεις στην καρδούλα του μωρού σου, φρόντισε να έρθεις σε επαφή με το Ωνάσειο πριν γεννήσεις και να κανονίσεις τα διαδικαστικά. Από όσο ξέρω δέχονται βιβλιάριο απορίας. Και όσο νοσηλεύεται το μωράκι σου εσύ θα είσαι εκει μαζί του. Παρόλα αυτά ψάξε και σε συλλόγους γονέων με παιδιά με καρδιαγγειακά προβλήματα ή απευθύνσου στην εκκλησία για να βρεις χώρους φιλοξενίας.

Έχω την εντύπωση ότι η καρδιολογική πτέρυγα στο Παίδων Αγία Σοφία δεν λειτουργούσε ένα διάστημα λόγω οικονομικών προβλημάτων, ρώτησε και εκεί όμως να δεις ή αν ξέρει κάποια κοπέλα περισσότερα ας μας πει.

Όπως και να έχει, κινητοποιήσου. Και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου στο τέλος αυτής της δοκιμασίας το μωράκι σου να βγει νικητής και συ να χαίρεσαι να την βλέπεις να μεγαλώνει!

Συγνώμη για το τεράστιο πόστ! :oops:

den eisoun sklhrh mia xara mou ta eipes.exo asfalia eytixos alla mono auto.exo goneis p me boithane alla poso akoma;tous exo madisei kai niothw asxhma giauto.thelo o pateras tou pediou na ta analabei ola auta alla den fteei k autos pou eine anergos.psaxnei sinexia apo edo k ekei gia douleies kai kanei kai merikes kai bgazei liga xrimata.

exoume kanonisei gia to onaseio kai me to aleksandra kanonisame na erthoume se 2-3 bdomades sta epigoda ths maieutikhs xoris radeuoy na doun ton fakelo mou kai na mas pun ti tha kanoume.omos edo mas eipan oti tha prepei na meino 2-3 bdomades ekei kai egw den exo na meinw kapu kai to nosokomeio den eine ksenodoxeio.

oso gia ta pedia tou den borei na ta parathsei,kai exoume kanonish ex arxhs oti th menoume kai sta 2 spitia mas.alla tora p ematha gia thn sobarothta tou problimatos tou pediou etixe na mhn exoun sxoleio ta pedia tou 3 meres kai na ta exei autos.kai emena me eixe zosei h apelpisia kai ton ithela koda mou.mou eipe na paw alla den bor na zhsw se ena spiti akatalilo gia egio gineka.

h proin gineka tou malon exei sxesh kai molis brei eukeria tou fortonei ta pedia eidika otan den exoun sxoleio theorei oti prepei na ta exei autos .kai auth na girnaei boltes.2 fores ta eixa sto autokinhto bolta kai to diko m pedi mazi kai thn eidame na kanei boltes .as analabei ta pedia ths aman pia!

apethsa na eine koda mou xthes me asxhmo tropo mexri gia xoriso milisa kai ton stenaxoresa poli.

Το ότι έχεις ασφάλιση είναι πολύ θετικό όπως και το ότι έχεις βοήθεια απο τους γονείς σου. Και θα σε βοηθήσουν για όσο χρειαστεί και όσο μπορούν. Δεν είναι τώρα καιρός για υπερηφάνειες, σκύψε το κεφάλι, πες ευχαριστώ και αργότερα τους το ξεπληρώνεις. Δεν γίνεται αλλιώς.

Και μην αγχώνεσαι προκαταβολικά. Όταν θα έρθεις στο Αλεξάνδρας θα σας δώσουν απο κει κατευθύνσεις, πως θα κινηθείτε. 2-3 βδομάδες εννοείς μετά στο Ωνάσειο για την επέμβαση, δεν κατάλαβα.

Όσο για τον άντρα σου νιώθω ότι τραβιέται απο δυο μεριές, προσπαθεί να είναι κοντά σου και να σε βοηθήσει αλλά πρέπει να φροντίσει και τα παιδιά του. Είναι άδικο όμως να του χρεώνεις την άσχημη συμπεριφορά της πρώην του. Καταλαβαίνω την αγωνία σου και πως ο άσχημος τρόπος που του μίλησες ήταν στην ουσία κραυγή βοήθειας, αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις. Για σένα και για το μωράκι σου! Εφόσον θέλει και αυτός να είναι δίπλα σου, θα τον βρείτε τον τρόπο. Αυτή την ώρα πρέπει να είστε ενωμένοι και δυνατοί.

Αν θέλεις επικοινώνησε και με αυτό το σύλλογο μήπως μπορούν να σε καθοδηγήσουν ή να σου λύσουν απορίες.

Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού»: 210 3218488 & 210 3253876

Το ότι έχεις ασφάλιση είναι πολύ θετικό όπως και το ότι έχεις βοήθεια απο τους γονείς σου. Και θα σε βοηθήσουν για όσο χρειαστεί και όσο μπορούν. Δεν είναι τώρα καιρός για υπερηφάνειες, σκύψε το κεφάλι, πες ευχαριστώ και αργότερα τους το ξεπληρώνεις. Δεν γίνεται αλλιώς.

Και μην αγχώνεσαι προκαταβολικά. Όταν θα έρθεις στο Αλεξάνδρας θα σας δώσουν απο κει κατευθύνσεις, πως θα κινηθείτε. 2-3 βδομάδες εννοείς μετά στο Ωνάσειο για την επέμβαση, δεν κατάλαβα.

