Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΑΝΕ ΑΠΡΙΛΙΟ ΜΕ ΜΑΙΟ??

Recommended Posts

Γειά σας και απο μένα!!Εγω 18 Απρίλη μπαίνω στον μήνα μου και μου είχε πει για Πρωτομαγιά..Τώρα περιμένω το ραντεβού μου που είναι στις 8/4, και δεν φεύγω απο εκεί αν δεν μου πεί συγκεκριμένη και σίγουρη ημερομηνία που θα αλλάξει μόνο αν με πιάσουν πόνοι!!Θα γεννήσω με καισαρική όπως και το πρώτο μου και θέλω να ξέρω!! :lol::lol: Με εχει φάει η αγωνία του "πότε επιτέλους?", μια και η εγκυμοσύνη μου δεν είναι και η ευκολότερη του κόσμου..

Εγω φυσικά έσω έτοιμη αλλά μήπως τελικά άμα ακούσω την τελική ημερομηνία, τα παίξω περισσότερο απο ότι τα έχω ήδη παίξει??

Τελικά είτε είναι το πρώτο σου παιδί, είτε το δεύτερο, είτε το όγδοο ( :shock: ), την ίδια αγωνία έχεις γμτ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 617
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ και εγω γυρω στις 17/04 μπαινω στον μηνα μου και εχω τρελλο αγχος μηπως δεν εχω προλαβει να βρισκομαι εγκαιρα στην Αθηνα να γεννησω και γεννησω μαζι με το αρνι στη σουβλα!

να σας ρωτησω και κατι που με βαζει σε σκεψεις τελευταια? εχω πολυ εντονες κλωτσιες/μπουνιες του μπεμπη πολυ χαμηλα.... σε φαση που νομιζω οτι θα σπασουν τα νερα, οτι θα κατουρηθω-σορυ- και αλλα τετοια... ειναι λογικο να τις νιωθω τοσο κατω? θα ρωτησω και τη γιατρο μεθαυριο, αλλα ως τοτε εγω νομιζω οτι θα γεννησω... χτες το βραδυ που ξαπλωσα να κοιμηθω με επιασε πανικος... νομιζα οτι ηρθε η ωρα...

me and my men...

monbebe μου, και γω τα ίδια νοιώθω!! Και μάλιστα λέω στον άντρα μου και στην μαμά μου:"Καμιά ώρα θα κατουρηθώ πάνω μου, και να είμαι στο σπίτι μου, καημός δεν είναι..αλλά αν π.χ είμαι στο super market, τότε τι κάνω οεο??"

Τρώω και εγώ κάτι ξεγυρισμένες κλωτσιές να τις πω?!μπουνιές?κουτουλιές μήπως? που μερικές φορές έχω πονέσει..

εγω να δεις που τις τρωω πχ καθισμενη σπιτι και πεταγομαι σαν ελατηριο... και ποναει κιολας... αου εγω, τι επαθες μαμα ο μικρος... τιποτα κατι θυμηθηκα... πιο πολυ η τρομαρα... αλλα ωρες ωρες νομιζεις οτι ειναι στο τσακ να σκασει μυτη... μα τοσο χαμηλα! χτες βραδυ ξυπνησαα τον αντρα μου και του αρχισα τα "ανησυχω, νομιζω οτι θα γεννησω κτλ..." εν τω μεταξυ την πρωτη γεννα την εκανα με τεχνητους, οποτε δεν ξερω αν σπασουν νερα κτλ στα ξαφνικα τι γινεται....

me and my men...

Άστα να πάνε καλή μου..έτσι μουρμουρίζω συνέχεια και γω και μάλιστα του λέω: να δείς που τώρα θα σκάσει μύτη κανένα ποδάρι ή καμία κεφάλα, εκεί που δεν το περιμένουμε και θα τρέχουμε. Χαχανίζει αυτός, και γιατί να μην χαχανίζει άλλωστε? Αυτός θα φάει τη φρίκη και θα τραβήξει την τρομάρα, ή εγώ?? :twisted: Απο ότι βλέπω απο τα ticker σου, έχεις και συ άλλο ενα αγοράκι 4 χρονών όπως κι εγώ και περιμένεις άλλο ένα αγοράκι όπως εγώ στην ίδια ημερομηνία μάλιστα!!Θα νομίζουν ότι τα κάναμε όλοι μαζί!!! :wink::wink::wink: Αστειεύομαι , έτσι? :oops:

Διαφημίσεις

ναι καλε... με διακτινισμο τα καναμε! :lol:

ασε... εχω γεμισει αντρες! αφου λεω να μου κανει ο αντρας μου σε λιγο καιρο δωρο αυτο το ωραιο λευκο φορμακι με τα μακρυα μανικακια που δενουν στην πλατη... ή εστω δωρο μια μερα περιποιησης στα spa

"Δαφνι".. :P

me and my men...

