Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νυχτερινή ενούρηση και συσκευή αφύπνισης.

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Ο γιος μου εχει κλεισει τα 5 έτη του απο τον Μαϊο. Εχουμε προβλημα με τα τσίσα του στον ύπνο.... Μεχρι και τωρα κατουριέται. Το παιδι κοιμαται παρα πολυ βαρια θέλει να σηκωθεί τις περισσότερες φορές αλλα δεν μπορεί. Εκανα υπομονη , δοκίμασα τα παντα αλλα πλεον θα παω την Πεμπτη στον παιδιατρο να κανονίσουμε για εξετάσεις. Μέσα μου ξέρω οτι δεν ειναι οργανικό γι αυτο και εκανα μια ερευνα στο διαδίκτυο για το θεμα αυτο και βρήκα μια παιδική συσκευή αφύπνισης εινα ξυπνητήρι επι της ουσίας ειναι το οποιο το βαζεις στο βρακακι του παιδιου και μολις πεσουν οι πρωτες σταγόνες ουρων αυτο χτυπαει και ετσι ειδοποιει το παιδι να σηκωθει. Θα μου πειτε γιατι δεν το κανουμε εμεις βαζοντας ξυπνητηρι. Το δοκιμασαμε και αυτο και περα του οτι ηταν δυσκολο γιατι και εμεις ξυπναμε πολυ πρωι καθως οταν ξυπνουσαμε ακουγε και η μικρή και ειχαμε παρτυ το βραδυ. Το εχει παρει καποια κοπελα να μου πει εντυπωσεις?

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καταρχήν σου εύχομαι να μην είναι τίποτε παθολογικό. Ωστόσο αυτή η συσκευή μου φαίνεται λίγο βάρβαρη! Σκέψου το να στο έκαναν εσένα.. Και δεν τα λέω "έξω από το χορό" καθώς αντιμετωπίζουμε ανάλογο θέμα όχι σε τόσο έντονο βαθμό ωστόσο. Σε περιόδους με περισσότερα νυχτερινά τη σηκώνω κοιμισμένη και τη βάζω στη λεκάνη την ώρα που πέφτω εγώ για ύπνο (η μικρή ξαπλώνει 9 και εγώ 12)...Φαντάζομαι ωστόσο ότι θα τα έχετε δοκιμάσει όλα αυτά..

πόσο σας νιώθω κορίτσια. κι ο δικός μου τα ίδια. 4,5 ετών , κόψαμε τις πανες ήδη από τα 2,5 κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά αυτό το βραδινό δεν κόβεται με τίποτε. τελικά, αποφάσισα να μην το ταλαιπωρώ το παιδί και βέβαια και τον εαυτό μου και απλώς ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρει να το κόψει.

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας! Βαρβαρη δεν θα την έλεγα καθε αλλο!!! σαν ιδεα μαλιστα του φανηκε πολυ ωραια αφου του φενεται σαν παιχνιδι. Σε μελετες που εγιναν ειχε 90% επιτυχια και μαλιστα το αποτελεσμα ηταν απο 15 εως 1 μηνα. Το εψαξα το συγκεκριμενο για να αποφυγω το χαπι που πιθανον να μου εδινε ο γιατρος. Η μικρη μου επισης εχει κλεισει τα 3 και φυσικα και αυτη το ιδιο αλλα αυτην την στιγμη για εμενα προεχει ο μεγαλος

Σωτηρια αυτο το συστημα εφαρμοζει σε καθε εσωρουχο ή θελει συγκεκριμενα βρακακια?

Και κατι ακομη εισαι σιγουρη οτι το παιδι αν καταφερει να ξυπνησει θα παει στο μπανιο μονο του? Γιατι το δικο μου 5αχρονο μας το ανακοινωνει καθε φορα που ειναι να παει αλλα και ο μεγαλος μου γιος τις λιγες φορες που εχει σηκωθει βραδυ μας εχει ξυπνησει.

Εγω τους ειχα με πανα βρακακι μεχρι που αισθανθηκαν ετοιμοι

Διαφημίσεις

Σωτηρια αυτο το συστημα εφαρμοζει σε καθε εσωρουχο ή θελει συγκεκριμενα βρακακια?

