Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρόβλημα με προλακτίνη!

Recommended Posts

ΝΙΟΒΗ ... δηλαδή υπάρχει πιθανότητα σε 1-2 μήνες να ανέβει ξανά; Κι αν γίνει αυτό τότε τί; Θα πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή θεραπεία; Και κάτι άλλο...Αν η προλακτίνη ανεβεί αφότου έχει επιτευχθεί η σύλληψη, είναι επικίνδυνο για την πορεία της κύησης;

Συγγνώμη που σε τρελαίνω στις ερωτήσεις αλλά όταν δε σε βοηθάει ο ίδιος σου ο γιατρός...τι να πεις...

Όταν δε σε βοηθάει ο ίδιος σου ο γιατρός.....αλλάζεις γιατρό....:rolleyes:.....που να είναι σωστός και να σε βοηθάει!!!

Άν διάβαζες αυτή τη σελίδα απο την αρχή....θα είχες απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σου. Τα έχω ήδη γράψει....λίγο πιο πάνω.

Υπάρχει πιθανότητα σε 1-2 μήνες να ανέβει ξανά. Αν είναι ανεβασμένη τότε δε θα μπορέσεις να συλλάβεις ......γιατί όταν είναι ανεβασμένη η προλακτίνη ο οργανισμός σου νομίζει είτε ότι είσαι ήδη έγκυος...είτε ότι θηλάζεις....και θεωρεί το σπέρμα ξένο σώμα και το αποβάλλει....δε το αφήνει να γονιμοποιήσει. Αν θές να μείνεις έγκυος θα πρέπει να παίρνεις τα dostinex μέχρι να μείνεις έγκυος (πάντα με τις οδηγίες και την αγωγή του γιατρού....αν είναι δηλαδή μόνο αυτό το πρόβλημα και δεν υπάρχει κάτι άλλο)....καθώς και στο πρώτο μήνα...(ίσως και λίγο παραπάνω)...της εγκυμοσύνης σου.Τα παίρνεις και στην αρχή της εγκυμοσύνης για τον ιδιο λόγο....για να μη θεωρήσει ο οργανισμός σου ώς ξένο σώμα το έμβρυο και το αποβάλλει. Καλή επιτυχία....ελπίζω να σε κάλυψα.....:D

H4rkp2.png

Διαφημίσεις

Ok, βρίσκομαι σε απόλυτη σύγχιση. Όπως έχω ήδη πει, έκανα πρόσφατα αναλύσεις προλακτίνης και έδειξαν ότι μετά τη θεραπεία έπεσε κάτω από το φυσιολογικό. Διαβάζω εδώ ότι θα ξανανεβεί, διαβάζω ότι κάποιες παίρνετε τα φάρμακα και κατά την εγκυμοσύνη γιατί είναι επικίνδυνο. Πάω στο γυναικολόγο, μου κόβει τα χάπια γιατί μπορεί λέει να μείνω έγκυος αυτό το μήνα και δεν πρέπει να τα πίνω. Και όταν του είπα για κοπέλες που τα παίρνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου είπε "Όχι, αφού στην εγκυμοσύνη θα ανεβεί η προλακτίνη σου έτσι κι αλλιώς". Τί να συμπεράνω;

• 4 εβδομάδες μετά...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΣΤΙΣ 7,ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ;

Καλημέρα Έλενα.

Οι γόνιμες μέρες είναι οι μέρες που κάνουμε ωορηξία.Αυτή συμβαίνει 14 μέρες πριν μας έρθει η περίοδος.Βάζεις και 1-2 μέρες πριν και 1-2 μέρες μετά(αν και λένε ότι είναι καλύτερο να κάνεις προσπάθεια πριν την ωορηξία και κατά την διάρκεια).Αν έχεις σταθερό κύκλο υπολογίζεις , αν όχι :rolleyes::rolleyes::rolleyes: κάνεις προσπάθεια να υπολογίσεις!!!Εκεί είναι δύσκολο να είσαι σίγουρη για το πότε κάνεις ωορηξία.Από την άλλη όμως πολλές κοπέλες έμεινα έγκυες και σε άσχετες μέρες(αν διαβάσεις μέσα στο forum διάφορες ιστορίες κοριτσιών θα δεις).Άρα είναι καλό να δίνεις βάση στις μέρες της ωορηξίας αλλά να συνεχίζεις την προσπάθεια και τις υπόλοιπες μέρες.:wink:

PMNYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μην απογοητευεστε, ειμαι και εγω ομοιοπαθουσα εδω και πολλά χρονια.

