Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καισαρική- συμφήσεις- πόνος.

Thanoula

Recommended Posts

Την άνοιξη του 2011 γέννησα την κορούλα μου με καισαρική και ταυτόχρονα αφαίρεσα ένα ινομύωμα που είχα πάνω στη μήτρα (το οποίο ήταν και η αιτία της καισαρικής, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Πριν ένα χρόνο γέννησα και τον γιο μου, άλλη μια καισαρική. Όλες οι γέννες γίνανε σε δημόσιο νοσοκομείο.

Στη δεύτερη καισαρική από ότι μου είπε ο εξωτερικός γιατρός μου βασισμένος σε περιγραφές δικές μου, ράψανε πάνω στη μήτρα την ουροδόχο κύστη (φριχτός πόνος όλη την ώρα...). Τώρα, ένα χρόνο μετά από την δεύτερη γέννα, πονάω ακόμα. Δεν λέω ότι ο πόνος είναι ίδιος όλη την ώρα, απλά σήμερα είναι αρκετά δυνατός. Και είναι εσωτερικά της τομής της καισαρικής. Πιστεύετε ότι μπορεί να φταίνε συμφήσεις που γίνανε με την εγχείριση; Ή να αγχωθώ φριχτά και να τσακιστώ να πάω στο νοσοκομείο;

Διαφημίσεις

Πρώτα απ' όλα υπομονή κι εύχομαι περαστικά να είναι. Δεν το έχω ξανακούσει ποτέ αυτό, γιατί έραψαν την ουροδόχο κύστη στη μήτρα;;; :confused:

Επειδή έναν χρόνο μετά δεν είναι φυσιολογικό να πονάς, θα έλεγα να δεις οπωσδήποτε έναν γιατρό, κατά προτίμηση όχι αυτόν που σε είχε αναλάβει, να πάρεις μια δεύτερη γνώμη...

27pzp3.png

qIUIp2.png

Έλα ντε, γιατί την έραψαν; Ο κουμπάρος μου που θέλει να γίνει γυναικολόγος (περιμένει ειδικότητα τώρα) λέει ότι το κάνουν άμα δουν να έχει κατέβει από τη θέση της η ουροδόχος, για να μην έχεις προβλήματα με ακράτεια όταν μεγαλώσεις. Ο γιατρός μου (όχι αυτός που με ξεγέννησε) λέει ότι είναι μια τακτική που εφαρμοζόταν παλιά, τώρα σπάνια το κάνουν, αυτός δεν το εγκρίνει επειδή προκαλεί φριχτό πόνο.

Πάντως φαίνεται να πέρασε ο έντονος πόνος, μάλλον ήταν από έντερο... Και η τομή με πονάει κυρίως όταν αλλάζει ο καιρός, όταν το γυρνάει σε Νοτιά. Και μου είπαν και άλλες συνάδερφοι ότι τους συμβαίνει για χρόνια μετά την καισαρική.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...