Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σεξουαλικές επαφές στο 1ο τρίμηνο.

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Είμαι έγκυος τεσσάρων εβδομάδων και θέλω να μοιραστώ μία απορία μου μαζί σας!Ο γιατρός μου,μου είπε πως δεν επιτρέπεται η επαφή.Δεκτό και αναμενόμενο.Έχω όμως μια μικρή απορία που βέβαια δεν ρώτησα καθώς ντράπηκα και δεν το βιαζόμουν..!Απλά για να καταλάβω.Όταν λέει όχι επαφές καταλαβαίνουμε όλοι πως εννοεί την διείσδυση σωστά?Εμένα το μυαλό μου προχωράει λίγο και αναρωτιέμαι.Απαγορεύονται όοοολα?Δηλαδή υπάρχουν και τα χάδια που μπορεί να σου κάνει ο άντρας στην περιοχή και μπορεί να προκαλέσουν κάποιες φορές και οργασμό.Ο οργασμός είναι αυτό που δεν θέλει ή όλη η πράξη?Σίγουρα ο οργασμός έχει μια ένταση .Κάνει κακό αυτό;Όπως και να έχει και 9 μήνες να μη πρέπει να κάνω τίποτα με τον άντρα μου δεν θα κάνω εννοείται αυτό.Αλλά αυτές οι πικάντικες απορίες με τριγυρίζουν.Τελικά...τί επιτρέπεται σε αυτή τη φάση εκτός από το σεξ?Τέρμα η απόλαυση ή έχουμε καμία έξοδο κινδύνου? :P

Διαφημίσεις

σου το απαγορεψε εντελως καθολη τη διαρκεια της εγκυμοσυνης?οσο αφορα τον οργασμο δεν υπαρχει θεμα....η διεισδυση ναι το πρωτο τριμηνο η το απαγορευουνε(πολυ συνηθες) η σου λενε με μεγαλη προσοχη

Μου έλεγε τί πραγματάκια να προσέχω και μέσα σε αυτά μου είπε<<η επαφές απαγορεύονται>> χωρίς να μου πει μέχρι πότε.βέβαια δε ρώτησα λεπτομέρειες καθώς φαντάζομαι πως είναι για τον πρώτο καιρό αν όλα πηγαίνουν καλά . :)

Μου έλεγε τί πραγματάκια να προσέχω και μέσα σε αυτά μου είπε<<η επαφές απαγορεύονται>> χωρίς να μου πει μέχρι πότε.βέβαια δε ρώτησα λεπτομέρειες καθώς φαντάζομαι πως είναι για τον πρώτο καιρό αν όλα πηγαίνουν καλά . :)

να το διευκρινησεις αυτο γιατι υπομονη 3 μηνες μπορειτε να κανετε ;);););) αν σου το απαγορεψει εντελως και παλι τι να κανουμε θα βρεθει λυση.....ευχομαι μια πολυ καλη εγκυμοσυνη:P

να το διευκρινησεις αυτο γιατι υπομονη 3 μηνες μπορειτε να κανετε ;);););) αν σου το απαγορεψει εντελως και παλι τι να κανουμε θα βρεθει λυση.....ευχομαι μια πολυ καλη εγκυμοσυνη:P

Βέβαια πρέπει να το διευκρυνίσουμε για να ξέρουμε!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Καλή εγκυμοσύνη σε όλες τις μανούλες!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησερα και απο μενα ειμαι σχεδον 11w και απο την 5εβδομαδα που πηγα στο γιατρο μου μου ειπε επαφες κανονικοτατα εφοσον ηθελα φυσιολογικο τοκετο(νομιζω για να μην σκληρινει ο τραχηλος)δεν καταλαβαινω γιατι αν δεν υπαρχει προβλημα να απαγορευεται...?:confused:ειναι απολυτα φυσιολογικο και πιστευω πως αυτη τη περιδο ειναι και καλυτερο!;););)

o0rgp3.png euUPp2.png

Καλημέρα κ από μένα !