είχα ήδη ενα παιδάκι, την τελευταια φορα που πηγα ενδοκρινολογο και οι εξετάσεις μου ήταν ανεβασμένες στα ύψη μετά απο δύο εβδομάδες εμεινα έγκυος σέ δίδυμα.

και πως έγινε αυτό....

λέει η ενδοκρινολόγος << κοπελιά με τόσο ανεβασμένη προλακτίνη απορώ πως έπιασες το πρώτο σου παιδί >>

το ακούει ο άντρας μου... η επόμενη επαφή έγινε ελεύθερα...

με την προυπόθεση ότι δεν <<πιάνω >> εύκολα λόγω των ορμονών παιδί.

Νά σου τώρα διδυμάκια....

όλα τα κάνει λοιπόν η ψυχολογία!!! Το κάναμε για ευχαρίστηση και όχι για να κάνουμε παιδί. Είναι αυτό που συμβουλεύουν όλοι οι γιατροί.

ΥΣ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ 90 ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ 50

κοριτσια μην απογοητευεστε, ειμαι και εγω ομοιοπαθουσα εδω και πολλά χρονια.

είχα ήδη ενα παιδάκι, την τελευταια φορα που πηγα ενδοκρινολογο και οι εξετάσεις μου ήταν ανεβασμένες στα ύψη μετά απο δύο εβδομάδες εμεινα έγκυος σέ δίδυμα.

και πως έγινε αυτό....

λέει η ενδοκρινολόγος << κοπελιά με τόσο ανεβασμένη προλακτίνη απορώ πως έπιασες το πρώτο σου παιδί >>

το ακούει ο άντρας μου... η επόμενη επαφή έγινε ελεύθερα...

με την προυπόθεση ότι δεν <<πιάνω >> εύκολα λόγω των ορμονών παιδί.

Νά σου τώρα διδυμάκια....

όλα τα κάνει λοιπόν η ψυχολογία!!! Το κάναμε για ευχαρίστηση και όχι για να κάνουμε παιδί. Είναι αυτό που συμβουλεύουν όλοι οι γιατροί.

ΥΣ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ 90 ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ 50

Και άλλες κοπέλες εδώ είχαν παρόμοια εμπειρία.

Τελικά για αυτό δεν πρέπει ποτέ να λέμε ποτέ,καλό είναι να ακούμε τους γιατρούς αλλά να μην δένουμε κόμπο αυτά που λένε(δεν είναι θεοί και ούτε τα ξέρουν όλα) και φυσικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!!!

PMNYp3.png

Και άλλες κοπέλες εδώ είχαν παρόμοια εμπειρία.

Τελικά για αυτό δεν πρέπει ποτέ να λέμε ποτέ,καλό είναι να ακούμε τους γιατρούς αλλά να μην δένουμε κόμπο αυτά που λένε(δεν είναι θεοί και ούτε τα ξέρουν όλα) και φυσικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!!!