Όσο για τον άντρα σου νιώθω ότι τραβιέται απο δυο μεριές, προσπαθεί να είναι κοντά σου και να σε βοηθήσει αλλά πρέπει να φροντίσει και τα παιδιά του. Είναι άδικο όμως να του χρεώνεις την άσχημη συμπεριφορά της πρώην του. Καταλαβαίνω την αγωνία σου και πως ο άσχημος τρόπος που του μίλησες ήταν στην ουσία κραυγή βοήθειας, αλλά προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις. Για σένα και για το μωράκι σου! Εφόσον θέλει και αυτός να είναι δίπλα σου, θα τον βρείτε τον τρόπο. Αυτή την ώρα πρέπει να είστε ενωμένοι και δυνατοί.

Αν θέλεις επικοινώνησε και με αυτό το σύλλογο μήπως μπορούν να σε καθοδηγήσουν ή να σου λύσουν απορίες.

Σύλλογος «Η Καρδιά του Παιδιού»: 210 3218488 & 210 3253876

ευχαριστω πολυ για τα τηλεφωνα.

οχι θα ερθω 2-3 βδομαδες στην 35 εβδομαδας εγκυμοσυνης μου για να περιμενω να γεννησω.και δεν εχω που να μηνω τι θα τροω που θα κοιμαμαι?

ειμαι στον 7μηνα σε λιγο καιρο γενναω.

ο αντρας μου με αγαπαει παρα πολυ αλλα σε οτι αφορα τα παιδια μας βλεπει το ιδιο,θα θελα περισσοτερο να ειναι κοντα μου ειδηκα τωρα.εχουμε να κοιμηθουμε μαζι 4 μερες τον θελω κοντα μου

Δεν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήσει κάτι απο όλα αυτά, δεν χάνεις τίποτα να πάρεις τηλέφωνα και να ζητήσεις πληροφορίες.

♥ ΞΕΝΩΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

«Αλληλεγγύη» ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος

Λεωνίδου 34 και Κολοκυνθούς, 10436 – Αθήνα, Τηλ: 2105203031-5

« Μέριμνα Α » (Φιλοξενία συγγενών και συνοδών ασθενών)

Ήρας 8 και ∆έσπως Σέχου 11743 – Ν. Κόσμος, Τηλ: 2109236127

« Μέριμνα Β » (Φιλοξενία συγγενών και συνοδών ασθενών)

Λεμεσού 17, ∆άφνη Τηλ: 2109717173

♥ Ιεραποστολή της Αγάπης « ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ » (γυναίκες και παιδιά)

Αίμωνος 79, Ακαδημία Πλάτωνος, 10442 – Αθήνα, Τηλ: 2105142219

Αχαρνών 97, 11251 – Αθήνα, Τηλ: 2108254770

♥ «Φοίβη» (γυναίκες και παιδιά)

Θεσσαλονίκης 22, Πλ. Παπαφλέσσα, 15562 – Χολαργός, 2106521500

♥ Ελληνικός Eρυθρός Σταυρός

Επικούρου 34, 10553 – Αθήνα, Τηλ: 2103313772-3

Web: http://www.redcross.gr

♥ ΞΕΝΩΝΕΣ ΔΗΜΩΝ

Κέντρο υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)

Πειραιώς 35, 10552 – Αθήνα

Τηλ: 2105246516

Fax:210 5235671

Email: [email protected] και [email protected]

Web:http://www.cityofathens.gr/organotiki-domi-dimoy-athinaion/dimotikoi-foreis/kentro-ypodoxis-astegon-dimoy-athinaion-k-y-d

Δεν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήσει κάτι απο όλα αυτά, δεν χάνεις τίποτα να πάρεις τηλέφωνα και να ζητήσεις πληροφορίες.

♥ ΞΕΝΩΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

«Αλληλεγγύη» ΜΚΟ της Εκκλησίας της Ελλάδος

Λεωνίδου 34 και Κολοκυνθούς, 10436 – Αθήνα, Τηλ: 2105203031-5

« Μέριμνα Α » (Φιλοξενία συγγενών και συνοδών ασθενών)

Ήρας 8 και ∆έσπως Σέχου 11743 – Ν. Κόσμος, Τηλ: 2109236127

« Μέριμνα Β » (Φιλοξενία συγγενών και συνοδών ασθενών)

Λεμεσού 17, ∆άφνη Τηλ: 2109717173

♥ Ιεραποστολή της Αγάπης « ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ » (γυναίκες και παιδιά)

Αίμωνος 79, Ακαδημία Πλάτωνος, 10442 – Αθήνα, Τηλ: 2105142219

Αχαρνών 97, 11251 – Αθήνα, Τηλ: 2108254770

♥ «Φοίβη» (γυναίκες και παιδιά)

Θεσσαλονίκης 22, Πλ. Παπαφλέσσα, 15562 – Χολαργός, 2106521500

♥ Ελληνικός Eρυθρός Σταυρός

Επικούρου 34, 10553 – Αθήνα, Τηλ: 2103313772-3

Web: http://www.redcross.gr

♥ ΞΕΝΩΝΕΣ ΔΗΜΩΝ

Κέντρο υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)

Πειραιώς 35, 10552 – Αθήνα

Τηλ: 2105246516

Fax:210 5235671

Email: [email protected] και [email protected]

Web:http://www.cityofathens.gr/organotiki-domi-dimoy-athinaion/dimotikoi-foreis/kentro-ypodoxis-astegon-dimoy-athinaion-k-y-d

και παλυ σευχριστω πολυ,εστειλα ενα μειλ ειδη.να εισαι καλα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...