Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

λειζερ για τις ουλες στο προσωπο

boubouka82

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια...οταν ημουν στην εφηβεια ειχα ακμη,αλλα μου αφησε σημαδια στα μαγουλα καποιες ουλες,καποιες βαθειες και καποιες πιο ρηχες...την αλλη πεμπτη εχω ραντεβου με τον δερματολογο να συζητησουμε για λειζερ...εχει καποια αναλογη εμπειρια;εχει κανει καμια και ειδε αποτελεσματα;παρακαλω δωστρ μου τα φωτα σας!!!

τα ωραιοτερα πραγματα στην ζωη δεν ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!

Διαφημίσεις

boubouka82, καλημέρα

δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά είμαι ομοιοπαθούσα και θα σου εξιστορήσω τις προσπάθειές μου...

Ομοίως με ακμή στην εφηβεία, που χωρίς να την πειράζω μου άφησε μερικές ουλές, όχι βαθιές ή έντονες, αλλά υπάρχουν και με ενοχλούν.

Πάντα πήγαινα σε δερματολόγους (όχι αισθητικούς) για τη θεραπεία τους, και ξεκίνησα πριν 5-6 χρόνια με μικροκρυστάλλους κάποιες συνεδρίες. Υποτίθεται ότι θα ενεργοποιούταν το κολλαγόνο (γιατί η λογική θεραπείας των ουλών είναι παρόμοια με της αντιγήρανσης) και θα "γέμιζε" τις ουλές. Όπως φαντάζεσαι...τίποτα.

Μετά κάνω χημικά πήλινγκ... εδώ ήταν το κορυφαίο!!! Τα θυμάμαι τώρα και γελάω... Για μία εβδομάδα ήμουν κλεισμένη στο σπίτι, σε συνθήκες αποστείρωσης, και ξεφλούδιζα...... Κάθε φορά το δέρμα που υπήρχε κάτω από αυτό που ξεφλούδιζε ήταν σαν του μωρού, αλλά οι ουλές εκεί.

Συνέχισα σε άλλη δερματολόγο μεσοθεραπεία, με ενέσιμο υλικό, από φυγοκεντρισμένο δικό μου αίμα, και ένα ρολό με ακίδες. Κάθε φορά πρηζόμουν σε όλη τη μούρη λες και είχα φάει ξύλο!

Και μάντεψε...ακόμη τις έχω...

Και να φανταστείς ότι η κάθε επίσκεψη (ανάλογα με τη θεραπεία) ήταν 80, 90, 100, 150 ευρώ για το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ! ή για να είμαι ακριβής για μία βελτίωση της τάξεως του 10-15%.

Η τελευταία γιατρός μου έκανε λόγο για μία νέα θεραπεία η οποία γίνεται με μία ειδική βελόνα (σαν καμάκι ψαριού, τριγωνική μπροστά) που τη βάζουν υποδόρια στην ουλή, ώστε να ξεκολλήσουν οι ανώτερες στιβάδες του δέρματος από τα "προβληματικά" σημεία που τις συγκρατούν (και κάνουν την ουλή) και επουλώνεται μόνο του μετά. Αλλά... έχει τεράστιο πρήξιμο τοπικά, και είσαι ακατάλληλη για κυκλοφορία τουλάχιστον 15 μερες (για την ακρίβεια καλύτερα να μην έχεις καθρέφτη γιατί μπορεί να πάθεις σοκ), αλλά λέει έχει σίγουρα αποτελέσματα.

Επειδή έχω ξοδέψει ήδη πάρα πολλά χρήματα, επειδή τωρα δουλέυω και σε καμία περίπτωση δε μπορώ να λείψω από τη δουλειά μου τόσες μέρες κι επειδή έχω κουραστεί δεν κάνω τίποτε άλλο!

Το λέιζερ που αναφέρεις μπορεί να έχει αποτελέσματα μόνο εάν δεν έχεις ακμή τώρα (αλλιως δε μπορούν να στο εφαρμώσουν) κι εάν οι ουλές είναι μικρές. Είναι το μόνο που δεν έχω κάνει, οπότε και δεν έχω γνώμη. Ψάξ'το, και εύχομαι να έχει τα αποτελέσματα που θες.

