Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γυρναει το λαδι?

Recommended Posts

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω για μια φιλη που βαπτησε το μωρο της προσφατα μια αλλη κοπελα. Αλλα τσακωθηκαν και τωρα η νονα της ειπε οτι δεν θελει να ξαναμιλησουν και να της γυρισει το λαδι πισω. Γινετε αυτο ρε κοριτσια? Το εχετε ξανακουσει ποτε? Η φιλη μου της επεστρεψε ολα τα δωρα και θελει να της δωσει και τον σταυρο του παιδιου γιατι της τον ζητησε και αυτον. Η κοπελα κλεει και λεει οτι καταδικασε το μωρο της να μην εχει ποτε νονα. Αλλα η αλλη ειναι ανενδοτη, θελει το λαδι πισω. Τι πρεπει να κανει τωρα η κοπελα?

Διαφημίσεις

Το λαδι το θελει σε τενεκε η της κανει και σε μπουκαλι? :-) Η άλλη κοπελα νομιζω πρεπει να την παραπεμψει σε ένα ιερεα,να της εξηγησει τι σημαινει το μυστηριο του βαπτίσματος και ποιες οι υποχρεώσεις της πνευματικης μητερας,κι από κει και περα να κανει τον σταυρο της να την φωτισει ο Θεος (αν και πως να φωτισει ανθρωπο που δεν καταλαβε καν τι εκανε όταν εβαλε λαδι στο παιδι!)Θα μου πεις όλα αυτά γινονται πριν τη βαπτιση αλλα καλλιο αργα παρα ποτε.Γι αυτό προσεχουμε όταν επιλεγουμε νονα για να εχουμε :wink:

Το λαδι το θελει σε τενεκε η της κανει και σε μπουκαλι? :-) Η άλλη κοπελα νομιζω πρεπει να την παραπεμψει σε ένα ιερεα,να της εξηγησει τι σημαινει το μυστηριο του βαπτίσματος και ποιες οι υποχρεώσεις της πνευματικης μητερας,κι από κει και περα να κανει τον σταυρο της να την φωτισει ο Θεος (αν και πως να φωτισει ανθρωπο που δεν καταλαβε καν τι εκανε όταν εβαλε λαδι στο παιδι!)Θα μου πεις όλα αυτά γινονται πριν τη βαπτιση αλλα καλλιο αργα παρα ποτε.Γι αυτό προσεχουμε όταν επιλεγουμε νονα για να εχουμε :wink:

Το δεχομαι απολυτα και αυτο της ειπε και η φιλη μου, οτι αν δεν θελει ας μην ξανακανουν παρεα αλλα την παρακαλεσε να μην ανακατευει το παιδι και αν δεν θελει ας μην του ψωνιζει αλλα να τον αφησει τουλαχιστον να την λεει νονα αλλα η αλλη ειναι ανενδοτη θελει να διαλυσει την κουμπαρια και να παρει το σταυρο και το λαδι πισω και να μην εχει καμια επαφη με το μωρο.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κλαίω λέμε...νόμιζα πως τα είχα δει όλα πλέον στις κουμπαριές, αλλά τελικά δεν υπάρχει πάτος! :mrgreen:

το λάδι πίσω λέει...σώσον Κύριε...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Κλαίω λέμε...νόμιζα πως τα είχα δει όλα πλέον στις κουμπαριές, αλλά τελικά δεν υπάρχει πάτος! :mrgreen:

το λάδι πίσω λέει...σώσον Κύριε...

Να πω την αμαρτια μου κοριτσια και εγω γελαω, Αλλα δεν το λεω στην φιλη μου γιατι ειναι πολυ στεναχωρημενη και εχει και το μωρο που οποτε βλεπει την νονα του στο δρομο γιατι ειμαστε σε μικρο χωριο φωναζει νονα και τρεχει πανω της και αυτη λεει "δεν ειμαι νονα σου πια" και φευγει. Τι να πεις? κριμα για το παιδακι μονο αυτο λεω.