Πηγα προχθες στον γυναικολογο για το καθιερωμενο τεστ παπ και μου εκανε εναν ελεγχο γενικοτερα..Ολα ηταν πολυ καλα απο τη μερια μου οπως μου ειπε.Μου εδωσε eviol 2-3 φορες την ημερα και folidex φολικο οξυ 1 φορα την ημερα.Μου ειπε να μην το σκεφτομαι καθολου κι οτι ολα ειναι πολυ καλα.Επισης μου ειπε να αρχιζω να χρησιμοποιω τα τεστακια ωορηξιας κι οτι θα με βοηθησουν πολυ.Εγω φοβαμαι να μπω σε αυτη την διαδικασια γιατι θεωρω πως θα με αγχωσει περισσοτερο και τοτε ειναι που δεν θα ερθει καθολου.Επειτα του ανεφερα οτι παιρνω Ladose για κατι κρισεις πανικου που με ταλαιπωρουν εδω και 9 μηνες περιπου και με ενημερωσε πως μαλλον αυτο ειναι το "προβλημα" γιατι αυτο το αντικαταθλιπτικο ανεβαζει λεει την προλακτινη.Πραγμα που σημαινει οτι δεν παραγουμε τοσο "καλα" αυγουλακια(ωαρια) οπως θα ηταν με φυσιολογικη τιμη προλακτινης.Δηλαδη για να καταλαβω ειναι αδυνατο να συλλαβω για οσο θα παιρνω αυτα τα αντικαταθλιπτικα?Μου ειπε οτι το καλυτερο φαρμακο ειναι ο ηλιος,η θαλασσα και πως καλο θα ηταν να τα κοψω...Αλλα δεν θελω να κανω κατι τετοιο καθως φοβαμαι μηπως υποτροπιασω αν τα κοψω.:cry:Μαλλον δεν ειναι η ωρα μου να γινω μανουλα..Και δεν ξερω αν τα κοψω ποτε.Ακουω πολλες γυναικες γυρω μου οι οποιες κανουν θεραπειες για πολλα πολλα χρονια με αντικαταθλιπτικα και τα παιρνουν για οσο τις κανουν να νιωθουν καλα!:shock:Αν εγω συνεχιζω να τα παιρνω για δεκαδες χρονια ακομα αυτο σημαινει οτι δεν θα κανω ποτε μου παιδακι.....:confused:Ειδατε τελικα γιατι δεν συλαμβανα τοσους μηνες και απλα ριχναμε αιτιες στο αγχος?Αχ ΘΕΟΥΛΗ μου...Ας βαλει το χερι του γτ δεν ξερω τι θα γινει..Σας εχει συμβει κατι παρομοιο?

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πηγα προχθες στον γυναικολογο για το καθιερωμενο τεστ παπ και μου εκανε εναν ελεγχο γενικοτερα..Ολα ηταν πολυ καλα απο τη μερια μου οπως μου ειπε.Μου εδωσε eviol 2-3 φορες την ημερα και folidex φολικο οξυ 1 φορα την ημερα.Μου ειπε να μην το σκεφτομαι καθολου κι οτι ολα ειναι πολυ καλα.Επισης μου ειπε να αρχιζω να χρησιμοποιω τα τεστακια ωορηξιας κι οτι θα με βοηθησουν πολυ.Εγω φοβαμαι να μπω σε αυτη την διαδικασια γιατι θεωρω πως θα με αγχωσει περισσοτερο και τοτε ειναι που δεν θα ερθει καθολου.Επειτα του ανεφερα οτι παιρνω Ladose για κατι κρισεις πανικου που με ταλαιπωρουν εδω και 9 μηνες περιπου και με ενημερωσε πως μαλλον αυτο ειναι το "προβλημα" γιατι αυτο το αντικαταθλιπτικο ανεβαζει λεει την προλακτινη.Πραγμα που σημαινει οτι δεν παραγουμε τοσο "καλα" αυγουλακια(ωαρια) οπως θα ηταν με φυσιολογικη τιμη προλακτινης.Δηλαδη για να καταλαβω ειναι αδυνατο να συλλαβω για οσο θα παιρνω αυτα τα αντικαταθλιπτικα?Μου ειπε οτι το καλυτερο φαρμακο ειναι ο ηλιος,η θαλασσα και πως καλο θα ηταν να τα κοψω...Αλλα δεν θελω να κανω κατι τετοιο καθως φοβαμαι μηπως υποτροπιασω αν τα κοψω.:cry:Μαλλον δεν ειναι η ωρα μου να γινω μανουλα..Και δεν ξερω αν τα κοψω ποτε.Ακουω πολλες γυναικες γυρω μου οι οποιες κανουν θεραπειες για πολλα πολλα χρονια με αντικαταθλιπτικα και τα παιρνουν για οσο τις κανουν να νιωθουν καλα!:shock:Αν εγω συνεχιζω να τα παιρνω για δεκαδες χρονια ακομα αυτο σημαινει οτι δεν θα κανω ποτε μου παιδακι.....:confused:Ειδατε τελικα γιατι δεν συλαμβανα τοσους μηνες και απλα ριχναμε αιτιες στο αγχος?Αχ ΘΕΟΥΛΗ μου...Ας βαλει το χερι του γτ δεν ξερω τι θα γινει..Σας εχει συμβει κατι παρομοιο?

