Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιζει η κοπελα μου να ειναι εγκυος ?

platwnas

Recommended Posts

Καλησπερα ειμαι 18 ετων πριν 3 μερες ειχα σεξουαλικη επαφη με την κοπελα μου χωρις προφυλαξη..δεν τελειωσα μεσα αλλα φοβαμαι μηπως υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης απο προσπερματικα υγρα η απο μικρη ποσοτητα σπερματος που μπορει να βγηκε οσο ημουν μεσα της ( μιλαω για μια σταγονα) χωρις να το καταλαβω...την μερα που εγινε η πραξη ηταν η μερα ωορρηξιας...υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης ?

Διαφημίσεις

Αγαπητέ φίλε,πιστεύω πως και μόνος σου συνειδητοποιεις πως οι πιθανότητες είναι τεράστιες,και ειδικά σε αυτές τις ηλικίες!

Δε θέλω να σε ταραξω,αλλά....

Προφυλαχθειτε οσο μπορείτε,ειδικά οταν είστε ενήμεροι οσον αφορά ωορρηξίες κτλ,

είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου παίζοντας με τη φωτιά.

Εύχομαι να μην συνέβη αυτή τη φορά και να τη γλιτωσατε...

προσοχή όμως απο δω και πέρα.

Μακάρι η κοπέλα να μην είναι έγκυος αλλά προκαλέιτε την τύχη σας και κάποια στιγμή θα την "πατήσετε". Ειδικά αφού ξέρατε ότι είχε και ωορρηξία είναι σαν να το θέλετε κιόλας. Άν δεν θέλετε παιδί σε αυτη την ηλικία θα σας συμβούλευα να κάνετε ότι έκανα και εγώ προφυλακτικό σε κάθε επαφή είτε είναι επικίνδυνη η ημέρα είτε όχι. Αν αγαπάτε ο ένας τον άλλο θα τον προφυλάξετε απο δυσάρεστα αποτελέσματα. Να απολαμβάνετε τον έρωτα αλλά να προσέχετε ΠΑΝΤΑ.

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Δηλαδη υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες ενω δεν τελειωσα μεσα της ?? Εγω διαβασα οτι οι πιθανοτητες ειναι λιγοστες...αλλα το αγχος παραμενει ιδιο...

Πλάτωνα, πώς βγάλατε το συμπέρασμα ότι είχε ωορηξία; Πες μας λεπτομέριες.. Τι κύκλο έχει; Πότε είχε τελευταία περίοδο; (Τώρα στα ρωταω αυτα... Είσαι και αγόρι.... Αλλά για να πούμε καμια πιο συγκεκριμένη άποψη)

Εννοείται πως ισχύουν όσα σου είπαν και οι άλλες κοπέλες για την προφύλαξη.. Εγώ η ίδια έχω μείνει έγκυος με αυτόν τον τρόπο (με προσπερματικά υγρά). Οκ δεν είναι και το πιο πιθανό πράγμα στον κόσμο, αλλά είναι πιθανό..

Διαφημίσεις

Αν θυμαμαι καλα η κοπελα μου εχει σταθερο κυκλο 28 ημερων..ηταν στην 14η μερα της(αυτο μετα το "ανακαλυψαμε")..τελευταια περιοδο πρεπει να ειχε 24 - 25 νοεμβριου...παω να τρελαθω απο το αγχος και δεν θελω να της πολυ μιλαω γι αυτο το θεμα για να μην την πολυαγχωσω κι αυτην...

Μμμμμ... Δυστυχώς έχετε δίκιο, πρέπει να είχε ωορηξία όντως εκεινες τις μέρες.. Λοιπόν όντως μην την αγχώσεις διότι μετα μπορείνα έχει μόνο και μόνο απο αυτο καθυστερηση (το άγχος της). Περιμένετε την καταλληλη ημερομηνία και εαν έχει πάνω από 2-3 μέρες καθυστερηση κάντε ένα τεστάκι.. Έυχομαι να αποφευχθουν ανεπιθυμητα αποτελέσματα. Και να θυμάσαι η πρόληψη είναι πάντα το καλύτερο.. Και δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβει η εγκυμοσύνη.. Εαν έχεις τώρα τοσο άγχος φαντάσου να περιμένεις αποτελέσματα από εξετάσεις που θα δείξουν εαν έχεις κονδυλώματα ή όχι.. Μια ασθένεια διόλου ασήμαντη, όπως και τόσες άλλες. Τέλος πάντων εύχομαι να έχει καλό τέλος αυτη η περιπέτειά σας...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...