Διαφημίσεις

κριαρακι στα ματια του Θεου η κουμπαρια δεν χαλαει που να χτυπιέται.Τωρα αν εκεινη δεν θελει να είναι συνεπης στην αποστολή της είναι κατι που δεν μπορεις να κανεις και πολλα.Ας την αφησει η φιλη σου να ηρεμησει,ισως όταν ξεθυμανει ο θυμος της να σκεφτει πιο λογικα.Στην αναγκη ας επιστρεψει τον σταυρο ετσι κι αλλιως δεν εκανε το κοσμημα το παιδακι Χριστιανο αλλα το Αγιο Πνευμα.....Ισως με τον καιρο αν ακουσει το μικρο να την αποκαλει νονα να μαλακωσει η καρδια της.Το ευχομαι ολοψυχα!

κριαρακι στα ματια του Θεου η κουμπαρια δεν χαλαει που να χτυπιέται.Τωρα αν εκεινη δεν θελει να είναι συνεπης στην αποστολή της είναι κατι που δεν μπορεις να κανεις και πολλα.Ας την αφησει η φιλη σου να ηρεμησει,ισως όταν ξεθυμανει ο θυμος της να σκεφτει πιο λογικα.Στην αναγκη ας επιστρεψει τον σταυρο ετσι κι αλλιως δεν εκανε το κοσμημα το παιδακι Χριστιανο αλλα το Αγιο Πνευμα.....Ισως με τον καιρο αν ακουσει το μικρο να την αποκαλει νονα να μαλακωσει η καρδια της.Το ευχομαι ολοψυχα!

Αυτο ειπα και εγω να μην ασχοληθει ξανα μεχρι να ηρεμησουν τα πραγματα αλλα η νονα θελει να παει στον παπα του χωριου να γυρισει το λαδι πισω. Τελος παντων ας την φωτησει ο θεος λεω εγω να λογικευτουν και οι 2 και να σκεφτουν το μωρο που δεν φταιει σε κατι. Αλλα ειπαμε "αμαρτιες γονεων πεδευουσα τεκνα"!

Να πω την αμαρτια μου κοριτσια και εγω γελαω, Αλλα δεν το λεω στην φιλη μου γιατι ειναι πολυ στεναχωρημενη και εχει και το μωρο που οποτε βλεπει την νονα του στο δρομο γιατι ειμαστε σε μικρο χωριο φωναζει νονα και τρεχει πανω της και αυτη λεει "δεν ειμαι νονα σου πια" και φευγει. Τι να πεις? κριμα για το παιδακι μονο αυτο λεω.

:shock::shock::shock:

Να άλλος ένας λόγος να βαφτίζουμε τα μωρά μικρά, που δεν καταλαβαίνουν τις σάχλες των μεγάλων.

Στα μούτρα θα της τον πέταγα το σταυρό και θα 'παιρνα τον καλύτερο για την κοκόνα μου! :evil: Κι ένα μπιτόνι λάδι της ανάξιας νονάς...μη σου πω και μια ελιά σε γλάστρα, να 'χει να πορεύεται κι από καρπό!

Να άλλος ένας λόγος να βαφτίζουμε τα μωρά μικρά, που δεν καταλαβαίνουν τις σάχλες των μεγάλων.

Στα μούτρα θα της τον πέταγα το σταυρό και θα 'παιρνα τον καλύτερο για την κοκόνα μου! :evil: Κι ένα μπιτόνι λάδι της ανάξιας νονάς...μη σου πω και μια ελιά σε γλάστρα, να 'χει να πορεύεται κι από καρπό!