Ξέρεις ποιο είναι το βασικό πρόβλημα? ότι τώρα, μετά από τόσα χρόνια από τότε που δημιουργήθηκαν οι ουλές είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει κάτι. Εάν τότε στην εφηβεία το ήξερα θα έβαζα επουλωτικές κρέμες που κυκλοφορούν στο εμποριο και σίγουρα θα ήμουν σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι τώρα. Αυτές έχουν θεαματικά αποτελέσματα, αλλά μόνο σε φρέσκιες ουλές. Τώρα εμάς το δέρμα έχει σταθεροποιηθεί σε αυτήν την κατάσταση και δεν αλλάζει εύκολα.

Σόρρυ για το κατεβατό, αλλά είπα να σου δώσω τα φώτα μου, μιας και το έχω περάσει. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το αποτέλεσμα έχει να κάνει με το εκάστοτε δέρμα!

Σου εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα!!!

Osin καλημερα,,σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..εχω κανει και εγω 3 χημικα πηλινγκ αλλα ουτε εμενα ειχε αποτελεσμα..ειχα δει στο youtube εναν δερματολογο που ηταν καλεσμενος σε μια εκπομπη..εχουν βγει κατι καινουργια λειζερ τωρα που αποτι ελεγε εχουν αποτελεσματα..εχει βγει και αλλο ενα με 25 ακιδες που μπαινουν στοστο προσωπο και βαζουν κολαγονο αλλα εχουν 25 χρονια διαρκεια..δλδ η μουρη μετα πως θαναι;χαχααχχαχ...εχω κλεισει ραντεβου την πεμπτη σε ενα δερματολογο στην ηλιουπολη και θα δουμε τι. Θα μου πει...εγω ειχα περασει εντονη ακμη εχω συμβιβαδτει με το προσωπο μου αλλα αν υπαρχει κατι να το βελτιωσω γτ οχι;

Μακάρι να είναι κάτι καλό, αυτό το νέο λέιζερ. Πήγαινε στο ραντεβου με το γιατρό κι αν θες ενημέρωσε κι εμας μετα! Αυτό για την 25ετία λογικά θα έχει σχέση με το ότι το δέρμα ούτως ή άλλως σιγά-σιγά χάνει κολαγόνο με την πάροδο των χρόνων. Μετά το πώς θα γίνεται κάποιος θα είναι έκπληξη!!!

Καλά αποτελέσματα, λοιπόν!

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι κάτι καλό, αυτό το νέο λέιζερ. Πήγαινε στο ραντεβου με το γιατρό κι αν θες ενημέρωσε κι εμας μετα! Αυτό για την 25ετία λογικά θα έχει σχέση με το ότι το δέρμα ούτως ή άλλως σιγά-σιγά χάνει κολαγόνο με την πάροδο των χρόνων. Μετά το πώς θα γίνεται κάποιος θα είναι έκπληξη!!!

Καλά αποτελέσματα, λοιπόν!

λοιπον πηγα στον δερματολογο..μουπε οτι χρειαζομαι το πολυ 6 συνεδρειες με το μηχανημα erbium factional laizer..δεν θα φυγουν παντελως οι ουλες αλλα θα καλυτερεψει παρα πολυ...οι πιο ριχες ουλες θα φυγουν αλλα οι πιο βαθιες δεν θα φυγουν απλα θα καλυτερεψουν...ελπιζω να εκανα σωστη επιλογη που εκλεισα ραντεβου για την αλλη παρασκευη..αν και μου ειπε οτι τσουζει για 3 μερες..νιωθεις ενα καψιμο στο προσωπο..αυτα βαριεμε να καψηματα..αλλα μπρος τα καλη τι ειναι ο πονος..αχχαχαχχαχ

Μακάρι να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς!!!

Αν πάνε όλα καλά μπες να μας ενημερώσεις, μήπως και (ξανα)μπω στη διαδικασία, γιατί προς το παρόν εχω παραιτηθεί.

Καλή επιτυχία!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη θεραπεία απλά λόγω οικονομικών δεν έχω επισκευτεί ακόμα κάποιον ειδικό, να φτιάξουν τα οικονομικά λέω πρώτα και μετά θα πάω. Εγώ έχω ρηχές ουλές, δεν με ενοχλούν τρελλά αλλά εάν μπορώ να τις φτιάξω θα το ήθελα. Αν θες πες μας και για το κόστος να πάρουμε μια ιδέα. Λογικά θα έχεις κάνει το πρώτο λέιζερ, περιμένουμε νέα.