Τα αντικαταθλιπτικα και οτιδήποτε έχει ηρεμιστικό μέσα όντως ανεβάζουν την προλακτίνη.Αλλά αν δεν κάνεις εξέταση να δεις αν είναι ανεβασμένη πως ξέρεις ότι ανέβηκε και ότι φταίει αυτή για το ότι δεν μένεις έγκυος?Και πως σου λέει η γιατρός σου με τόση σιγουριά ότι φταίει αυτό χωρίς να έχεις κάνει εξέταση?Μπορεί και να είναι αυτό φυσικά ,αλλά αν δεν κάνεις εξέταση μην βγάζεις συμπεράσματα. Δώσε αίμα 2η με 4η μέρα περιόδου.Η εξέταση κοστίζει περίπου 25?.έτσι μόνο θα είσαι σίγουρη αν φταίει η προλακτίνη.

Αν όντως το χάπι σου ανεβάζει την προλακτίνη μπορείς να βρεις και άλλους τρόπους από το να παίρνεις χάπια.Ψυχολόγο,ομοιοπαθητικό κτλ.

PMNYp3.png

Τα αντικαταθλιπτικα και οτιδήποτε έχει ηρεμιστικό μέσα όντως ανεβάζουν την προλακτίνη.Αλλά αν δεν κάνεις εξέταση να δεις αν είναι ανεβασμένη πως ξέρεις ότι ανέβηκε και ότι φταίει αυτή για το ότι δεν μένεις έγκυος?Και πως σου λέει η γιατρός σου με τόση σιγουριά ότι φταίει αυτό χωρίς να έχεις κάνει εξέταση?Μπορεί και να είναι αυτό φυσικά ,αλλά αν δεν κάνεις εξέταση μην βγάζεις συμπεράσματα. Δώσε αίμα 2η με 4η μέρα περιόδου.Η εξέταση κοστίζει περίπου 25?.έτσι μόνο θα είσαι σίγουρη αν φταίει η προλακτίνη.

Αν όντως το χάπι σου ανεβάζει την προλακτίνη μπορείς να βρεις και άλλους τρόπους από το να παίρνεις χάπια.Ψυχολόγο,ομοιοπαθητικό κτλ.

Ο γιατρος απλα με ενημερωσε θεωρητικα..Περιμενω να αδιαθετησω αυτες τις μερες,ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ,αλλα αν, μου εγραψε να κανω μια εξεταση αιματος σε αυτες τις ημερες που αναφερεις κι εσυ για να δουμε τι πραγματικα συμβαινει.Ειχα ως σκοπο να το αφησω λογω οικονομικης καταστασης αυτο το μηνα..Αλλα αφου προκειται για 25Ε δεν ειναι τιποτα,θα το κανω!Λογικα οταν δωσω το αιμα,θα πρεπει να μην εχω παρει το χαπι το πρωι πριν παω?Η δεν εχει σημασια λετε?Αν και θα το ρωτησω τη Βιοιατρικη πριν παω....Οσο για καποιο που ασχολειται με αυτου του ειδους τα ποβληματα εχω εναν ψυχιατρο.Οποτε τυχει να το αναφερω αυτο μου ειναι τοοοοοσο δυσκολο γιατι νιωθω πως ο αλλος που θα το ακουσει θα με περασει για τρελη!:shock:Ευχαριστω για την απαντηση...

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο γιατρος απλα με ενημερωσε θεωρητικα..Περιμενω να αδιαθετησω αυτες τις μερες,ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ,αλλα αν, μου εγραψε να κανω μια εξεταση αιματος σε αυτες τις ημερες που αναφερεις κι εσυ για να δουμε τι πραγματικα συμβαινει.Ειχα ως σκοπο να το αφησω λογω οικονομικης καταστασης αυτο το μηνα..Αλλα αφου προκειται για 25Ε δεν ειναι τιποτα,θα το κανω!Λογικα οταν δωσω το αιμα,θα πρεπει να μην εχω παρει το χαπι το πρωι πριν παω?Η δεν εχει σημασια λετε?Αν και θα το ρωτησω τη Βιοιατρικη πριν παω....Οσο για καποιο που ασχολειται με αυτου του ειδους τα ποβληματα εχω εναν ψυχιατρο.Οποτε τυχει να το αναφερω αυτο μου ειναι τοοοοοσο δυσκολο γιατι νιωθω πως ο αλλος που θα το ακουσει θα με περασει για τρελη!:shock:Ευχαριστω για την απαντηση...