ααααααααχαχαχαχαχαχα!!! :P:P:P Εννοείς αυτά τα χαριτωμένα άσπρα ζακετάκια που δένουν υπερ-μοντέρνα απο πίσω και μπορείς να τα βάλεις όλες τις εποχές, ε? Να σου πω..και γω ένα τέτοιο μάλλον πως το χρειάζομαι..έχω και τα βουνά δίπλα στο σπίτι μου, θα τα πάρω καμιά μέρα και θα με ψάχνουν και οι τρείς άντρες να γυρίσω πίσω, αλλά ΠΡΙΙΙΙΤΣ?! :D:D

αυτη τη σκεψη "τωρα σαλταρω και το καπελακι μου και φευγω, να σας δω τωρα τι θα κανετε και αν θα με ψαξετε" την εχω κανει πολλες φορες... αλλα κρατιεμαι... την τελευταια φορα που ημουν με τον αντρα μου τσαντισμενη, φορτωμενη, και ορμονοτουμπανιασμενη αποφασισα να μην του μαγειρευω! :P:cool: γυριζε απο τη δουλεια και εγω ειχα αδειο κατσαρολακι... εκανε μονος του φαι... την 1η μερα γελαγα γιατι ειχα το κατσαρολακι και μεσα σημειωμα που ελεγε πως οταν ξανασκεφτει και αναθεωρησει οτι ειχε ειπωθει θα ξαναφαει φαι... ε, κρατησα 3-4 μερες και μετα του ανοιξα εγω κουβεντα γιατι δεν αντεχω και τα μουτρα...

σημερα παλι ο γιος μου λες και το κανει επιτηδες... δεν πηγε παιδικο γιατι ηταν λιγο αδιαθετος και δεν μας φτανει η γκρινια της αδιαθεσιας απο χτες με κατι δεκατα και συναχι, εχουμε και αυτο που δεν ακουμε με τιποτα τη μαμα μας και κανουμε τα παντα για να φτανουν τα ντεσιμπελ της φωνης της στην ταρατσα! βρε με το καλο... βρε με το αγριο... βρε με την τιμωρια.... ο τοιχος πιο πολυ με ακουγε... τωρα εχει παει για τη μεσημεριανη σιεστα.... αααααχ... ηρεμια... και για μενα σκασιλα μου... ετσι κι αλλιως μια δοση νευρων την εχω... το μωρο τι φταιει να ακουει την τρελλη μανα να φωναζει? θα αλλαξει γνωμη και θα πει αφηστε με εδω που να βγαινω να την ακουω... :roll:

me and my men...

Έτσι, έτσι..το δικό μου θα βγεί και θα πεί στο επιτόπου 3 λέξεις: Μαμά, μισό λεξοτανιλ!!

Εχει ακούσει τόσες γκαρίδες απο το στοματάκι της υποτίθεται γλυκειάς και τρυφερής μανούλας, που 100%, κόβω το χέρι μου δλδ (μάλλον τη γλώσσα μου πρέπει να κόψω), ότι θα με έχει πάρει απο φόβο, πρίν καν με δει..Τα μαλλιά του θα είναι όρτσα πάνω σαν τον Τεν -Τεν, και δεν θα θέλει καν να το πλησιάσω..00020344.gif

Σήμερα και μένα μου ήρθε κάπως με το μικρό, που ενώ φτιάχναμε μαρμελάδα (εχω ξαναπεί ότι λόγω ορμονών μια προκοπή, παροδική φυσικά, με έχει πιάσει), αποφάσισε απο την σημαία, ότι τα μακαρόνια με κιμά που έτρωγε, μια χαρά ταιριάζουν πάνω στην αγαπημένη μου μπλέ κουβερτούλα στο κρεβάτι μου..Τι μανία με αυτο το παιδί..λόγω κακοφαγίας του, αυτό το φαί που έχει στο στόμα του, βρίσκει τα πιο απίθανα μέρη να πάει να το χώσει για να μην το καταπιεί..Πως σου φαίνεται που τις προάλλες βρήκα μισό κεφτέ σε πλήρη αποσύνθεση (παλαιοντολόγο έπρεπε να φωνάξω να μου ξεκαθαρίσει τι σόι πράμα ήταν αυτό που έβλεπα!), μέσα σε μια ξεχασμένη παλιά παντόφλα πίσω απο το κουβά των απλύτων.. :twisted::twisted::twisted:

καλα χτυπιεμαι στα γελια... βεβαια αν μου το ειχε κανει θα χτυπιωμουν σαν χταποδι απο τα νευρα... δεν το συζητω!

