Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

5η εβδομαδα σάκος αλλά όχι έμβρυο

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Είμαι καινούρια στην παρέα σας και θα ήθελα τη βοήθεια σας!

Είμαι έγκυος 5 εβδομάδων την Δευτέρα εκανα μια χωριακή με τιμή 3137!

Χτές πήγα στον γιατρό ο οποίος με κολπικό υπέρηχο είδε σάκο αλλά όχι εμβρυο μέσα και μου ζήτησε επαναλήψη της χοριακής.Την επανέλαβα μετα και η τιμη μετα απο 48 ωρες ηταν 6202!

Ο γιατρος λέει ότι είναι καλό..αλλά βρε κορίτσια ανησυχω που δεν είδαμε το έβρυο..Εχει συμβεί σε καμία να ανεβαινε η χοριακή και να μην υπάρχει εμβυο; Ο γιατρός μου λέει ότι είναι σπάνιο να συμβαίνει αυτο.Εχω στεναχωρεθεί πολύ!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Χτές πήγα στον γιατρό ο οποίος με κολπικό υπέρηχο είδε σάκο αλλά όχι εμβρυο μέσα και μου ζήτησε επαναλήψη της χοριακής.Την επανέλαβα μετα και η τιμη μετα απο 48 ωρες ηταν 6202!

Ο γιατρος λέει ότι είναι καλό..αλλά βρε κορίτσια ανησυχω που δεν είδαμε το έβρυο..Εχει συμβεί σε καμία να ανεβαινε η χοριακή και να μην υπάρχει εμβυο; Ο γιατρός μου λέει ότι είναι σπάνιο να συμβαίνει αυτο.Εχω στεναχωρεθεί πολύ!

κοπελα μου καταρχην ηρεμησε...ειναι πολυ νωρις ακομα για να δεις εμβρυο..συνηθως το βλεπεις μετα την 6η βδομαδα..η χοριακη σου ειναι σουπερ!!!!!με το καλο το μωρακι σου>!!!!

κοπελα μου καταρχην ηρεμησε...ειναι πολυ νωρις ακομα για να δεις εμβρυο..συνηθως το βλεπεις μετα την 6η βδομαδα..η χοριακη σου ειναι σουπερ!!!!!με το καλο το μωρακι σου>!!!!

Διαβάζω τόσα στο internet και τρελαινομαι! Σε ευχαριστω για την απάντηση σου! Θα ηρεμήσω και ελπίζω ολα να πάνε καλα! Την Τετάρτη εχω πάλι ραντεβου για υπερηχο..ελπίζω να δουμε κάτι τότε!

Κορίτσια καλησπέρα!

Διαβάζω τόσα στο internet και τρελαινομαι! Σε ευχαριστω για την απάντηση σου! Θα ηρεμήσω και ελπίζω ολα να πάνε καλα! Την Τετάρτη εχω πάλι ραντεβου για υπερηχο..ελπίζω να δουμε κάτι τότε!

να μην τρελενεσαι...ετσι ημουν και εγω και μονο κακο προκαλουσα!!!ολα καλα θα πανε!!!περιμενω νεα σου!!!!

να μην τρελενεσαι...ετσι ημουν και εγω και μονο κακο προκαλουσα!!!ολα καλα θα πανε!!!περιμενω νεα σου!!!!

Καλησπέρα και πάλι...Δεν αντεχεται η αναμονη! πηγα και εκανα σημερα αλλη μια χοριακη...προχτες ηταν 6202 και σημερα μετα απο αλλες 48 ωρες 8976..

Δεν ξερω...επρεπε να ειναι παραπανω;

Διαφημίσεις

Όχι δεν έπρεπε. Από 1200 και πάνω σταματάει να διπλασιάζεται κάθε 48 ώρες..

Από την στιγμή που έχετε υπερηχογραφικά ευρήματα, οι χοριακές δεν παίζουν κανένα ρόλο, καλύτερα μην βάζεις τον εαυτό σου σε τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία.

Είμαι κι εγώ σε αναμμένα κάρβουνα αυτές τις μέρες γιατί έχω χαμηλές χοριακές και δεν είδαμε στον υπέρηχο έμβρυο, επίσης, και σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή.. Έτσι κι αλλιώς στο θαύμα της ζωής – όπως και στα στραβά του – είμαστε μόνο θεατές.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Καλησπέρα και πάλι...Δεν αντεχεται η αναμονη! πηγα και εκανα σημερα αλλη μια χοριακη...προχτες ηταν 6202 και σημερα μετα απο αλλες 48 ωρες 8976..

