Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία-nmeb είπε:
ntinatom γειά σου!!

Στο πρώτο παιδί είχα τρομερό άγχος και κυρίως φόβο. Όχι φόβο, ΦΟΒΟ!!!!

Φοβόμουνα πολύ το τοκετό και το πως θα είναι η ζωή μας μετά τη γέννηση του παιδιού!!

Με το που έφθασα στο μαιευτήριο και σε όλη τη διάρκεια του τοκετού έτρεμα, και όχι από το κρύο :lol::lol::lol:

Όταν φθάσαμε δεν είχα διαστολή και ο τράχηλος ήταν κλειστός και σκληρός. Μου βάλανε ορρό και ξεκίνησαν οι πόνοι, οι οποίοι μετά από 2 ώρες ήταν δυνατοί και ούτε διαστολή είχα και ο τράχηλος ακόμη κλειστός και σκληρός.

Έτσι έκανα επισκληρίδιο και δεν πονούσα καθόλου. Σιγά-σιγά έκανα διαστολή και γέννησα μετά από 8 ώρες!!

Τώρα δεν φοβάμαι καθόλου!!Πλήρης αναισθησία σε ότι αφορά το τοκετό :D:D

Στο πρώτο, πιστεύω, πως είναι διαφορετικά. Δέν ξέρεις τι θ'αντιμετωπίσεις και γι'αυτό φοβάσαι και αγχώνεσαι.

Στη πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα κοντά τη μαμά μου και τον άντρα μου, τώρα πάω και μόνη μου :lol::lol::lol:

Μην αγχώνεσαι!!!Όλα θα πάνε καλά!!! :):):)

Προσωπικά θα ήθελα πολύ να ξαναζήσω τη γέννα της κόρης μου!!!

Είναι κάτι ανεπανάληπτο και δεν περιγράφεται με λόγια!!!!!!

Ανυπομονώ να ζήσω και τη γέννα του γιού μου!!!!!!

KALHSPERA MARIA- NMEB

EYXARISTW GIA TH STHRIKSH!!! PRAGMATIKA ME BOHTHISES!!! NIWTHW AKRIBWS TA IDIA PRAGMATA KAI FOBOMAI ARKETA!!!!! DIABAZONTAS OMWS THN EMPEIRIA SOU BLEPW OTI TI PIO PITHANO EINAI OTI OLA THA PANE MIA XARA!!!! PHGA KAI STH GIATRO KAI MOU EIPE OTI 08/04 MPAINW GIA PROKLHSH EFOSON DEN ME PAISOUN PONOI MEXRI TOTE!!!! EXW KAI KAPOIES EPIFULAKSEIS GIA THN EPISKLHRIDIO. ENW PALIA HMOUN POLY FUN TWRA POU PARAKOLOUTHISA MATHIMATA ANWDYNOU TOKETOU ARXISA NA SKEFTOMAI MHPWS PREPEI NA TO KSANASKEFTW! APO THN ALLH LEW NA AFHSW TO ENDEXOMENO ANOIXTO KAI NA MHN AGXWNOMAI KAI GIA AYTO! APLA DEN EXW TH STHRIKSH POU THELW PANW STO THEMA APO THN OIKOGENEIA MOU.

ntinatom μην αγχώνεσαι για τίποτα!!

Τι εννοείς πως δεν σε στηρίζουν οι δικοί σου?

Και 'γω αγχωνόμουν για την επισκληρίδιο και ο γιατρός μου μου είχε πει να μην το σκέφτομαι και πως θα αποφασίσω την ώρα του τοκετού. Αν πήγαινα στο μαιευτήριο και είχα διαστολή και γεννούσα γρήγορα, ίσως, να μην την έκανα. Βλέπεις και κάνεις!!

Σχεδόν μαζί γεννάμε, κρίμα που δεν είμαστε στο ίδιο μαιευτήριο :? !!!!

monbebe

ieni

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και 'γω φοβόμουνα να πάω τουαλέτα, μην τυχόν και μου έφευγε εκεί :roll::lol:

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Μαρία-nmeb είπε:

Και 'γω αγχωνόμουν για την επισκληρίδιο και ο γιατρός μου μου είχε πει να μην το σκέφτομαι και πως θα αποφασίσω την ώρα του τοκετού. Αν πήγαινα στο μαιευτήριο και είχα διαστολή και γεννούσα γρήγορα, ίσως, να μην την έκανα. Βλέπεις και κάνεις!!

monbebe

ieni

ξερεις ποσες φορες φοβαμαι να παω τουαλετα???

me and my men...