ποτε δεν θα καταλαβω ποσο αστειρευτη φαντασια εχουν ωστε να κανουν τα πιο αδιανοητα και εξοργιστικα για εμας πραγματα....

ατακα του δικου μου χτες... ειχα το μπουφαν μου στην καρεκλα της κουζινας κρεμασμενο στην πλατη της... καποια στιγμη διακρινω κατι σταγονες-λεκεδες στην πλατη του μπουφαν... τι στο καλο λεω, τι ειναι αυτο και πως βρεθηκε εκει... παραμιλουσα μονη.. ε, και πεταχτηκε ο μικρος σε μια κριση ειλικρινιας και λεει

"εεεε, νομιζω οτι ειναι γαλα..."

"και πως βρεθηκε το γαλα εκει?"

"επειδη οταν τελειωνω το γαλα μετα τιναζω το καλαμακι γυρω γυρω..." :shock::shock::shock: και ενω εχω φωναξει απειρες φορες να μην τιναζει το γαλα του σαν αγιασμο δεξια και αριστερα!

me and my men...

Διαφημίσεις

ααααχαχχααχχααχ!!!Σαν να βλέπω το δικό μου μπροστά μου, που με το καλαμάκι έχει ένα θέμα!!!Μια θα το δαγκώνει, μια θα το τσακίζει σε 500 σημεία, μια θα το τινάζει, μια θα κάνει μπουρμπουλήθρες και μόνο το γάλα θα αφήνει στο ποτήρι και γύρω γύρω..Ήμαρτον, πια με αυτές τις μπουρμπουλήθρες!!!Θα πάθω νευρικό κλονισμό πια με αυτές!!ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

kalispera Maria- nmeb,

na xairesai to koritsi sou kai me to kalo o yios!!!!! Exeis katholou agxos h' mono sto prwto paidi agxwnomaste????? Agxwnomai ligaki gia to pws tha einai o toketos kai gia to pws tha einai h zwh mas meta! Eutuxws pou thewrw oti to mwro mou tha einai ygiestato kai den agxwnomai kai gia auto!!!! Mexri twra hmoun ston kosmo mou alla oso plhsiazoun oi meres ligo agxos to niwthw kai kserw oti den kanei kalo!

ntinatom γειά σου!!

Στο πρώτο παιδί είχα τρομερό άγχος και κυρίως φόβο. Όχι φόβο, ΦΟΒΟ!!!!

Φοβόμουνα πολύ το τοκετό και το πως θα είναι η ζωή μας μετά τη γέννηση του παιδιού!!

Με το που έφθασα στο μαιευτήριο και σε όλη τη διάρκεια του τοκετού έτρεμα, και όχι από το κρύο :lol::lol::lol:

Όταν φθάσαμε δεν είχα διαστολή και ο τράχηλος ήταν κλειστός και σκληρός. Μου βάλανε ορρό και ξεκίνησαν οι πόνοι, οι οποίοι μετά από 2 ώρες ήταν δυνατοί και ούτε διαστολή είχα και ο τράχηλος ακόμη κλειστός και σκληρός.

Έτσι έκανα επισκληρίδιο και δεν πονούσα καθόλου. Σιγά-σιγά έκανα διαστολή και γέννησα μετά από 8 ώρες!!

Τώρα δεν φοβάμαι καθόλου!!Πλήρης αναισθησία σε ότι αφορά το τοκετό :D:D

Στο πρώτο, πιστεύω, πως είναι διαφορετικά. Δέν ξέρεις τι θ'αντιμετωπίσεις και γι'αυτό φοβάσαι και αγχώνεσαι.

Στη πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα κοντά τη μαμά μου και τον άντρα μου, τώρα πάω και μόνη μου :lol::lol::lol:

Μην αγχώνεσαι!!!Όλα θα πάνε καλά!!! :):):)

Προσωπικά θα ήθελα πολύ να ξαναζήσω τη γέννα της κόρης μου!!!

Είναι κάτι ανεπανάληπτο και δεν περιγράφεται με λόγια!!!!!!