Δεν ξερω...επρεπε να ειναι παραπανω;

Η αληθεια ειναι οτι επρεπε να ειναι 12000 η τιμη μετα απο το περας 48ωρου...κανε υπομονη μεχρι το ραντεβου σου...εχω αρκετη εμπειρια με τις χοριακες διοτι εχω περασει εγκυμοσυνες με πολυ τρεξιμο...ειμαι εδω...

Μπορει να πηγες οταν ειχε ηδη διπλασιαστει και ετσι οταν σου πηραν αιμα να μην ειχε διπλασιαστει ακομα απλως να ανεβαινε και το διπλασιασμο να τον πετυχαινατε μετα απο λιγες ωρες....μιλαω για την τελευταια χωριακη που εκανες...οσο για το σακο...ειναι πολυ νωρις για να δεις εμβρυο...πραγματικα...ακομα και στην εκτη εβδομαδα πολλες κοπελες δε βλεπουν εμβρυο..μπορει να δουν στις 6+? ή και στις 7...υπαρχει και η καθυστερημενη συλληψη..να μην το ξεχναμε:wink:

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!

Όχι δεν έπρεπε. Από 1200 και πάνω σταματάει να διπλασιάζεται κάθε 48 ώρες..

Από την στιγμή που έχετε υπερηχογραφικά ευρήματα, οι χοριακές δεν παίζουν κανένα ρόλο, καλύτερα μην βάζεις τον εαυτό σου σε τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία.

Είμαι κι εγώ σε αναμμένα κάρβουνα αυτές τις μέρες γιατί έχω χαμηλές χοριακές και δεν είδαμε στον υπέρηχο έμβρυο, επίσης, και σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή.. Έτσι κι αλλιώς στο θαύμα της ζωής – όπως και στα στραβά του – είμαστε μόνο θεατές.

Εχω καταμπερδευτεί..αλλου διαβάζω οτι επρεπε να διπλασιαστεί, αλλού οχι...Δεν ξερω πια αλήθεια...απο τις 3173 μοναδες την δευτερη φορα διπλασιαστηκε παντως..

Διαφημίσεις

Μπορείς να συμβουλευτείς πίνακες σαν αυτόν

http://www.gonimotita.org/%CE%B7-%CE%B2-%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AF%CE%BD%CE%B7

σχετικά με τον τρόπο αύξησης της χοριακής..

Πάντως από την στιγμή που υπάρχει υπερηχογραφική εικόνα, η χοριακή παίρνει πολύ δευτερεύοντα ρόλο, το σημαντικό είναι τι βλέπετε στον υπέρηχο. Από κάποια τιμή και μετά μάλιστα, η χοριακή δεν σχετίζεται πλέον με την έκβαση της εγκυμοσύνης.

Σου εύχομαι τα καλύτερα και μία ανέφελη εγκυμοσύνη!

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Σε ευχαριστω πολυ! Την Τετάρτη εχω το ραντεβου για να δουμε πως προχωραμε...τΠροσπαθω να σκεφτομαι θετικα αλλα παντα το αγχος υπαρχει

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είμαι κι εγώ σε ίδια φάση αυτόν τον καιρό. Ημερολογιακά στην 6η εβδομάδα, αλλά με χαμηλή χοριακή, που όμως διπλασιάζεται, ο γιατρός είδε αμνιακό σάκο και λεκιθικό ασκό. Περιμένω σε 2 βδομάδες να ξαναπάμε για την καρδούλα!

Μακάρι να έχουμε τα καλύτερα νέα!

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είμαι κι εγώ σε ίδια φάση αυτόν τον καιρό. Ημερολογιακά στην 6η εβδομάδα, αλλά με χαμηλή χοριακή, που όμως διπλασιάζεται, ο γιατρός είδε αμνιακό σάκο και λεκιθικό ασκό. Περιμένω σε 2 βδομάδες να ξαναπάμε για την καρδούλα!

Μακάρι να έχουμε τα καλύτερα νέα!

Μακάρι μακάρι...σου ευχομαι τα καλυτερα!!! Τι χοριακη εχεις;

Την Τρίτη 25/11 (19 μέρες μετά την επαφή) η χοριακή ήταν μόνο 167. Πέμπτη 27/11 ήταν 384, την Δευτέρα 1/12 (4 μέρες αργότερα) πήγε 4570.

