Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πιθανοτητα εγκυμοσυνης η προβλημα γυναικολογικο?

Recommended Posts

Καλησπερα σας!Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε! Ειμαι στην 21 ημερα του κυκλου μου κ απο χθες εχω μερικα ροζ υγρα!Μου εμφανιστηκαν εχθες μερικες σταγονες κ σημερα ειδα λιγες ακομα! Επισης εχω ελαφρυ μουδιασμα χαμηλα!Ο κυκλος μου ειναι 26-28 ημερες κ ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει κατι τετοιο,συνηθως 1-2μερες πριν την περιοδο εχω καφε υγρα κ λιγο αιμα τη μερα της ωορηξιας αλλα αυτο δεν εχει ξανασυμβει ποτε! Με το συντροφο μου δεν παιρνουμε ποτε προφυλαξεις τα τελευταια 4 χρονια αλλα δεν ολοκληρωνει ποτε μεσα μου κ ποτε δεν εχω μεινει εγκυος.Αυτο το μηνα ειχαμε συχνη επαφη κ κατα τη διαρκεια των γονιμων ημερων.. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι; η αληθεια ειναι οτι θα το ηθελα πολυ..υπαρχει περιπτωση να ειναι συμπτωμα καποιας γυναικολογικης διαταραχης?Κανω καθε χρονο τεστ παπ κ δεν ειχα ποτε γυναικολογικα προβληματα..θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορει να με βοηθησει καποια..ευχαριστω !!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!Θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε! Ειμαι στην 21 ημερα του κυκλου μου κ απο χθες εχω μερικα ροζ υγρα!Μου εμφανιστηκαν εχθες μερικες σταγονες κ σημερα ειδα λιγες ακομα! Επισης εχω ελαφρυ μουδιασμα χαμηλα!Ο κυκλος μου ειναι 26-28 ημερες κ ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει κατι τετοιο,συνηθως 1-2μερες πριν την περιοδο εχω καφε υγρα κ λιγο αιμα τη μερα της ωορηξιας αλλα αυτο δεν εχει ξανασυμβει ποτε! Με το συντροφο μου δεν παιρνουμε ποτε προφυλαξεις τα τελευταια 4 χρονια αλλα δεν ολοκληρωνει ποτε μεσα μου κ ποτε δεν εχω μεινει εγκυος.Αυτο το μηνα ειχαμε συχνη επαφη κ κατα τη διαρκεια των γονιμων ημερων.. Υπαρχει περιπτωση να ειμαι; η αληθεια ειναι οτι θα το ηθελα πολυ..υπαρχει περιπτωση να ειναι συμπτωμα καποιας γυναικολογικης διαταραχης?Κανω καθε χρονο τεστ παπ κ δεν ειχα ποτε γυναικολογικα προβληματα..θα το εκτιμουσα πολυ αν μπορει να με βοηθησει καποια..ευχαριστω !!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΠΛΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ? ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΠΛΑ ΚΡΥΩΣΕΙ. ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕς ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ. ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ? ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

Καλησπερα κ σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Εχω ολη μερα σημερα συχνοουρια,ειδικα απο το απογευμα ειμαι καθε τοσο στην τουαλετα! Το στηθος μου ποναει λιγο κ εχω μουδιασμα χανηλα στην κοιλια..το ξερω πως ειναι νωρις αλλα ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει κατι τετοιο κ ειμαι καπως αγχωμενη..

Εχει συμβει παλαιοτερα να εχω καποια συμπτωματα κ να θεωρησω πως ισως ειμαι εγκυος αλλα περαν της ωορηξιας αιμα δεν ειχα δει ποτε στι παρελθον κ εχω αγχωθει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...