Και η ειρωνια που ειναι? επειδη η νονα ειναι η πρωτη κουτσωμπολα στο χωριο τσακωθηκε με την φιλη μου γιατι της εβγαλε ολα τα οικογενειακα της στην φορα και η φιλη μου της ειπε σταματα να ασχολησε με το τι κανω στην οικογενεια μου και μην λες στον κοσμο οτι σου εμπιστευομαι επειδη ειμαστε φιλες και κουμπαρες και εκεινη στραβωσε και της ζηταει να διαλυσουν την κουμπαρια και οτι δεν θελει να ειναι πια κουμπαρες. Ο απολυτος εξεφτελισμος χαχαχαχαχ ακομα γελαω οταν το σκεφτομαι.:D:D:D

Διαφημίσεις

''Κι ένα μπιτόνι λάδι της ανάξιας νονάς...μη σου πω και μια ελιά σε γλάστρα, να 'χει να πορεύεται κι από καρπό! '' Σε καλο μας πρωι πρωι,ΑΓΓΕΛΙΝΑ πνιγηκα με τον καφε,λυπησου με!

''νονα θελει να παει στον παπα του χωριου να γυρισει το λαδι πισω'' Αυτή τη σκηνη πολύ θα ηθελα να τη δω

:-) :-) :-)

ΛΟΙΠΟΝ αλλη λυση δεν υπαρχει απο το να δημιουργησουμε ενα αλλο μυστηριο την ξεβαφτιση! χρεωση της νονας βεβαια το ολο μυστηριο ,μπουμπουνιερες πισω,λαδι πισω,μυρο πισω κι ας τ α βαλει στον πατο της μετα μια και για πατους μιλουσαμε...αλλους βεβαια αλλα περι ορεξεως ...μου χαχαχαχα

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Κλαίω, λυπήσου με!!!

Φιλικά,

Ελίνα

Διαφημίσεις

Εγώ στη θέση της κοπέλας θα της γύρναγα τον σταυρό και ότι αλλο ήθελε πίσω και θα την άφηνα να πάει στον παπά να του πεί οτι θέλει το λάδι πίσω να τα ακούσει ένα χεράκι και αυτη. Με τοσο κακούς ανθρώπους που βάζουν τον εγωισμό τους μπροστά απο ένα παιδί και το μυστήριο της βάφτισης το θεωρούν ένα αστείο δεν θα ήθελα πάρε δώσε μαζί τους όχι να είναι και η νονά του παιδιού μου!!! Και απο την στιγμή που την κουτσομπολεύει όπως λες το πράγμα δεν προχωράει. Εγώ θα έβρισκα ένα κοντινό μου πρόσωπο, κάποιο απο τα αδέλφια, αν υπάρχει ή ξαδέλφια και θα του ζήταγα να λέμε στο παιδί οτι είναι ο νονος νονά του, και για τα δώρα αν δεν μπορούσε θα του έδινα εγω τα λεφτά. Για να μην νιώθει οτι δεν έχει νονά. Τέτοια γυναίκα αξίζει να την παρακαλάς να παραμείνει νονα;

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

Τόσο το αγαπούσε το παιδάκι που κατευθείαν το παράτησε!!! Μάλλον δεν είχε ιδέα η κοπέλα τί σημαίνει να γίνεσαι νονός. Θα νόμισε απλά ότι είναι μια ευκαιρία να βάλει τα καλά της να χτενιστεί να βαφτεί να την δει το χωριό τι κούκλα είναι να κάνουν και μια φωτογράφιση και να ρίξουν και κανα χορό μετά.

Έ κάπου ενδιάμεσα θα έπρεπε να κρατάει και ένα μωράκι... Λεπτομέριες.... Τί να πει κάνεις....

VH6Dp2.png

ivf7p2.png

οπως λέει και η φραουλίτσα ας πάει στον παπα να πει οτι θέλει πίσω το λάδι να δούμε τι θα της πεί!!!! άλλο παιδάκι δεν έχει η κοπέλα? αν έχει μπορεί να προτείνει στην νονα του παιδιού να ειναι νονα και για τα 2 παιδάκια. Η κάποια θεία μπορεί να αναλάβει πλέον αυτη την υποχρεωση, το έχω δει στην πράξη απλά δεν ξέρω τι γίνεται απο πλευράς εκκλησίας. Πάντως εντελώς απαράδεκτη η νονα, το παιδάκι δε φταίει σε τίποτα αν αυτή δεν τα βρίσκει με τη μητέρα...

