Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αυχενικη διαφανεια και φυλο...και το ενστικτο της μαμας!

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες!σημερα γιναμε τεσσαρων μηνων!!!πριν 3 εβδομαδες στην αυχενικη διαφανεια βλεπαμε κατι να πεταει (οπως σε ολα τα μωρακια βεβαια)αλλα επειδη ηταν μεγαλο ειπε η γιατρος μου οτι μπορει να ειναι αγορι εκτος και αν ειναι υπερτροφικη κλειτοριδα...γιατι δεν μου ειπε σιγουρα...???!σε αλλες μανουλες λενε αλλα βλεπετε..η δικη μμ γιατρος δε λεει ποτε στην αυχενικη διαφανεια...ομως το ενστικτο μου απο οταν εμεινα εγκυος αγορακι μου λεει...αχου πειτε μου τα δικα σας γιατι μεχρι το επομενο υπερηχογραφημα θα σκασω!

(το πρωτο που με νοιαζει ειναι η υγεια του...και ειναι πολυ καλα ευτυχως! )

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!

Διαφημίσεις

Στην αυχενικη μας είπε ο γιατρός με σιγουρια "Ειναι κόρη". Η αλήθεια είναι ότι το είχα ψιλοκαταλάβει απο τις διαφορές με την πρώτη μου εγκυμοσύνη στο γιο μου...και προσπάθησα να προετοιμάσω και τον αντρα μου χαχαχαχαχαχα!!! Ακόμα βέβαια κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι τη Β επιπέδου που θα είναι σίγουρα τα πράγματα....Στο γιο μου πάντως μετά την αυχενική μας είπαν το φύλο...!!!

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Να σου ζησουν!!τελειο...και εγω ενα και ενα τα θελω..:P αληθεια ποιες διαφορες ειχες παρατηρησει στις εγκυμοσυνες σου?εγω αυριο εχω τον πρωτο υπερηχο μετα την αυχενικη κ ειμαι ανυπομονη.:oops:αφου στον υπνο μου τη μια ειδα οτι ειχα κοριτσι κ την αλλη αγορι..εμμονη μου εχει γινει!:eek:

Ηρθες στις 16/4/2015 και εισαι απλα υπεροχη!!! Σ'αγαπαω καρδουλα μου!!!

Καλημερα!!! ο δικος μου γιατρος στην αυχενικη διαφανεια δεν μου ειπε τιποτα :P Φαντασου την αγωνια μου!! Εγω πιστευω πως κατι μπορει να ειδε αλλα να μην το ειχε σιγουρο γιαυτο δεν μας το ειπε. Και επισης οταν τν ρωτησα ποτε θα μας το πει, μου ειπε σιγουρα στο επομενο μας ραντεβου(τωρα μεσα Νοεμβρη)! Πανω απ ολα υγιες μωρακια, αλλα καταλαβαινετε πολλες την αγωνια μου! Οτι και να ναι απλα και μονο θελεις το μωρακι σου να αποκτησει ταυτοτητα! :P :P φιλακια σε ολες τις μανουλιτσες!!!!

Αν σου πω ότι καμία ομοιότητα ως τώρα τα συμπτώματα της μιας εγκυμοσύνης με την άλλη?!?!?!? Στο γιο χοριακή πολύ χαμηλή...στην κόρη τις πρώτες μέρες πολύ υψηλη!!! Η κοιλιά στο γιο να μην κλείνει το παντελόνι απο τις πρώτες μέρες καθυστέρησης και στην κόρη στην αυχενική δεν είχα καθόλου κοιλιά! Οι ορέξεις μου στο γιο μόνο ξυνά ήθελα να τρώω και φοβερό φούσκωμα/δυσπεψία, στην κόρη θελω μόνο γλυκά και τζανκ φουντ (λεμόνι ούτε να το δω). Το μόνο ίδιο που εχω είναι η υπνηλία του πρώτου τριμήνου και η ελλειψη εμετών! Με το καλό και καλή λευτερια σε όλες μας με γερά μωράκια!!!!!!

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...