Για το χάπι δεν γνωρίζω να σου πω.Ο γιατρός σου θα σε ενημερώσει.Όσο για τον ψυχίατρο,πίστεψέ με,υπάρχουν πααααρα πολλά άτομα με τέτοιου είδους θέματα.Δυστυχώς είναι φαινόμενο της εποχής μας.Για αυτό να μην στεναχωριέσαι και να μην ντρέπεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ.ΌΠοιος έχει πρόβλημα να κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του , την οικογένειά του και τα δικά του προβλήματα.Τώρα αν εσύ αισθάνεσαι άβολα, στην τελική δεν είναι ανάγκη να το πεις ότι πας σε ψυχολόγο.Θα το ξέρετε μόνο εσύ και αυτός:wink:

PMNYp3.png

Αγαπητη μου μην ανησυχείς. Πρίν απο 2 χρόνια οταν αποφασίσαμε με το σύζυγο μου να αποκτήσουμε παιδιά , ανακάλυψα πως είχε ανέβει πάλι η προλακτίνη μου. Αν και προσπαθήσαμε μόνο 2 μήνες αγχώθηκα πολύ μάπως και δεν μπορούσα. Η ενδοκρινολόγος μου δωσε bromocriptine και glucophase. πρίν περάσει μήνας έμεινα έγκυος. Στη ουσία δεν χρειάζονταν τα χάπια. Γέννησα την μικρή ροδοθέα και 4 μήνες μετά έμεινα ξανά έγκυος χωρίς να είναι στο πρόγραμμα. όπως βλέπεις η προλακτίνηδεν μ επηρέασε καθόλου.

• 2 εβδομάδες μετά...
Αγαπητη μου μην ανησυχείς. Πρίν απο 2 χρόνια οταν αποφασίσαμε με το σύζυγο μου να αποκτήσουμε παιδιά , ανακάλυψα πως είχε ανέβει πάλι η προλακτίνη μου. Αν και προσπαθήσαμε μόνο 2 μήνες αγχώθηκα πολύ μάπως και δεν μπορούσα. Η ενδοκρινολόγος μου δωσε bromocriptine και glucophase. πρίν περάσει μήνας έμεινα έγκυος. Στη ουσία δεν χρειάζονταν τα χάπια. Γέννησα την μικρή ροδοθέα και 4 μήνες μετά έμεινα ξανά έγκυος χωρίς να είναι στο πρόγραμμα. όπως βλέπεις η προλακτίνηδεν μ επηρέασε καθόλου.

Εχω διαβασει απο πολλες κοπελες εδω στο foroum πως οντως συνελλαβαν με την προλακτινη στα υψη.Λογικα αυτο θα πρεπει να ειναι λιγο μικρο το ποσοστο των γυναικων.Δυστυχως αυτο το μηνα δε μπορεσα να κανω τις εξετασεις στον κυκλο της περιοδου γτ ειχα εναν κυκλο μπαχαλο!!!Ειχα λιγες μερες αιμα στο σκουπισμα μονο και ξαφνικα μετα απο μια επαφη με τον αντρα μου και μια εβδομαδε μετα απο περιοδο ξανα εμφανισα αιμα..Εδω οφειλω να πω πως αυτο τον μηνα δεν ξερω αν πρεπει να μετραω αδιαθεσια και ποτε:?Δεν ειχα λοιπον κανονικη περιοδο και δεν την εκανα.Τωρα θα πρεπει να περιμενω μεχρι την επομενη περιοδο η μπορω να την κανω και τωρα την εξεταση αιματος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλη σας ημερα κι απο εμενα!Καλη εβδομαδα....Γνωριζει καμια σας αν μπορω να κανω για πρωτη φορα εξεταση προλακτινης σε ασχετη ημερα του κυκλου?Μετα την περιοδο,η πρεπει να ειναι συγκεκριμενη ημερομηνια σε περιοδο?Παραπανω αναφερουν πωε δεν εχει σημασια ουτε τι ωρα,ουτε αν εισαι φαγωμενη,ουτε αν εχεις περιοδο πρεπει να την κανεις και αλλου αναφερεται πως πρεπει να γινει 2η με 4η ημερα της περιοδου?Εχω ψιλομπερδευτει λιγακι,γιάυτο αν καποια μπορει να μου δωσει τα φωτα της.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλη σας ημερα κι απο εμενα!Καλη εβδομαδα....Γνωριζει καμια σας αν μπορω να κανω για πρωτη φορα εξεταση προλακτινης σε ασχετη ημερα του κυκλου?Μετα την περιοδο,η πρεπει να ειναι συγκεκριμενη ημερομηνια σε περιοδο?Παραπανω αναφερουν πωε δεν εχει σημασια ουτε τι ωρα,ουτε αν εισαι φαγωμενη,ουτε αν εχεις περιοδο πρεπει να την κανεις και αλλου αναφερεται πως πρεπει να γινει 2η με 4η ημερα της περιοδου?Εχω ψιλομπερδευτει λιγακι,γιάυτο αν καποια μπορει να μου δωσει τα φωτα της.....