Καλησπερα ηθελα να ρωτησω για μια φιλη που βαπτησε το μωρο της προσφατα μια αλλη κοπελα. Αλλα τσακωθηκαν και τωρα η νονα της ειπε οτι δεν θελει να ξαναμιλησουν και να της γυρισει το λαδι πισω. Γινετε αυτο ρε κοριτσια? Το εχετε ξανακουσει ποτε? Η φιλη μου της επεστρεψε ολα τα δωρα και θελει να της δωσει και τον σταυρο του παιδιου γιατι της τον ζητησε και αυτον. Η κοπελα κλεει και λεει οτι καταδικασε το μωρο της να μην εχει ποτε νονα. Αλλα η αλλη ειναι ανενδοτη, θελει το λαδι πισω. Τι πρεπει να κανει τωρα η κοπελα?

Προβλήματα που έχει ο κόσμος... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, να κλάψω ή να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο...:rolleyes:

Τι ρωτάς και εσύ βρε κοπέλα μου αν γίνεται...:roll::-D

ΛΟΙΠΟΝ αλλη λυση δεν υπαρχει απο το να δημιουργησουμε ενα αλλο μυστηριο την ξεβαφτιση! χρεωση της νονας βεβαια το ολο μυστηριο ,μπουμπουνιερες πισω,λαδι πισω,μυρο πισω κι ας τ α βαλει στον πατο της μετα μια και για πατους μιλουσαμε...αλλους βεβαια αλλα περι ορεξεως ...μου χαχαχαχα

Υπέροχη ιδέα!:mrgreen:

προσωπικά, δεν θα της γυρνούσα τίποτα πίσω. θα της έστελνα κι ένα μπουκάλι ξύδι και θα της έλεγα να μην ξανασχοληθεί με μένα και το παιδί μου. ας πήγαινε στον παπά να της βρει λύση....

τώρα με το παιδί, που την αναγνωρίζει για νονά και τη φωνάζει, δεν ξέρω τί θα έκανα. μάλλον θα του εξηγούσα ότι από δω και πέρα, επειδή η νονά δεν έχει χρήματα για δώρα, θα του παίρνω εγώ ό,τι πρέπει.

πόσο χρονών είναι το παιδάκι??

Προβλήματα που έχει ο κόσμος... Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω, να κλάψω ή να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο...:rolleyes:

Τι ρωτάς και εσύ βρε κοπέλα μου αν γίνεται...:roll::-D

καλημερα, τι να κανω και εγω με ρωτησε και εγω δεν ηξερα και ειπα να ρωτησω. Τι περιμενε και η φιλη μου δεν ξερω απο την στιγμη που η νονα ειναι 20 χρονων με 2 παιδια (3 η πρωτη και 1 το δευτερο)? Τι προτυπα μπορει να παρει 1 κοριτσι 20 ετων που το μονο που ξερει να κανει ειναι να κουτσομπολευει ολο το χωριο και η ειρωνια που ειναι? Επειδη δεν ειχε λεφτα να της το βαπτηση ενω το ηθελε πολυ γιατι δεν ειχε βαπτηση ξανα η μανα πληρωσε ολα τα εξοδα της βαπτισης. Η νονα μονο το σταυρο πηρε και 1 μπουρνουζακι που τα ζητησε πισω. Η φιλη μο δεν ασχοληται πια μαζι της μπας και σκεφτει καλητερα και σταματησει. Αλλα εκεινη ειναι βραχος γυρναει στο χωριο και λεει παντου θελω να γυρησω το λαδι πισω δεν θελω να ειμαι κουμπαρα με εκεινη που με ειπε κουτσομπολα. Αντε βρες ακρη τωρα. Κριμα το μωρο ευτυχως ειναι 22 μηνων και δεν καταλαβαινει ακομα τι γινετε.