Διαφημίσεις

Μαρία-nmeb είπε:

monbebe

ieni

Καλημέρα Μαρία- nmeb

Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές! Όταν λέω ότι δεν με στηρίζει η οικογένεια εννοώ στο ζήτημα της επισκληριδίου. Θεωρούν ότι δεν πρέπει να κάνω και γιατί μπορεί να έχει παρενέργειες –αν και φίλη μου αναισθησιολόγος μου είπε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος- αλλά επιπλέον υποστηρίζουν ότι δεν καταλαβαίνεις γέννα αν κάνεις επισκληρίδιο. Εγώ πάντως αποφάσισα να κάνω ότι μου πει η καρδούλα μου εκείνη τη στιγμή. Αν θελήσω να θα κάνω και ας λένε όλοι οι άλλοι ότι θέλουν!!!!!

Εσύ που γεννάς; Εύχομαι όλα με το καλό.

Μαρία-nmeb είπε:

monbebe

ieni

Καλημέρα Μαρία- nmeb

Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές! Όταν λέω ότι δεν με στηρίζει η οικογένεια εννοώ στο ζήτημα της επισκληριδίου. Θεωρούν ότι δεν πρέπει να κάνω και γιατί μπορεί να έχει παρενέργειες –αν και φίλη μου αναισθησιολόγος μου είπε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος- αλλά επιπλέον υποστηρίζουν ότι δεν καταλαβαίνεις γέννα αν κάνεις επισκληρίδιο. Εγώ πάντως αποφάσισα να κάνω ότι μου πει η καρδούλα μου εκείνη τη στιγμή. Αν θελήσω να θα κάνω και ας λένε όλοι οι άλλοι ότι θέλουν!!!!!

Εσύ που γεννάς; Εύχομαι όλα με το καλό.

Να μαιαιαιαι κι εγωωωωωωωω :D:D 40 και 2 σημερα και ομως παρα τις συσπασεις και τα πονακια ΔΕ γενναω....γι αυτο κι εγω εφυγα απο τις μανουλες Μαρτιου και ειπα να μετακομισω εδω.....γιατι σημερα τελευταια μερα του Μαρτη!!!! Πιστευω να μαι η πρωτη στη σειρα που θα γεννησει γιατι αλλιως.....μα τη παναγια θα τα κανω γυαλια καρφια!!!!! :lol::lol:

leni είπε:
Πρωταπριλιάτικο λες να σου βγεί το μωράκι???

Καλέ θα λές ότι γέννησες και δεν θα το πιστεύει κανείς!! Θα έχεις και την ησυχία σου!!! Εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν!!! :lol::lol::P:P

Ευχαριστω κοριτσακι μου!!!!!! Και για σενα τα καλυτερα!!!!! Εδω αμα γεννησω αυριο δε θα το πιστευω εγω, οχι μονο οι αλλοι!!!!!!!!!!!! :lol:

Διαφημίσεις

σαν εμενα στον 1ο γιο... βρε καλε μου, βρε χρυσε μου... αντε αγαπη μου βγες... τιποτα... καλοπερνανε τελικα εκει μεσα...

εγω παλι εχω αρχισει και μετραω αναποδα τις μερες που θα αναχωρησω για Αθηνα μιας και θα μπω στο μηνα μου...

me and my men...

monbebe :lol::lol::lol: μασαει η κατσικα ταραμα??????? :lol::lol::lol:

mpiskotaki καλως το μου!!!!! Καλα μιλαμε αυτη η αναμονη με σκοτωνει...και δεν νιωθω και τιποτα τζαμπα οι συσπασεις το βραδυ που πονανε κιολας!!!! Σηκωνω τα χερια ψηλα δε ξαναπερπαταω δε ξαναπαω πουθεναμονο η μεση μου ποναει ο τραχηλος δε λεει να μαλακωσει!!!

Αφηστε δε που αυτο το επισοδειο με τον ληστη στην Παλληνη εγινε ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου...τα λεφτα και τα ρουχα του τα αφησε απεναντι και περασε απο μας για να φυγει σα κυριος!!! Χεμεντεν......εδω θα κατσω μεχρι να αποφασισω να γεννησω!!!!! Μπορει να μην γεννησα αλλα μια περιπετεια την ζησαμε!!!! Δεν εχω παραπονο! Τουλαχιστον η πεθερα μου θα χει να λεει μια ιστορια γιατι την μπεμπα απ οτι φαινεται δε θα τη δει!!! Μου φευγει την Παρασκευη!!!