Καλημέρα! Εγώ είχα κάνει μαζί με άλλες εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου και την προλακτίνη κατά την 3η μέρα του κύκλου. Όμως η εξέταση της προλακτίνης μόνη της μπορεί να γίνει όποιαδήποτε μέρα του κύκλου. Έιχα κάνει πολλές φορές την εξέταση αυτή γιατί ήταν κάτι που με παίδεψε πολύ, άσχετα με μέρα του κύκλου. Να φανταστείς ότι έκανα χοριακή, βγήκε αρνητική και ζήτησα με το ίδιο αίμα να γίνει η προλακτίνη, αφού είχα καθυστέρηση και άρα η εγκυμοσύνη ήταν ή ψηλή προλακτίνη!

Η ώρα και το φαί δεν έχει καμία σημασία, δεν μετρά χοληστερόλη κλπ για να χρειάζεται να είσαι νηστική!

Γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου;

3Wwep3.png

k8Q2p3.png

Γιατί δε ρωτάς το γιατρό σου;

Neverland σε ευχαριστω για την απαντηση..

Οσο για τον γιατρο απουσιαζει σε αδεια και επειδη δεν επειγει θα με δει αρχες Σεπτεμβρη μου ειπε..Αλλα θελω να την κανω νωριτερα μιας και μπορω, για να δω που κυμαινομαι..Απο απλη περιεργεια ρωτησα..Να δω απλα αν ειναι ανεβασμενη η τιμη της και ποσο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλησπέρα, το θέμα με την προλακτίνη έχει πάντα ενδιαφέρον, μια ερώτηση: Ξέρετε πιθανές τιμές προλακτίνης που μας υποψιάζουν για αδένωμα υπόφυσης; Ευχαριστώ πολύ

Κορίτσια καλησπέρα, το θέμα με την προλακτίνη έχει πάντα ενδιαφέρον, μια ερώτηση: Ξέρετε πιθανές τιμές προλακτίνης που μας υποψιάζουν για αδένωμα υπόφυσης; Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα Mpetty.

Συνήθως οι τιμές πρέπει να είναι αρκετά υψηλές.Με φυσιολογικές τιμές 3 έως 23 εγώ είχα 125 και με έστειλε κατευθείαν για εξετάσεις.Τότε ο γιατρός μου είπε ότι συνήθως σε υψηλές τιμές προλακτίνης υπάρχει θέμα αδενώματος.Τώρα λέγοντας υψηλές τιμές , τότε μου είπε από 60 με 70 και πάνω.Όμως από το ψάξιμο που έχω κάνει στο internet αλλά και από προσωπική εμπειρία πιστεύω πως ενώ με την λογική έχει δίκαιο ο γιατρός, από την άλλη δεν είναι και νόμος.Δηλαδή ,εγώ με τόσο υψηλή προλακτίνη δεν έχω αδένωμα αλλά υπάρχουν κοπέλες με χαμηλότερη προλακτίνη που έχουν.Δεν μπαίνω καν στην δαδικασία να συζητήσω για τις περιπτώσεις που με ανώτερο το 23 έχουν 25 ή 30 και τρέχουν για εξετάσεις και αγχώνονται.Τέτοιες μικρές τιμές μπορεί να δώσει ακόμα και το άγχος της αιμοληψίας ή το άγχος των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

PMNYp3.png

Σόφη έχεις δίκιο, δεν υπάρχει λογική σε αυτά...Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις...Μια άλλη ερώτηση αν κάποια γνωρίζει, διοτι βλέπω οι κοπέλες εδώ είναι αρκετά ενήμερες, ξέρουμε περίπου χρόνο που χρειαζεται να σχηματιστεί ένα αδένωμα,εννοώ θέλει χρόνο ή μπορεί και σε σύντομο διάστημα,από τη μια στιγμή στην άλλη; Πολλά έχω ακούσει πάνω στο θέμα και θα ήθελα την άποψη σας

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να απολαύσατε τις διακοπές κι όσες είστε ακόμη να περνάτε πανέμορφα.