Δεν ντρέπεται λιγάκι η νονά...Να της δώσεις ένα μπουκάλι λάδι (αυτό είναι πες που περίσεψε) να το πάει στον παππά, να της τα πει ένα χεράκι της βλαμ#&^#!!! Τον σταυρό πες της θα τον πάρεις, εφόσον δεχτεί την άρση του μυστηρίου ο παππάς. Δεν ξέρω αν θα τον έδινα, γιατί αυτός έχει την ευλογία...Επίσης θα έπιανε τον παππά και θα του έλεγα τι έγινε. Αφού είστε μικρή κοινωνία..μήπως εκείνος της πει τίποτα και ντραπεί! Πάντως για νονά δεν θα της ήθελα, χίλιες φορές να είναι θεωρητικά κάποιος δικός σας άνθρωπος (θειος, θεία) και ας παίρνεις εσύ τα δώρα στην τελική..

y9qxp2.pngGgOLp3.png

κι εγω συμφωνω με το ξύδι :P και αφού η νονά επιμενει για τον σταυρό, ας της δωσει η μαμα τα χρήματα, πόσο τον αγόρασες, παρτα κιουρία μου και τελος.

Kαι ναι, να παει η μαμα στον παπα να συζητήσει το θεμα, να δουμε τι θα της πει.

Οσο για νονά, ας βρει αντικαταστάτη, είχα ανηψάκι μου ετσι που το παρατησε ο νονός και η φιλεναδα της μαμας του ειπε εγω θα ειμαι η νονά σου και του εφερνε δωρα (ετσι κι αλλιως θα το εκανε δλδ, το αγαπουσε το πιτσιρικι) και ο μικρός ακόμα νονά τη λεει, ας μην τον βαπτισε αυτή.

δεν ειμαστε με τα καλά μας!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

''Κι ένα μπιτόνι λάδι της ανάξιας νονάς...μη σου πω και μια ελιά σε γλάστρα, να 'χει να πορεύεται κι από καρπό! '' Σε καλο μας πρωι πρωι,ΑΓΓΕΛΙΝΑ πνιγηκα με τον καφε,λυπησου με!

''νονα θελει να παει στον παπα του χωριου να γυρισει το λαδι πισω'' Αυτή τη σκηνη πολύ θα ηθελα να τη δω

:-) :-) :-)

Κλαίω, λυπήσου με!!!

:lol::lol::lol:

Καλλιτεκνία κι εγώ θέλω να τη δω τη σκηνή, πάμε α λα μπρατσέτα; Μου πέφτει μακριά το Μεσολόγγι, αλλά χαλάλι! :P

sofi@p κι ιδέα με το ξύδι δεν είναι διόλου κακή! Αυτό που λέμε...τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι...:mrgreen:

Σόρι για το τρολάρισμα βρε κριαράκι, αλλά έχει ψωμί το θέμα σου! :-D

Άνευ πλάκας τώρα, αυτό που λέει η zouzounel είναι η καλύτερη λύση. να της πληρώσει η μαμά το σταυρό και να τελειώνει, είναι κρίμα να χάσει το βαφτιστικό του σταυρό το παιδί. Κι εγώ είχα όλα τα χρόνια την αδελφή του μπαμπά μου για νονά, γιατί οι κανονικοί μας βγήκαν άστα να πάνε. Κι ύστερα από 20 συναπτά έτη που είχα να τους δω ή να τους ακούσω (δε με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο, ούτε όταν τέλειωσα, ούτε για τον αρραβώνα μου), είχαν το θράσος να κάνουν παράπονα στον πατέρα μου, που δεν τους κάλεσα στο γάμο μου! Βρε ουστ! :evil:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...