Ο γιατρός μου λέει ότι η τελευταία χορικαή ήταν λάθος. Ο παλιός μου γιατρός που τον πήρα για δεύτερη γνώμη υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο γίνεται. Τι να πιστέψω δεν ξέρω...

Την Πέμπτη είδαμε σάκο και λεκιθικό ασκό μέσα. Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος με αυτό που είδε. Εμένα με ζώνουν οι σκέψεις! Χοριακή και ανάπτυξη του κυήματος είναι μία εβδομάδα πίσω από ό,τι θα έπρεπε. Και είχαμε μόνο μία επαφή με τον άντρα μου (με την πρώτη!).

Εμείς είδαμε και μία αποκόλληση, και πράγματι την περασμένη εβδομάδα είχα λίγο αίμα. Αυτό είναι μάλλον το πιο ανήσυχο. Χρειάζεται να διακόψω τον θηλασμό για να προστατέψω την νέα εγκυμοσύνη, αλλά δεν μπορώ! Είναι ο μικρός μου αλλεργικός στα γαλακτοκομικά και είναι λίγο περίπλοκο το πράγμα...

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Διαφημίσεις

Την Τρίτη 25/11 (19 μέρες μετά την επαφή) η χοριακή ήταν μόνο 167. Πέμπτη 27/11 ήταν 384, την Δευτέρα 1/12 (4 μέρες αργότερα) πήγε 4570.

Ο γιατρός μου λέει ότι η τελευταία χορικαή ήταν λάθος. Ο παλιός μου γιατρός που τον πήρα για δεύτερη γνώμη υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο γίνεται. Τι να πιστέψω δεν ξέρω...

Την Πέμπτη είδαμε σάκο και λεκιθικό ασκό μέσα. Ο γιατρός ήταν πολύ αισιόδοξος με αυτό που είδε. Εμένα με ζώνουν οι σκέψεις! Χοριακή και ανάπτυξη του κυήματος είναι μία εβδομάδα πίσω από ό,τι θα έπρεπε. Και είχαμε μόνο μία επαφή με τον άντρα μου (με την πρώτη!).

Εμείς είδαμε και μία αποκόλληση, και πράγματι την περασμένη εβδομάδα είχα λίγο αίμα. Αυτό είναι μάλλον το πιο ανήσυχο. Χρειάζεται να διακόψω τον θηλασμό για να προστατέψω την νέα εγκυμοσύνη, αλλά δεν μπορώ! Είναι ο μικρός μου αλλεργικός στα γαλακτοκομικά και είναι λίγο περίπλοκο το πράγμα...

Εμεις προσπαθουσαμε απο τον Αυγουστο, αλλα τον Νοεμβριο λογω διαφορων καταστασεων κι εμεις ειχαμε μονο μια επαφη και μαλιστα την 8η μερα του κυκλου...Δεν μπορω να πω οτι δεν ανησυχω...ελπιζω να μας πανε ολα καλα...απο συμπτωματα εν τωμεταξυ μονο το στηθος μου ποναει οταν το πιεζω και εχω πονακια χαμηλα και στη μεση..αυτα...

ανεβαινει πολυ καλα. στην 5η εβδομαδα κ 3 ημ που ειχα παει εγω μου επιβεβαιωσε οτι ειναι ενδομητριοι οι σακοι. εγω τον ρωτησα εαν βλεπει εμβρυα κ μου ειπε οτι βλεπει καποια εμβρυικα στοιχεια. τοσο νωρις τους ενδιαφερει μονο να ειναι εντος μητρας. ειναι πολυ καλες οι τιμες σου. μην ανησυχεις!

ανεβαινει πολυ καλα. στην 5η εβδομαδα κ 3 ημ που ειχα παει εγω μου επιβεβαιωσε οτι ειναι ενδομητριοι οι σακοι. εγω τον ρωτησα εαν βλεπει εμβρυα κ μου ειπε οτι βλεπει καποια εμβρυικα στοιχεια. τοσο νωρις τους ενδιαφερει μονο να ειναι εντος μητρας. ειναι πολυ καλες οι τιμες σου. μην ανησυχεις!

Μακαρι να ειναι ολα καλα..απλα ανησυχησα που δεν διπλασιαστηκε τη δευτερη φορα...