Χθες πήρα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων, όπου βεβαίως βεβαίως, υπήρχε κι η προλακτίνη. Αποτέλεσμα: με όριο το 17,5 η προλακτίνη 9,2, ναι αφού το διάβαζα το ξαναδιάβαζα και δεν το πίστευα, σε σημείο να λέω ότι μήπως έκαναν λάθος στο εργαστήριο. Πάω στο σπίτι, πιέζω το στήθος, επειδή μέχρι πρότινος έτρεχε υγρό και τίποτα. Τίποτα.

Μην με ρωτήσετε, πώς συνέβη, δεν ξέρω. Περιμένω να έρθουν οι γιατροί (ενδροκρινολόγος και γυναικολόγος) από διακοπές για πάω με τις εξετάσεις και να δω κι αυτές τι θα μου πουν.

Προς το παρόν, θα εκμεταλλευτώ το χρόνο ε.... και το σύζυγο....:wink:

Κορίτσια, όλες σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που υπάρχετε και τα λέμε και δίνουμε θάρρος η μία στην άλλη. Ιδιαίτερα πολλά ευχαριστώ στη Σόφη, το Χελιδόνι, την Underage, οι οποίες έχουν τον τρόπο τους να ενθαρρύνουν και να συμπαραστέκονται.

Νιόβη, όλα καλά με την εγκυμοσύνη;;;

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να απολαύσατε τις διακοπές κι όσες είστε ακόμη να περνάτε πανέμορφα.

Χθες πήρα αποτελέσματα αιματολογικών εξετάσεων, όπου βεβαίως βεβαίως, υπήρχε κι η προλακτίνη. Αποτέλεσμα: με όριο το 17,5 η προλακτίνη 9,2, ναι αφού το διάβαζα το ξαναδιάβαζα και δεν το πίστευα, σε σημείο να λέω ότι μήπως έκαναν λάθος στο εργαστήριο. Πάω στο σπίτι, πιέζω το στήθος, επειδή μέχρι πρότινος έτρεχε υγρό και τίποτα. Τίποτα.

Μην με ρωτήσετε, πώς συνέβη, δεν ξέρω. Περιμένω να έρθουν οι γιατροί (ενδροκρινολόγος και γυναικολόγος) από διακοπές για πάω με τις εξετάσεις και να δω κι αυτές τι θα μου πουν.

Προς το παρόν, θα εκμεταλλευτώ το χρόνο ε.... και το σύζυγο....:wink:

Κορίτσια, όλες σας ευχαριστώ πάρα πολύ, που υπάρχετε και τα λέμε και δίνουμε θάρρος η μία στην άλλη. Ιδιαίτερα πολλά ευχαριστώ στη Σόφη, το Χελιδόνι, την Underage, οι οποίες έχουν τον τρόπο τους να ενθαρρύνουν και να συμπαραστέκονται.

Νιόβη, όλα καλά με την εγκυμοσύνη;;;

I am back!!!!!!!!

katespsάκι μου ,όπως σου είπα ήδη ........ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ!!!!!!!Δεν μπορεί, κάτι έκανες εσύ!!!!:D:D:DΈπεσε στα τάρταρα η άτιμη!!!!!!Πάντα τέτοια κοριτσάκι, πάντα να είσαι ντεπρολακτινέ(όπως λέμε ντεκαφεϊνέ!!!!:mrgreen:)

Όσο για την ενθάρρυνση και την συμπαράσταση που αναφέρεις παραπάνω και μας ευχαριστείς........είναι αμοιβαία!Νομίζω πως και τα κορίτσια θα συμφωνήσουν πως και εμείς παίρνουμε ακριβώς την ίδια συμπαράσταση και ενθάρρυνση από εσένα!!!!!!!!

Ελπίζω και εύχομαι να μείνει εκεί η προλακτίνη σου για πάντα!!!!!!!

PMNYp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...