Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

υστεροσαλπιγγογραφια τι,πως που?οεο?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 120
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελικα στην βιοιατρικη μου ειπαν οτι αν εχω ασφαλιστικη καλυψη μου κανουν εκπτωση κ πληρωνω 27 ευρω .νομιζω ειναι καλα..?

Δεν την έχω κάνει, αλλά σαν τιμή δεν μου ακούγεται υπερβολική. Σκέψου ότι έτσι θα γλιτώσεις την ταλαιπωρία του να κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο.

M7X9p2.png OvOqp2.png

θα την κανω αυριο τελικα στη βιοιατρικη,στα νοσοκομεια δεν την κανουν καθολου,ετσι μου ειπαν.σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου ..νιωθω οτι καποιος με καταλαβαινει

πηρα τιs απαντησεις

ε2 53 ->30-150

prl 21.9->2.8-29.2

fsh 7.9 ->2.5-10.2

lh 4.0 ->1.9-12.5

testo 35.0->5-52

s-dhea-170 ->60.9-337

d4 2.43 ->0.3-3.3

amh 49.0- >48.9 pmol πολυ υψηλη γονιμοτητα

Πολύ καλά μου φαίνονται, phoinix. Τέλεια!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα phoinix, επειδη θα υποβληθω κιεγω σε υστεροσαλπιγκογραφια ηθελα να σε ρωτησω την διαδικασια και αν πονεσες.

επισης χωρις να εχει και πολυ σημασια τωρα αφου την εκανες...το μητερα την καλυπτει μεσω εοππυ και η συμμετοχη ειναι 2 ευρω. εγω επειδη σκεφτομα να ζητησω και μεθη το κοστος της μεθης ειναι 95 ευρω.

ευχαριστω πολυ.

τα αποτλεσματα σου φαινονται πολυ καλα.. με το καλο ενα μπεμπακι!

Καλημερα phoinix, επειδη θα υποβληθω κιεγω σε υστεροσαλπιγκογραφια ηθελα να σε ρωτησω την διαδικασια και αν πονεσες.

επισης χωρις να εχει και πολυ σημασια τωρα αφου την εκανες...το μητερα την καλυπτει μεσω εοππυ και η συμμετοχη ειναι 2 ευρω. εγω επειδη σκεφτομα να ζητησω και μεθη το κοστος της μεθης ειναι 95 ευρω.

ευχαριστω πολυ.

Συνήθως δεν ζητούν μέθη οι κοπέλες που την κάνουν. Την έχω κάνει κι εγώ στο Μητέρα. Πόνεσα για μερικά δευτερόλεπτα, σαν ένας δυνατός πόνος περιόδου, τίποτα περισσότερο. Η αδερφή μου που την έκανε και αυτή, μου είπε ότι δεν πόνεσε καθόλου. Μέθη όταν λες, εννοείς ολική αναισθησία, φαντάζομαι. Γιατί το αντίστοιχο στην υστεροσκόπηση αυτό σημαίνει.

M7X9p2.png OvOqp2.png

Συνήθως δεν ζητούν μέθη οι κοπέλες που την κάνουν. Την έχω κάνει κι εγώ στο Μητέρα. Πόνεσα για μερικά δευτερόλεπτα, σαν ένας δυνατός πόνος περιόδου, τίποτα περισσότερο. Η αδερφή μου που την έκανε και αυτή, μου είπε ότι δεν πόνεσε καθόλου. Μέθη όταν λες, εννοείς ολική αναισθησία, φαντάζομαι. Γιατί το αντίστοιχο στην υστεροσκόπηση αυτό σημαίνει.

καλημερα, μεθη εχω ξανακανει κι εγω σε μια κονωειδης εκτομη τραχηλου. απλα φανταζομαι οτι στην υστεροσαλπιγγογραφια θα ειναι πολυ μικροτερη η ποσοτητα φαρμακου που θα βζουν.

μου το συνεστησε μια μικροβιολογος γιατι μου εξηγησε οτι εαν η σαλπιγγα ειναι κλειστη, οταν περνα το σκιαγραφικο φτανεις στο ταβανι. και ετσι ειπα να μην το ρισκαρω. ασε που αποκλειεται να ειμαι χαλαρη...:o

καλημερα, μεθη εχω ξανακανει κι εγω σε μια κονωειδης εκτομη τραχηλου. απλα φανταζομαι οτι στην υστεροσαλπιγγογραφια θα ειναι πολυ μικροτερη η ποσοτητα φαρμακου που θα βζουν.