Σήμερα πήγα και παλι στον γιατρο..Ειμαι 6 εβδομαδων ακριβως βασει της περιοδου. Ο σακος μεγάλωσε αλλά έμβρυο πουθενα...Ειμαι να σκασω...Δεν ξερω τι να κανω...Την αλλη Τριτη εχω και πάλι ραντεβου.Αυτα ειναι τα νεότερα!

Φαντάζομαι θα έχεις μεγάλη αγωνία μέχρι την Τρίτη.

Δυστυχώς τα δικά μου νέα δεν είναι καλά. Η ηλικία της κύησης που είδαμε στον χτεσινό υπέρηχο δεν αντιστοιχούσε στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους δύο υπέρηχους.. Ούτε καρδιακή λειτουργία, ούτε έμβρυο.. Μίλησε για παλίνδρομη.

Δύσκολες στιγμές.. Ήρθε ένα παιδάκι και μας χτυπάει την πόρτα, αλλά εμείς δεν καταφέρνουμε να του ανοίξουμε.

xhHtp2.pngkSQIp3.png

Φαντάζομαι θα έχεις μεγάλη αγωνία μέχρι την Τρίτη.

Δυστυχώς τα δικά μου νέα δεν είναι καλά. Η ηλικία της κύησης που είδαμε στον χτεσινό υπέρηχο δεν αντιστοιχούσε στο χρονικό διάστημα ανάμεσα στους δύο υπέρηχους.. Ούτε καρδιακή λειτουργία, ούτε έμβρυο.. Μίλησε για παλίνδρομη.

Δύσκολες στιγμές.. Ήρθε ένα παιδάκι και μας χτυπάει την πόρτα, αλλά εμείς δεν καταφέρνουμε να του ανοίξουμε.

Εχω τεράστια αγωνία...Δεν φαντάζεσαι πως νιώθω...Τι να πω; εχω καταλήξει ο,τι όλα για καποιο λόγο γίνονται...Μακάρι να γίνει ενα θαύμα και την Τρίτη να πάνε όλα καλά...

Τα νεότερα απο τη χτεσινη επισκεψη στον γιατρο: Το εμβρυο εχει διπλασιαστει ειναι 5 χιλιοστα, σε σχεση με την περασμενη εβδομαδα. Αλλα ακόμα δεν ειδαμε καρδιακο παλμο. Σημερα μπηκα στην 7η εβδομαδα και εχω ραντεβου παλι την Τριτη για την καρδουλα...Ο γιατρος ηταν ικανοποιημενος που υπηρξε αναπτυξη του εμβρυου αλλα και προβληματισμενος που δεν ακουσε καρδουλα...Ποτε την ακουσατε την καρδια εσεις βρε κοριτσια;

Τα νεότερα απο τη χτεσινη επισκεψη στον γιατρο: Το εμβρυο εχει διπλασιαστει ειναι 5 χιλιοστα, σε σχεση με την περασμενη εβδομαδα. Αλλα ακόμα δεν ειδαμε καρδιακο παλμο. Σημερα μπηκα στην 7η εβδομαδα και εχω ραντεβου παλι την Τριτη για την καρδουλα...Ο γιατρος ηταν ικανοποιημενος που υπηρξε αναπτυξη του εμβρυου αλλα και προβληματισμενος που δεν ακουσε καρδουλα...Ποτε την ακουσατε την καρδια εσεις βρε κοριτσια;

Στις 7 εβδ και 1 ημερα ακούσαμε καρδουλα...δηλ ειχε συμπληρωθεί η 7η εβδομαδα και διανυαμε την 8η...κανε λίγο υπομονη αφου το εμβρυο μεγαλώνει!! Ευχομαι να πανε όλα καλά! Δεν εχει χαθεί το παιχνίδι άντως!!;)

Στις 7 εβδ και 1 ημερα ακούσαμε καρδουλα...δηλ ειχε συμπληρωθεί η 7η εβδομαδα και διανυαμε την 8η...κανε λίγο υπομονη αφου το εμβρυο μεγαλώνει!! Ευχομαι να πανε όλα καλά! Δεν εχει χαθεί το παιχνίδι άντως!!;)

Μου εδωσες κουραγιο...! Είναι όλα τοσο καινουρια για μενα και νιωθω πελαγωμενη! Σε ευχαριστω πολυ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...