Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

πινιώ και εγώ έχω πονοκεφάλους , δεξιά ή αριστερά ,αλλά πάντα αισθάνομαι να πονάω πίσω από τα μάτια και την μύτη.Συνήθως όμως τους έχω όταν περιμένω περίοδο.Ξέρω ότι οι ορμόνες προκαλούν πονοκέφαλο και λόγω του ότι τους έχω κοντά στην περίοδο δεν ξέρω αν είναι λόγω αδενώματος ή λόγω ορμονών.Παλαιότερα είχα συχνότερους πονοκεφάλους, τώρα αραίωσαν ευτυχώς. Και λέω ευτυχώς γιατί όταν με πιάνουν , δύσκολα περνάνε και το παυσίπονο δεν βοηθάει και τόσο. Ευτυχώς διαπίστωσα πως το depon με βοηθάει αρκετά και έτσι το παίρνω, πριν με πιάσει έντονα ο πονοκέφαλος και έτσι προλαβαίνω τον έντονο πόνο.

Πάντως και εγώ πρώτη φορά ακούω περίπτωση με τόσο χαμηλή προλακτίνη και τόσο μεγάλο αδένωμα.Συνήθως αυτά πάνε αναλογικά, αλλά φαίνεται υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να καταφέρεις με το dostinex να μειώσεις το μέγεθος του αδενώματος. Ίσως θέλει τον χρόνο του να λειτουργήσει το φάρμακο.Δες τι θα σε συμβουλέψει και ο γιατρός σου και πράττεις ανάλογα.

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

Σευχαριστω πολυ Την Τριτη εχω ραντεβου να μιλησουμε με τη γιατρο να δουμε τι θα πει με εχει κουρασει πολυ ολο αυτο παντως προς το παρον μας εχει απαγορευσει μια νεα εγκυμοσυνη :shock:

Πολύ χαίρομαι που κάτι γίνεται με την προλακτίνη μας! Εμένα έπεσε στο 13 τώρα και το θέμα με τα κιλά σιγά σιγά στρώνει. Δεν ξέρω πώς και γιατί αλλά από τα 4 κιλά που πήρα τα δυο την εκαναν! Το στήθος βέβαια είναι πολύ πρησμένο συνέχεια ..αλλα οκ.

Αχ αυτα τα κιλα εμενα ακομη εδω και ασ ξεκινησα και ζουμπα.... η προλακτινή πλεον 4 και παιρνω 1/4 απο το χαπι δευτερα πεμπτη -πεμπτη , καθε δευτερη πεμπτη δλδ κατι ειναι και αυτο καποιεσ μερεσ κοπηκαν για να δουμε τωρα που πηγε 4 τι θα μου πει

Καλησπερα!!!!Πηγα στη γιατρο σημερα και μου ειπε πως το περιμενε οτι θαναι ιδιο λογω πονοκεφαλων,οτι βιοχημικα τα φαρμακα μου εχουν κανει πολυ καλη δουλεια δλδ επεσε η προλακτινη στο 6,ομως απο το 22 και επειτα επρεπε να ειχε αρχισει κιαυτο να μικραινει και αυτο την προβληματιζει.

Ετσι οπως ειναι τωρα λοιπον δε μπορει να γινει ουτε χειρουργειο γιατι δεν ειναι ενας ογκος στρογγυλος ειναι με προεκτασεις και περιχυμενο οποτε θα πρεπει να μαζεψει ετσι κιαλιως για να μη γινει καμια αλλη ζημια στην υποφυση κατα το χειρουργειο

Οποτε γνωμη τους ειναι να ξεκινησω διπλη δοση φαρμακου 4 δλδ χαπια την εβδομαδα καθε δυο μηνες εξεταση πρλ και στο 6μηνο μαγνιτικη

Υπαρχει αλλο ενα τριτο φαρμακο αλλα δεν θα βοηθησει καθολου λεει αφου το προηγουμενο το νορμπρολακ οχι μονο δεν εκανε τπτ αλλα μεγαλωσε αυτο πολυ, ειναι κατωτερο δλδ κιαπο τα δυο.

