Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τελικα σιτηρα απο ποιο μηνα?

maraki 31

Recommended Posts

για το κατσικισιο το σκεφτομαι μετα το χρονο αντι για εβαπορε. αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βρει παιδιατρο που να τον εμπιστευομαι:(

τον ρωταω για το απογευματινο και μου λεει για κρεμες εμποριου. ενοειται πως δεν τον ακουω αλλα δεν μπορω να κανω εγω τον γιατρο στο μωρο μου. ο ενας λεει κανε ολα τα εμβολια, ο αλλος λεει κανε επιλεκτικα και καποιοι μην κανεις κανενα. και πρεπει να αποφασισω εγω και να παρω την ευθυνη χωρις να εχω γνωσεις.

βρηκα τον γυναικολογο που εψαχνα μετα απο ταλαιπωριες αλλα στον παιδιατρο δεν σταθηκα τυχερη... και ειναι ο 4ος...

Διαφημίσεις

Επίσης, όλοι οι επαγγελματίες υγείας δηλώνουν υπέρμαχοι του θηλασμού, όταν όλα πάνε καλά. Στις δυσκολίες, όμως, φαίνεται αυτός που θέλει και μπορεί να βοηθήσει, είτε ο ίδιος-αν διαθέτει τις ειδικές γνώσεις- είτε παραπέμποντας, ακομπλεξάριστα, σε κάποιον ειδικό γαλουχίας.

για το κατσικισιο το σκεφτομαι μετα το χρονο αντι για εβαπορε. αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βρει παιδιατρο που να τον εμπιστευομαι:(

τον ρωταω για το απογευματινο και μου λεει για κρεμες εμποριου. ενοειται πως δεν τον ακουω αλλα δεν μπορω να κανω εγω τον γιατρο στο μωρο μου. ο ενας λεει κανε ολα τα εμβολια, ο αλλος λεει κανε επιλεκτικα και καποιοι μην κανεις κανενα. και πρεπει να αποφασισω εγω και να παρω την ευθυνη χωρις να εχω γνωσεις.

βρηκα τον γυναικολογο που εψαχνα μετα απο ταλαιπωριες αλλα στον παιδιατρο δεν σταθηκα τυχερη... και ειναι ο 4ος...

Mετα το πρωτο ετος μπορεις να δωσεις και φρεσκο γαλα ειτε είναι αγελαδινι ειτε κατσικισιο. Από άποψη αλλεργιων δεν διαφερουν. Φρεσκο βιολογικο γαλα είναι καλυτερα από εβαπορέ. Για σιτηρα κτλ εγω θα προσπαθήσω να βρω κατι γερμανικες βιολογικες κρεμες από σιμιγδαλι, βρωμη κτλ χωρις ζαχαρη και γαλα...η κουμπαρα μου τα εφτιαχνε όλα μονη της αφου ψωνιζε από βιολογικα μαγαζια..απλως εγω φοβάμαι τα χυμα προιοντα...παντςω αυτές από σουπερ μαρκετ και εγω τις σιχαινομαι...

για τ σιτηρα κ εγω όταν θ ερθει η ωρα θ ασχοληθώ μ τ ν φτιαχνω μονη μ κρεμουλες αλλα ν μεγαλωσει πρωτα η μικρη ν μη φοβάμαι τ πειραματισμούς

κρεμες τ σουπερ εννοείται τυπου φρουτοκρεμα, φαριν λακτε κτλ?

συμφωνω κ εγω μ την agrini γ τ χυμα προιοντα, τ αποφευγω ακομη κ γ μενα

στην τελευταια μας επισκεψη στο γιατρο μου ειπε να κανουμε παλι τα αλλεργικα τεστ για να δουμε αν της εφυγε η αλλεργια στο αγελαδινιο γιατι πως θα φαει λεει το μωρο μπισκοτοκρεμα?!!!

εχει κι αυτος τα αγχη του...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...