Διαφημίσεις

Καλημεραα..αναβληθηκε το πρωτο ραντεβου γτ ετυχε κατι στον γιατρο...την τεταρτη εχω τωρσ στις 11/02...θα σας ενημερωσω την αλλη παρασκευη που θαμαι ξεκοκκινισμενη

δείτε κι αυτό

http://www.pharm16.gr/gr/el/products/jmf-dermaroller-micro-needle-roller-150mm#.VNSdNCxK0R8

εγώ σκοπεύω να το πάρω μόλις μου περισέψουν χρήματα..στο youtube φαίνονται πολύ ευχαριστημένοι οι χρήστες.

2t7wp3.png

Κοριτσια καλησπερα!!!το εκανα λοιπον το λειζερ ψιλο τσουζει στην αρχη για λιγες ωρες και νιωθεις σαν να εχεις καει απο τον ηλιο...το προσωπο μου ειναι ακομα ψιλο πρισμενο και θεωρειτε οτι ειναι στην αναρωση...αρα δεν μπορω να εκφερω γνωμη ακομα..μου ειπε οτι μεενα μπορει να μην δω διαφορα αλλα να μην απογοητευτω...απο το δευτερο και μετα ...το προσωπο μου θελει συνολικα 6 γτ εχω και πολυ βαθιες ουλες...ελπζω να δω το αποτελεσμα που θελω....μουπε οτι δεν θα φυγουν παντελως αλλα θα λυανθουν!!!

Ωραία, εύχομαι λοιπόν να αναρρώσεις γρήγορα και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είσαι πολύ πρησμένη? δηλ. βγαίνεις από το σπίτι ή ούτε λόγος? Στην δουλειά πας? Πόσες μέρες σου είπε θα είσαι πρησμένη? Τις ουλές τις έχεις χρόνια? Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? Εγώ είμαι 32 και φοβάμαι μην είναι αργά πλέον. Σου είπαν αν παίζει ρόλο η ηλικία? Καλοκαίρι γίνεται? Αν θες πες μας και το οικονομικό. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά ψήνομαι αρκετά να το κάνω απλά περιμένω να ορθοποδήσουμε λίγο οικονομικά. Εύχομαι να αποκτήσεις δέρμα βελούδο:wink:.

Ωραία, εύχομαι λοιπόν να αναρρώσεις γρήγορα και να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Είσαι πολύ πρησμένη? δηλ. βγαίνεις από το σπίτι ή ούτε λόγος? Στην δουλειά πας? Πόσες μέρες σου είπε θα είσαι πρησμένη? Τις ουλές τις έχεις χρόνια? Πόσο χρονών είσαι αν επιτρέπεται? Εγώ είμαι 32 και φοβάμαι μην είναι αργά πλέον. Σου είπαν αν παίζει ρόλο η ηλικία? Καλοκαίρι γίνεται? Αν θες πες μας και το οικονομικό. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά ψήνομαι αρκετά να το κάνω απλά περιμένω να ορθοποδήσουμε λίγο οικονομικά. Εύχομαι να αποκτήσεις δέρμα βελούδο:wink:.