Τωρα βλεποντας και κανοντας με τα χαπια και τις παρενεργειες θα μιλαμε λεει και βλεπουμε πως θαμαι

Νομιζω πως ειναι περιτη μια ακομα γνωμη τι λετε;;;

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Πλεον παιρνω 1/4 καθε δευτερα μονο αντε να δουμε ποτε θα τελειωσει. Κοριτσια να σασ ρωτησω κατι σε σχεση με την περιοδο να δω εαν φταιει η ορμονη. Τις πρωτες 2 μερες της περιοδου παω τουαλετα και συνανταω μια βλεννα αιματος να βγαινει και να καταβαινει , και στην σερβιετα ενα στρωμα ιδιας βλεννας σαν μερμελαδα φαντασττειτε το παθαινει καμια ;

Καλησπερα!!!!Πηγα στη γιατρο σημερα και μου ειπε πως το περιμενε οτι θαναι ιδιο λογω πονοκεφαλων,οτι βιοχημικα τα φαρμακα μου εχουν κανει πολυ καλη δουλεια δλδ επεσε η προλακτινη στο 6,ομως απο το 22 και επειτα επρεπε να ειχε αρχισει κιαυτο να μικραινει και αυτο την προβληματιζει.

Ετσι οπως ειναι τωρα λοιπον δε μπορει να γινει ουτε χειρουργειο γιατι δεν ειναι ενας ογκος στρογγυλος ειναι με προεκτασεις και περιχυμενο οποτε θα πρεπει να μαζεψει ετσι κιαλιως για να μη γινει καμια αλλη ζημια στην υποφυση κατα το χειρουργειο

Οποτε γνωμη τους ειναι να ξεκινησω διπλη δοση φαρμακου 4 δλδ χαπια την εβδομαδα καθε δυο μηνες εξεταση πρλ και στο 6μηνο μαγνιτικη

Υπαρχει αλλο ενα τριτο φαρμακο αλλα δεν θα βοηθησει καθολου λεει αφου το προηγουμενο το νορμπρολακ οχι μονο δεν εκανε τπτ αλλα μεγαλωσε αυτο πολυ, ειναι κατωτερο δλδ κιαπο τα δυο.

Τωρα βλεποντας και κανοντας με τα χαπια και τις παρενεργειες θα μιλαμε λεει και βλεπουμε πως θαμαι

Νομιζω πως ειναι περιτη μια ακομα γνωμη τι λετε;;;

το ντοστινεχ δεν το δοκιμασες, εμενα η δικη μου μου ειπε υπαρχουν 3 χαπια , το πιο νεο και πιο δυνατο ειναι το ντοστινεξ μετα παμε στο νοπρολακ και μετα ενα αλλο . Στην αρχη πηρα νοπρολακ αλλα δεν μου εκανε ειχα πολλες παρενεγειες μετα ξεκινησα ντοστινεξ αλλα λιγοτερη δοση και ολα πηγαινουν καλα το εχω μειωσει αρκετα , εγω πιστευω οτι στο θεμα ενδοκρινολογου-ορμονων καλο ειναι να παιρνεις και 2η γνωμη γιατρου

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια, εύχομαι όλες γρήγορα να κρατάμε το πολυπόθητο Λοιπόν...ας αρχίσω... Είχα πρόβλημα με προλακτίνη, με όριο 29 είχα 49! ξεκίνησα το dostinex μισό χάπι 2φορές τη βδομάδα. Είναι ο δεύτερος μήνας που παίρνω το χάπι. Περίμενα περίοδο κάπου στις 2Μαιου. Στις 29/4 μου ήρθε αίμα χωρίς έντονους πόνους όπως συνήθως, απλά κάποια τσιμπήματα, (καλά που πήγα τουαλέτα και είδα ότι λερώθηκα γιατί θα γινόμουν ρεζίλι )Από τη δεύτερη μέρα είχα ελάχιστο αίμα. Αφού νόμιζα ότι το την 3η μέρα θα καθάριζα, αλλά το ελάχιστο αυτό αίμα σταμάτησε την έβδομη μέρα(ενώ κανονικά καθαρίζω την 5η). Επίσης, η θερμοκρασία μου είναι σταθερά στους 37 ενώ νομίζω ότι έπρεπε να έχει ήδη πέσει στους 36,5 αφού ξεκινάει ο νέος κύκλος. Μπορεί να είναι παρενέργειες της προλακτίνης; Έχει καμία παρόμοια εμπειρία; Σκέφτομαι να πάρω τη γιατρό μου τηλέφωνο αλλά ντρέπομαι:(:(

