Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πανες και μεγεθη

Recommended Posts

Χρησιμοποιουμε pampers και εχω μπερδευτει λιγο σχετικα με τα μεγεθη. Το 1 ειναι 2-5 κιλα, το 2 ειναι 3-6 και το 3 4-9 κιλα. Η μικρη μας ειναι 3500 και ηδη εδω και μερες το 1 της ειναι μικρο, οχι σε μεγεθος αλλα σε απορροφητικοτητα γιατι πολλες φορες βρεχεται το φορμακι της. Εμεις εχουμε παρει απειρες νουμερο 2, γιατι νομιζαμε πως ειναι οντως οπως τα γραφει, μεχρι 6 κιλα και νομιζω θα μας μεινουν. Εσεις πως τα πατε με τα μεγεθη? Θελω να εκμεταλλευτω προσφορες και 1 συν 1 αλλα να παρω σωστα νουμερα ομως...

Διαφημίσεις

3,500 κιλα για να βαζει τι νουμερο ενα ειμαι μικρο..

Το παιδι σας χρειαζεται το 2 νουμερο πλεον απλα να το σφιγγετε περισσοτερο στην κοιλια..(γιαυτο εχετε διαρροες με το ενα)

Να ψαξεις να βρεις σιτε ν παραγγελνεις απο internet.. Εχουν πολυ καλες τιμες..προσφορες..

Εγω χρησιμολοιω lipero πανες εχω προσωπικα τις θεωρω πολυ καλυτερες. Με αλλλες πανες ειχαμε διαρροες! Εχω βρει σιτε που τις παραγγελνω παντα με 40% εκπτωση κπαντα μου στελνουν κ δωρα...μωρομαντηλα,κρεμες συγγαματος,αντιλιακα,προδερμ σαπουνι...

Αν θελεις να σου πω στειλε πμ

Εγω χρησιμολοιω lipero πανες εχω προσωπικα τις θεωρω πολυ καλυτερες. Με αλλλες πανες ειχαμε διαρροες! Εχω βρει σιτε που τις παραγγελνω παντα με 40% εκπτωση κπαντα μου στελνουν κ δωρα...μωρομαντηλα,κρεμες συγγαματος,αντιλιακα,προδερμ σαπουνι...

Αν θελεις να σου πω στειλε πμ

Και εγω libero χρησιμοποιω, με ολες τις υπολοιπες μαρκες ειχαμε διαρροες τοσο σε ουρα (κυριως το βραδυ που δεν αλλαζεις αμεσα πανα) οσο και σε κακα!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Κοριτσια υπαρχει σιτε δεν ξερω αν το ξερετε που παραγγελνεις και ερχονται σπιτι σου με 40% εκπτωση και με διαφορα δωρα μεσα..για λιμπερο μιλαω..οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ...

Φιλια

Χρησικοποιουμε τις baby.dry και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, Οι libero δε μου αρσεουν οπως και οι babylino γιατι δεν ειναι τοσο απορροφητικες, εβλεπα το δερμα τ μωρου υγρο ακομα κι μετα απο δυο τρεις ωρες που να το αφησω και ολο το βραδυ που κοιμαται,

. Για το μεγεθος απ οταν περασαμε τα τεσσερα κιλα χρησιμοποιω το τρια.

Κοριτσια υπαρχει σιτε δεν ξερω αν το ξερετε που παραγγελνεις και ερχονται σπιτι σου με 40% εκπτωση και με διαφορα δωρα μεσα..για λιμπερο μιλαω..οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ...

Φιλια

γιάννα θα με ενδιέφερε και μένα η διεύθυνση αυτού του site

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...