Και κατι ακομη εισαι σιγουρη οτι το παιδι αν καταφερει να ξυπνησει θα παει στο μπανιο μονο του? Γιατι το δικο μου 5αχρονο μας το ανακοινωνει καθε φορα που ειναι να παει αλλα και ο μεγαλος μου γιος τις λιγες φορες που εχει σηκωθει βραδυ μας εχει ξυπνησει.

Εγω τους ειχα με πανα βρακακι μεχρι που αισθανθηκαν ετοιμοι

http://www.ahealthcare.gr/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82 Δες το λιγο... εμεις δυστυχως ειμαστε ακομα με την πανα βρακακι και αποτελεσμα κανενα. Αυριο θα παμε στον παιδιατρο πια

Σωτηρια τι σας ειπε ο γιατρος? Εδω στο Βελγιο δεν το θεωρουν προβλημα μεχρι τα παιδια να κλεισουν τα 7. Εγω περμενα να συμπληρωσουν 20 μερες με στεγνη πανα πριν τους την βγαλω τελειως. Στον μεγαλο την εβγαλα οριστικα αφου ειχε κλεισει τα 6. Στον μικρο που ειναι συνομιλικος με τον δικο σου την βγαλαμε φετος (κλεισμενα 5). Καμια φορα οταν ειναι κουρασμενοι τους φευγουν. Αν εχουν πολυ συχνα ατυχηματα θα το σκευτω σοβαρα να την ξαναφορεσουν μεχρι το καλοκαιρι..

Σωτηρια τι σας ειπε ο γιατρος? Εδω στο Βελγιο δεν το θεωρουν προβλημα μεχρι τα παιδια να κλεισουν τα 7. Εγω περμενα να συμπληρωσουν 20 μερες με στεγνη πανα πριν τους την βγαλω τελειως. Στον μεγαλο την εβγαλα οριστικα αφου ειχε κλεισει τα 6. Στον μικρο που ειναι συνομιλικος με τον δικο σου την βγαλαμε φετος (κλεισμενα 5). Καμια φορα οταν ειναι κουρασμενοι τους φευγουν. Αν εχουν πολυ συχνα ατυχηματα θα το σκευτω σοβαρα να την ξαναφορεσουν μεχρι το καλοκαιρι..

στον παιδίατρο σήμερα θα παω. Συμφωνα μ αυτα που εχω διαβάσει μέχρι και τα 6 δεν θεωρείται πρόβλημα. Επισης αν υπαρχει ιστορικο απο την πλευρά των γονέων επιβαρύνεται την συχνότητα το παιδί. Πχ ο αντρας μου ειχε και αυτος ακράτει την νυχτα οχι σαν τον μικρό αλλα το θυμαται οτι πολλες φορες ξυπναγε γι αυτον τον λογο. Αρα το 35% το εξοικονόμησε ήδη ο μικρος απο τον μπαμπα. Οταν του βαζω μονο το βρακακι του και να κατουρηθει ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ! αυτο ειναι το θεμα κοιμαται τοσο βαρια που δεν καταλαβαινει. Στις ερωτησεις μου γιατι δεν σηκωνεσαι οταν κατουριεσαι μου λεει οτι δεν μπορει , θελει αλλα δεν μπορει. Οποτε ενα μεγαλο κομματι εχει να κανει και με τον υπνο του. Το καλοκαιρι πχ εκανε 15 μερες να κατουρηθει μετα ξανα παλι κυλισε για 2-3 μερες μετα ξαναπηγαινει καλα και διαδοχικα. Τωρα που επεσε λιγο η θερμοκρασια ξεκινησε και το πρωινο ξυπνημα για το σχολειο φτου και απο την αρχη παλι. Ειχα διαβασει οτι στον οργανισμο μας εχουμε μια αντιδιουρητικη ορμονη η οποια ειναι μεγαλη την ημερα και το βραδυ πεφτει για να αποφευγεται η ακρατει. Στα παιδακια ομως ενα σημαντικο ποσοστο δεν πεφτει το βραδυ μενει στις ιδιες τιμες με αποτελεσμα να γινεται αυτο. Η θεραπεια ειανι ενα χαπακι λοιπον το οποιο πηγαινει καλα αλλα μετα μπορει να ΄΄ξανακυλησει΄΄ το παιδι..... για αυτο και εγω κοιταζω ολες τις λυσεις. Σ ευχαριστω για το ενδιαφερον, βλεπω οτι εχουμε το ιδιο προβλημα αλλα με ανακουφιζεις αφου μου λες οτι και με τους δικους σου εχεις αναλογα θεματα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...