Ανυπομονώ να ζήσω και τη γέννα του γιού μου!!!!!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Κοριτσάκια μου με το καλό σε ΟΛΕΣ μας!!!! :D:D:D:D

Εγώ πάλι έχω την ίδια απορία με την monbebe.....ΧΙΧΙΧΙΧΙ

Πως θα καταλάβω ότι έσπασαν τα νερά ή πότε αρχίζουν οι πόνοι?????

οεο? οεο? Θα γεννήσω στο σπίτι και δεν θα το καταλάβω η καημένη....χιχιχιχιχι :lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα και από μένα. Πήγα προχτές στον γιατρό, και μου είπε την άλλη Παρασκευή να κάνουμε έναν ακόμα υπέρηχο για να δουμε και το βάρος του μωρού. Από εκεί θα αποφασίσουμε την ημερομηνία της καισαρικής που θα είναι από 6 μέχρι 10 Απριλίου. Όπως καταλαβαίνετε ο καιρός πλησιάζει και τώρα έχω αρχίσει να πλένω ρούχα και να βγάζω από το υπόγειο το καρότσι το πάρκο, την καλαθούνα το καθισματάκι του αυτοκινήτου και κάποια παιχνίδια του Παναγιώτη που τα είχα μαζεψει. όλα θέλουν καθάρισμα και πλύσιμο και τώρα μου φαίνονται βουνό. Νομίζω ότι το παράκανα και τα άφησα όλα για τελευταία στιγμή. Τουλάχιστον θα περάσουν οι μέρες με τις ετοιμασίες χωρίς να το καταλάβω.

Kiki + George = Panagiotis + Maria

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!Τι κάνετε?εύχομαι να είστε όλες καλά, και τα μωράκια σας βεβαίως!!Και εγώ πρίν λίγο γύρισα απο το γιατρό και μου είπε ότι στις 8/4 που έχουμε ραντεβού, θα κλείσουμε και την οριστική ημερομηνία για να γεννήσω..για την ώρα δεν εχω καθόλου άγχος ( :shock: ), αλλά είμαι πολύ, μα πάρα πολύ κουρασμένη..έχω 3 μερόνυχτα να κοιμηθώ γιατί μουδιάζουν και πονάνε τα χέρια μου..Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα μου το είπε..είμαι έτοιμη να καταρρέυσω..γιατί θα πρέπει να έχω πάρει με αλφαβητική σειρά όλες μα ΟΛΕΣ τις παρεμέργειες της εγκυμοσύνης???εεεεεεεεε????

Κοριτσια γεια σας κι απο μας! Κι εμεις πηγαμε σημερα στον γιατρο και ειδαμε την μπεμπουλα μας! Μεγαλωσαμε αρκετα απο την τελευταια φορα! Ειμαστε τωρα γυρω στα 2,5 κιλα!!! Κοτζαμαν κοπελες! :D Θα παμε τωρα μια επισκεψη πριν το Πασχα και μετα το Πασχα θα γεννησουμε!!! Αν βεβαια δεν γινει τιποτα εκτακτο! Ολα καλα ειναι και δεν αγχωνομαι προς το παρον καθολου!! Οποτε μιλαω με τον γιατρο μου, με ηρεμει και με αγαλιαζει! Τι να πω; Μακαρι να το νοιωθεται ολες σας αυτο! Ευχομαι ολα καλα να πανε με ολες σας τρελοζουζουνες!!!! Φιλακια!!!! :D:D:D

Κοριτσια γεια σας κι απο μας! Κι εμεις πηγαμε σημερα στον γιατρο και ειδαμε την μπεμπουλα μας! Μεγαλωσαμε αρκετα απο την τελευταια φορα! Ειμαστε τωρα γυρω στα 2,5 κιλα!!! Κοτζαμαν κοπελες! :D Θα παμε τωρα μια επισκεψη πριν το Πασχα και μετα το Πασχα θα γεννησουμε!!! Αν βεβαια δεν γινει τιποτα εκτακτο! Ολα καλα ειναι και δεν αγχωνομαι προς το παρον καθολου!! Οποτε μιλαω με τον γιατρο μου, με ηρεμει και με αγαλιαζει! Τι να πω; Μακαρι να το νοιωθεται ολες σας αυτο! Ευχομαι ολα καλα να πανε με ολες σας τρελοζουζουνες!!!! Φιλακια!!!! :D:D:D