Διαφημίσεις

Σας αγαπώ όλες νόμιζα μόνο εγώ είμαι η miss προλακτίνη!!!!6 χρόνια προσπάθεια βαρέθηκα και φυσικά έχω αλλάξει γιατρούς και γιατρούς ο καθένας τα δικά του...Είμαι 27 χρονών θέλω να κάνω παιδάκι δεν έχω προσπαθήσει φοβάμαι!!!

Καλησπέρα κορίτσια, εύχομαι όλες γρήγορα να κρατάμε το πολυπόθητο Λοιπόν...ας αρχίσω... Είχα πρόβλημα με προλακτίνη, με όριο 29 είχα 49! ξεκίνησα το dostinex μισό χάπι 2φορές τη βδομάδα. Είναι ο δεύτερος μήνας που παίρνω το χάπι. Περίμενα περίοδο κάπου στις 2Μαιου. Στις 29/4 μου ήρθε αίμα χωρίς έντονους πόνους όπως συνήθως, απλά κάποια τσιμπήματα, (καλά που πήγα τουαλέτα και είδα ότι λερώθηκα γιατί θα γινόμουν ρεζίλι )Από τη δεύτερη μέρα είχα ελάχιστο αίμα. Αφού νόμιζα ότι το την 3η μέρα θα καθάριζα, αλλά το ελάχιστο αυτό αίμα σταμάτησε την έβδομη μέρα(ενώ κανονικά καθαρίζω την 5η). Επίσης, η θερμοκρασία μου είναι σταθερά στους 37 ενώ νομίζω ότι έπρεπε να έχει ήδη πέσει στους 36,5 αφού ξεκινάει ο νέος κύκλος. Μπορεί να είναι παρενέργειες της προλακτίνης; Έχει καμία παρόμοια εμπειρία; Σκέφτομαι να πάρω τη γιατρό μου τηλέφωνο αλλά ντρέπομαι:(:(

antonial γενικά η προλακτίνη δημιουργεί θέματα με την περίοδο και εγώ το έχω αυτό λίγη ροή και ο γιατρός μου είπε το θέμα είναι να έχω περίοδο τοτε που την περιμένω.καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου και να σου λύσει κάθε απορία και υπάρχει λόγος ντροπής κανένας και εγω το έκανα..

• 2 months later...

Καλησπερα κοριτσια!!Εκανα μαγνιτικη προχτες και το αδενωμα μου μικρυνε σχεδον ενα χιλιοστο με 4 χαπια ντοστινεξ την εβδομαδα Το προηγουμενο εξαμηνο επερνα 2 την εβδομαδα και ειχε μικρυνει ακριβως το ιδιο..οποτε τζαμπα τοσο φαρμακο..Το αδενωμα ειναι 15χιλ επι 13..με αριστερη προεκταση οπως λεει δλδ δεν ειναι στρογγυλο και ολοι οι ενδοκρινολογοι δε συνηστουν χειρουργειο γιατι θα χρειαστει λεει να ξυσουν σε μεγαλο βαθμο την υποφυση και μετα θα εχω προβλημα γιατι εκει ειναι ολες οι ορμονες και τα νευρα...Οι νευροχοιρουργοι δυο στους τρεις ειπαν πως πρεπει να μαζεψει λιγο και να βγει απο κει..Δεν ξερω τι να κανω και τι αποφαση να παρω η προλακτινη εχει πεσει εδω και καιρο στο 3 Οι πονοκεφαλοι ειναι καθημερινοι Εγω ηθελα να κανω το χειρουργειο να τελειωνω αλλα η ενδοκρινολογος μου μου λεει πως μη νομιζεις μετα οτι θια υσηχασεις θα χαλασουν οι ορμονες και θα τις κυνηγαμε απο πισω...αυτα Μου φαινεται πολυ λιγο το ενα χιλιοστο καθε εξι μηνες :(

• 2 εβδομάδες μετά...