Καλημερα...δεν με πειραζει που με ρωτας τοσα...χερομαι να μοιραζομαι αποψεις...λοιπον...μου κοστισε 80 ευρω σε δερματολογο.πηγε τοσο γτ δουλευει εκει μια φιλη μου αλλιως ειναι εως 150...ειναι δυο ειδων λειζερ το franctional kai to co2..εγω εκανα το πρωτο...πρισμενη εισαι 3 ημερες το πολυ..την ιδια μερσ νιωθεις εναωεντονο αισθημα λες και καηκες απο τον ηλιο..την επομενη δεν νιωθεις τιποτα αλλα βαζεις συνεχεια bepanthol σωματος...εισαι ελαφρος κοκκινη αλλα αυτο εξαρταται απο το δερμα σου...τις ουλες τις εχω απο τα 18.ειχα εντονη ακμη απο τα 15 μου...τωραωειμαι 32..ο γιατρος μου το ξεκαθαρησε απο την αρχη..επειδη ειναι πολλα χρονια δεν θα εξαφανιστουν..απλα οι πολυ βαθιες θα λυανουν και οι πιο ριχες θα φυγουν...αποτελεσμα με το ενα λειζερ δεν βλεπεις στην περιπτωση μου γτ ειναι πολλα χρονια ετσι..τωρσ που εχει περασπει μια εβδομαδα το προσωπο μου ειναι βελουδινο πιο ανανεωμενο και επειδη εχω και μαυρους κυκλους και με χτυπησε και κατω απο τσ ματια φωτησε το προσωπο μου...οσο για τις ουλες τις εχω ακομα αλλα δεν ξερω σν ειναι η ιδεα μου ειναι καπως καλυτερα...στην δουλεια πασ την επομενη ημερα απλα θασαι λιγο κοκκινη...δεν κανει να βαφτεις..απο την τριτη μερα...αρα αν το κανεις να το κανεις παρασκευη ετσι ωστε την δευτερσ νσ μπορεσεις να βσφτεις...ξεχασα να σου πω οτι ξεφλουδιζεις και λιγο,οχι τρελλα πραγματα,γιαυτο θελει συνεχεια bepanthol...εκλεισα ραντεβου για δευτερο λειζερ τον αλλο μηνα...προλαβσινω να κανω 3...το καλοκαιρι απαγορευεται να κανεις...δεν κσνει να δει ο ηλιος το προσωπο σου...αυτα ειχα να πω..ελπιζω να σπαντησα σε ολες τις ερωτησεις σου..αν ξεχασα κατι ξαναρωταμε...θα χαρω να απαντησω

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την ενημέρωση και εύχομαι από καρδιάς να αποκτήσουμε δέρμα μωρού, καλή συνέχεια.

Για να μην ζουμε με αυταπατες δερμα μωρου δεν θα αποκτησουμε....απλα θα γινει πιο καλυτερο αποτι ηταν

boubouka82, καλησπέρα,

θα πρέπει να κάνεις ακόμα 1-2 συνεδρίες, και τότε θα έχεις μία πιο σαφή εικόνα.

Όπως βλέπεις μαζευόμαστε σιγά-σιγά αρκετές που μας ενδιαφέρει το θέμα, οπότε αναμένουμε!

jellyfishch, με τέτοιο μου έκανε η τελευταία γιατρός τη θεραπεία, όπου μου έκανε ταυτόχρονα και ενέσεις. Πρώτον, δεν είδα αποτελέσματα, και δεύτερον (πριν βιαστείς να το αγοράσεις) να σου πω ότι πονάει πάρα πολύ! Φαντάσου δεκάδες μικρές καρφίτσες να μπαίνουν στο δέρμα σου:shock:

Άσε, που αν σκοπεύεις να το κάνεις μόνη σου πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ την αποστείρωση του εργαλείου και του προσώπου σου μετά την εφαρμογή για μολύνσεις.

boubouka82, καλησπέρα,

θα πρέπει να κάνεις ακόμα 1-2 συνεδρίες, και τότε θα έχεις μία πιο σαφή εικόνα.

Όπως βλέπεις μαζευόμαστε σιγά-σιγά αρκετές που μας ενδιαφέρει το θέμα, οπότε αναμένουμε!

jellyfishch, με τέτοιο μου έκανε η τελευταία γιατρός τη θεραπεία, όπου μου έκανε ταυτόχρονα και ενέσεις. Πρώτον, δεν είδα αποτελέσματα, και δεύτερον (πριν βιαστείς να το αγοράσεις) να σου πω ότι πονάει πάρα πολύ! Φαντάσου δεκάδες μικρές καρφίτσες να μπαίνουν στο δέρμα σου:shock:

Άσε, που αν σκοπεύεις να το κάνεις μόνη σου πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ την αποστείρωση του εργαλείου και του προσώπου σου μετά την εφαρμογή για μολύνσεις.