Καλημέρα κορίτσια! "Μπήκα" για λίγο στο net σήμερα και σας γράφω τα νέα μου. Πήγα για doppler στις 33εβδ.+3ημ. και η μπουμπού ήταν 2200γρ. και ωριμότης ΙΙΙ. Την επομένη πήγα στον γιατρό και μου έβαλε το ραντεβού για την καισαρική στις 23 Απριλίου που θα είμαι 38εβδ.+4ημ. Μέχρι τότε λέει δεν θα με ξαναδεί, εκτός αν έχω κάτι απρόοπτο. Αυτό δεν μου πολυάρεσε να πω την αλήθεια ειδικά αφού ο υπερηχογραφιστής μου είπε ότι λόγω της ωριμότητας ίσως πρέπει να γεννήσω το πολύ στις 38 εβδ... Μεσολαβεί βέβαια και το Πάσχα και δυστυχώς τα κανονίζουν κατά πως τους βολεύει οι γιατροί...

5dyVp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!!

Εμείς πήγαμε χτες στο γιατρό γιατί τον νιώθω ότι θα μου πέσει...χιχιχιχι

Μπορεί να γεννήσουμε στις επόμενες 2 εβδομάδες...θα δείξει....έχει πάρει θέση...είναι και 2740gr!!

Η ωριμότητα του πλακούντα ειναι ΙΙΙ αλλά απ'οτι ακούω δεν πολυπαίζει ρόλο η ωριμότητα του πλακούντα όσο το αμνιακό υγρό σωστά?

Την Πέμπτη μας είπε να πάμε να κάνουμε καρδιοτοκογράφημα.

Αυτά τα νέα μας :D:D:D:D:D:D

εμεις καναμε την τελευταια μας επισκεψη πριν μπουμε στον μηνα μας... δεν καναμε υπερηχο, απλα της εκανα καποιες τελευταιες ερωτησεις...ανεβασα και πιεση την ωρα που ημουν στο ιατρειο.. ποια εγω η αναιμικη ανεβασα πιεση... Μ. Σαββατο με το καλο μπαινω στο μηνα μου... μετα θα ξανακανω εναν υπερηχο και καθε εβδομαδα το nts... παντως με τρομαζουν τοσο αυτες οι κλωτσιες χαμηλα.. μα πολυ χαμηλα!

me and my men...

Κορίτσια εγώ έκανα ντόμπλερ στην προηγούμενη εβδομάδα που είμουν στην 32η εβδομάδα και το μωρό ήταν 2.003 . Σας φαίνεται και σε εσάς λίγο όπως και σε εμένα? Θα καταφέρει άραγε να γεννηθεί γύρω στα 3κιλά? :?

Καλημέρα κορίτσια!! Τρώω κάτι κλωτσιές ξεγυρισμένες, άλλο πράγμα..χαμηλά, πολύ χαμηλά, τόσο που νομίζω ότι θα μου φύγει...φοβάμαι να λείπω μακριά απο το σπίτι, μην τυχόν και μου πέσει σε κανένα δρόμο..είμαι παρανοική, το ξέρω.. :oops:

Καλημέρα κορίτσια!! Τρώω κάτι κλωτσιές ξεγυρισμένες, άλλο πράγμα..χαμηλά, πολύ χαμηλά, τόσο που νομίζω ότι θα μου φύγει...φοβάμαι να λείπω μακριά απο το σπίτι, μην τυχόν και μου πέσει σε κανένα δρόμο..είμαι παρανοική, το ξέρω.. :oops:

χαχα! κι εγω... νομιζω οτι θα κατουρηθω... οτι θα το κουτσουλησω...κατι τελος παντων... και να λεω της γιατρου προχτες...:

"τρωω κλωτσιες πολυ χαμηλα..."

"ε δεν χαιρεσαι που το νιωθεις?"

"βρε το χαιρομαι, αλλα φοβαμαι μην μου φυγει..."

"δεν φευγει... απλα κινειται και ειναι εκει τωρα βολεμενο..." -καλα την τελευταια φορα στο ντοπλερ η ακτινολογος μου ειπε ειχε τα ποδια του κατω και ηταν σαν να καθεται σε αυγοθηκη... οποτε φαντασου τα ποδια στο συγκεκριμενο σημειο χαμηλα να προσπαθουν να βολευτουν...

παντως εχει ηρεμησει λιγο...εκει χαμηλα... που να βρει χωρο να κανει breakdance...

μετα αλλη συζητηση... "εχω παραγγειλει του αντρα μου αυτη τη λευκη φορμα με τα μακρυα μανικια που δενουν πισω..." γελαγε μαζι μου... αφου της ειπα οτι ειναι 2ο αγορι...

me and my men...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...