γεια σας κοριτσια και εγω με προλακτινη και δυστυχωσ λογο μεταναστεψης ακομη δεν το εχω ξαναδει πως παει αλλα εχω κατι και ανησυχω πολυυυυυυυυυ.......ποναει η ρογα απο το ενα στηθως εχει διογκωθει απο ενα σημειο....τσουζει,καει ποναει :(

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα!ειμαι καινούργια στην παρέα σας αλλά διαβάζω συχνά τις συζητήσεις σας! Είμαι 28 χρονον και προσπαθώ 3 χρόνια με τον συζηγο μου για ένα Μωράκι!μετα από πολλές επισκέψεις σε διάφορους γιατρούς κατέληξα στον γυναικολόγο που με παρακολουθείς τώρα,γύρισα τους "κορυφαίους" στο είδος τους και λέγοντας μου ανεξήγητη υπογονημοτητα με έβαλαν να κάνω 3 σπερματεγχυσεις και μια εξωσωματική στα 27(χωρίς επιτυχία)! Εγώ όμως είχα κουραστεί και ψυχικά και οικονομικά και απόφασισα να πάω στον γυναικολόγο που μου σύστησε μιας φίλη μου! Πολύ καλός άνθρωπος είδε όλες τις εξετάσεις που έχουμε κάνει εγώ κ ο σύζυγος μου και μου λέει ότι όλα είναι οκ,προχωράμε σε υπέρηχο και μου λέει πως έχω πολυκυστηκες ωοθήκες πράγμα που κανένας άλλος δεν μου είχε πει και που εξηγούσε και τις ανωμαλίες που είχα στον κύκλο μου. Μου ζήτησε να κάνω και μια εξέταση προλακτινης πράγμα που κανένας άλλος δεν μου είχε ζητήσει και η τιμή ηταν 1269 με φυσιολογικές τιμες 120-400!!!!!!!!!!!!!!! Και μου λέει αυτός είναι ο λόγος που δεν έμενες έγκυος! Να το πιστέψω βρε κορίτσια; Έχω απελπιστει πια, φοβάμαι πως δεν θα έρθει ποτέ το Μωράκι που τόσο πολύ θελουμε! Συγνώμη αν σας κούρασα ελπίζω να πάρω μια απάντηση σύντομα!!!:-P

Κορίτσια καλησπέρα!ειμαι καινούργια στην παρέα σας αλλά διαβάζω συχνά τις συζητήσεις σας! Είμαι 28 χρονον και προσπαθώ 3 χρόνια με τον συζηγο μου για ένα Μωράκι!μετα από πολλές επισκέψεις σε διάφορους γιατρούς κατέληξα στον γυναικολόγο που με παρακολουθείς τώρα,γύρισα τους "κορυφαίους" στο είδος τους και λέγοντας μου ανεξήγητη υπογονημοτητα με έβαλαν να κάνω 3 σπερματεγχυσεις και μια εξωσωματική στα 27(χωρίς επιτυχία)! Εγώ όμως είχα κουραστεί και ψυχικά και οικονομικά και απόφασισα να πάω στον γυναικολόγο που μου σύστησε μιας φίλη μου! Πολύ καλός άνθρωπος είδε όλες τις εξετάσεις που έχουμε κάνει εγώ κ ο σύζυγος μου και μου λέει ότι όλα είναι οκ,προχωράμε σε υπέρηχο και μου λέει πως έχω πολυκυστηκες ωοθήκες πράγμα που κανένας άλλος δεν μου είχε πει και που εξηγούσε και τις ανωμαλίες που είχα στον κύκλο μου. Μου ζήτησε να κάνω και μια εξέταση προλακτινης πράγμα που κανένας άλλος δεν μου είχε ζητήσει και η τιμή ηταν 1269 με φυσιολογικές τιμες 120-400!!!!!!!!!!!!!!! Και μου λέει αυτός είναι ο λόγος που δεν έμενες έγκυος! Να το πιστέψω βρε κορίτσια; Έχω απελπιστει πια, φοβάμαι πως δεν θα έρθει ποτέ το Μωράκι που τόσο πολύ θελουμε! Συγνώμη αν σας κούρασα ελπίζω να πάρω μια απάντηση σύντομα!!!:-P

Δηλαδή όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν είχες κάνει ποτέ εξέταση προλακτίνης; Γενικά δεν έκανες ορμονικό έλεγχο; Παράξενο μου φαίνεται..... Ανέτρεξες σε όλες τις εξετάσεις που έχεις κάνει μέχρι τώρα;.........