osin καλημερα..οταν πηγα στο δερματολογο μου ειπε οτι τα χημικα πηλινγκ δεν κανουν τιποτα σε προσωπα με ουλες και επισης μου ειπε οτι αγοραζαν το φακελακι 4 ευρω και το εφαρμοζαν για 80 ευρω δλδ 200% κερδος...τωρα αυτα τα μηχανηματα ειναι πιο καινουργια απο αυτα που υπηρχαν τοτε με μεσοθεραπειες και μικροκρυσταλους....εννοειτε θα κανω και αλλα 2 δλδ τοσα προλαβαινω πριν το καλοκαρι.αλλα το λεω και παλι επειδη ειχα και μαυρους κυκλους και χτυπησε πανω με το λειζερ δεν εφυγαν εντελως απλα φωτησε η επιδερμιδα κατω απο τα ματια και οι ουλες οχι δεν εκλεισαν αλλα σαν να λειαναν λιγο...θα κανω και το δευτερο τον αλλο μηνα γτ μουπε και αυτος οτι απο το 2-3 θα δω αποτελεσμα αλλα μου το ξεκαθαρισε δεν θα φυγουν..δεν μαφησε δλδ να ζψ με αυταπατες..απλα θα λυανθουν και θαναι και το προσωπο πιο λαμπερο και φωτεινο...τι να πω θα δειξει...προς το παρον ειμαι ικανοποιημενη πλεον που αναρωσε το προσωπο μου και ευτυχως δεν χρειαστηκε να κατσω μεσα πολλες μερες..μονο 2,..δλδ θες ενα σαβατοκυριακο να αναρωσεις χρησιμοποιοντας συχνα bepanthol...εντομεταξυ υπαρχει και το co2 λειζερ αλλα αυτο φοβαμαι να το κανω γτ ξεφλουδιζεις σαν φιδι..ειναι πιο γρηγορα τα αποτελεσματα αλλα δεν ξερω ποσο ποναει και ποσο καιρο πρεπει να κατσεις μεσα..παντως καμια σχεση με το franctional..εχει χειροτερη αναρωση βαση αυτων που εχω δει στο ιντερνετ βεβαια

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια..χτες ξαναπηγα στον δερματολογο να με δει..εχουν ψιλό λιανει οι ουλές και οι μαύροι κύκλοι που έχω είναι πιο φωτεινοί...τον άλλο μήνα κανονησαμε να κάνουμε το co2 λέιζερ που ουσιαστικά απολεπιζει το δέρμα και βγάζει καινούργιο αλλά έχει πιο αργή ανάρρωσή απο το franctional laser..έχω ενα φόβο για το ποσο θα πονάει αλλά μπρος τα καλη τι είναι ο πόνος που λένε..μου είπε οτι αυτό το laser είναι πιο δραστικό..για να δουμε

Άντε, βρε boubouka82, τώρα που έχεις πάρει σειρά, πες μας για κανένα αποτέλεσμα καλό, μπας και μπούμε στη διαδικασία να ξαναπροσπαθήσουμε, γιατί έχω απογοητευτεί πλήρως. Εχω δοκιμάσει πολλές θεραπείας και έχω χαλάσει πολλά λεφτά!

Εάν φοβάσαι ότι θα πονάς, να τον ρωτήσεις μήπως μπορείς να εφαρμόσεις για κανένα μισάωρο πριν την εφαρμογή εξωτερική κρέμα τοπικής αναισθησίας.

Περιμένουμε νέα σου!

Αχ βρε boubouka82 ξεκίνησες και μας ξεσήκωσες...καλά έκανες γιατί ολο το σκεφτόμουν αλλά συμβιβαζόμουν με την κατάσταση γιατί νόμιζα ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αν θες στείλε π.μ. με τα στοιχεία του γιατρού σου. Περιμένουμε να μας πεις και για το επόμενο λέιζερ. Άντε μέρχι που να αρχίσουμε εμείς θεραπεία θα έχεις ξεμπερδέψει εσύ:-D με το καλό σου εύχομαι να πάρουμε κι εμείς σειρά:wink:

osin μουχει πει να βαλω την xylocream σαν αναισθητικη..επειδη εχω κανει ενα μου ειπε οτι θαναι το ιδιο σε αισθηση απλα η αναρωση θαναι πιο "επιπονη" γιατι μου ειπε οτι θα κοκκινησω, μετα θα ψιλομαυρησει το προσωπο και μετα θα ξεφλουδιζει σε φαση να φευγουν κομματια πετσας..σορυ που ειμαι τοσο περιγραφικη αλλα ετσι ταπε...εντομεταξυ μπηκα στο youtube και ειδα μια κοπελα που το εκανε και εδειχνε μερα-μερα πως ειναι το προσωπο της..φυσικα με επιασε μια κριση πανικου χιχιχι αλλα μετα το αποτελεσμα ηταν θεαματικο..θα το δοκιμασω δεν εχω να χασω κατι αλλα ειμαι τωρα και στην φαση που προσπαθουμε για δευτερο..και δερματολογος και ο γυναικολογος μου, μου ειπαν οτι και εγκυος ναμαι δεν υπαρχει προβλημα δεν επιρεαζει το εμβρυο γτ μουπε ο γυναικολογος γινετε ψηλα το λειζερ και εξωτερικα..ολα μαζι μουρθε να τα κανω και εγω...