Το ίδιο και ο δικός μου γιατρός, μου είπε ότι δεν απαγορεύονται οι επαφές, όμως στο πρώτο τρίμηνο οπωσδήποτε με προφύλαξη, είτε "τράβηγμα" είτε προφυλακτικό, διότι το σπέρμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα τοιχώματα της μήτρας στην ευαίσθητη φάση που είναι τώρα.

Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι οι συσπάσεις της μήτρας κατά τον οργασμό μπορούν να δημιουργήσουν πονάκια κ ενοχλήσεις.

TJhAp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Αν δεν υπάρχει προβλημα επαφές επιτρέπονται καθ'ολη τη διάρκεια εγκυμοσύνης αλλσ όχι ελεύθερες επαφές. Αυτές επιτρέπονται απο την 36 η εβδομάδα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Καλησπερα κ απο εμένα!

Θα ηθελα τη γνώμη σας...

Τη δευτερα που μας πέρασε έκανα β χοριακη με 50,6 μονάδες , δυο ημερες μετα είχε ανεβεί στο 80,9! Ο Γιατρος μου μου είπε οτι ειναι εγκυμοσύνη κ την Τρίτη που θα μας έρθει να ξανά κάνω μια χοριακη κ να παω να με δει! Ωστόσο δεν είχα κανένα σύμπτωμα ! Ούτε αναγουλες, ζαλάδες, κόπωση... Τίποτα! Χθες ξύπνησα με πόνους περιόδου κ λιγο αιματακι ! Πήρα τον γιατρό μου τηλ κ έτρεξα να παρω τα utrogestan. Μου συνέστησε 2 των 200 την ημερα! Σημερα ειναι σαν να ειμαι αδιάθετη κανονικά! Χωρίς πόνους όμως! Απέβαλα μάλλον ε; Δεν ξερω τι να κάνω! Φταίει το οτι έκανα σεξ τη Παρασκευή κ την επόμενη μέρα είδα αιμα; Δεν μου είχε πει ο Γιατρος να μην κάνουμε! Φταίει οτι ήταν χαμηλή έτσι κι αλλιώς η χοριακη μου; Τι λέτε;

Σας ευχαριστω κ συγνώμη για το μακροσκελή μήνυμα μου!!!

Διαφημίσεις

• 3 χρόνια μετά...

Η αλήθεια είναι πως και εμένα από 5 εβδομάδων που πήγα  η γιατρός μου μας είπε επαφές κανονικά απλά με αγακη Όχι αγριαδες!!! Και βέβαια να μην τελειώνει μέσα λόγω συσπάσεων. Μέχρι τώρα που ειμαι στη 10η βδομάδα όλα καλά. Μας είπε μονο σε περίπτωση που δουμε αιμα ότι χρώμα και να είναι σταματάμε και μιλάω μαζί της. Αλλά αν είναι καλή η εγκυμοσύνη δεν βλέπω λόγω πλήρους αποχής, πόσο μάλλον και τους 9 μήνες.

κι εμάς μας έδωσε το οκ αλλά με προφύλαξη. χωρίς προφύλαξη στον 9ο μήνα μας είπε.

δεν κάναμε πολύ συχνά, το ένστικτό μου μου έλεγε ότι η κατάσταση είναι ευαίσθητη. 

Είχα μία πολύ καλή εγκυμοσύνη γενικά. το πρώτο τρίμηνο είχα μερικές φορές πόνους περιόδου, όπου καθόμουν, κλωσούσα το αβγουλάκι για λίγες ημέρες και όλα οκ μετά.

2t7wp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Και εμείς αυτό κάνουμε. Η γιατρός μου μας είπε με αγάπη Όχι αγριαδες και όχι εκσπερματιση μέσα γιατί προκαλούνται συσπασεις. Μέχρι τώρα που είναι στον 4ο όλα καλά. Βέβαια λόγω ενστίκτου που είπε και η φίλη παραπάνω δεν μου έρχεται πολύ συχνά. 2 φορές τη βδομάδα;;;Ευτυχώς ο αντρουλης μου είναι δίπλα μου σε όλα και δεν με πιέζει καθόλου. Αν και νομίζω πως τώρα που μπήκα στο 2ο τρίμηνο νιώθω πιο άνετη σεξουαλικά.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...