Τέλος πάντων, αν λοιπόν έστω και τώρα διαπίστωσες ότι η προλακτίνη σου είναι ψηλά, θα πάρεις την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και θα τη ρυθμίσεις. Και έχεις περισσότερες πιθανότητες έτσι να τα καταφέρεις με φυσικό τρόπο. Και σου το εύχομαι.

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Καλημέρα κορίτσια.

κατα διαστήματα είχα ασταθή κύκλο.Υπήρχαν περίοδοι που έστρωνε και άλλες όχι.Λόγω ηλικίας παλαιότερα δεν το είχα ψάξει παραπάνω μόνο έπαιρνα αντισυλληπτικά.Και η μαμά μου μέχρι να μείνει έγκυος τα ίδια θέματα είχε.

Πριν απ'ο 1.5 χρόνο περίπου, επειδή πάλι είχα θέμα με την περίοδο μου και είχα φτάσει τα 32,μετά απο αντισυλληπτική θεραπεία συνέχιζε ο κύκλος μου να είναι ασταθής.Οπότε έκανα ορμονικές εξετάσεις.Βρέθηκε ότι έχω αυξημένη προλακτίνη 79.Πήγα σε ενδοκρινολόγο και μου συνέστησε να κάνουμε μια ειδική εξέταση που μου είχαν πάρει 3 φορές αίμα σε διάρκεια μιας ώρας και μετά θα βλέπαμε.Τελικά η προλακτίνη μου ως δια μαγείας είχε κατέβει στο 10.

Δεν το έψαξα παραπάνω και μετά απο 1 χρόνο ξαναπάω στο γιατρό έχοντας πάλι καθυστέρηση 2 μήνες,με το σκεπτικό να μου δώσει τα primolut nor να μου έρθει η περίοδος ,συχνό για μένα, αλλά ήμουν έγκυος στις 10 εβδομάδες.Σημειωτέον ότι μου είχε πει ο γιατρός πως αν αποφάσιζα να μείνω έγκυος έπρεπε να ξεκινούσα μια θεραπεία, εγώ τπτ χωρίς προσπάθεια έμεινα.Η χαρά απερίγραπτη,βέβαια το μωρό το έχασα πριν 3 βδομάδες περίπου στον 6 μήνα για άλλο λόγο έχω αναφερθεί σ άλλο τόπικ.

Θέλω να σας πω πως να μην αγχώνεστε είναι μια ορμόνη που επηρεάζεται πολύ απ το άγχος.Βγάλτε το απ τη ζωή σας και θα δείτε διαφορά.

Εμένα σίγουρα τώρα θα βαράει κόκκινο.....:(:(:(.....Και απο εδώ και πέρα θα δείξει και αν θα στρώσει ή θ αρχίσει πάλι τα ίδια

Καλησπέρα κορίτσια. Για αυξημένη προλακτίνη πολυκυστικές ωοθήκες και γενικά ορμονικά προβλήματα η λυγαριά κάνει πραγματικά θαύματα!!! Είχα κι εγώ στο παρελθόν πολυκυστικές ωοθήκες, τεράστιους κύκλους, και απίστευτες αιμοραγίες. Την παίρνω εδώ και καιρό ανελλιπώς και όλα έχουν εξαφανιστεί. Κύκλος τώρα πια 28 ημέρες 14η μέρα ωορηξια!!!

Κάτι ακόμη για όσες θέλουν παιδάκι, βοηθά πολύ την γονιμότητα και θεωρειται φυσική κλομιφαίνη.

http://www.avogel.gr/product-finder/avogel/agnus_castus.php

• 3 εβδομάδες μετά...
Κοριτσάρες γειά σας!!!εχω κ εγω προλακτίνη χρόνια κ εχω κουραστει....ειπα να βάλω μπρος για παιδακι ελπιζω να τα καταφερω αν και φοβαμαι πολυ...