μου το συνεστησε μια μικροβιολογος γιατι μου εξηγησε οτι εαν η σαλπιγγα ειναι κλειστη, οταν περνα το σκιαγραφικο φτανεις στο ταβανι. και ετσι ειπα να μην το ρισκαρω. ασε που αποκλειεται να ειμαι χαλαρη...:o

Α, οκ, τότε. Ίσως έχεις δίκιο. Εγώ όταν την έκανα δεν είχα (τυχαία, βέβαια, χωρίς να το ξέρω) κλειστές σάλπιγγες, οπότε ίσως γι' αυτό δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα.

Σου εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι τέλεια και να διαπιστώσεις ότι δεν χρειαζόσουν καν τη μέθη!!!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Α, οκ, τότε. Ίσως έχεις δίκιο. Εγώ όταν την έκανα δεν είχα (τυχαία, βέβαια, χωρίς να το ξέρω) κλειστές σάλπιγγες, οπότε ίσως γι' αυτό δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα.

Σου εύχομαι τα αποτελέσματα να είναι τέλεια και να διαπιστώσεις ότι δεν χρειαζόσουν καν τη μέθη!!!

ευχαριστω παρα πολυ για ολα! και σε εσενα τα καλυτερα!

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ.

η μεθη ειναι μορφη αναισθησιας και με τυχον παρενεργειες οπως ολες οι αναισθητικες μεθοδοι...μην το λες λοιπον τοσο ελαφρα την καρδια οτι θα ζητησεις μεθη...απορω κιολας με το σκεπτικο της μικροβιολογου που στο προτεινε λες και θα παρεις ενα ντεπον σε χαπι!...δεν υποφερεις την σαλπιγγογραφια, εχεις ειναι η αληθεια μια ενοχληση,αλλα σε καμμια περιπτωση δεν το λες και ανυποφορο...επισης, οι γιατροι χρειαζονται και την συνεργασια του ασθενους για την πραγματοποιηση της εξετασης, οποτε λιγο δυσκολο το βλεπω να μπορει να πραγματοποιηθει η εξεταση με ναρκωμενο ασθενη...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

κοριτσια μην τρελαινεστε.η σαλπιγγογραφια δεν ποναει.απλα ενολχει.και ειναι αβολη.ειχα την μια σαλπιγγα κλειστη και εκει ενιωσα την ενοχληση που θυμηζε περιοδο.μονο που αυτο ειναι στιγμιαιο.ουτε αχ δεν προλαβαινεις να κανεις.σας το λεει αυτο μια φοβητσιαρα και με κρισεις πανικου.και με βουλωμενη σαλπιγγα που λενε οτι εκει ποναει πολυ.αν ακολουθησεις τις συμβουλες του γιατρου για τα παυσιπονα που θα σου δωσει πριν ολα μια χαρα!

η μεθη ειναι μορφη αναισθησιας και με τυχον παρενεργειες οπως ολες οι αναισθητικες μεθοδοι...μην το λες λοιπον τοσο ελαφρα την καρδια οτι θα ζητησεις μεθη...απορω κιολας με το σκεπτικο της μικροβιολογου που στο προτεινε λες και θα παρεις ενα ντεπον σε χαπι!...δεν υποφερεις την σαλπιγγογραφια, εχεις ειναι η αληθεια μια ενοχληση,αλλα σε καμμια περιπτωση δεν το λες και ανυποφορο...επισης, οι γιατροι χρειαζονται και την συνεργασια του ασθενους για την πραγματοποιηση της εξετασης, οποτε λιγο δυσκολο το βλεπω να μπορει να πραγματοποιηθει η εξεταση με ναρκωμενο ασθενη...

καλησπερα,

συμφωνω οτι η μεθη ειναι μορφη αναισθησιας και γι αυτο πριν υποβληθεις σε αυτην σου κανουν καρδιογραφημα και γενικες εξετασεις.

οταν εκανα το loop, ο γυναικολογος μου, μου ειχε πει πως πολλλες γυναικες κανουν αυτη την μικροεπεμβαση μονο με τοπικη αναισθησια. εγω ομως οταν μου εδεσαν χερια και ποδια με επιασε κριση πανικου και ο γυναικολογος φωναξε μονος του τον αναισθησιολογο να μου κανει τη μεθη.

