Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πολυκυστικές ωοθήκες........

kat13/06

Recommended Posts

• :oops::oops: Kαλησπέρα και χρόνια πολλα...θα ηθελα έρθω σε επαφή με ατομά που πάσχουν απο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών με σκοπό να κάνω κάποιες ερωτήσεις....!!!!!Ευχαριστώ !

Διαφημίσεις

Καλησπερα κ απο μενα!!!!!

Χρονια πολλαααα!!!!!!

Ρωτα οτι θελεις...οτι ξερουμε θα σου δωσουμε απαντησεις...κοιτα να δεις που θα

μαζευτουμε πολλες με σπω....

psitp3.png

Καλησπερα κ απο μενα!!!!!

Χρονια πολλαααα!!!!!!

Ρωτα οτι θελεις...οτι ξερουμε θα σου δωσουμε απαντησεις...κοιτα να δεις που θα

μαζευτουμε πολλες με σπω....

Καλημέρα κοριτσια...

θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε για θεματα ωορρηξιας...

πχ..κανουμε στανταρ ωορρηξια η πρεπει να κανω καποιο αλλο ελεγχο????

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Εχω και εγω πολυκυστικες. Θα σας πω την ιστορια μου μια και προσπαθουσα 3.5 χρονια για εγκυμοσυνη με πολυκυστικες!

Εκανα τεστακια εγκυμοσυνης αλλα το προβλημα ειναι οτι παρολο που μπορει να δειξει το τεστ ωορηξια, σε εμας λογω ορμονων να ειναι ψευτικο, στελνει ο εγκεφαλος σημα οτι υπαρχει αυξηση της LH αλλα δεν σημαινει οτι θα γινει και ωορηξια.

Πηρα και κλομιφαινη, αλλα και εδω η ωορηξια δεν ηταν παντα σιγουρη και εκτος απο αυτο, επειδη εχουμε πολυκιστικες κανουμε πιο ευκολα κυστες.

Μεχρι που βρεθηκε στο δρομο μου ενας γιατρος (τυχαια) ο οποιος εχει κανει την διατριβη του στις πολυκυστικες και μου ειπε οτι για να συλλαβουμε πρεπει απαραιτητως να εχουνε επαφες καθε δυο μερες, για να πετυχουνε σιγουρα την ωορηξια μας. Μου εγγυηθηκε οτι ανα το κανουμε αυτο θα μεινω εγκυος σε ενα 6μηνο.... Και σε τρεις μηνες οντως εμεινα χαχαχααα!!!! Ακομα μου φαινεται αποστευτο αλλα το παν ειναι να πετυχεις την ωορ. Και αφου δεν ξερουμε ποτε ειναι θελει πολυ συχνες επαφες!

και εγω αυτο το θεμα τωρα το ψαχνω ,εννοω σημειωνω ημερομηνιες συπτωματα υγρα ,να δω εαν ολα αυτα που περιγραφουν οι υπολοιπες κοπελες στην ωορηξιας τους συμβαινουν κ σε μενα εστω κ σε αλλες ημερομηνιες.εχω σημειωσει τα παντα εδω κ 6 μηνες και αυτο τον μηνα που ξεφυγα απο τα τα τυπικα σημαδια ειναι οντως και ο μηνας που εχω καθυστερηση.αρα ισως να ειναι ο μηνας που δεν εκανα ωορρηξια.αγορασα απο εβαυ τεστ ωορρηξίας αλλα δεν εχουν ερθει ,καθυστερησαν κι αυτα σαν την περιοδο μου.

Καλημέρα κοριτσια...

θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε για θεματα ωορρηξιας...

πχ..κανουμε στανταρ ωορρηξια η πρεπει να κανω καποιο αλλο ελεγχο????

καλημερααααα!!!!!!!!!!!!καταρχας να σου ευχηθω ο καινουργιος χρονος να σου φερει γρηγορα να μπεμπακι στην αγκαλια σου και σε οοοολα τα κοριτσια που προσπαθουν...

τωρα οσον αφορα τις σπω να σου πω οτι ειναι παθηση κ οχι αρρωστια που δινεις ενα φαρμακο κ τελειωσε η υποθεση...λεγεται συνδρομο γιατι εχει πολλες μορφες κ αλλαζει απο κοπελα σε κοπελα...αυτο που ρωτας για την ωορρυξια εξαρταται απο κοπελα σε κοπελα...υπαρχουν κοπελες που εχουν πολυκυστικες κ κανουν κανονικοτατα οωρρυξια κ υπαρχουν κοπελες σαν εμενα που δεν κανουν ωορρυξια καθολου...εσυ σε τι φαση βρισκεσαι?τι κυκλο εχεις?

psitp3.png

ο κυκλος μου ειναι χαλια...καθε 3-4 μηνες ...αργει και τωρα ο γιατρος μου ειπε να παρω duphaston αλλα και παλι τιποτα...εχω αγχωθει πολυ...!πιθανοτητα εγκυμοσυνης μαλλον ελαχιστη...

ο κυκλος μου ειναι χαλια...καθε 3-4 μηνες ...αργει και τωρα ο γιατρος μου ειπε να παρω duphaston αλλα και παλι τιποτα...εχω αγχωθει πολυ...!πιθανοτητα εγκυμοσυνης μαλλον ελαχιστη...

για ποσες μερες πηρες ντουφαστον?? ποσες μερες εχει που τα σταματησες??

εγω μακαρι να ειχα καθε 3-4 μηνες...εγω αν δεν παρω προγεστερονη δεν εχω περιοδο...

psitp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...