Διαφημίσεις

Eirini_Dr είπε:
monbebe :lol::lol::lol: μασαει η κατσικα ταραμα??????? :lol::lol::lol:

mpiskotaki καλως το μου!!!!! Καλα μιλαμε αυτη η αναμονη με σκοτωνει...και δεν νιωθω και τιποτα τζαμπα οι συσπασεις το βραδυ που πονανε κιολας!!!! Σηκωνω τα χερια ψηλα δε ξαναπερπαταω δε ξαναπαω πουθεναμονο η μεση μου ποναει ο τραχηλος δε λεει να μαλακωσει!!!

Αφηστε δε που αυτο το επισοδειο με τον ληστη στην Παλληνη εγινε ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου...τα λεφτα και τα ρουχα του τα αφησε απεναντι και περασε απο μας για να φυγει σα κυριος!!! Χεμεντεν......εδω θα κατσω μεχρι να αποφασισω να γεννησω!!!!! Μπορει να μην γεννησα αλλα μια περιπετεια την ζησαμε!!!! Δεν εχω παραπονο! Τουλαχιστον η πεθερα μου θα χει να λεει μια ιστορια γιατι την μπεμπα απ οτι φαινεται δε θα τη δει!!! Μου φευγει την Παρασκευη!!!

χαρα εσυ ε? κρατησου μεχρι να φυγει και γεννας μετα!

me and my men...

monbebe κι ομως δε θα το πιστεψεις....εγω ειμαι στο αλλο ακρο!!!! Πιο πολυ θελω την πεθερα μου παρα την μανα μου!!!! Εκτος του οτι ειναι μια γλυκα..... εχει και πολυ γελιο!!!! Σκαω που απ οτι φαινεται δε θα την προλαβει...Αλλα δε γινεται να μεινει... εχουμε και μια μπουμπου 5χρονων στο νησι που πρεπει να την καρτησει! Δε πειραζει... ουτως ή αλλως θα την βλεπει πολυ συχνα οταν πια θα μπορουμε να πηγαινουμε κι εμεις !!!!

εγώ πάλι απο την άλλη, δεν θέλω για πολύ, ούτε τη μία ούτε την άλλη..στο πρώτο μου, η πεθερά μου είχε έρθει και είχε κάτσει 15 μέρες μετά που βγήκα απο την κλινική..είχα και την μαμά μου όλη μέρα στο σπίτι, (ερχότανε για τον εγγονό!!) και γενικά το πως τον γλίτωσα το ζουρλομανδύα εγώ το ξέρω..μπιρι,μπιρι,μπιρι....συνέχεια και συμβουλές απανωτές μας την είχαν δώσει κατακέφαλα..αυτή την φορά της είπα, άμα θέλει να έρθει και 10 μέρες (φτού, φτού, ελπίζω να μην πιάσει :lol::lol: ),πιο πρίν, αλλά βγαίνοντας αοο την κλινική, δεν την παίρνω με τίποτα πάλι σπίτι! :wink:

Α εγω ειμαι γαιδαρα....γυρναω και λεω στην μανα μου.....Συμβουλες θα δεχτω μονο απο την πεθερα μου και απο παιδιατρο οι δικες σας γνωμες καλοδεχουμενες αλλα κρατηστε τες καλυτερα για σας!!!! Νομιζω το παρακανα αλλα ετσι μου βγηκε τι να κανω???? :shock::D Και αυτο το μπιρι μπιρι που λες απο τους δικους μου με συφιλιαζει!!!! :P

γεια σας κι απο εμενα κοριτσια.

Eirini_Dr και mpiskotaki με το καλο τα μωρακια σας. εγω πριν λιγο γυρισα απο Αθηνα. ειχα παει στο Αττικο να δω ενα γιατρο για καποιες εξειδικευμενες εξετασεις που μου ειχε ζητησει η γιατρος μου. το κακο ειναι οτι δεν ξεμπερδεψα ακομα. θα πρεπει μαλλον να ξανανεβω ειτε στο Λαϊκο ειτε στο Αλεξανδρα για να μιλησω με καποιον αιματολογο. δεν πειραζει, για το μωρο μου κανω τα παντα. το καλο ειναι οτι μου εκαναν ξανα doppler και σε σχεση με το προηγουμενο, 9/03, η μικρη εχει μεγαλωσει αρκετα. ηταν 1140 και τωρα εφτασε τα 1710. βλεπω μεχρι τελους να πιανουμε τα 3500.