Οσο για την υστεροσαλπιγγογραφια, εχω ακουσει οτι δεν ποναει καθολου, μεχρι οτι ποναει πολυ. Παιζουν παρα πολλα φανταζομαι και η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.

Το μητερα εχει τη συγκεκριμενη εξεταση στον τιμοκαταλογο του με ή χωρις μεθη, οποτε φανταζομαι οτι τη μεθη θα την ζητουν καμποσες.

με ολα αυτα θελω να πω οτι πρωτον δεν ειμαι και ο πιο ευκολος ανθρωπος σε οτι αφορα την ψυχραιμια και προτιμω να μην καταλαβω τπτ.

Προς θεου δεν προτεινα σε καμια κοπελα να κανει την εξεταση με τη μεθοδο της μεθης. Ρωτησα μονο αν μπορειτε να μου πειτε την διαδικασια και απλα ηθελα να ενημερωσω οτι το μητερα τηνν καλυπτει μεσω εοπυυ.

Καλησπερα και απο εμενα.Εκανα υστεροσαλπιγγογραφια τον Νοεμβριο.Την εκανα στο Αρεταιειο.

Μια μερα πριν που εδωσαν βιμπραμισιν αντιβιωση την οποια συννεχισα 5 μερες και μια ωρα πριν μπω πηρα ενα μεσουλιντ.

Τις απαντησεις τις πηρα 3 μερες μετα.

Παρα πολυ καλη εξυπηρετηση και η μαια(προισταμενη)ηταν διπλα μου σε ολη τη διαδικασια.

Η αριστερη ωοθηκη ηταν ελαφρως κλειστη.Ομολογω οτι πονεσα αρκετα.Κρατησε 15 λεπτα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο εμενα.Εκανα υστεροσαλπιγγογραφια τον Νοεμβριο.Την εκανα στο Αρεταιειο.

Μια μερα πριν που εδωσαν βιμπραμισιν αντιβιωση την οποια συννεχισα 5 μερες και μια ωρα πριν μπω πηρα ενα μεσουλιντ.

Τις απαντησεις τις πηρα 3 μερες μετα.

Παρα πολυ καλη εξυπηρετηση και η μαια(προισταμενη)ηταν διπλα μου σε ολη τη διαδικασια.

Η αριστερη ωοθηκη ηταν ελαφρως κλειστη.Ομολογω οτι πονεσα αρκετα.Κρατησε 15 λεπτα.

ευχαριστω πολυ για την πληροφορηση.

να σε ρωτησω ακριβως για την διαδικασια αν μπορεις να με διαφωτισεις.

τον κολποδιαστολεα τον εχεις καθολη τη διαδικασια ή μολις σου περναν μεσα το σωληνακι στον βγαζουν? και ποια ειναι η σταση του σωματος? ξαπλωμενη με λυγισμενα ποδια ή στη γνωστη καρεκλα του γιατρου?

η εξεταση βοηθαει τη σαλπιγγα να ανοιξει σε περιπτωση που ειναι λιγο βουλωμενη?

ευχαριστω πολυ.

να απαντησω κ εγω με την σειρα μου .την εκανα στο αρεταιειο.το προσωπικο αψογοοο.η ενοχληση οσο και οταν κανεις παπ τεστ αλλα με λιγο πιο πολυ πιεση ,ηταν και μενα λιγο βουλωμενη η αριστερη και στα ορια η μητρα μου για τοξοειδη σχημα,δεν το πολυκαταλαβα αυτο.το εκανα χθες και ειναι σαν να μην την εκανα.τα αποτελεσματα την παρασκευη.εχω ενθουσιαστει τοσο στο αρεταιειο που λεω να ψαχτω για κανενα γιατρο εκει.αα δεν χρειαστηκα καν παυσιπονο.συνεχιζω την αντιβιωση μεχρι να την τελειωσω.διαβαζα διαφορα εδω οτι σε βαζουν να κρατας τα ποδια σου κτλ,ηταν ολα πολυ ανετα και ακουμπησμενα στο τραπεζοκρεββατι,το ειχα αγχος γιατι εχω και καποια κιλα ,δεν θα καταφερνα κατι τετοιο.πιο πολυ κρατησε να με απολυμανουν παρα η ιδια η εξεταση.μου ειχαν πει να φερω τεστ παπ κτλ και νομισα οτι εννουσαν γενικα παλιοτερες εξετασεις αλλα τελικα εννουσαν προσφατες για να δουν εαν εχω κανενα μικροβιο κτλ,παρολα αυτα εκανε εκει ενα οπτικο ελεγχο δεν ειδε κατι περιεργο απολυμανε κ συνεχισε την εξεταση στο τελος ξανααπολυμανε .αυτα.τωρα γιατι αυτη επεμενε στο αλεξανδρας οτι πουθενα στο ιδιωτικο δεν την κανουν με συνταγογραφηση δεν ξερω.τωρα μενει κολποσκοπηση κ παπ