Γεια σου. Παίρνεις κάποια αγωγή;

Εγώ με υψηλή προλακτίνη έμεινα σχετικά εύκολα έγκυος (παίρνω όμως dostinex και η προλακτίνη μου έχει πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα). Το έχασα δυστυχώς στην 7η εβδομάδα αλλά για άλλο λόγο.

Τσέκαρε και θυροειδή και θα είσαι μια χαρά. Σου εύχομαο καλη επιτυχία (κ εγώ πάλι στην προσπάθεια είμαι)

Γεια σου. Παίρνεις κάποια αγωγή;

Εγώ με υψηλή προλακτίνη έμεινα σχετικά εύκολα έγκυος (παίρνω όμως dostinex και η προλακτίνη μου έχει πέσει σε φυσιολογικά επίπεδα). Το έχασα δυστυχώς στην 7η εβδομάδα αλλά για άλλο λόγο.

Τσέκαρε και θυροειδή και θα είσαι μια χαρά. Σου εύχομαο καλη επιτυχία (κ εγώ πάλι στην προσπάθεια είμαι)

Καλησπερα..ειχα ξεκινησει με νορπρολακ τωρα εδω και 2 μηνες παρλοντελ μπορω να πω αισθανομαι πολυ καλυτερα με αυτα τα χαπια!!!!!ειμαι στον 3ο μηνα προσπαθειας περμενω περιοδο την αλλη κυριακη..Σου ευχομαι να μεινεις γρηγορα και παλι εγκυος καο ολα να πανε καλα!!!!και οπως λενε μια φορα εγυος παντα εγκυος οποτε συντομα θα φουσκωσει η κοιλιτσα σου!!!

Καλησπερα..ειχα ξεκινησει με νορπρολακ τωρα εδω και 2 μηνες παρλοντελ μπορω να πω αισθανομαι πολυ καλυτερα με αυτα τα χαπια!!!!!ειμαι στον 3ο μηνα προσπαθειας περμενω περιοδο την αλλη κυριακη..Σου ευχομαι να μεινεις γρηγορα και παλι εγκυος καο ολα να πανε καλα!!!!και οπως λενε μια φορα εγυος παντα εγκυος οποτε συντομα θα φουσκωσει η κοιλιτσα σου!!!

Σε ευχαριστώ, το εύχομαι και το ίδιο εύχομαι και σε εσένα!

Εγώ ξεκίνησα με dostinex και έμεινα κ σε αυτά. Δεν έχω και παρενέργειες οπότε μια χαρά.

Βασικό είναι ότι αισθάνεσαι καλύτερα! Εύχομαι την Κυριακή να έχεις ευχάριστα νέα!

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα.

Έχω κι εγώ υπερπρολακτιναιμία και παίρνω τα dostinex εδώ και χρόνια. Μια στο τόσο συνηθίζω να κάνω ένα διάλειμμα από τη θεραπεία, γιατί μου τη δίνει να παίρνω συνέχεια φάρμακα. Εδώ και περίπου 40 ημέρες λοιπόν διέκοψα τα dostinex και προς το παρόν δεν έχω μετρήσει αν ανέβηκε και πάλι η προλακτίνη. Λογικά θα έχει ανέβει.

Το θέμα μου είναι το εξής: Παρατήρησα ότι τις τελευταίες ημέρες τα μαλλιά και το δέρμα μου έχουν γίνει ιδιαίτερα λιπαρά (λιπαρά είναι γενικά αλλά όχι τόσο ανυπόφορα) και έμφάνισα και ΑΚΜΗ από την οποία νόμιζα ότι είχα ψιλοξεμπερδέψει πια στα 40..... Τη σκαπουλάρω συνήθως με ένα σπυράκι στο πρόσωπο πριν έρθει η περίοδος.

Σας έχει συμβεί ποτέ αυτό; Συνδέεται η υψηλή προλακτίνη με υψηλή παραγωγή σμίγματος; Γνωρίζει καμιά σας κάτι σχετικό;

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...