αυτα κι απο μενα. ευχομαι τα καλυτερα σε ολες.

και καλο μηνα.

Eirini_Dr είπε:
Να μαιαιαιαι κι εγωωωωωωωω :D:D 40 και 2 σημερα και ομως παρα τις συσπασεις και τα πονακια ΔΕ γενναω....γι αυτο κι εγω εφυγα απο τις μανουλες Μαρτιου και ειπα να μετακομισω εδω.....γιατι σημερα τελευταια μερα του Μαρτη!!!! Πιστευω να μαι η πρωτη στη σειρα που θα γεννησει γιατι αλλιως.....μα τη παναγια θα τα κανω γυαλια καρφια!!!!! :lol::lol:

Βρε καλώς το κορίτσι μας!!!!!

ΠΡΩΤΗ θες να γεννήσεις???? :lol::lol::lol:

Μάλλον θα σε προλάβω :lol::lol::lol::lol::lol:

ntinatom όλο και κοντεύουμε!!!!

Το καλύτερο είναι να κάνεις αυτό που νιώθεις!Αν δεν αντέχεις τους πόνους μπορείς τότε να αποφασίσεις για επισκληρίδιο!

Ποιός λέει πως δεν καταλαβαίνεις γέννα με την επισκληρίδιο?????

Εγώ ένιωθα και καταλάβαινα τα πάντα!!

Έζησα το θαύμα της γέννησης της κόρης μου, ένιωθα πότε έπρεπε να σπρώξω, ένιωσα τη στιγμή που βγήκε και όλα αυτά χωρίς πόνο :wink: !!!

Γιατί πρέπει να πονέσω για να γεννήσω????(πρωσωπική μου γώμη)

Κοριτσάκια ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!

Αχ με έχει πιάσει ΚΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ!!!!!!!

Πήγαμε χτες στον γιατρό και έχω ήδη 2 εκατοστά διαστολή!!!!! Ενώ έχω ΠΗΤ 29 Απρίλη!!!!

Το μωρό βέβαια είναι πάνω από 3 κιλάκια αλλά χτες το βράδυ δεν κοιμήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!Ξυπνούσα κάθε μια ώρα να δω αν γεννάω ή όχι....αχ και βαχ!!!!

Μας είπε να πάμε πάλι την Τρίτη αν λέει δεν έχουμε γεννήσει μέχρι τότε....

Μαρία-nmeb είπε:
ntinatom όλο και κοντεύουμε!!!!

Το καλύτερο είναι να κάνεις αυτό που νιώθεις!Αν δεν αντέχεις τους πόνους μπορείς τότε να αποφασίσεις για επισκληρίδιο!

Ποιός λέει πως δεν καταλαβαίνεις γέννα με την επισκληρίδιο?????

Εγώ ένιωθα και καταλάβαινα τα πάντα!!

Έζησα το θαύμα της γέννησης της κόρης μου, ένιωθα πότε έπρεπε να σπρώξω, ένιωσα τη στιγμή που βγήκε και όλα αυτά χωρίς πόνο :wink: !!!

Γιατί πρέπει να πονέσω για να γεννήσω????(πρωσωπική μου γώμη)

Καλημέρα και από μενα,

Λοιπόν Μαρια-nmeb έτσι τα σκέφτηκα και εγώ τα πράγματα και χαλάρωσα αρκετά!

Όντως έρχεται η ώρα μας!! Εγώ θα μπω για πρόκληση στις 08/04 αν δεν έχω γεννήσει μέχρι τότε, οπότε την επόμενη Παρασκευή θα έχω το κορίτσι μου αγκαλιά και θα το χαίρομαι!!!!!! Μου φαίνεται απίστευτο ότι σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα υπάρχει ένα νέο πλασματάκι στη ζωή μας!!!!!!!!!

Σου εύχομαι και σένα με το καλό να σου πάνε όλα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΑΝ ΠΗΤ 15/04/09 ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6/04/09.ΕΛΠΙΖΟ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!

T6hL.jpgkhLap2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...