τον κολποδιαστολεα που ειναι λιγο διαφορετικος τον αφηνουν ολη την ωρα μεσα.σε εχουν σε τραπεζοκρεβατι .στην αρχη σου ζητα να εισαι ξαπλωμενη με λυγισμενα ανοιχτα τα ποδια και μετα να ενωσεις τα ποδια σου στις πατουσες και να ανοιξεις τα ποδια ,τυπου οκλαδον ξαπλωτο.τουλαχιστον σε εμενα που ειμαι παχουλη ετσι εκανε δεν ξερω εαν παιζει ρολο,υπαρχει απο επανω αυτο που βγαζει τις ακτινογραφιες κ διπλα η οθονη που βλεπεις να προχωρα το υγρο.ναι σε ξεβουλωνουν.κ εγω ελαφρα βουλωμενη ημουν

οτι χρειαστεις εδω ειμαι ,ποτε θα την κανεις ?θα δεις δεν ειναι τιποτα ,μετα θα λες ααα αυτο ηταν?εγω εχω αλλη απορια στις κοπελες που ηδη εχουν κανει,μου ειπε ο γιατρος σεξ μετα τις 3 μερες ενταξει αφηνω να περασουν 5-6 για σιγουρια ,τελειωσε κ η αντιβιωση σημερα αλλα επιτρεπονται οι προσπαθειες σε αυτον τον κυκλο?η επειδη μπηκε το σκιαγραφικο κτλ δεν πρεπει ?αυτο δεν το ρωτησα ,θα παω βεβαια αυριο να παρω τα αποτελεσματα αλλα επειδη μπορει να μου τυχει μια δοτλεια και μετα θα παω δευτερα να ξερω τι θα κανω το σ/κ..

Εγώ έχω ακούσει ότι μετά τη σαλπιγγογραφία υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μείνεις έγκυος, ακριβώς επειδή έχουν ξεβουλώσει το σύστημα. Βέβαια σε μένα δεν έπιασε αυτό.

M7X9p2.png OvOqp2.png

Καλησπερα κοριτσια εχω κανει και εγω σαλπιγγογραφια και ειχε δειξει οτι απο την αριστερη δεν περασε το υγρο..εχω ακουσει και εγω οτι μετα τη σαλπιγγογραφια μπορεις να μεινεις πιο ευκολα εγκυος τους πρωτους 3-4 μηνες....ακομα τιποτα ομως... που θα παει θα ρθει και για μας ευχομαι..:D

....α και παρολο που ηταν κλειστη η μια πονεσα ναι αλλα εκεινη τη στιγμη μονο μετα απο λιγο μια χαρα.... αλλα η μια ρε κοριτσια ειναι κλειστη.... απο τι μπορει να κλεισει η σαλπιγγα;;

Καλησπερα κι απο μενα. Εμενα ειχαν κλεισει απο παλαιοτερο κρυωμα.Μπορεις αν θες να κανεις επεμβαση μηπως ανοιξει η μια, αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι σιγουρο κι εγω το ειδα σαν χασιμο χρονου και οικονομικο παραλληλα.

Μήπως κλείνουν οι σάλπιγγες όταν παγώνει η κοιλιά μας; Έχω ακούσει ότι οι γυναίκες είναι πολύ ευαίσθητες στα γυναικολογικά στην περιοχή της κοιλιάς, γι' αυτό και οι παλιοί γιατροί λέγανε ότι τα ξώκοιλα μπλουζάκια που φοράμε το καλοκαίρι κάνουν τεράστια ζημιά.

Ευτυχώς που η μόδα έχει κάνει come back στις μακριές μπλούζες!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...