xrisακi σορυ για το ξεσηκωμα αλλα εφοσον υπαρχουν θεραπειες που εχεις αποτελεσμα γτ να μην τις κανουμε..ειπαμε βεβαια και ο δερματολογος με διαβεβαιωσε οτι δεν θαναι το δερμα λιο δλδ δεν θαχω ουλες απλα αυτες οι ουλες που ειναι βαθιες θα ανεβουν προς τα πανω και θαναι πιο ριχες ...εγω εχω μεγαλο θεμα δλδ εχω 5-6 βαθιες που στα 32 μου χρονια εχω συνηθησει με αυτες και δεν με πειραζουν αλλα εφοσον υπαρχει η τεχνολογια πλεον γιατι οχι

Άντε, boubouka82, μακάρι, γιατί εγώ είμαι δύσπιστη με όλα αυτά που έχω κάνει και δεν είδα αποτελέσματα, οπότε πριμένω να δω τι θα γίνει με εσένα.

Καλά, εγώ δεν παίζει να κάνω κάτι τώρα, γιατί είμαι έγκυος, αλλά από τον επόμενο χειμώνα, εάν είναι μπορεί να ξαναμπώ σε τέτοια διαδικασία. Περιμένουμε νέα!

osin μουχει πει να βαλω την xylocream σαν αναισθητικη..επειδη εχω κανει ενα μου ειπε οτι θαναι το ιδιο σε αισθηση απλα η αναρωση θαναι πιο "επιπονη" γιατι μου ειπε οτι θα κοκκινησω, μετα θα ψιλομαυρησει το προσωπο και μετα θα ξεφλουδιζει σε φαση να φευγουν κομματια πετσας..σορυ που ειμαι τοσο περιγραφικη αλλα ετσι ταπε...εντομεταξυ μπηκα στο youtube και ειδα μια κοπελα που το εκανε και εδειχνε μερα-μερα πως ειναι το προσωπο της..φυσικα με επιασε μια κριση πανικου χιχιχι αλλα μετα το αποτελεσμα ηταν θεαματικο..θα το δοκιμασω δεν εχω να χασω κατι αλλα ειμαι τωρα και στην φαση που προσπαθουμε για δευτερο..και δερματολογος και ο γυναικολογος μου, μου ειπαν οτι και εγκυος ναμαι δεν υπαρχει προβλημα δεν επιρεαζει το εμβρυο γτ μουπε ο γυναικολογος γινετε ψηλα το λειζερ και εξωτερικα..ολα μαζι μουρθε να τα κανω και εγω...

xrisακi σορυ για το ξεσηκωμα αλλα εφοσον υπαρχουν θεραπειες που εχεις αποτελεσμα γτ να μην τις κανουμε..ειπαμε βεβαια και ο δερματολογος με διαβεβαιωσε οτι δεν θαναι το δερμα λιο δλδ δεν θαχω ουλες απλα αυτες οι ουλες που ειναι βαθιες θα ανεβουν προς τα πανω και θαναι πιο ριχες ...εγω εχω μεγαλο θεμα δλδ εχω 5-6 βαθιες που στα 32 μου χρονια εχω συνηθησει με αυτες και δεν με πειραζουν αλλα εφοσον υπαρχει η τεχνολογια πλεον γιατι οχι

Θα φεύγουν πέτσες??????:shock::confused: Για πόσες μέρες? Δηλ. σπίτι κλεισμένες... ΟΚ δεν πειράζει μία απόφαση είναι όλα, εφόσον θα έχει αποτέλεσμα.... Να σου πω όμως...θα παίξω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου....για μόλυνση δεν υπάρχει ενδεχόμενο έτσι??? ή μήπως θα παίρνεις αντιβίωση για λίγες μέρες? (καλό δεν θα ήταν?) λέω τώρα γιατρός δεν είμαι...αλλά φοβάμαι λίγο..... Λογικά θα σε έχει ενημερώσει και θα σε έχει καθησυχάσει για το στάδιο της ανάρρωσης.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...